Ben 2,5 senelik evliyim canım, ama evlendiğimiz ilk günden bu yana hiç korunmadık, biz hemen çocuk istiyorduk. Eşim de çok istiyor tabii. Ben düşük yaptıkça ömründen ömür gitti onun da ama belli etmiyor bana, kimbilir onun içinde ne fırtınalar kopuyordur. Şimdi sen bana 2,5 sene kısa bir zaman daha çok deneyebilirsiniz diyeceksin ama benim çok zamanım yok sayılır çünkü 42 yaşındayım. Geç evlendim ben. Yumurta rezervim düşmeyi başladı. Onun için zaman benim için çok önemli :)
selam canım ALLAH gönlündekini sana versin inşşş..bebeğine kavuşmanı dilerim..a.s.
mehayııım bende iyiyim evdeyim şimdi yemek hazırlamaya başlıycam ..sende iyisin sanırım tatlım benim...
selam canım ALLAH gönlündekini sana versin inşşş..bebeğine kavuşmanı dilerim..a.s.
olurmu canim bebek isteyen biri icin 1 sene beklemek bile canini acitmaya yetiyor...insallah daha fazla beklemeden bir evlat sahibi olursuna.s.
canim iyi olmaya calisiyorum iste agrilarla bogusuyorum 5 gundur dis ve bogaz agrisi yutkunamiyorum cok agriyor:çok üzgünüm:
canim iyi olmaya calisiyorum iste agrilarla bogusuyorum 5 gundur dis ve bogaz agrisi yutkunamiyorum cok agriyor:çok üzgünüm:
dualarımız tabii ki seninle canım. vallahi bu ilk denemeler çok önemli heralde di mi? benim de öyle olucak. iyi düşün iyi olsun olur mu? allah yardımcın olsun. ama sonuçları yaz...:CüvCüv:cumartesi günü iğnelere başladım...göbekten vuruluyorum..ilk tüp bebek denemem ...inşallah tutar...dualarınızı bekliyorum..:ecrin_bebek:
arkadaslar bende2009da tup bebek yaptırcam .........ınsallah hayırlı sonuc alırım
arkadaşlar yarın çatlatma iğnesi pazartesi de toplama işlemim olcak bi aksilik olmazsa lütfen benim için dua edin.
kızlar merhaba . 01 ocak 2009 tarihi itibariyle yeni tedavim başladı .tüp bebek tedavim ve çok heyecanlıyım aynı zamandada kafam çok karışık. bakalım ay sonu itibariyle sonuç ne olacak .göreceğiz. allahım bu yeni yılda bizlerin yüzünü güldürsün. bizlere hayırlı evlatklar versin.hayırlısını versin. inşallah bu sene annelik duygusunu tadarız.hepinizin tedavisi hayırlı olsun şimdiden.dualarım hepimiz için.
amin canım, allahım isteyen herkese versin inşallah
evet canım haklısın, Allah bir an önce bebişlerimize kavuştursun bizi :CüvCüv: artık böyle olmak istiyorum
geçmiş olsun bu arada :1no2:
arkadaşlar ben acil yardım istiyorum
ben aralık 11 de tüp bebek tedavisine başladım lucrin iğnesiyle başladım ve daha adet olmadım doktorum gelecek diyor ama hala yok adet olmadım.iyi diyorrr ama bilmişyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?