arkadaslar, epeydir yazamiyorum, tedavim basladi, yarin sabah 10:00'da transferim yapilacak.cok heyecanliyim.. bu hafta cok stresli gecti is yerinde, yumurtalarin bundan etkilenmesinden korkuyorum..:) su anda ultrasonda gorunen 8 tane yumurta var ama tabii kac tanesi kaliteli cikacak bilmiyoruz.. allahim lutfen hersey yolunda gitsin..
14 ocağı bekliyorumm...test için....
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kizlar naber nasilsiniz gorusmeyeli???sonucu yaklasan varmi????
kızlaaaaarr..bugün regl oldum.adetin 2. veya 3. günü ultrason var.ben 3. günü gideyim diyorum.çok heycanlıyım.bukez umarım gonal f lere geçebilirim geçen ay kist artı e2 değerim yüksek çıktığı için geçememiştim.bu kez geçebilicem gbi hissediyorum...hayırlısı:)
kızlaaaaarr..bugün regl oldum.adetin 2. veya 3. günü ultrason var.ben 3. günü gideyim diyorum.çok heycanlıyım.bukez umarım gonal f lere geçebilirim geçen ay kist artı e2 değerim yüksek çıktığı için geçememiştim.bu kez geçebilicem gbi hissediyorum...hayırlısı:)
mehay walla seninde alıcağın olsun.tedawi başladı bitio,bi listeye eklemedin beni...:dilcikar:
canım dün okumamısım ıyı regl oldun yani bend ebugun oldum...sevındım..gonalfller e adetın3 günü gecılıyor galıba
yaa canim artik listeyle ilgilenemiyorum vaktim olmuyor ... insallah hamile kalirsinda burda guzel bir baslik acariz sanada....a.s.
haklısın sende .bi başladın üstüne kaldı:dance:bizde yapabiliriz aslında ama senin misyonun die bellemişiz.öle işimize gelmiş yania.s.
mehay tatlı cadım bittimi tatilin canımm..vaktim olmuyor demişsinde..senin forumun düzenle listeleri tatlişim..
canım slm ..merak ettim oldumu kanaman.. başladınmı canım tam olarak doktora.. bak merakda koyma bizleri haberdar et:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?