2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

korkma canım kac kere deneyen arkadaslar var güzel sonucu bulan..hem tüp bebek asılamadan daha fazla sonuca ulastırır:enbuyukkk:

cnm benim aslında kafamı karıştıran en büyük etken ne eşimde nede bende prblem olmaması kendi haline bırak diyorlar ama çooook uzun süredir bkliyorum,çoooook ümitsizliğe kapılıyorum kafam çoooooooooook karışık.........

canım benım haklsıın bır sey olamıdgı hald ebeklemekte ... ama alalh büyük...biz hayırlısını bılemyızkı boylesı hayırlı demekki

canım benim demek bügün transferin.Allah hayırlara vesile etsin inşallah.benimde dün oldu 3 embriyo transferi memorialde.senin nerde tedavin.haberlerini bekliyorum

transferin hayırlı olsun.senin ne kadara mal oldu?ne kadar sürdü?biz de orada düşünüyoruz.semra hoca mı yapıyor işlemleri,başka doktorlar mı?

transferin hayırlı olsun.senin ne kadara mal oldu?ne kadar sürdü?biz de orada düşünüyoruz.semra hoca mı yapıyor işlemleri,başka doktorlar mı?

canım ben 31 aralık günü başladım 15 ocakta transferim oldu.doktorum hale hanımdı ve çok memnundum.1900 euro orda ücret ama çider üyelerine 1650 euro.henüz sonuç almadım ama ellerinden geleni yapıyorlar.hayırlısıyla inşallah 27.01.2009 da sonucumuda alınca yüzüm güler inşallah

canım benim demek bügün transferin.Allah hayırlara vesile etsin inşallah.benimde dün oldu 3 embriyo transferi memorialde.senin nerde tedavin.haberlerini bekliyorum

canım benimde 3 tane embiryom dün transfer edildi medicana internationala istanbulda Allahımhayırlısını versin nasıl giiyor şimdiki durumlar sancın kanaman falan oluyomu bende normal herşey hafif kasıklarımda ağrı olup geçiyo

mrb.arkadaşlar nslsnz< görüşmeyeli uzun zmandır giremedim.Kızlar benım geçen ay lucrınden snra cok geç adet olduğum için yumuram düşmemiştiyaaa buay da doğum kontrol hapı kullandm ama gene ilaç bitti 2 gün oldu gene adet olmadım kullanan varmı d.kontrol hapından kaç gün snra regl olunuyo tahmınen ???

MERHABA ARKADAŞLAR...

1,5 senedir bebek için uğraşıyoruz...dün laparoskopi yaptırdım...iki tüpümde tamamen tıkalı çıktı..açılma ihtimali yokmuş..o yüzden tüp bebek yaptıracağız...

tam zamanını bilemiyorum ama..şuan araştırıyorum merkezleri...1 ay sonra görüşmeler yapıp öyle karar vericeğiz zamanına...

canım doğum kontrol hapını 21 gün kullandım 28 günde bir regli olduğum için 1 hafta sonra olmuştu.bildiim kadarıylada 1 hafta içinde regli olman gerekiyor.

bende aynı durumdayım canım.yalnızca ek olarak üst solunum yolu enfeksiyonu oldum malesef.ilaç başladım.aman kendine dikkat et üşütme

ahh canım yaa inşallah dicem ama biraz imkansız bizde gerçi imkansız diye bişe yoktur rabbim büyüktür ol derse olur ama benim eşimin sper sayısı az hareketlilik %15 yani bu sayıyla anca muzize olabilir yaa daha öncede geçiyodum hatta geçen ay 10 gün geçti heralde bu ayda öyle olacak büyük bi ihtimalle belirtileri var ama hala gelen bişe yok böle beklemek vucudumada zarar veriyo heryerim şiş göğüslerimi hiç böyle görmemiştimdelikafadulden:)))) eşim bile şaşırdı espiride yapıyo nadide sultan yanında halt etmiş diye:))) bu arada 7 gün oldu heralde 3 güne kalmaz olurum bu gecikme acaba tedavimi iptal edermi doktorumada danışmadım ayın 10 da olurum dedim ayın17 si heralde bişe olmaz yaa zaten ilaçlar yumurta kalitesini ve sayısını arttırıyo adet gecikmesiyle bile olmaz heralde deyilmi canım ayrıca bilgin için saol seker gene görüşelia a.s.

kızlar selam. ben de mikroya başladım. lucrin kullanıyorum 10 gündür. bizde de sperm sayısı ve morfolojisi sorunu var. 2 kez normal hamilelik oldu, ama ilk 3 ay içinde düşük yaptım ve son 2.5 senedir hamile kalamıyordum. 1 kez başarısız bir aşılama oldu. Son çare mikro deniyoruz. ilk denememiz.
yarın kısmetse lucrin'i yarıya indiriyoruz ve gonal-f (225) ile menegon (75) başlıyorum. menegon kullanan var mı aranızda?
Allah'ım her isteyene hayırlısıyla sağlıklı bebekler nasip etsin.

hoşgeldin hoho.tedawin hayırlı olsun.ben de micro yaptryrm.uzun protokolmü enin.benim öle.lucrinden sonra gonal fe başladım.bu 8.gün.bi iki gün daha dewam herhalde.sonra çatlatma iğnesi olcam.menagon vermedi bize.inşallah bebişlerimizi kucağımıza alırız.

a.s..kızlar bişe sorcam bahçeci kıliniği ERBİL YAĞMURun hastası olan varmı varsa nasıl bi doktor bana biraz bilgi verebilirmisiniz

canım bilmiyorum ki gecikmeden bişey olurmu?? başıma gelmediği için bişey diyemiycem.keşke bi danışsaydın dr.una... Ahh o göğüsler yokmu bende tedavi sırasında yaşadım o derdi benim eşimde dalga geçip duruyodu...:roflol: hadi bakalım hayırlısı... sen güzel haberler verde gerisi 3-5 gün önemli değil. :1hug: kendine iyi bak.. görüşürüz:teytey:

kızlaaaaar şimdi doktordan geldiimm..bugün çatlatma iğnesini yapıcaklarmış..salıda toplanıomuş benim yumişler.çok heycanlandımmmmm.ama yumişlerim çok değil.7-8 tane dedi doktor.bende çok az değilmi dedim.o da normal dedi.sizcede çokaz değilmi?

canımm hadi gözün aydın hayırlı güzel haberlerini bakliyoruz... yumişlerin normal takma kafanı a.s hadi bakalım..... kendine çok iyi bak görüşmek üzere :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…