2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

canım benim eşimde geçen sene varikosel ameliyatı oldu.ameliyattan sonraki ilk tahlili iyiydi fakat sonra yine düşük çıkmaya başladı.ve şimdide tekrar varikosel oluşuyor. anlayacağın biz bi faydasını görmedik ameliyatın tüp bebek yapabilmeniz için 1 tane bile canlı hücre yetiyor... bazen ilaçlarında faydası olmuyor..benim eşimde pek olmadı doğrusu.. ben şimdi sonuç bekliyorum. dr. umun bana dediği transferden sonra vücut bazen kendi hücresini kabul etmeyip atabiliyormuş yani ilk denemede gebe kalamayabilirmişim. anlayacağın tüp bebekle hamile kalmanın sperm sayısıyla pek ilgisi yok gibi . dediğim gibi canlı tek bir hücre bile yetiyor...

kızlar gittinimzmi? kontrole iğneelere başlıyomsnz? canlarm xoile nisasm haberlerinizi beklyrm...a.s.

canımm bçok şükür kist gitmiş.bugün gttm kontrole.e2 de 34 çıktı.normalmiş yani.gonal f e başladım bugün.çok şükür.nisasum naptı acep?sende gelişmeler nası cınııımm:)

canım inşallah hakkında hayırlısı olur.. güzel haberlerini bekliyoruz..bende daha başlamadım doktora..biraz daha bekleme aşamasındayız

benim sonucum yaklaştı 14 ocak çarşamba....
insallah hayirli guzel sonuclarla donersin canim....

canim elbetteki bu sonuclarla hamile kalan vardir cunku siz zaten mikro enjeksiyon yaptiracaksiniz hazirlanmis embryolari koyacaklar rahmine elbetteki hamile kalma sansin cok yuksek...1 tene canli spermle bile olabilirken senin sonuclarinla haydi haydi olur...uzme sen tatli canini...Şeniz

güzel dilekleriniz için teşekkürler.Allah herkesi evlat sahibi yapsın.:Saruboceq: ama korkuyorum açıkcası... belki çok erken ama hamileliğe dair hiç bir belirti yok.kasıklarımda sık sık ağrı oluyor..regli oluyomuş gibi hissediyorum bakıyorum bişey yok... bu konuda bilgisi olan varmı???fisfisfis

Son düzenleme:
canımm bçok şükür kist gitmiş.bugün gttm kontrole.e2 de 34 çıktı.normalmiş yani.gonal f e başladım bugün.çok şükür.nisasum naptı acep?sende gelişmeler nası cınııımm:)

çook sevindim canım gonalf a geçmene kısmetse herşey yolunda giderse falan 20-22 lerde transferın olur o zman canım haberlerını beklıyoruz benım d.kontrol hapların henüz bitmedi 4 tane kaldı bakalm bitsin regl oluym ozman bellı olcak canım şimdi sennkı kısa protokolmü?oluyo lucrın verdımı yeniden bana ne yapcaz acaba düşmüşsse drekt gonalf a mı geçer yenıden 21.gün lucrınlemı baslarz

arkadaşlar duyarlılığınız için çok tşk ederim gerçekten içimi ferahlattınız allah hepinize hayırlı bebişler versin

kızlar bu gece saat 12 de çatlama iğnem var salıda yumurta toplama işlemim olacak dualarınız eksik etmeyin

merhaba canım? kontrol oldum muane oldu.gonalfe bugun basladımlucrındevam...carsamba tekrar gıdecegım...ınsaalah emeklerımız bosa cıkmaz:Saruboceq:

duyarlılığın için saol canım inşallah bu denemende hamile kalırsın allah aratmadan versin hepimize amiiinnnnn zannedersem senin transfer oldu durumundan haberdar olmak isteriz inş sevinçli haberini alırız dualarım seninle duanı eksik etme saygılara.s.

çok zor bi bekleyiş galibaa...inşallah tutmuştur.burda güzel haberini beklioruz büyük harflerle..:lepi:

:sm_confused:inşallah tutmuştur.. bi bekleyiş var ama inan duygularım ne bilmiyorum :1no2: sonuç için 2 günüm kaldı.....acaba tuttumu endişesi var...hamileliğe dair hiç bir belirti ve değişiklik yok bende yaaa... benneyaptımki daha çokmu erken acaba???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…