2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

Amin canım sağol...:Saruboceq: benim dualarımda hepinizle inanın...:Saruboceq: çarşamba günü sonucu öğrenince ilk işim size haber vermek olcak.inşallah hepimiz güzel haberler alırız...

kızlar bişey sorucam micro tedavisine başladım 4. iğnemi vurdum adetten önce vurulan lucrin varya ama bana alerji yapıo iğneyi vurunca kızarıklıklar vurduğum yerde benek benek oluşuo doktorumu aradım sordum olabilir bişey olmaz dedi sizlerdede böle olan varmı çok merak ettim lütfen acil cevap verirseniz memnun olurum allahım hepimizin kucanı meleklerimizle doldursun

canım benim eski tedavim lucrin-uzun protokoldü.kist çıktı die yeni tedavim lucrin doğum kontrollü uzun protokol oldu.yani d.kontrol ilacına başladım,başladığımın 15.günü lucrine başladım.doğum kontrol hapları bitti.4 gün sonra regl oldum.reglin 3.günüde gonalfe geçti.ama lucrini hala kullanıyorum.sanırım sende lucrinle başlar aynı şekilde dewm edersin.bence kistin düşmüştür kesin,d.kontrol hapı çok işe yarıyor.çok öptüm canım.

merhaba canım? kontrol oldum muane oldu.gonalfe bugun basladımlucrındevam...carsamba tekrar gıdecegım...ınsaalah emeklerımız bosa cıkmaz:Saruboceq:

hadi bakalım nisasum hayırlı ola gonal f in:dance:muayenede yumişlerin hakkında bişi dedimi?çarşamba gelişmelerden haberdar et kardişcim.öptm

slm kizlar, bende 2009da tupbebek yapanlardanim.
cuma gunu dondurulmus bebislerim için tedaviye basladim, 23ocakta kontrole gidecem ondan sonrada buyuk ihtimal ay sonu transfer olurum.
hepimize kolay gelsin, yolumuz açik olsun

xolıx06: canım kardeşim herkes bunu soruyor ama doktor bırsey demedı sorarım carsamba günü.ozaman daha net belli olur hem ben adetın 2.günü gittim.carsamba gıdecegım cuma gıdecegım.son bır haftamı hergün gidiliyor acaba? son bırkacgunmu ki? plan yapıyorum ona gör emalum sehırdısındayım ankaray gelecegım..
AYŞE57 : dondurulmusun tedavı yöntemındede bu kadar cok iğne ılac varmı?

arkadaşlar merhaba bende bu ay tüp bebek yaptıracağım inşallah 10,01,2009 da ilk görüşme+muayene oldum.Adet görmediğim için primolut N die bir ilaç kullanıyorum şuanda bugün ialacın 2.günü
5 gün daha kullanıcam adet gördükten sonra başlıcam iğnelerime.Aytuğ kolonkaya da tüp bebek yaptıran varmı?

iyi akşamlar kızlar ben yeni üyeyim bende sizler gibi tüp bebek tedavisine başlıcam ön tedavimiz var 3 ay nisan ayı gibi başlıcağız inşş rabbim hepimize nasip etsin

umarım herşey yolunda gider arkadaşım. fazla sıkma kendini. sakinnn... nerede tedavi görüyodun?

saol canım iğnemi yaptırdım hiç sanım falan yok medicana international istanbul da tedavi oluyorum yarın yumurta toplamam var ALLAH HERŞEYİ GÖNLÜMÜZDE VERSİN AMİİN:Saruboceq:

selam kızlar,
09.01.2009 de yumurtalarım toplandı. 5 tane kaliteli yumurta çıkmış. 12.01.2009'da da transfer işlemi yapıldı, 3 tane embriyo yerleştirildi. Ayın 24'ünde ilk testi yapacağız. Çok heyecanlıyım, umutluyum ama biraz da kötümserlik var , daha doğrusu ümitlenip yine ümitlerimin yıkılmasından çok korkuyorum. Bu ilk mikro denemem ama daha önce 3 tane aşılama yaptırdım ve her negatif haberini aldığımda bir öncekinden daha çok yıkıldım.Allahım lütfen bu sefer herşey yolunda gitsin. Bu arada transfer sonucu belli olan var mı?

ece_brc;
aynı günler transferimiz olmuş,benimde 10.01 de oldu.vucüdündaki değişiklikleri paylaşırmısın?İnşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.

ece_brc
karnında çok az ama sürekli bir ağrı varmı?bende arasıra baş dönmesi ve mide bulantısıda oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…