ya arkadaşlar bişey sorucam,
ben 23 ü cuma tahlil yaptırıcam sanıyordum ama 24ü c.tesiymiş.. kendimi hep cumaya göre hazırladım ve de kullandığım clinone jel perşembe akşamı bitiyor. cumaya yenisini almam lazım. devam edip etmeyeceğim cuma belli olur diyordum ama tahlilin c.tesi yapılacağını az önce öğrendim. aslında cuma günü 12.günü oluyor.cuma yaptırsam b-hcg tahlilini olmaz mı acaba?
kızlar günaydın.bugun ben çok heyecanlıyım nihayet bekledim gün geldi.bugun transferim gerçekleşicek.umut tüp bebek merkezinde yapılacak.çok heyecanlıyım ve umutluyum .inşallah bu sefer tutacak.bugün bebişimi almaya gidiceğiz.48 saat geçti.3 tanesi döllenmiş . evet zor ve yorucu bir süreçti tedavi süreci ama ben inanıyorum ki herşeye değecek bu çektiğim sıkıntılara.ve bebişime kavuşmama çok az kaldı bunu hiissediyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun.he birde şu 10-12 gün kadar beklemek varya o biraz zorlıcak beni ama ne yapalım bu kadar zaman bekledik bi 10-12 gün daha dişimizi sıkıcaz....neyse hepinize sevgilerr.......
mrb.arkadaşlar benim geçen hafta bugün tüp bebek transferim oldu. simdi dinlenme ve bekleme sürecindeyim. ammmaaaa bekleyemedim ve gittim pazartesi yani 5. gün kanda gebelik baktırdım ve sonuç negatif çıktı benim gibi bekleyemeyen baska ark.var mıııııııı? ne olur çok erken bakmışsın o test yanlıs sonuç vermiştir diyen bir ark çıksın lütfennnnnn
canım inşallah hayırlısı olur ama transferde anesteziye hiç gerek yok ne ağrı nede bi zorluk var güzel haberlerinizi bekliyorumkaydirigubbakcemile5
canım seçtiğin yer hakkında herhangi bir bilgim yok ama tüp bebek asamaları senin ve eşinin durumuna göre farklılıklar gösteriyor.kısa ve uzun protokoller var sana hangisi uygulanacak önce onu ögrenmen lazım.inşallah allah hakkımızda en hayırlısı neyse onu verirmerhabalar 3negatif aşılama sonrası tüp bebek kararını vermiş bulunmaktayım.. yarın için randevumu aldım.. sorunum polikistik over+tek yumurtalık ve tüp... brüksel tüp bebek merkezinde başlıyorum bana hastane hakkında varsa bilginiz ve tüp bebek aşamalarını anlatabilirmisiniz..
arkadaşlar ya sizler olmasaydınız..............kafayı yerdim herhalde...
mrb.arkadaşlar benim geçen hafta bugün tüp bebek transferim oldu. simdi dinlenme ve bekleme sürecindeyim. ammmaaaa bekleyemedim ve gittim pazartesi yani 5. gün kanda gebelik baktırdım ve sonuç negatif çıktı benim gibi bekleyemeyen baska ark.var mıııııııı? ne olur çok erken bakmışsın o test yanlıs sonuç vermiştir diyen bir ark çıksın lütfennnnnn
hihoyyyt kızlar merhaba aranıza yeni katıldım...bende inşallah ALLAHIM kısmet ederse 2009 yılında anne olacağım şubat ayında mikroenjeksiyon yapıcaz gün saymaya basladım. bende anket listenize katılıyorum tabi kabul ederseniz..:1rolleyes:
ben de şubatta mikro yaptıracağım.memoralde.32 yaşındayım.sayı ve morfoloji sorunumuz.senin durum nedir?
hihoyyyt kızlar merhaba aranıza yeni katıldım...bende inşallah ALLAHIM kısmet ederse 2009 yılında anne olacağım şubat ayında mikroenjeksiyon yapıcaz gün saymaya basladım. bende anket listenize katılıyorum tabi kabul ederseniz..:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?