kızlaaaaar şimdi doktordan geldiimm..bugün çatlatma iğnesini yapıcaklarmış..salıda toplanıomuş benim yumişler.çok heycanlandımmmmm.ama yumişlerim çok değil.7-8 tane dedi doktor.bende çok az değilmi dedim.o da normal dedi.sizcede çokaz değilmi?
kimse yokmu???
kızlaaaaar şimdi doktordan geldiimm..bugün çatlatma iğnesini yapıcaklarmış..salıda toplanıomuş benim yumişler.çok heycanlandımmmmm.ama yumişlerim çok değil.7-8 tane dedi doktor.bende çok az değilmi dedim.o da normal dedi.sizcede çokaz değilmi?
kızlar nasıl adet olacağım kafayı yiyeceğimmm
teşekkür ederim canım çok stres ya....bir an önce hepimiş bebişleri kucağımıza alırınn:CüvCüv::ecrin_bebek:canım 15 güne kadar olursun inşallah..benimde 1 -2 keresinde 20 gün geçikmiş olmuştu..canım sakın strest yapma .yakında olursun..
teşekkür ederim canım çok stres ya....bir an önce hepimiş bebişleri kucağımıza alırınn:CüvCüv::ecrin_bebek:
merhaba ben aranıza yeni katıldım.kızlar benim adetim geldi 2. aşılamam da tutmadı.şubatta memorilade tüp bebek deneyeceğiz.aranızda memorialde tedavi gören var mı?
canım bilmiyorum ki gecikmeden bişey olurmu?? başıma gelmediği için bişey diyemiycem.keşke bi danışsaydın dr.una... Ahh o göğüsler yokmu bende tedavi sırasında yaşadım o derdi benim eşimde dalga geçip duruyodu...:roflol: hadi bakalım hayırlısı... sen güzel haberler verde gerisi 3-5 gün önemli değil. :1hug: kendine iyi bak.. görüşürüz:teytey:
merhaba ben aranıza yeni katıldım.kızlar benim adetim geldi 2. aşılamam da tutmadı.şubatta memorilade tüp bebek deneyeceğiz.aranızda memorialde tedavi gören var mı?
canım ben memorialde tedavimi gördüm.transferim oldu sonuç bekliyorum şimdi.ve sonuna kadar tavsiye edebilirim gönül rahatlığıyla.
kızlar nasıl adet olacağım kafayı yiyeceğimmm
Slm kıslar ben de şu an tüp bebek tedavisindeyim cuma akşamı iğnelerimi vurulmaya başladım uzun protokol benimkisi inşallah hayırlısıyla herkes bebişine kavuşur.
:1hug:
uzun protokole doğum kontrol hapıyla mı başladın, direkt lucrin ile mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?