2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

valla bende şu anda kabızlık oluştu, karnım şiş, kasıklarımda oturup kalkarken hafif bi ağrı oluyor, onun dışında bişey hissetmiyorum. bunları aynen aşılamalarımda da hissetmiştim daha önceki aylarda.. ilaçlardan sanıyorum. bu arada ben transfer günü ve ertesi günü evde yattım,bugün işe başladım, oturuyorum sürekli gerçi ama yine de endişeleniyorum..acaba evde sürekli yatmak daha mı iyi embriyoların tutunması için. gerçi doktora sordum sürekli yatmanın bi anlamı yok, sadece yorulmamanız vücdunuzu zorlamamanız lazım dedi..ben şu anda oturup kalkarken hatta yürürken bile kendimi ister istemez kasıyorum,sonradan farkediyorum. yavaş hareket edeyim, aman bişey olmasın derken acaba karnımı daha çok mu kasıyorum. haftaya cumaya kadar nasıl sabredeceğim bilmiyorum..

Dün yumurtalarım toplandı 27 tane kaliteli yumurtam var:)

dryaa22 27 yumurta süper yaa..
bende 8 folikül oluşmuştu, bunlardan 5 tanesi kaliteli çıktı. hepsi döllendi, 3 tanesi iyi gelişti, bu 3 tane transfer edildi zaten.. 1 tanesi çok küçük kalmış, diğeri de büyüyormuş ama transfere yetişmedi, gelişirse onu donduracaklar. senin 27 yumurta süper sonuç herhalde.. kalanları dölleyip dondururlar, 2. 3. çocuklar için :)

benim 8 ocakta yumurtalarım toplandı,3 yumurta 10 ocakta transfer edildi,niye 2 gün sonra yaptılar bilmiyorum,ben hemen ertesi gün uzun yola çıktım,ve çok hareketliydim.dr um uzanma,ağır kaldırma ağır fiziksel hareketten uzak dur dedi sadece,normal hayatına devam et bu olayıda unut dedi ama ne mümkün,karnım şiş ama mide bulantım ve baş dönmem oluyor özellikle geceleri ve sabahları nedenini anlamadım.

bana doktor climara 1hafta kalçaya yapıştır,,progestan 2 şer adet günde 3 defa vajen ve antibiyotik verdi

toplanan yumurtaları labr. ortamında döllüyorlar, sonra gelişmesini bekliyorlar, yeterli hücre sayısına ulaşınca transfer edebiliyorlar, o yüzde en az 2 gün bekleniyor toplamayla transfer arasında, benim 3 gün sonra transfer yapıldı mesela..
mide bulantın baş dönmen düşük önleyici kullandığımız ilaçlardan olabilir.. ben mesela crinone diye bir vajinaya yerleştirilen jel kullanıyorum. bunda progesteron hormonu var, uygun rahim ortamının oluşması için veriyorlar, embriyolar tutunsun diye. bunun yan etkilerinde mide bulantısı baş dönmesi yorgunluk uyku hali falan yazıyor. bende bu belirtiler çok hafif olarak görülüyor. sen bi ilaç kullanıyor musun düşük önleyici?

Dün yumurtalarım toplandı 27 tane kaliteli yumurtam var:)

merhaba öncelikle tedavinizden hayırlı sonuçlar almanız dileğiyle.bende yeni başladım tedaviye.siz hangi iğneyle bu kadar çok ve kaliteli yumurtalar elde ettiniz.hangi iğne kaç doz kaç gün vuruldunuz.yaptığınız özel bişey varmıydı.aydınlatırsanız bizi sevinirim

canım öncelilke muayne ve teslerde benim yumurtalıklarımda ve rahmimde hiç bir problem yoktu Allahıma şükürler olsun soerun eşimin spermlerindeydi o yüzden tüp bebek yaptırdık ama biraz önce hastaneyle görüştüm 12 taneye inmiş döllenmiş yumurtalarım sayının çok iyi olduğunu biliyorum 2 gün sonrada transferim var ben puregon 225 iki gün 300 er doz kullandım birde son 3 gün puregonun yanında orgalutran kullandım inşallah herkes için herşey yolunda gider :Saruboceq:

ıyı aksamlar kızla rgonlaf 375 e cıkarı.doktr bugun.purogon bana doktor kullan demedı gonla f le aynımı yaptıkları işlem acaba...endişeliyım merkatayım.yumurtala rcok büyük degıl doktor aguvenme lazım

derya22 hadi bakalım hayırlı olsun..rakamlar süper maşallah allah yüzünü güldürsün inşallah...

:1no2:bu arada kızlar sonucum negatif çıktı :çok üzgünüm: 3 embriyo transfer edilmişti ama Bhcg olumsuz......senağlama kullandığım bütün ilaçları bıraktım bebe asprini,progestan,vitamin ve iğnemi...... 1 hafta içinde regli olucakmışım.... neyse inşallah sizin güzel haberlerinizi alırızz :Saruboceq::Saruboceq:

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

sdsmt öncelikle çok çok üzüldüm sağlık olsun.inşallah en kısa zamanda kendiliğinden kalırsın hamiş.Bir sakıncası yoksa sorabilirmiyim neydi sizde problem.Tutmamasının sebebi neymiş biliyormusun?

canım benim hakkında hayırlısı olsun sakın isyan etme tatlım..her şeyde bir hayır vardır..vakti gelmemiş olarak düşün çok zor biliyorum canım..

ben eşimden dolayı hamiş kalamayan bayanlardanım.... tutmama sebebi aslında herşey çok iyiyidi.yumurtalarım falanda... ama vücut bazen kendi hücresini kabul etmeyip atabiliyormuş..yani geri transferin olduğu zaman vücut onu kabul etmiyor... benimde öyle oldu...ilk seferde tutmadı :çok üzgünüm: ama doktorum bu sonuca çok şaşırdı.. regli olunca beni bekliyormuş.. 3-4 ay sonra tekrar deneyelim diyor ama ben kararsızım açıkcası...:uhm:

canım benim hakkında hayırlısı olsun sakın isyan etme tatlım..her şeyde bir hayır vardır..vakti gelmemiş olarak düşün çok zor biliyorum canım..

teşekkür ederim... bende öyle diyorum "herşeyin hayırlısı" fakat dediğin gibi çok zor. çok büyük umutlarla çıkıyorsun yola.... kendini ne kadar olumsuz sonucada alıştırsan olmuyor senağlama yıkıyor insanı.... inşallah sizin güzel haberlerinizi alırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…