canım inşallah hayırlısı olur..sende hamile kalanlardan olursun inşallah..bu arada hangi hastanede yaptırıyosun..
mehay canım sorun bendeydi .tüplerim tıkalıydı ve yapışıklık vardı.laparoskopi oldum .ardından üç aşılama yapıldı ama aşılamalarım hiç tutmadı.bu ilk tüp bebek denemem oluyor canım.inşallah bu sefer tutar .ilgin için teşekür ederim....
canım ben bunu ikibuçuk senedir uygukayan biriyim ama dündandir ne oldu bana anlamadım heralde reglime yakın sinirlerim bozuldu benim tüpler tıkalı görünüyo ve eşimin sperm sayısı az ileri hızlı hareketlilik 0
Kızlar hepinize iyi akşamlar ve bol bebekli 2009 diliyorum.Ben de tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım ve üçüz bebişlerimi bekliyorum.
transferden sonra sakın gerilmeyin.ben aynı hasta olacakmışım gibi sancılarım olmuştu,her ay adet öncesi olan tipte.Bu tip rahatsızlıklar sizi üzmesin.olumlu düşünün.stres çok etkili.bebişler akıllı oluyo, bakıyo anne panik ve stresliyse 'aaaaa burası güvenli değil en iyisi burda kalmayayım ' diyo.bunu bana dr um demişti. Rabbim hepinizin gönlüne göre verir inşallah.Dualarım sizinlea.s.
canım genelde adet günlerimiz yaklasşınca hepimiz böyle strestli oluyoruz..canım sen bence aşılamayla vakit kaybetme.. hiç tüp bebek denedinmi? inanıyorum bu sene isteyen herkeze rabbim elllerimizi boş çeveirmyecek..rabbim ol deyince neler olmazkii..biz dualarımızı ve sabrı elden bırakmayalım..
canım aşılamayı çok önce yaptırmıştık eşimin sonuçları o zaman böyle kötü deildi işte ameliyat oldu 14 ocakta 3. ayı biticek test sonucuna göre hareket edcez inşlh kendiliğinden gelip bize süpriz yaparbgn dayanamadım gebelk testi yaptım sonuç negatiftir :1no2:ama yine de yaptım yarın sonucu alcam
canım aşılamayı çok önce yaptırmıştık eşimin sonuçları o zaman böyle kötü deildi işte ameliyat oldu 14 ocakta 3. ayı biticek test sonucuna göre hareket edcez inşlh kendiliğinden gelip bize süpriz yaparbgn dayanamadım gebelk testi yaptım sonuç negatiftir :1no2:ama yine de yaptım yarın sonucu alcam
mehay canım sorun bendeydi .tüplerim tıkalıydı ve yapışıklık vardı.laparoskopi oldum .ardından üç aşılama yapıldı ama aşılamalarım hiç tutmadı.bu ilk tüp bebek denemem oluyor canım.inşallah bu sefer tutar .ilgin için teşekür ederim....
Merhaba arkadaşlar, günlerdir bu topic'i okuyorum, çünkü eşimle biz de tüp bebeğe karar verdik. Eşimde varikosel vardı ve aşılama yapıldı. Hamile kaldım fakat 6. haftada bebeğimin gelişimi durdu ve kürtaj oldum. Sonra eşim ameliyat oldu ve 8 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım, bu sefer 7. haftada gelişim durdu ve yine kürtajla sonuçlandı. Sonra kimyasal bir gebelik yaşadım, kendiliğinden düşmediği için tekrar kürtaj oldum. Sonuncu hamileliğimin ise pazartesi günü sonlandığını öğreendim. Bu sefer bebeğim 9 haftalıkken gelişimi durdu. Yaşım 42 ve anlaşılan o ki bende kaliteli yumurtalarımın olmaması problemi var. Pazartesi günü 4. kürtajımı olacağım ve tüylerim diken diken oluyor artık. Doktorum tüp bebeği önerdi. Bursa Acıbadem'e gitmeyi düşünüyorum ama kürtajdan sonra 3 ay dinlenmem gerekecek. Artık hamile kalmaktan da korkar oldum çünkü mutluluğum hiç uzun sürmedi ve sonuca ulaşamadım. Her işde bir hayır vardır diye düşünüyorum. Belki sağlıksız engelli bir bebek olacaktı. Allahıma hep bunun için dua ettim. Sağlıklı ve hayırlı olacaksa ver Rabbim dedim. Neyse herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum (Çünkü eminim herkes hamile kalacak). Allah herkesin gönlüne göre versin. Yılmak yok arkadaşlar, pes etmeyeceğiz :)
mehay selam canım ..nasılsın..
canim en azindan hamile kalabiliyorsun rahmin alismis hamile kalmaya bence tup bebek dene saglikli bir bebisin olucaktir o zaman eminim...
teşekkür ederim mehaycım... dediğin gibi en azından kolayca hamile kalabiliyorum ama sağlıkla sürdüremiyorum, tüm sorun bu işte. senin başından geçenleri de okudum ve çok üzüldüm. hepimiz zor günler geçiriyoruz ama çok güçlü olmamız gerekiyor. ben de senin eninde sonunda bebğin olacağına inanıyorum, önemli olan sağlıklı bebeklerimizin olması, herşey Allah'dan. eğer sağlıklı bir bebeğim olacaksa olsun, sağlıklı olmayacaksa hiç olmasın daha iyi, çünkü hayat zaten zor, bir de engelli olarak onu hayata getirmek en büyük bencillik olur, bu zorluğun içinde kaybolup gider. Onun için Allah'dan hayırlısını dilemek lazım. Hayırlıysa beri hayırsızsa geri demeliyiz :)
cok haklisin canim Rabbim saglikli evlatlar versin hapimize..insallah 2009 sonuna dogru bebislerimiz kucagimizda olur...sen kac senelik evliydin canim??esinde ne cok istiyordur baba olmayi...:çok üzgünüm:
Ben 2,5 senelik evliyim canım, ama evlendiğimiz ilk günden bu yana hiç korunmadık, biz hemen çocuk istiyorduk. Eşim de çok istiyor tabii. Ben düşük yaptıkça ömründen ömür gitti onun da ama belli etmiyor bana, kimbilir onun içinde ne fırtınalar kopuyordur. Şimdi sen bana 2,5 sene kısa bir zaman daha çok deneyebilirsiniz diyeceksin ama benim çok zamanım yok sayılır çünkü 42 yaşındayım. Geç evlendim ben. Yumurta rezervim düşmeyi başladı. Onun için zaman benim için çok önemli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?