korkma canım kac kere deneyen arkadaslar var güzel sonucu bulan..hem tüp bebek asılamadan daha fazla sonuca ulastırır:enbuyukkk:
canım benim demek bügün transferin.Allah hayırlara vesile etsin inşallah.benimde dün oldu 3 embriyo transferi memorialde.senin nerde tedavin.haberlerini bekliyorum
transferin hayırlı olsun.senin ne kadara mal oldu?ne kadar sürdü?biz de orada düşünüyoruz.semra hoca mı yapıyor işlemleri,başka doktorlar mı?
canım benim demek bügün transferin.Allah hayırlara vesile etsin inşallah.benimde dün oldu 3 embriyo transferi memorialde.senin nerde tedavin.haberlerini bekliyorum
mrb.arkadaşlar nslsnz< görüşmeyeli uzun zmandır giremedim.Kızlar benım geçen ay lucrınden snra cok geç adet olduğum için yumuram düşmemiştiyaaa buay da doğum kontrol hapı kullandm ama gene ilaç bitti 2 gün oldu gene adet olmadım kullanan varmı d.kontrol hapından kaç gün snra regl olunuyo tahmınen ???
canım benimde 3 tane embiryom dün transfer edildi medicana internationala istanbulda Allahımhayırlısını versin nasıl giiyor şimdiki durumlar sancın kanaman falan oluyomu bende normal herşey hafif kasıklarımda ağrı olup geçiyo
canım ben önce 21 gün doğum kontrol hapı kullandım sonra lucrin iğneye başladım.sen hap kullanmayacağına göre büyük ihtimal lucrine başlarsın.kaç gün kullanacağın konusunda bişey diyemem o senin rutin yapılan kan tahliline göre belirleniyor sanırım.ama tam bir fikrim yok. bide ben göbekten değilde koldan vuruldum iğnelerimi. ama adetim 6 gün geçmiş diyorsun.. bir sürpriz olmasın :CüvCüv:hadi bakalım hayırlısı :Saruboceq: inşallah güzel bir sürpriz yaparsın bize şutarafagitti
kimse yokmu???
canım bilmiyorum ki gecikmeden bişey olurmu?? başıma gelmediği için bişey diyemiycem.keşke bi danışsaydın dr.una... Ahh o göğüsler yokmu bende tedavi sırasında yaşadım o derdi benim eşimde dalga geçip duruyodu...:roflol: hadi bakalım hayırlısı... sen güzel haberler verde gerisi 3-5 gün önemli değil. :1hug: kendine iyi bak.. görüşürüz:teytey:ahh canım yaa inşallah dicem ama biraz imkansız bizde gerçi imkansız diye bişe yoktur rabbim büyüktür ol derse olur ama benim eşimin sper sayısı az hareketlilik %15 yani bu sayıyla anca muzize olabilir yaa daha öncede geçiyodum hatta geçen ay 10 gün geçti heralde bu ayda öyle olacak büyük bi ihtimalle belirtileri var ama hala gelen bişe yok böle beklemek vucudumada zarar veriyo heryerim şiş göğüslerimi hiç böyle görmemiştimdelikafadulden:)))) eşim bile şaşırdı espiride yapıyo nadide sultan yanında halt etmiş diye:))) bu arada 7 gün oldu heralde 3 güne kalmaz olurum bu gecikme acaba tedavimi iptal edermi doktorumada danışmadım ayın 10 da olurum dedim ayın17 si heralde bişe olmaz yaa zaten ilaçlar yumurta kalitesini ve sayısını arttırıyo adet gecikmesiyle bile olmaz heralde deyilmi canım ayrıca bilgin için saol seker gene görüşelia a.s.
kızlaaaaar şimdi doktordan geldiimm..bugün çatlatma iğnesini yapıcaklarmış..salıda toplanıomuş benim yumişler.çok heycanlandımmmmm.ama yumişlerim çok değil.7-8 tane dedi doktor.bende çok az değilmi dedim.o da normal dedi.sizcede çokaz değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?