canım gercekten zordur beklemel ama elden ne gelir ki ceken bilir elbette ama takdır eden mevle bizi gören mevla elbette senin ve tum isteyenlerin duasını kabul edeccek sadece sabır
KIS SEN İYİCE KOPMUŞSUN YAA.....BİRAZ TOPARLAN KENDİNE GELLL... :mymeka::mymeka:BİLİYOSUN GUNLER NE KADAR ÇABUK GECİYOR ŞÖYLE Bİ DONUPTE ARKADA Bİ BAKSANA 5 YIL NASIL DUN GİBİ GEÇMİŞ DİYEE SEN Kİ ÇOK GUCLU Bİ İNSANSIN DİYE DUŞUNUYORUMM 5 AY DAHA MI BEKLEYEMEYECEKSİNN Çok üzgünüm çoook
mehay Cım Slm Sizde Yapın Bir Tatil Gelin Memleketinize Tedavini Burda Yaptır Canım Yaa.. Olmazmııı...
Benim Trenin Daha Tarihi Belli Değil Canimm..ama Allah Kismet Ederse Ve Ssk Raporunda Bir Sorun çikmazsa Onumuzdeki Hafta Yumurta Toplama Işlemine Başlanacak
o bes senenin 4 senesi hep gozum yasli gecti canim...ama kimse bilmez bunu senağlama
selam canim turkiyeye gelmiyoruz bu yaz birde devlet burda %100 karsiliyor tup bebek masraflarini o acidan...mehay cım slm sizde yapın bir tatil gelin memleketinize tedavini burda yaptır canım yaa.. olmazmııı...
Evet Taa Neden Hiç Düşünmedikk Neden Başka Bir Merkezde Tedavini Dvm Ettirmiyorsun Canim Yaa
insallah bir sorun cikmazda 1 ay sonra yegenimin ultrason resiùmlerini gorurum...
selam canim turkiyeye gelmiyoruz bu yaz birde devlet burda %100 karsiliyor tup bebek masraflarini o acidan...
burda her yerde yapilmiyor bu tedavi canim...tr deki kadar cok merkez yok....
selam canim turkiyeye gelmiyoruz bu yaz birde devlet burda %100 karsiliyor tup bebek masraflarini o acidan...
HIMM ANLADIM CANIMM OZAMAN HAYIRLISI DEMEKTEN BAŞKA DİYECEK BİŞİ BULAMIYOR TATLIM YAA CUNKU SEN UZULDUKCE İNAN BENDE ÇOK UZULUYORUM senağlamasenağlama
ne güzel yaaa... hepsini karşılaması süper valla..olsun canım bekle stres yapmadan bekle ama,herşey yoluna girer elbet. yerimseniben
pınk rose
CANIM BU ARADA SEN NE YAPTIN TEDAVİN NE DURUMDA?
ben henüz regl olmadım geçen ay dr bana Cyclo-Progynova verdi adet düzenleyici bitiyor ,yarın son tableti alıcam,regl olunca 2. gün E2 fsh lh prl tsh ları yaptırıp 3. gün bursa ya gidicem .daha dr kararıda vermedim.bursa daki dr dan birine karar verirsem ist dan vaz geçip bursa da tabi dr un tayin edeceği günde başlarım diye düşünüyorum.açıkçası çokta korkuyorum olmazsa diye..bu 1 aşılama 3 microdan sonra 5. ve son olucak yo korkudan içim titriyor tutmazsa diye canım yaaa...:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?