2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

o bes senenin 4 senesi hep gozum yasli gecti canim...ama kimse bilmez bunu senağlama

mehay cım slm sizde yapın bir tatil gelin memleketinize tedavini burda yaptır canım yaa.. olmazmııı...
selam canim turkiyeye gelmiyoruz bu yaz birde devlet burda %100 karsiliyor tup bebek masraflarini o acidan...
Evet Taa Neden Hiç Düşünmedikk Neden Başka Bir Merkezde Tedavini Dvm Ettirmiyorsun Canim Yaa

burda her yerde yapilmiyor bu tedavi canim...tr deki kadar cok merkez yok....

selam canim turkiyeye gelmiyoruz bu yaz birde devlet burda %100 karsiliyor tup bebek masraflarini o acidan...

HIMM ANLADIM CANIMM OZAMAN HAYIRLISI DEMEKTEN BAŞKA DİYECEK BİŞİ BULAMIYOR TATLIM YAA CUNKU SEN UZULDUKCE İNAN BENDE ÇOK UZULUYORUM senağlamasenağlama

canım çok kişide buraya geliyor ve çoğuda memnun ama diyorum ya herşeyy kısmet kimim bulur atar anneliğin a sını bile yapmaz içi sevgi ile yananlar da bi evlat için nice yaş döker ama mevlam görelim neyler eylerse güzel eyler :1hug:

ne güzel yaaa... hepsini karşılaması süper valla..olsun canım bekle stres yapmadan bekle ama,herşey yoluna girer elbet. yerimseniben

HIMM ANLADIM CANIMM OZAMAN HAYIRLISI DEMEKTEN BAŞKA DİYECEK BİŞİ BULAMIYOR TATLIM YAA CUNKU SEN UZULDUKCE İNAN BENDE ÇOK UZULUYORUM senağlamasenağlama

inanin bende hepiniz icin uzuluyorum olmayinca bunun acisini yasayandan baska kimse anlayamaz cunku....Şeniz canim benim...

canım aslında ben yeniyim galıba sizler biraz birbiriniz hakkında bilgi sahibisiniz ama insan görmedende birbirinin derdini paylaşabiliyormuş önemli olan yürekten hissetmek bence.........

bizler coğumuz aynı şeyleri yaşadığımız için burda o yuzden dertleri sevinci sıkıntılari çabuk paylaşabiliyoruz benim de 3 aydır mehay gibi sebepsiz yani basit sebeplerden dolayı tedavim ertendi ve halada bu ay ertenecek diye korkularım var

pınk rose

CANIM BU ARADA SEN NE YAPTIN TEDAVİN NE DURUMDA?

ben henüz regl olmadım geçen ay dr bana Cyclo-Progynova verdi adet düzenleyici bitiyor ,yarın son tableti alıcam,regl olunca 2. gün E2 fsh lh prl tsh ları yaptırıp 3. gün bursa ya gidicem .daha dr kararıda vermedim.bursa daki dr dan birine karar verirsem ist dan vaz geçip bursa da tabi dr un tayin edeceği günde başlarım diye düşünüyorum.açıkçası çokta korkuyorum olmazsa diye..bu 1 aşılama 3 microdan sonra 5. ve son olucak yo korkudan içim titriyor tutmazsa diye canım yaaa...:uhm:

üzlme canım benim bi arkadaşımın dördüncü deneme de tuttu çok tatalı bi kızı varrr yılma sakınnn

aynı korkuları bende yaşıyorum canım ilk tup bebek denemem olacak ve dun başka bir formda ilk denemede tutan bi arkadaşa rastladım 8 aylık hamileymiş şu an ..ve ben bubu duyunca okadar çok umutlandım kiii anlatamam..DARISI TUM OLMAYANLARIN BAŞINA İNŞŞ..:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…