teşşekkür ederim casablanka_05. evet ilk denemem olacak.ayrıca şunu belirtmek istiyorum ben 2 günde bir doktora gidiyorum.ama hala gelmedi.yani kanama...
mehaycım benimde ilk denemem martta benide eklersen sevinirim.tabi bu ruba dahil oluyorsam...şimdiden teşekkürler
burdurdayım .denizliden rapor alıcam.tüp bebeği antalya tüp bebekte yaptırmak sitiyoruz.methini çok duydum.kendim izmirliyim.görev nedeniylr burdurdayız.
esra cım antalya tüp bebekte fiyatlar nasıl benim abim antalyada biz ankara veya antalya düşünüyoruz bide misafirhaneleri varmı teşekkürler
canım mrb bende antalya tüp bebeğe yaptırcam ocak sonu gibi inşallah.antalya tüp bebek hakkında olumsuz şeylerde yazmışlar ama dedeğin gibi bende güvendim sanki oraya..hayırlısı olsun bakalım..
TÜP BEBEK ÖZEL MERKEZLERİ KISMINDA Bİ ARKADAŞIMIZ OLUMSUZ YORUMDA BULUNMUŞ ONU SÖYLEDİM.RAPOR ALAMIYORUZ KENDİ İMKANLARIMIZLA YAPTIRCAZ.MAYA yı bende çok duydum telefonda bile çok sıcak kanlılardı.Yakın olmasından dolayı ANTALYA dedik hayırlısı bakalım..Görüşmek üzerene gibi olumsuz şeyler canım.raporla mı kendii imkanınızla mı yaptıracaksınız tüp bebeği?ankaradaki maya kliniğini de çok methediyorlar ama bize uzak.antalya yakın.
TÜP BEBEK ÖZEL MERKEZLERİ KISMINDA Bİ ARKADAŞIMIZ OLUMSUZ YORUMDA BULUNMUŞ ONU SÖYLEDİM.RAPOR ALAMIYORUZ KENDİ İMKANLARIMIZLA YAPTIRCAZ.MAYA yı bende çok duydum telefonda bile çok sıcak kanlılardı.Yakın olmasından dolayı ANTALYA dedik hayırlısı bakalım..Görüşmek üzere
selam kzlar nasılsınız...hayırlı güzel günler..
canım bizde kendi imkanlarımızla yaptırdık.tüp bebek ücreti 2900 ytl.ilaçlar yaklaşık 2000 ytl yi buldu.biraz pahalı oluyor ama inşallah değer.bide her iki güne bi kontrol oluyor o zor oldu benim için git-gel öldüm ama inşallah tüm herşeye değer.sana yardımcı olduysa ne mutlu bana:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?