2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

tülaycım ece de kist aldırmıştı.daha önce ona sordum ama foruma grmedi henüz galiba çünkü cewaplamadı.bugün bidaa sordm.ondan öğreniriz.sen henüz lucrine geçmedin ..ben bugün son kez alyorum d.kontrol hapını.lucrininde 7.günü .haftaya regl olucam.inşallah gtmiştr benim kistimde.bakalım kardeş hayırlısı...

UMUDUMSUN0707...EGEN 71 arkadaşlarrr...gelişmelerden haberdar ediniz yaw..merak ediyoruuuummm..
bebiş istiyoruz arkadaşım sen lucrini adetinin kaçıncı gününde vurulmaya başladın acep?ayrıca kaç günde bir adet olyorsun.yani nekadar gecikti adetin.benim lucrinden sonra5 gün falan geciktide.buarada lucrin tedawisi sırasnda hamile kalanları duymuştum.sakın sende hamiş olmayasın?

MEHAY arkadaşım benide listeye eklermisiiiiiiiinnn?

NİSASİUM ve SELENİKA sizdende ses soluk çıkmıyor.ARKADAŞLAR HEPİMİZ HEMEN HEMEN AYNI ANLARDA BAŞLADIK.GELİŞMELERDEN HABERDAR EDİN..HEYCANIMIZ PAYLAŞTIKÇA AZALIR BELKİM:)

NİSASİUM ve SELENİKA sizdende ses soluk çıkmıyor.ARKADAŞLAR HEPİMİZ HEMEN HEMEN AYNI ANLARDA BAŞLADIK.GELİŞMELERDEN HABERDAR EDİN..HEYCANIMIZ PAYLAŞTIKÇA AZALIR BELKİM:)

canım ilgin için sağol. ben muğlada yaşıyorum. tedavi için istanbula gidecektim. şubata ertelemek zorunda kaldım çünkü 1 haftadır acayip kaşıntım var. benim 5-6 ayda bir nükseden baş belası; mantar. onun için yarın dr.a gitmem lazım. işte bu yüzden şubata kaldı. ben hergün düzenli buraya girip herkesin durumundan haberdarım ama... yazdıklarınızı okuyorum. tedavim başlasın heberleşiriz merak etmeyinnn..:a015:

canım benimki de sebepsiz infertilite. ve ben de izmirliyim ama muğlada yaşıyorum. bir aşılama denemem oldu tüp bebeğe kendim karar verdim. ne dr.um tavsiye etti ne de bi başkası. ve senin gibi 5 sene falan da değil, sadece 3 yıldır hasret çekiyorum. bence hemen dene hiç vakit kaybetmeye gerek yok. takdir ve taksimini de allaha bırak. ben ist.da jinemedi düşünüyorum (hatta karar verdim bile). internet aracılığıyla buldum. merkez hakkında hiç kafa karışıklığına meydan verme bence. çünkü adı en çok geçen o merkezlerin hepsi de (buna izmir irenbe de dahil) branşlarında çok çok iyiler. bu iş kısmet işi. eğer karar verdiysen bu tedaviye, bi tanesini seç ya da seçim yapmakta zorlandığın birkaç tanesiyle gidip görüş ve sonra kararını ver. başla..... bu kadar basita.s

Arkadaşlar bir sorum var, tecrübesi ya da bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olabilirler mi acaba? Genetik testi kan alınarak mı yapılıyor? Yani yumurtada ve spermde olabilecek kusurlar nasıl ölçülüyor? Genetik testi ise yada başka bir testle yapılıyorsa fiyatları hakkında bilginiz var mı? Bu soruların cevabına çok ihtiyacım var arkadaşlar.

Meraba kızlar cumartesi günü ilk iğnemi yaptırdım dün ve bugünde kendim yapıcam iğnemi puregon 600 ama ben 225 er doz yapıyorum yarın iğne yapmadan yine gitcem kontrole inşallah herşey yolunda gider

canım benim ben dün akşam ovitrelle çatlatma iğnesini vurundum.yarın sabahta toplama işlemim var.bugünde yarın için ilaçlar istedi doktor onları almakla meşgulüm.

Meraba kızlar cumartesi günü ilk iğnemi yaptırdım dün ve bugünde kendim yapıcam iğnemi puregon 600 ama ben 225 er doz yapıyorum yarın iğne yapmadan yine gitcem kontrole inşallah herşey yolunda gider

canım benim herşey güzel gider inşallah bende kendim yaptım iğnelerimi.benimde yarın toplamam var sabah erkenden çok heyecanlıyım açıkcası:1no2:

canım benim herşey güzel gider inşallah bende kendim yaptım iğnelerimi.benimde yarın toplamam var sabah erkenden çok heyecanlıyım açıkcası:1no2:

İnşallah herşey yolunda gider canım dualarım seninle olucak merakla güzel haberlerini bekliycemkaydirigubbakcemile5

teşekkr ederm canım bitmiş d.kontrol haplarn ne güzel :teytey:bakalm beni lucrıne baslatmadı adet olduktan sonra baslatıcak sanırım canım sanrım herşey yolunda gderse ocak ortası gbı baslasam sanırım mart gbo anca yumurtalar toplanır bakalm kısmet durumundan haberdar et bizleri kib..a.s.

merhaba.bu başlıkta yeniyim.benim 2. aşılamam yapıldı.sayı çok azdı.tutmazsa tüp bebeğe geçeceğim.antalya tüp bebek düşünüyoruz.burada tedavi gören var mı aranızda?

canım benim ben dün akşam ovitrelle çatlatma iğnesini vurundum.yarın sabahta toplama işlemim var.bugünde yarın için ilaçlar istedi doktor onları almakla meşgulüm.

ayyyyyyyyyy canımmm..süper..yüdün yüzdün kuyruğuna geldin demek.maşallah.hiç heycan yapma ,cesur ol.zaten uyutuolar hiiçbişi hissetmiceksn.allah kolaylık versin dularımız senle..

Kızlar merhaba, okuyunca yazmadan edemedim, ben de tüp bebeğe başladığım ay lucrin kullanırken hamile kalmışım, bu ilacı kullanırken korunmamız gerekiyormuş meğer, doktorum bana hiçbir şey söylememişti ve bu ilaç düşüğe ya da bebeğin ölümüne neden olabiliyormuş, ben bebeğimi 13 haftalıkken kaybettim, nedenini bilinmiyor şimdilik, lucrinden mi oldu ya da başka bir sebep mi bilemiyorum takdiri ilahi, diyeceğim o ki lucrin kullanırken korunun, korunmadıysanız ve gecikmeniz varsa hemen kan testi yaptırın gebelik için, dualarım sizinle, inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebişlerinize kavuşursunuz.

Arkadaşlar aranızda istanbul medical parkta yaptıranınız varmı.ben oraya başlayacağım iyce araştırmak istiyorum.

günaydınn arkadaşlar... bugün5. günüm olacak lucrinin.adet günüm dündü.ama demmekki lucrin geciktiriyor.herkesde ne kadar gecikti acaba yumurta transferı işlemi işlemi sırasında anestezi alan varmı?mıdırki?cok endişe ettım tek korkum o.acı agrı yokmuş ama?olsun. ben hergün gelişmelerımı yazarım arkadasımbırkacgundur yazmaya fırsatım olmadı am aokudum.ilgine teşekkür ederim tatlım.
herkese güzel bir gün diliyorummmmmm

selam canım..yumurta toplama mı diyecektin...ben yumurta toplamada anestezi almıştım çok rahat oluyor hiç duymuyosun tavsiye ederim tatlım...ama embriyo transferinde gerek yok anesteziye..muayene gibi bırakıyolar embriyoları canın acımıyor yanii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…