duyarlılığın için saol canım inşallah bu denemende hamile kalırsın allah aratmadan versin hepimize amiiinnnnn zannedersem senin transfer oldu durumundan haberdar olmak isteriz inş sevinçli haberini alırız dualarım seninle duanı eksik etme saygılara.s.
çook sevindim canım gonalf a geçmene kısmetse herşey yolunda giderse falan 20-22 lerde transferın olur o zman canım haberlerını beklıyoruz benım d.kontrol hapların henüz bitmedi 4 tane kaldı bakalm bitsin regl oluym ozman bellı olcak canım şimdi sennkı kısa protokolmü?oluyo lucrın verdımı yeniden bana ne yapcaz acaba düşmüşsse drekt gonalf a mı geçer yenıden 21.gün lucrınlemı baslarz
merhaba canım? kontrol oldum muane oldu.gonalfe bugun basladımlucrındevam...carsamba tekrar gıdecegım...ınsaalah emeklerımız bosa cıkmaz:Saruboceq:
kızlar bu gece saat 12 de çatlama iğnem var salıda yumurta toplama işlemim olacak dualarınız eksik etmeyin
umarım herşey yolunda gider arkadaşım. fazla sıkma kendini. sakinnn...nerede tedavi görüyodun?
saol canım iğnemi yaptırdım hiç sanım falan yok medicana international istanbul da tedavi oluyorum yarın yumurta toplamam var ALLAH HERŞEYİ GÖNLÜMÜZDE VERSİN AMİİN:Saruboceq:[/Q
Allah tatmamına erdirsin inşallah.benimde dün yumurtalar toplandı.bakalım.sonuca doğru yklaşıyoruz yavaş yavaş.Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
bu ay yaptiran var mi tup bebek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?