Selam ben bir tüp bebek merkezinde çalışıyorum.. Antalya'dayım ve bu konuda her türlü yardıma açığım.. Hepinizi çok iyi anlıyorum.. Aklınıza takılan her türlü konuyu bana sorabilirsiniz. Tüm sorularınıza cevap yollarım.. Kafanız karışık ve güven sorunu yaşadığınız bir dönemde olduğunuzu da biliyorum. Ama bu portaldan merak ettiklerinizi öğrenmenize yardımcı olmaya çalışacağım.. Nede olsa bende bir bayanım ve ilk gebeliğim için bende çok uğaşmıştım.. Çalıştığım tüp bebek merkezinin doktoru bu konunun en iyilerinden, ondan bilgiler alıp sizinle paylaşırım burdan.. Özel yazmak isteyen arkadaşlar siz de mesaj yollayabilirsiniz isterseniz.. Hepimizin anne olması dileğiyle..
Hiç hap kullanmadım canım lucrinde değil decapaptyl diye bi iğne verdi drum onu kullanıyorum şimdi.:1hug:
Selam ben bir tüp bebek merkezinde çalışıyorum.. Antalya'dayım ve bu konuda her türlü yardıma açığım.. Hepinizi çok iyi anlıyorum.. Aklınıza takılan her türlü konuyu bana sorabilirsiniz. Tüm sorularınıza cevap yollarım.. Kafanız karışık ve güven sorunu yaşadığınız bir dönemde olduğunuzu da biliyorum. Ama bu portaldan merak ettiklerinizi öğrenmenize yardımcı olmaya çalışacağım.. Nede olsa bende bir bayanım ve ilk gebeliğim için bende çok uğaşmıştım.. Çalıştığım tüp bebek merkezinin doktoru bu konunun en iyilerinden, ondan bilgiler alıp sizinle paylaşırım burdan.. Özel yazmak isteyen arkadaşlar siz de mesaj yollayabilirsiniz isterseniz.. Hepimizin anne olması dileğiyle..[/QUO
hangi merkezdesin ?adını vermenn hiç bir mahsuru yok.merkezinizde raporlu tüp bebek ne kadara mal oluyor?hangi teknikler var?mikro olacak bizim.sayı ve morfoloji sorunumuz var.biz yer konusuna henüz karar veremedik.
Arkadaşlar Lucrin iğnesi adet geciktirir mi? Ya da adet çok gecikirse tedavi iptal olur mu? Bilgilendirirseniz sevinirim.
canım benım geciktirdi gün kullandım snra kist oluşmuş yumurtamda adet oluncada düşmedi biay doğumkontrol hapı kullandm çok şükür bugun düşmüş bünyeden bunyeye farkediyo ama ben yapamadım lucrinle
yaa canım benim bende aynı durumdayım ben adet düzenleyiçi hap kullandığım halde adet olamıyorum ayın 12 sine kadar olmam lazımdı bugün ayın 19 u bende kafayı yicem benimde adet olup doktora gitmem lazım hemen ilaçlara başlıyacağım doktorum öyle dedi sıtreste yapmıyorum ama neden olamıyorum geçen ayda böyle olmuştu ama ilacıma geç başladığım için busefer tam zamanında başladım ama gene yok artık son çare gidip test alıcam gebelik testi gerçi eminim hamile olmadığımdan ama çünkü yümürtlama dönemimde ateşlendim hasta oldum o dönemler boş geçti bide eşimin bu sperm sayısıyla mümkün deyil mucize olur ancak neyse inşallah yakında olurum sende öyle inş ama adet olabilmek için bişe yapamazsın bekliceksin yani başka çare yok hee farlotal kullandım diyosun aslında onun seni sökmesi lazım çoktan ama bilmem şaşırdım ben o ilaçtan 4 yane içsem hemen sökülüyorum bende olmazsam yarın doktorumu arıyacam bakalım ne verir bana he bide hamile olmadığımdan emin olmam lazım neyse çok uzadı yaa ayyy çenem düştü bugün:)))
Arkadaşlar Lucrin iğnesi adet geciktirir mi? Ya da adet çok gecikirse tedavi iptal olur mu? Bilgilendirirseniz sevinirim.
umutbebek, benimkini tam on gün geciktirdi. adet görmeyince lucrinin 14. günü (yani adetin 35. günü) kan ölçümü yapıldı ve kan ölçümüne göre 3 gün sonra yani cuma günü gonal f e başla dediler. ve tam da cuma günü (iğneye başlayacağım gün) adet gördüm ve protokolüm devam etti. yumurtalarım toplandı döllendi transfer edildi.
kızlar günaydın.bugun ben çok heyecanlıyım nihayet bekledim gün geldi.bugun transferim gerçekleşicek.umut tüp bebek merkezinde yapılacak.çok heyecanlıyım ve umutluyum .inşallah bu sefer tutacak.bugün bebişimi almaya gidiceğiz.48 saat geçti.3 tanesi döllenmiş . evet zor ve yorucu bir süreçti tedavi süreci ama ben inanıyorum ki herşeye değecek bu çektiğim sıkıntılara.ve bebişime kavuşmama çok az kaldı bunu hiissediyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun.he birde şu 10-12 gün kadar beklemek varya o biraz zorlıcak beni ama ne yapalım bu kadar zaman bekledik bi 10-12 gün daha dişimizi sıkıcaz....neyse hepinize sevgilerr.......
adi bakalım canım.hayırlı olsun.allah yardımcın olsun.transfer nasıl geçti?zormu?doktor bana istersen seni anestezi altında alalım transferde tolere edemiceksen dedi.napsam ?benimde cuma günü.bi karar vermem gerek...
hayır. daha 5 gün var. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?