Dün yumurtalarım toplandı 27 tane kaliteli yumurtam var:)
benim 8 ocakta yumurtalarım toplandı,3 yumurta 10 ocakta transfer edildi,niye 2 gün sonra yaptılar bilmiyorum,ben hemen ertesi gün uzun yola çıktım,ve çok hareketliydim.dr um uzanma,ağır kaldırma ağır fiziksel hareketten uzak dur dedi sadece,normal hayatına devam et bu olayıda unut dedi ama ne mümkün,karnım şiş ama mide bulantım ve baş dönmem oluyor özellikle geceleri ve sabahları nedenini anlamadım.
merhaba öncelikle tedavinizden hayırlı sonuçlar almanız dileğiyle.bende yeni başladım tedaviye.siz hangi iğneyle bu kadar çok ve kaliteli yumurtalar elde ettiniz.hangi iğne kaç doz kaç gün vuruldunuz.yaptığınız özel bişey varmıydı.aydınlatırsanız bizi sevinirim
dryaaa22 canım inşallah sana tutunurlar ..verirsin hamile haberini artık..cNIM KENDİNİ FAZLA YORMA ..YE ,İÇ DİNLEN..
teşekkür ederim canım transfer günümü bekliyorum allah herkes için hayırlısını versin hepimiz için amiiiiinnnnn:saruboceq::lepi:
:1no2:bu arada kızlar sonucum negatif çıktı :çok üzgünüm: 3 embriyo transfer edilmişti ama Bhcg olumsuz......senağlama kullandığım bütün ilaçları bıraktım bebe asprini,progestan,vitamin ve iğnemi...... 1 hafta içinde regli olucakmışım.... neyse inşallah sizin güzel haberlerinizi alırızz :Saruboceq::Saruboceq:
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
:1no2:bu arada kızlar sonucum negatif çıktı :çok üzgünüm: 3 embriyo transfer edilmişti ama Bhcg olumsuz......senağlama kullandığım bütün ilaçları bıraktım bebe asprini,progestan,vitamin ve iğnemi...... 1 hafta içinde regli olucakmışım.... neyse inşallah sizin güzel haberlerinizi alırızz :Saruboceq::Saruboceq:
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
sdsmt öncelikle çok çok üzüldüm sağlık olsun.inşallah en kısa zamanda kendiliğinden kalırsın hamiş.Bir sakıncası yoksa sorabilirmiyim neydi sizde problem.Tutmamasının sebebi neymiş biliyormusun?
canım benim hakkında hayırlısı olsun sakın isyan etme tatlım..her şeyde bir hayır vardır..vakti gelmemiş olarak düşün çok zor biliyorum canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?