2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

merhabalar,bugün lucrinin 7. günü ve adet oldum.perşembe günü doktora gidicem.bakalım duruma göre ilaç dozu belirleyecek sanırım.

burdurdayım .denizliden rapor alıcam.tüp bebeği antalya tüp bebekte yaptırmak sitiyoruz.methini çok duydum.kendim izmirliyim.görev nedeniylr burdurdayız.

canım mrb bende antalya tüp bebeğe yaptırcam ocak sonu gibi inşallah.antalya tüp bebek hakkında olumsuz şeylerde yazmışlar ama dedeğin gibi bende güvendim sanki oraya..hayırlısı olsun bakalım..

esra cım antalya tüp bebekte fiyatlar nasıl benim abim antalyada biz ankara veya antalya düşünüyoruz bide misafirhaneleri varmı teşekkürler

esra cım antalya tüp bebekte fiyatlar nasıl benim abim antalyada biz ankara veya antalya düşünüyoruz bide misafirhaneleri varmı teşekkürler

canım mrb
istanbuldakilere oranla fiyatı iyi.2900 hastane alıyo,1000-1500-YTL arası da ilaçlar tutuyo,misafirhanesi var hemde ücretsiz olması lazım...tabi başarı oranı ankaraya göre nasıldır bilmiyorum canım,antalya bize yakın olduğu için biz burayı tercih ettik,ankara uzak bide tanıdık yok o yüzden istemedik ankarayı..Antalya Tüp bebek iyi bi yere benziyo doktor KEMAL BEY var çok iyi bi doktor sevdim yani ben..

canım mrb bende antalya tüp bebeğe yaptırcam ocak sonu gibi inşallah.antalya tüp bebek hakkında olumsuz şeylerde yazmışlar ama dedeğin gibi bende güvendim sanki oraya..hayırlısı olsun bakalım..

ne gibi olumsuz şeyler canım.raporla mı kendii imkanınızla mı yaptıracaksınız tüp bebeği?ankaradaki maya kliniğini de çok methediyorlar ama bize uzak.antalya yakın.

QUOTE=mehay;2718103]Kizlar aranizda benim gibi yaz hamisi olmak isteyen varsa gelin burda bulusup kendimizi anne olmaya hazirlayalim...Tedavi gdisatimizdan bahsedelim...Ve hamis haberleri verelim nedersiniz???Kim var baska yazin tup bebek yaptiracak????[/QUOTE]

merhaba arkadaşlar...benim tedavim bittikaydirigubbakcemile5 31 aralık yumurtalar tolandı 3 ocak 2009 da transverim oldu..şimdi test günümü bekliyorum.14 ocak çarşamba.:Saruboceq:ve işin kötüsü şuan ne hissettiğimi bilmiyorum:bbo:[

ne gibi olumsuz şeyler canım.raporla mı kendii imkanınızla mı yaptıracaksınız tüp bebeği?ankaradaki maya kliniğini de çok methediyorlar ama bize uzak.antalya yakın.
TÜP BEBEK ÖZEL MERKEZLERİ KISMINDA Bİ ARKADAŞIMIZ OLUMSUZ YORUMDA BULUNMUŞ ONU SÖYLEDİM.RAPOR ALAMIYORUZ KENDİ İMKANLARIMIZLA YAPTIRCAZ.MAYA yı bende çok duydum telefonda bile çok sıcak kanlılardı.Yakın olmasından dolayı ANTALYA dedik hayırlısı bakalım..Görüşmek üzere

canım antalya tüp bebek merkezi gerçekten çok iyi.ben orda olduğum içişn biliyorum misafirhaneside var ve ücretsizumarım herşey iyi olur

canım bizde kendi imkanlarımızla yaptırdık.tüp bebek ücreti 2900 ytl.ilaçlar yaklaşık 2000 ytl yi buldu.biraz pahalı oluyor ama inşallah değer.bide her iki güne bi kontrol oluyor o zor oldu benim için git-gel öldüm ama inşallah tüm herşeye değer.sana yardımcı olduysa ne mutlu bana:1rolleyes:

14 ocağı bekliyorumm...test için....
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

çok teşekkür ederim.sen şu an hangi aşamadasın ?transfer mi yapıldı?sonuç ne zaman ?

arkadaslar, epeydir yazamiyorum, tedavim basladi, yarin sabah 10:00'da transferim yapilacak.cok heyecanliyim.. bu hafta cok stresli gecti is yerinde, yumurtalarin bundan etkilenmesinden korkuyorum..:) su anda ultrasonda gorunen 8 tane yumurta var ama tabii kac tanesi kaliteli cikacak bilmiyoruz.. allahim lutfen hersey yolunda gitsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…