merhaba arkadaşlar nasılsınız konuşmayalı yeni yılın ılk pazarı herkese hayırlı pazarlar...
Kızlar benım geçen ayki yumurtam düşmediği için tüpbebek ocak ayına kalmıştı suan d.kontrol hapı kullanıyorum daha 10 gün oldu baslayalı ama karnım ağrırıyo sanırım regl olurum yakın zmanda böyle durumla karşılasan varmı? ayrıca yumurtam gene düşmezse alınacak nsl.oluyo bilgisi olan varsa paylasırsa sevınırm...
NİSASİUM ve SELENİKA sizdende ses soluk çıkmıyor.ARKADAŞLAR HEPİMİZ HEMEN HEMEN AYNI ANLARDA BAŞLADIK.GELİŞMELERDEN HABERDAR EDİN..HEYCANIMIZ PAYLAŞTIKÇA AZALIR BELKİM:)
selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım tüp bebek tedavisine başlıycam ama kendimi hazır hissetmiyorum asılamadan sonra yeni kendimi topladım 5 yıllık evliyim sebepsiz infertilite tedaviye nerde basladınız önerilerinize ihtiyacım var lütfen benimle paylaşın
UMUDUMSUN0707...EGEN 71 arkadaşlarrr...gelişmelerden haberdar ediniz yaw..merak ediyoruuuummm..
bebiş istiyoruz arkadaşım sen lucrini adetinin kaçıncı gününde vurulmaya başladın acep?ayrıca kaç günde bir adet olyorsun.yani nekadar gecikti adetin.benim lucrinden sonra5 gün falan geciktide.buarada lucrin tedawisi sırasnda hamile kalanları duymuştum.sakın sende hamiş olmayasın?
MEHAY arkadaşım benide listeye eklermisiiiiiiiinnn?
Meraba kızlar cumartesi günü ilk iğnemi yaptırdım dün ve bugünde kendim yapıcam iğnemi puregon 600 ama ben 225 er doz yapıyorum yarın iğne yapmadan yine gitcem kontrole inşallah herşey yolunda gider
canım benim herşey güzel gider inşallah bende kendim yaptım iğnelerimi.benimde yarın toplamam var sabah erkenden çok heyecanlıyım açıkcası:1no2:
tülaycım ece de kist aldırmıştı.daha önce ona sordum ama foruma grmedi henüz galiba çünkü cewaplamadı.bugün bidaa sordm.ondan öğreniriz.sen henüz lucrine geçmedin ..ben bugün son kez alyorum d.kontrol hapını.lucrininde 7.günü .haftaya regl olucam.inşallah gtmiştr benim kistimde.bakalım kardeş hayırlısı...
canım benim ben dün akşam ovitrelle çatlatma iğnesini vurundum.yarın sabahta toplama işlemim var.bugünde yarın için ilaçlar istedi doktor onları almakla meşgulüm.
canım benim ben dün akşam ovitrelle çatlatma iğnesini vurundum.yarın sabahta toplama işlemim var.bugünde yarın için ilaçlar istedi doktor onları almakla meşgulüm.
Merhaba antalyadansınız galiba
tüp bebek tedavisini antalyada kim yaptırıyorsunuz.
günaydınn arkadaşlar... bugün5. günüm olacak lucrinin.adet günüm dündü.ama demmekki lucrin geciktiriyor.herkesde ne kadar gecikti acaba yumurta transferı işlemi işlemi sırasında anestezi alan varmı?mıdırki?cok endişe ettım tek korkum o.acı agrı yokmuş ama?olsun. ben hergün gelişmelerımı yazarım arkadasımbırkacgundur yazmaya fırsatım olmadı am aokudum.ilgine teşekkür ederim tatlım.
herkese güzel bir gün diliyorummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?