2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

Arkadaşlar e-kolay ve Ankalife tüp Bebek Merkezi ortak bir kampanya düzenlemişler. Bilginiz varmı? 2009 yılında her ay yapacaklarmış??

merhaba kimse varmı bende aranıza katılmak istiyorum tüp bebek tedavisie başlıyorum en yakın zamannda sanırım ocak ortalarında başlıycam bir aksilik olmazsa hepimizin allah yardımcısı olsun
hayirli olsun canim ocak ayinda baya tedaviye girecek arkadasimiz var insallah herkes subat ayini hamis gecirir...
canım benımkıd emikroenjeksıyon.sanırım ben bılemeden yanlsı aktardım sana.pardon.tesekkurler canım.bol hamişli olur liste ınsaalaha.s.

duzelttim canimcigim..a.s.

arkadaşlar yarın çatlatma iğnesi pazartesi de toplama işlemim olcak bi aksilik olmazsa lütfen benim için dua edin.

kızlar merhaba . 01 ocak 2009 tarihi itibariyle yeni tedavim başladı .tüp bebek tedavim ve çok heyecanlıyım aynı zamandada kafam çok karışık. bakalım ay sonu itibariyle sonuç ne olacak .göreceğiz. allahım bu yeni yılda bizlerin yüzünü güldürsün. bizlere hayırlı evlatklar versin.hayırlısını versin. inşallah bu sene annelik duygusunu tadarız.hepinizin tedavisi hayırlı olsun şimdiden.dualarım hepimiz için.

canim hayirli olsun ilk tup denemenmi sorununuz ne???

herkese merhabalar.ben de 31.12.2008 tarihi ile ilk iğnemi vurunarak başladım tedavime.inşallah hepimiz için de hayırlısı olur.yeni yılda herkesin dilekleri gerçekleşir.
bu arada ne kadar çok tüp bebek tedavisi gören varmış.insan yaşayınca yalnızca kendi başına geldi sanıyor bir an.Allahım kimseye aratmasın,isteyen herkese sağlıklı,uzun ömürlü,hayırlı evlatlar nasip etsin...

merhaba kızlar yarın ilk iğnemi yaptıyorum Allahım herkese hayırlı bebişler versin birbirimize bol bol dua edelim olurmu

merhaba kızlar yarın ilk iğnemi yaptıyorum Allahım herkese hayırlı bebişler versin birbirimize bol bol dua edelim olurmu

canım hayırlı olsun.sakin ol ve bişeyi kafana takma.iğneleri ben kendim yaptım eşimleçok kolay oluyor.

kızlar annem bi televizyon prgmında izlemiş ordaki hoca sürekli isteyin olmaz diye düşünmeyin diyomuş ben dündendir psikolojimi iyce bozdum reglimede yakın balataları sıyırdım iyce olmuyo diye üzülmüyomuş mutlu kadını oynamaktan yoruldum artık gözyaşlarım şelale gibi ağlamaktan uyuyamadım gece halıyle sabahta okula gidemedim 2 gün var reglime ve bazen hiçmi olmıycak diye büyük korkulara kapılıyorum
tedaviye başlayanlar umarım son tedaviniz olur ve bu sefer bebişlerinizi kucağınıza alırsınız

canım senin sorun neydi?? myecean76 stresde çok önemli ..sakın sters yapma oluruna bırak..eminimki vakti saati gelince kendiliğinde olacaktır.. canım moralini bozma ..

canım senin sorun neydi?? myecean76 stresde çok önemli ..sakın sters yapma oluruna bırak..eminimki vakti saati gelince kendiliğinde olacaktır.. canım moralini bozma ..

canım ben bunu ikibuçuk senedir uygukayan biriyim ama dündandir ne oldu bana anlamadım heralde reglime yakın sinirlerim bozuldu benim tüpler tıkalı görünüyo ve eşimin sperm sayısı az ileri hızlı hareketlilik 0

canim sende benim gibi cok takiyorsun kafana hic iyi degil olacagi varsada olmuyor bu yuzden...bu huyumuzdan vazgecmemiz lazim zor olsada...

canim sende benim gibi cok takiyorsun kafana hic iyi degil olacagi varsada olmuyor bu yuzden...bu huyumuzdan vazgecmemiz lazim zor olsada...

canım ya dündendir berbatım en son aşılama yapıp negatif çıkınca böyle hissetmiştim inana ne oluyo bana bende anlamadım 9 aydır hiç böyle kötü olmamıştım galıba zaman yaklaşıyo ya tdvi zamanı geriliyorum bide regliden önce ruh hali bozulur ya benimki ondan sanırım:1no2:

canim lutfen duzelmeye calis simdiden boyle yaparsan transfer sonrasi daha cok strese girersin ve stres bebislerin tutunmasi icin cok buyuk bir engel...regl donemi yaklasinca banada oluyor sonra geciyor insallah seninkide sadece bundandir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…