2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

canım tam transfer gününden saymaya başlama mesela bugün transferin oldu 12. günün 2 şubata denk gelir öyle hesapla bide idrarla yapılan testten yapmayı hiç düşünmedinmi evde inşallah güzel sonuçlar alırsınkaydirigubbakcemile5

canım benim inşallah sana tutunurlar ...sakın tranferde kendini kasma. inşallah hakkımızda hayırlısı olur ..hayırlı haberlerini bekliyoruz. bu arada doktorun enver bey miydi?

mrb.arkadaşlar benim geçen hafta bugün tüp bebek transferim oldu. simdi dinlenme ve bekleme sürecindeyim. ammmaaaa bekleyemedim ve gittim pazartesi yani 5. gün kanda gebelik baktırdım ve sonuç negatif çıktı benim gibi bekleyemeyen baska ark.var mıııııııı? ne olur çok erken bakmışsın o test yanlıs sonuç vermiştir diyen bir ark çıksın lütfennnnnn

evet canım çok erken bakmışsın 9.10.günlerde bile negatif çıkıp tam 12. günde pozitif olduğunu öğrenenler var benimde bugün 5.günüm çok merakda ediyorum ama asla test falan yaptırmam şimdiden hiç sağlıklı değil çünkü o testi yaptırmamışsın farzet 12.günü bekle inşallah güzel sonuçlar alırsın bu arada hiç ağrın sancın falan oluyomu

ayyyy beni o kadar mutlu ettin ki deryacığım çokk saol ya. içim çok rahatladı. kasıklarımda bazen özelliklede uzun süre oturup sonra ayağa kalkınca ağrı oluyor birde gögüslerim cok dolu o kadar bütün belirtiler

merhabalar 3negatif aşılama sonrası tüp bebek kararını vermiş bulunmaktayım.. yarın için randevumu aldım.. sorunum polikistik over+tek yumurtalık ve tüp... brüksel tüp bebek merkezinde başlıyorum bana hastane hakkında varsa bilginiz ve tüp bebek aşamalarını anlatabilirmisiniz..

canım seçtiğin yer hakkında herhangi bir bilgim yok ama tüp bebek asamaları senin ve eşinin durumuna göre farklılıklar gösteriyor.kısa ve uzun protokoller var sana hangisi uygulanacak önce onu ögrenmen lazım.inşallah allah hakkımızda en hayırlısı neyse onu verir

arkadaşlar ya sizler olmasaydınız..............kafayı yerdim herhalde...

canım arkadaşlar ne için varız yani... nsldurumlar kaç yumurta döllenmş cnm.transfer duydugum kadarıyla zor deil narkoza gerek yok bencede ama gene sen bilirsin cnm.kaç tane transfer ediliyo buarada...
kızlar menogon kullann varmydı aranızda

mrb.canım bence çook erken baktırmıssın kana 5.gün çok erken o yüzden - çıkmştr sen 14.günü bekle kendınıde bebişinide üzme cnım kendıne iii bak

hihoyyyt kızlar merhaba aranıza yeni katıldım...bende inşallah ALLAHIM kısmet ederse 2009 yılında anne olacağım şubat ayında mikroenjeksiyon yapıcaz gün saymaya basladım. bende anket listenize katılıyorum tabi kabul ederseniz..:1rolleyes:

ben de şubatta mikro yaptıracağım.memoralde.32 yaşındayım.sayı ve morfoloji sorunumuz.senin durum nedir?

kızlar ben mikroenjeksiyonu gebze anadolu sağlık merkezinde yaptırıcam burası hakkında bilgisi olan varmı?gerçi görüşme yaptık anlaştık doktor hn la ama sizlerinde önerileri benim için önemli...

ben de şubatta mikro yaptıracağım.memoralde.32 yaşındayım.sayı ve morfoloji sorunumuz.senin durum nedir?

benim ve eşimin hiç bir sorunu yok ama ne yaptıysak olmadı bakalım mikroenjeksiyonla olacakmı?bende 28 yaşındayım...allah hepimizin yardımcısı olsun...

kızlar bende tedavi için başvurdum fakat tsh değerim yüksek cıktı. Şuanda ilaç kullanıyorum 25 gün sonra gidip tekrar tahlil yaptiracağim inş. düşer tsh degeri bende işleme başlarım. Kızlar birde ne kadar sürüyor tedavi süreci. herkeze bol şanslar....

hoşgeldin canım hayırlısı olsun bende subat gbi yumurtaları toplatcam kısmetse hayırlısı olsun nerde yaptırmayı düşünüyosun ilk tüp bebek uygulaman mı? canım a.s.

4 kez aşılama , 2 kez de tüp bebek denemem oldu.negatif sonuçlanınca kendimi kötü hissetim ve 2,5 sene ara verdim....şimdi tekrar deniyorum ...İstanbul tüp Bebek Merkezinde Aret Kamar doktorum.....2009 yılının şubat ayında tranferim gerçekleşecek.İnşallah bu sefer bebeğimi alacağım kucağıma...Sitedeki tüm arkadaşlar,dualarınıza ve pozitif enerjinize ihtiyacım var..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…