2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

olurmu canim bebek isteyen biri icin 1 sene beklemek bile canini acitmaya yetiyor...insallah daha fazla beklemeden bir evlat sahibi olursuna.s.

selam canım ALLAH gönlündekini sana versin inşşş..bebeğine kavuşmanı dilerim..a.s.

mehayııım bende iyiyim evdeyim şimdi yemek hazırlamaya başlıycam ..sende iyisin sanırım tatlım benim...

canim iyi olmaya calisiyorum iste agrilarla bogusuyorum 5 gundur dis ve bogaz agrisi yutkunamiyorum cok agriyor:çok üzgünüm:

selam canım ALLAH gönlündekini sana versin inşşş..bebeğine kavuşmanı dilerim..a.s.

amin canım, allahım isteyen herkese versin inşallah

olurmu canim bebek isteyen biri icin 1 sene beklemek bile canini acitmaya yetiyor...insallah daha fazla beklemeden bir evlat sahibi olursuna.s.

evet canım haklısın, Allah bir an önce bebişlerimize kavuştursun bizi :CüvCüv: artık böyle olmak istiyorum

canim iyi olmaya calisiyorum iste agrilarla bogusuyorum 5 gundur dis ve bogaz agrisi yutkunamiyorum cok agriyor:çok üzgünüm:

geçmiş olsun bu arada :1no2:

merhaba arkadaşlar bende bu yıla umutla bakıyorum bu sene kısmetse dondurulmuşlarla denicem..hakkımızda herşeyin hayırlısı artık...

cumartesi günü iğnelere başladım...göbekten vuruluyorum..ilk tüp bebek denemem ...inşallah tutar...dualarınızı bekliyorum..:ecrin_bebek:
dualarımız tabii ki seninle canım. vallahi bu ilk denemeler çok önemli heralde di mi? benim de öyle olucak. iyi düşün iyi olsun olur mu? allah yardımcın olsun. ama sonuçları yaz...:CüvCüv:

canım herşey dilediğin gibi olur umarım. nerde başlıyosun? hangi merkezde?

amin canım, allahım isteyen herkese versin inşallah

evet canım haklısın, Allah bir an önce bebişlerimize kavuştursun bizi :CüvCüv: artık böyle olmak istiyorum

geçmiş olsun bu arada :1no2:

kızlar dondurma işleminde tekrar tarnsfer yapılacagınd aılac yükleme yıne bu kadar oluyomru? dondurm afıyatları nedir?bilen varmı?merak ettımde bakalım okadar yumurtam olacakmı ne olacak bılmıyorum ama ..hayırlısı olsun.cokda umudum yok..

merhaba arkadaşlar
mehay benide listeye eklermisin. tedaviye başladım

arkadaşlar ben acil yardım istiyorum
ben aralık 11 de tüp bebek tedavisine başladım lucrin iğnesiyle başladım ve daha adet olmadım doktorum gelecek diyor ama hala yok adet olmadım.iyi diyorrr ama bilmişyorum.

mehay canım geçmiş olsun..doktora gittinmi? bence biran önce doktora git..diş ve bogaz agrısı çok zordur bilirim..tekrar geçmiş olsun canım..mehay helede tüp bebeğe başlamadan diş kontrolünden geç bence..helede hamiş kalıpda başlarsa diş agrın..allah korusun daha zordur senin için..mehay canım seninde başını ağrıttım..neyse canım kendine çooookk iyi bak:1hug:

arkadaşlar ben acil yardım istiyorum
ben aralık 11 de tüp bebek tedavisine başladım lucrin iğnesiyle başladım ve daha adet olmadım doktorum gelecek diyor ama hala yok adet olmadım.iyi diyorrr ama bilmişyorum.

canım başladınsa artık doktoruna güvenmek zorundasın..inşallah biran önce olursunda sende başlarsın..canım ilk denemenmi olacak..

teşşekkür ederim casablanka_05. evet ilk denemem olacak.ayrıca şunu belirtmek istiyorum ben 2 günde bir doktora gidiyorum.ama hala gelmedi.yani kanama...

merhaba arkadaşlar nasılsınız konuşmayalı yeni yılın ılk pazarı herkese hayırlı pazarlar...
Kızlar benım geçen ayki yumurtam düşmediği için tüpbebek ocak ayına kalmıştı suan d.kontrol hapı kullanıyorum daha 10 gün oldu baslayalı ama karnım ağrırıyo sanırım regl olurum yakın zmanda böyle durumla karşılasan varmı? ayrıca yumurtam gene düşmezse alınacak nsl.oluyo bilgisi olan varsa paylasırsa sevınırm...

Alıntı:
ece_brc kullanıcısından alıntı
merhaba bayanlar,
3 aşılamadan sonra 30.12.2008 itibariyle ilk tüp bebek denememe başlamış bulunuyorum. dün ilk iğnemi yaptım ama aynı zamanda ultrasonda bir kist de çıktı.bu sabah 8'de doktorum hastanede kistin içini boşalttı. tedaviye devam.. bakalım neler olacak. inşallah son tüp bebek tedavim olur ve bebişime kavuşurum. inşallah hepimizin son tedavileri olur da herkes 2009'da bebeklerine kavuşur.. iyi seneler hepinize.. yeni yıl bizi bebeklerimize kavuştursun inşallah..

hayırlı olsun tedawin ece.inşallah olumlu sonuçlanır.bndede kist çıkmıştı.tam içini boşaltıcaklardı,sonra vazgeçtiler.doğum kontrol hapı verip erteledi doktorum tedaviyi.ama çok tırsmıştım kist alınacağı gün.anestezi altında bile yapmayı düşünüodum. çok acı veren bi işlemmi?nekadar sürüyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…