2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

cnm bnm inşallah hayırlı hbrlerini alırız.....

kızlar ben çok sıkıntılıyım 11 aralıkta tedaviye başladım. daha adet olmadım.doktora 2 günde bir gidiyorum. bana cmt geçen hafta farlutal verdi adet olmam için ama 8 gün geçti hala yok kafayı yiyeceğim dr hiç bir sorun yok diyor olmaman için
ayrıca geçen hafta yapılan tahlillerde yüksek çıktı değerlerim o yüzden lucrine devam:)

canım hadi bakalım hayırlısı artık işin asıl kısmı başlıyor.inşallah herşey tıkır tıkır gider ve hamile haberini alırız

canım 7-8 tane çok iyi tabiki..inşallah hepsi kaliteli olur en önemlisi kaliteli olması ..hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz..vede çok rahat ol transferde kendini kasma..inşallah hayırlısı olur canım

merhaba ben aranıza yeni katıldım.kızlar benim adetim geldi 2. aşılamam da tutmadı.şubatta memorilade tüp bebek deneyeceğiz.aranızda memorialde tedavi gören var mı?

canım 15 güne kadar olursun inşallah..benimde 1 -2 keresinde 20 gün geçikmiş olmuştu..canım sakın strest yapma .yakında olursun..
teşekkür ederim canım çok stres ya....bir an önce hepimiş bebişleri kucağımıza alırınn:CüvCüv::ecrin_bebek:

merhaba ben aranıza yeni katıldım.kızlar benim adetim geldi 2. aşılamam da tutmadı.şubatta memorilade tüp bebek deneyeceğiz.aranızda memorialde tedavi gören var mı?

canım ben bir kere memorile muane için gitmiştim semra kahramana çok memnun kaldım çok pozitif bir ekip..egerki tüp bebege başlarsak memoril diorum..canım inşallah başlarsında hayırlısı olur..duarımız hepimize

iyi akşamlar kızlar ilaçlarım bitti 3.gün regl oldum bakalm salı randeum var işallah bu sefer düşmüştür yumurtamda tüpe devam edebilirim....

inşallah canım hepimiz bu mutlu haberi veririz allah sanada hayırlı evlat nasip etsin 10 gün oldu bende gene tık yok kasıklarım arıyo ama adet olamıyorum yarın arıyacam doktorumu soracam bide emin olmak için test yaptıracam yarın bakalım yaa hayırlısı inş kendine ii bak canıma.s.

canım ben memorialde tedavimi gördüm.transferim oldu sonuç bekliyorum şimdi.ve sonuna kadar tavsiye edebilirim gönül rahatlığıyla.

Slm kıslar ben de şu an tüp bebek tedavisindeyim cuma akşamı iğnelerimi vurulmaya başladım uzun protokol benimkisi inşallah hayırlısıyla herkes bebişine kavuşur.
:1hug:

kızlar nasıl adet olacağım kafayı yiyeceğimmm

yaa canım benim bende aynı durumdayım ben adet düzenleyiçi hap kullandığım halde adet olamıyorum ayın 12 sine kadar olmam lazımdı bugün ayın 19 u bende kafayı yicem benimde adet olup doktora gitmem lazım hemen ilaçlara başlıyacağım doktorum öyle dedi sıtreste yapmıyorum ama neden olamıyorum geçen ayda böyle olmuştu ama ilacıma geç başladığım için busefer tam zamanında başladım ama gene yok artık son çare gidip test alıcam gebelik testi gerçi eminim hamile olmadığımdan ama çünkü yümürtlama dönemimde ateşlendim hasta oldum o dönemler boş geçti bide eşimin bu sperm sayısıyla mümkün deyil mucize olur ancak neyse inşallah yakında olurum sende öyle inş ama adet olabilmek için bişe yapamazsın bekliceksin yani başka çare yok hee farlotal kullandım diyosun aslında onun seni sökmesi lazım çoktan ama bilmem şaşırdım ben o ilaçtan 4 yane içsem hemen sökülüyorum bende olmazsam yarın doktorumu arıyacam bakalım ne verir bana he bide hamile olmadığımdan emin olmam lazım neyse çok uzadı yaa ayyy çenem düştü bugün:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…