2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

ya kızlar vakit geçmiyor valla.. transferim yapıldı bekliyorum, cuma sabahı ilk tahlilimi yaptıracağım..bakalım ne olacak? bu arada benim bi gün kasıklarımda çok ağrım oluyor, bi gün hiç olmuyor. ertesi gün yine çok ağrım oluyor. ayrıca bacaklarımda ve belimde de çok ağrım oluyor. herhalde aldığımız ilaçlardan..sürekli uykum var ve başım hep ağır..transfer sonucu bekleyenler? sizler ne durumdasınız?

hoşgeldiniz aramıza öncelikle o halde:)ben açılışı yapabilirim ilk soru ile.benim 5 gün önce transferim oldu.test günümü bekliyorum.3.gün 3 embriyo transferi idi.bu süreçte ne gibi belirtiler olur tutunup tutunmadığı konusunda fikir verebilecek.(beyaz akıntı yada lekelenmelermi,kasık ağrıları,mide bulantıları vb.)burda bir sürü şeyley okuyoruz.herkeste farklı farklı şeyler var kimisinde hiç birşey yok ama sizin daha net bilgileriniz olabilir?

Hiç hap kullanmadım canım lucrinde değil decapaptyl diye bi iğne verdi drum onu kullanıyorum şimdi.:1hug:

senin kullandığın da lucrinin muadili bir ilaç canım. Benim de bu sefer uzun protokol de merak ettim. Acaba doğum kontrol hapı kullanılmadan başlanabiliyor mu diye... Teşekkürler

burdur da olduğumuz için antalya olarak düşünmüştük ama raporu veren doçent istanbulu prof.semra kahhramanı tavsiye etti ısrarla.ne yapsak bilemiyorum.

Arkadaşlar Lucrin iğnesi adet geciktirir mi? Ya da adet çok gecikirse tedavi iptal olur mu? Bilgilendirirseniz sevinirim.

canım benım geciktirdi gün kullandım snra kist oluşmuş yumurtamda adet oluncada düşmedi biay doğumkontrol hapı kullandm çok şükür bugun düşmüş bünyeden bunyeye farkediyo ama ben yapamadım lucrinle

mrb.kızlar dr.la randevum vardı geçen ayın yumurtası düşmüş nihayet menagon iğnesine basladm 4 gün 3 er tüp kullancam cmt.randevum yenıden var hem ultrason hemde hormana bakılcak sizce nsl devam eder bundan snra aynı durumda olan varsa bilgilendrrse sevınırım

Hmm, bana da doktorum iptal edebilirim tedavini demişti..Şu an 4 gün gecikmiş durumda adetim. 3. günü gidicem, o gün karar verecekler sanırım tamam mı devam mı...Senin de gözün aydın, kistten kurtulmuşsun:) Sanırım tedaviye baştan başlicaksın..hayırlısı olur inşallah..ALLAH hepimize yardım eder bu zorlu yolculukta inşallah:1hug::1hug:

canım ben sounda bugün oldum.canım sorun bende... inşallah hepimiz 2009 de annne oluruz:CüvCüv::CüvCüv:

Arkadaşlar Lucrin iğnesi adet geciktirir mi? Ya da adet çok gecikirse tedavi iptal olur mu? Bilgilendirirseniz sevinirim.

umutbebek, benimkini tam on gün geciktirdi. adet görmeyince lucrinin 14. günü (yani adetin 35. günü) kan ölçümü yapıldı ve kan ölçümüne göre 3 gün sonra yani cuma günü gonal f e başla dediler. ve tam da cuma günü (iğneye başlayacağım gün) adet gördüm ve protokolüm devam etti. yumurtalarım toplandı döllendi transfer edildi.

Bu bilgi içimi ferahlattı pembemavi...O zaman bende stres yapmayayım,belki benim protokolüm de sorunsuz devam eder...senin transferin de inşallah hayırlı olmuştur canım, , sonucunu aldın mı peki?

kızlar günaydın.bugun ben çok heyecanlıyım nihayet bekledim gün geldi.bugun transferim gerçekleşicek.umut tüp bebek merkezinde yapılacak.çok heyecanlıyım ve umutluyum .inşallah bu sefer tutacak.bugün bebişimi almaya gidiceğiz.48 saat geçti.3 tanesi döllenmiş . evet zor ve yorucu bir süreçti tedavi süreci ama ben inanıyorum ki herşeye değecek bu çektiğim sıkıntılara.ve bebişime kavuşmama çok az kaldı bunu hiissediyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun.he birde şu 10-12 gün kadar beklemek varya o biraz zorlıcak beni ama ne yapalım bu kadar zaman bekledik bi 10-12 gün daha dişimizi sıkıcaz....neyse hepinize sevgilerr.......

adi bakalım canım.hayırlı olsun.allah yardımcın olsun.transfer nasıl geçti?zormu?doktor bana istersen seni anestezi altında alalım transferde tolere edemiceksen dedi.napsam ?benimde cuma günü.bi karar vermem gerek...

canım inşallah hayırlısı olur ama transferde anesteziye hiç gerek yok ne ağrı nede bi zorluk var güzel haberlerinizi bekliyorumkaydirigubbakcemile5

ya arkadaşlar bişey sorucam,
ben 23 ü cuma tahlil yaptırıcam sanıyordum ama 24ü c.tesiymiş.. kendimi hep cumaya göre hazırladım ve de kullandığım clinone jel perşembe akşamı bitiyor. cumaya yenisini almam lazım. devam edip etmeyeceğim cuma belli olur diyordum ama tahlilin c.tesi yapılacağını az önce öğrendim. aslında cuma günü 12.günü oluyor.cuma yaptırsam b-hcg tahlilini olmaz mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…