senin ne zaman transferin canım.bende transferimi bekliyorumda
:1no2:bu arada kızlar sonucum negatif çıktı :çok üzgünüm: 3 embriyo transfer edilmişti ama Bhcg olumsuz......senağlama kullandığım bütün ilaçları bıraktım bebe asprini,progestan,vitamin ve iğnemi...... 1 hafta içinde regli olucakmışım.... neyse inşallah sizin güzel haberlerinizi alırızz :Saruboceq::Saruboceq:
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
canım benım üüzlme ya... allah buyuk... ınsalaah tutar yada kendılıgındne hamiş kalırsın... cok üüzldüm canım yaacanım benim hakkında hayırlısı olsun sakın isyan etme tatlım..her şeyde bir hayır vardır..vakti gelmemiş olarak düşün çok zor biliyorum canım..
mehay canım nasılsın bakiim..ben temizlik yapıyorum yarın çok misafirim olucak çok yorgunum tatlım yardıma gelsene bana sırnaşık şey
canim inan cok uzuldum sonucuna acini uzuntunu cok iyi anliyorum biz her ne kadar uzulme desekte sen uzuleceksi... elinde olan bisey degil bi insanin...ama ilk denemendi sanirim ikinci denemesinde bebisine kavusan cok kisi var bak bende 6 asilama 1 tup bebek denedim ve hala bebisim yok...bak mesela pink de 4 kere denedi ama olmadi onunda yinede umutlu..herseye ragmen umutluyuz umutlu olmakta zorundayiz....sende umudunu sakin yitirme canim...ŞenizŞeniz
canım sağol... Herşeyin hayırlısı Allah'tan.... umudumuzu kaybedersek zaten herşeyi kaybetmiş sayılırız....benim aşılamada hiç şansım olmadığı için aşılama hiç denemedik.doktorlarda yapmıyor zaten... Neyse yaa hayırlısı heyşeyin... umarım sizlerin güzel haberlerini alırız.... :1hug: görüşmek üzere....:a015:
atlaticaksin canim sabret....yeniden baslayip bu heyecani yeniden yasayacak ve o mutlulugutadacaksin emin ol...Şeniz
inşallah canım... yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederimm.... insan gerçekten çok rahatlıyor...Emin ol hepimizbu mutluluğu tadıcaz.Şeniz:lepi:kaydirigubbakcemile5:1hug: kendine çok iyi bak. ben çıkıyorum şimdi. tekrar teşekkürlera.s.
sdsmt çok üzüldüm canım derşeyde bi hayır vardır eyer sen allahtan hayırlısını istediysen rabbim bu yüzden böyle olmasını istemiş demekki hayırlı olmiyacakmış ben hep böyle düşünürüm olumsuz olan şeylerde dua et canım bu ilk daha önünde uzun yıllar var benim ablamında 6 aşılama 2 tüp bebek ikincisinde tuttu ilkinde tunma şansı zaten düşükmüş böyle duymuştum.herşeyin hayırlısı üzülme inşallah ikincisinde başarırsen
ilk ucakla geliyorum canim 4 saat sonra sendeyim..kim gelecek giii???pasta borek varmi yoksa yardima gelmem....cokacimcoook
pinkim benimde is guc bitmiyor sabahtan beri cok isim vardi temizlikti yemekti demin bitti simdide hazirlaniyorum birazdan ise gidicem((
arkadaşlar yaa benim kafam karışıyo bu uzun purotokol kısa protokol ne demek ben 15 gün önce öngörüşme ve muayene oldum doktorun adetinin 2 günü gel hemei ilaçlara başlıyacaz dedi ben şimdi hangi protokole giriyorum?be bide adet düzenleyici ilaç kullandığım için doktorum doğumkontrol hapı vermedi ilaçlara başlarken bu göbekten yapılan iğnelerede başlıyacakmıyım?kaç gün yapılıyo bu iğneler?kaç gün sonunda yumurta toplanıyo?bunları cevaplarsanız çok sevinirim he bide hala adetimi bekliyorum 6 gündür günümü geçiyorum ilaç kullandığım halde hala adet olamadım çok sinirleniyorum bu duruma neyse görüşürüz şekerler
merblar bende 2kez aşılama oldum dr 3.yapmayalım ,tüpe geçelim dedi.kararsızım,korkuyorum.ASLINDA olumsuz sonuç almaktan çok korkuyorum. dilerim hepimizin en yakın zamanda hayırlısıyla hayırlı şekilde hayırlı sağlklı uzun ömürlü nasipli kısmetli bebişleri olur.
transferim cuma yada cumartesi bende heyecanla hastaneden haber bekliyorum canım senin nezaman hangi hastanea.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?