2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

kızlaaaaarr..bugün regl oldum.adetin 2. veya 3. günü ultrason var.ben 3. günü gideyim diyorum.çok heycanlıyım.bukez umarım gonal f lere geçebilirim geçen ay kist artı e2 değerim yüksek çıktığı için geçememiştim.bu kez geçebilicem gbi hissediyorum...hayırlısı:)

canımm..ayy ne güzel.o aşamaya gelmişsin.hiç heycanlanma canım.bence sen zaten zor olan kısımları atlatmışsın.sanırım transfer en kolaay olanı.allah yardımcın olsun..bebişlerin mıh gibi kök salsın rahmine innşallaaah..haydi kolay gelsin canım.yarın transfer yorumlarını bekliyoruz..

Anne Adaylarına Anneliği Armağan Ediyoruz​

Maya Tüp Bebek Merkezi’nden Kadınlar Kulübü Üyelerine Özel Ücretsiz Tüp Bebek ve Bütünleşik Tedavi Planı.

Maya Tüp Bebek Merkezi, anneliği yaşamak isteyen anne adaylarına çok özel bir fırsat sunuyor. Anketi dolduran 750. kişiye ücretsiz tüp bebek tedavisi armağan ediyoruz. Anketimizi dolduran tüm üyeler ise “Bütünleşik Tedavi Planı”ndan yararlanma hakkı kazanacak.

Çekilişimize katılan 750. üye, 1800 Euro değerindeki jinekolojik muayene, sperm tahlili ve geri kalan tüm tedaviyi kapsayan, ücretsiz tüp bebek tedavisi ve Maya Konukevi’nde konaklama hakkı kazanacaktır. (İlaç masrafları, ilave olarak çıkabilecek ek tedavi giderleri çifte aittir.)

Konun devamı ve detayları için burayı tıklayınız.

Son düzenleyen: Moderatör:

sevndm canım hayırlısı olsn yrn.beklıyorum geliştirme iğnelerine geçtiğinin haberini artık stres yapma sakın ol benımde öyle olmudtu biliyosun üzülüyo insan ama olsun buaya kısmetmiş...

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.kısaca kendimi anlatayım.bu bebek ümidi ile cıktıgım yolculuk kısa ama sıkıntılı oldu.çikolata kistinden dolayı ıkı kez laparoskopi oldum.üçüncü kez cıktı enjektörle çekildi.bir kez aşılama,bir kez tüp bebek,ikinci kezde de mikro yaptırdım.mikro kimyasal gebelikle sonuçlandı.anlayacagınız çoook sıkıntılı günler subat ayında tekrar mikro yapıcaz 3 kez.bakalım hayırlısı beterin beteri var diye hep dua ediyorum.allah hepimizim yardımcısı olsun.herkeze anne olmayı nasib etsin...

canım dün okumamısım ıyı regl oldun yani bend ebugun oldum...sevındım..gonalfller e adetın3 günü gecılıyor galıba

canım dün okumamısım ıyı regl oldun yani bend ebugun oldum...sevındım..gonalfller e adetın3 günü gecılıyor galıba

hadi hayırlı ossun canım reglin cümlemizeeeyerimseniben.2 veya 3 .gün başlıo gonalfler.benim yarın 3.günüm.bakalım bu kez başlıyabilcekmiyim...böhüü çok korkuoom.hakkını helal etmirmirmirmir.
bide şu vajinal muayene olcam ya yarın uyuz oluorum ya.

yaa canim artik listeyle ilgilenemiyorum vaktim olmuyor ... insallah hamile kalirsinda burda guzel bir baslik acariz sanada....a.s.

haklısın sende .bi başladın üstüne kaldı:dance:bizde yapabiliriz aslında ama senin misyonun die bellemişiz.öle işimize gelmiş yania.s.

mehay tatlı cadım bittimi tatilin canımm..vaktim olmuyor demişsinde..senin forumun düzenle listeleri tatlişim..

mehay tatlı cadım bittimi tatilin canımm..vaktim olmuyor demişsinde..senin forumun düzenle listeleri tatlişim..

bitti canim tatilim bazen tv izlemeye bile vaktim olmuyor azcik girip cikiyorum foruma....o kisacik vaktimide listeyle gecirmek istemiyorum o yuzden ilgilenmiyorum artik listeyle isteyenler yeniden olusturabilir...a.s.

arkadaşlar ben aranıza yaklaşık 20 gün önce katıldım bende mikroenjwksyon yaptıracak olanlardanım benim eşim 1 sene önce varikosel ameliyatı oldu sperm sayısı yükseleceğine dahada düştü eşim 2 gün önce sperm testi yaptı ve ml de 1,5 milyon hareketlilikte %15 birazda likosit çıktı 7 hafta önce gittiğimizde doktor 2 yane ilaç verdi doktor hemen başlayın işlemlere dedi 4 gün sonra adet olcam dk adetinin 2 günü gel dedi eşim tereddütte bu sayı ile kesin tutarmı diyo yoksa ilaçları
2 ay kullanıpta öylemi başlasak işlemlere diyo bizim durumumuzda olup bu sperm deyerlerine sahip olupta hamile kalan varmı nolur yardımcı olun bi akıl verin bana

canım slm ..merak ettim oldumu kanaman.. başladınmı canım tam olarak doktora.. bak merakda koyma bizleri haberdar et:1hug:

sağol canım benim. sık sık giremiyorum biraz geç oldu kusura bakma...çarşamba gittim doktoRA OLMADIM KAN DEĞERLERİM YÜKSEK ÇIKTI..bugün gittim farlutal verdi.başladım şimdi.sanırım kısa protokol yapacak... bakalım hayırlısı. sen neler yaptın

canım benim eşimde geçen sene varikosel ameliyatı oldu.ameliyattan sonraki ilk tahlili iyiydi fakat sonra yine düşük çıkmaya başladı.tüp bebek yapabilmeniz için 1 tane bile canlı hücre yetiyor... bazen ileçlerında faydası olmuyor..benim eşimde pek olmadı doğrusu.. ben şimdi sonuç bekliyorum. dr. umun bana dediği transferden sonra vücut bazen kendi hücresini kabul etmeyip atabiliyormuş yani ilk denemede gebe kalamayabilirmişim. anlayacağın tüp bebekle hamile kalmanın sperm sayısıyla pek ilgisi yok gibi . dediğim gibi canlı tek bir hücre bile yetiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…