kızlar gittinimzmi? kontrole iğneelere başlıyomsnz? canlarm xoile nisasm haberlerinizi beklyrm...a.s.
benim sonucum yaklaştı 14 ocak çarşamba....
sağol canım benim. sık sık giremiyorum biraz geç oldu kusura bakma...çarşamba gittim doktoRA OLMADIM KAN DEĞERLERİM YÜKSEK ÇIKTI..bugün gittim farlutal verdi.başladım şimdi.sanırım kısa protokol yapacak... bakalım hayırlısı. sen neler yaptın
insallah hayirli guzel sonuclarla donersin canim....benim sonucum yaklaştı 14 ocak çarşamba....
arkadaşlar ben aranıza yaklaşık 20 gün önce katıldım bende mikroenjwksyon yaptıracak olanlardanım benim eşim 1 sene önce varikosel ameliyatı oldu sperm sayısı yükseleceğine dahada düştü eşim 2 gün önce sperm testi yaptı ve ml de 1,5 milyon hareketlilikte %15 birazda likosit çıktı 7 hafta önce gittiğimizde doktor 2 yane ilaç verdi doktor hemen başlayın işlemlere dedi 4 gün sonra adet olcam dk adetinin 2 günü gel dedi eşim tereddütte bu sayı ile kesin tutarmı diyo yoksa ilaçları
2 ay kullanıpta öylemi başlasak işlemlere diyo bizim durumumuzda olup bu sperm deyerlerine sahip olupta hamile kalan varmı nolur yardımcı olun bi akıl verin bana
günaydın kızlar iyi pazarlar..mehayım selam tatlııımm..
kızlar hayırlısıyla harekes bende dahil evlat sevgisini tadar
canımm bçok şükür kist gitmiş.bugün gttm kontrole.e2 de 34 çıktı.normalmiş yani.gonal f e başladım bugün.çok şükür.nisasum naptı acep?sende gelişmeler nası cınııımm:)
canım inşallah hakkında hayırlısı olur.. güzel haberlerini bekliyoruz..bende daha başlamadım doktora..biraz daha bekleme aşamasındayız
merhaba canım? kontrol oldum muane oldu.gonalfe bugun basladımlucrındevam...carsamba tekrar gıdecegım...ınsaalah emeklerımız bosa cıkmaz:Saruboceq:çook sevindim canım gonalf a geçmene kısmetse herşey yolunda giderse falan 20-22 lerde transferın olur o zman canım haberlerını beklıyoruz benım d.kontrol hapların henüz bitmedi 4 tane kaldı bakalm bitsin regl oluym ozman bellı olcak canım şimdi sennkı kısa protokolmü?oluyo lucrın verdımı yeniden bana ne yapcaz acaba düşmüşsse drekt gonalf a mı geçer yenıden 21.gün lucrınlemı baslarz
sdsmt nerde yaptırdın acıklamalı yazarsan sevinirm.
canım benim eşimde geçen sene varikosel ameliyatı oldu.ameliyattan sonraki ilk tahlili iyiydi fakat sonra yine düşük çıkmaya başladı.ve şimdide tekrar varikosel oluşuyor. anlayacağın biz bi faydasını görmedik ameliyatın tüp bebek yapabilmeniz için 1 tane bile canlı hücre yetiyor... bazen ilaçlarında faydası olmuyor..benim eşimde pek olmadı doğrusu.. ben şimdi sonuç bekliyorum. dr. umun bana dediği transferden sonra vücut bazen kendi hücresini kabul etmeyip atabiliyormuş yani ilk denemede gebe kalamayabilirmişim. anlayacağın tüp bebekle hamile kalmanın sperm sayısıyla pek ilgisi yok gibi . dediğim gibi canlı tek bir hücre bile yetiyor...
walla az kalmış kardeeşş..hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz...hihoyyyt
çok zor bi bekleyiş galibaa...inşallah tutmuştur.burda güzel haberini beklioruz büyük harflerle..:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?