2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

hoşgeldin canım hayırlısı olsun bende subat gbi yumurtaları toplatcam kısmetse hayırlısı olsun nerde yaptırmayı düşünüyosun ilk tüp bebek uygulaman mı? canım a.s.

evet ilk defa yaptırıcam.daha önce 2 kez aşılama yaptırdım.doktorum mikroenjeksiyonu önerdi.anadolu sağlık merkezinde(dr.ebru öztürk) yapılacak canım...bu şubat ayında baya transer olacak arkadaşlarımız var.hepimize duacıyım....:Saruboceq:inşallah alacağız bebişlerimizi kucaklarımıza

canım benim allah gönlümüze göre verir inşallah...benimde şubat ayında olacak transferim,şubat ayı hepimize uğur getirir umarım...:CüvCüv:

teşekkür ederim dryaaa22,
c.tesi sabahını bekleyeceğim artık.. ama kasık ağrılarım çok vardı, şimdi 2 gündür kesildi, hiçbişey hissetmiyorum. hatta adet olacakmışım gibi belirtiler başladı, kasıklarımdaki o tuhaf ağrılar bitti.. göğüs ağrıları başladı. acaba bi sorun mu var diye çok korkuyorum.

mehay merhaba ben tatlıcadi 2.kez tüp bebek tedavisini yaptırdım ve şimdi 24.01.2009 cumartesi yumurta toplama işlemi var ve daha sonrasında transfer heycan ve korku biribirine karıştı umarım bu sefer olur benim ve tüm isteyenlerin kucağını rabbim boş koymasın gelişmelerden bilgi vermeye çalışırımm

selam kızlar ben genelde azolular bölümüne katılıyorum ama bizde bu yıl birdaha denicez bakalım inş hayırlısı olur

tamam canim senden haber bekliyorum...Rabbim yuzunu guldursun bu sefer insallaahhhhhhhhh:Saruboceq:

tatlicadim inş. pozitif bir sonuç alırsın dualarım seninle ve tüm isteyenlere, ortalama ne kadar sürdü tedavi sürecin bilgi verirsen sevinirim...kaydirigubbakcemile5

arkadaslar, moralim cok bozuk.
bugün transferden sonra 11.günüm, yarın tahlil yaptıracağım ama bu sabah dayanamayıp eczaneden gebelik testi alıp yaptım, negatif çıktı. 11.gün gebelik testi yapıp da negatif çıkan sonra kan tahlilinde pozitif çıkan var mı? canım çok sıkkın, sanırım olmadı..

evet yine bu siteden öğrendiğime göre varmış canım sen gönlünü ferah tutmaya çalış.kan testinden başka birşeyede inanma. yarın hayırlısıyla müjdeli haberi alırsın inşallah

arkadaşlar güzel dilekleriniz için hepinize teşekür ederim.evet transferimi oldum çok mutlu ve heyecanlıyım . asıl heyecanlı bekleyiş benim için şimdi başladı.2 şubatta sonucum belli olcak.umut tüp bebek merkezi gerçekten güzel bir merkez doğru tercih yaptıma inanıyorum.orda çok ilgili ve itinalı nazik davranıyorlar hastalara.ben dışardan hastayım .doktorum enver by deildi ama hem yumurta toplama işleminde hem de transfer işleminde doktorum ve benim yanımdaydı.çok ilgili ve espirili bir doktor burdan başta kendi doktorum olmak üzere , enver by'e ve umut tüp bebek ekibine çok teşekür ederim.inşallah bana uğur getirceksiniz. 2 şubatı sabırla beklicem....herkese sevgiler..........

inşşş 2 şubatta positif sonuçlar alırsın canım hayırlısıyla inşş...dinlenmene bak

slm ece cim hiç üzülme 11.gün bende dayanamayıp sabahın 6 sında test yapmıştım ama çıkmamıştı çok net bi tek çizgi var bende burkuldum ama kan testinde çıkar dedim Allah a şükür ertesi gün kan testinde çıktı degerim biraz düşüktü geç tutunmuş sanırım o yüzden idrar testinde çıkmamış üzme kendinide bebişinide canım yarın iyi haberlerle gelirsin inşallahhh :Saruboceq:

arkadaşlar şükürler olsunki dün akşam adet oldum yarın dotora gidiyorum tedaviye başlıyoruz kısa protokol çok heyecanlıyım içimde anlatamayacağım kadar seviç ve heyecan var 12 gün günümü geçtim daha öncede geçtiğim oluyodu neyseki sonunda oldum hayırlısı inş :teytey:

sağolun arkadaslar,
umarım dediğiniz gibidir. 3 tane iyi kalite embriyo konduğu için çoğul gebelik varsa değer çok yüksek çıkıyor ya. idrarda gebelik testinde çıkardı herhalde olsaydı diye düşündüm. umarım dediğiniz gibidir..lütfen öyle olsun..

kızlar merhaba bende ikinci tüp bebeğimi yaptırdım 4 tane 8 hücreli embriyo transfer edildi ve ben bu sefer yatmıcamm dedim ve bitek ilk gün yattım bugün 8.gün 28 ocakta sonuç belli olacak bu sefer çok rahattım arada tam rahimde kramp gibi adet sancısına benzer sancılarım oluyo ve ben dayanamayıp gebelik testi yaptım negatif bu seferde suçluluk duyuyorum acaba yatmalımıydım diye idrarda gebelik testi erken zamanda belli olıyomu tutmadımı acaba allahım kafayı yicem yaa yatmadım diye olmayacak sanırım bu kezde bide ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum((

arkadaşım sen benden de aceleciymişsin.. :)
benim bugün 11.günüm sabah 8'de test yaptım,negatif çıktı. büyük ihtimal yarın da negatif çıkacak, kendimi alıştırdım. gerçi arkadaşlar olabilir diyor, inanmak istiyorum ve dua ediyorum ,inşallah onların dediği gibidir..
ama seninki daha çok erken, 8.gün idrarda çıkmaz herhalde..

canım bencede çok erken yapmışsın yaa normal hamileliklerde bile gününü 4 gün geçmezsen çıkmıyo sen şimdi ne yap biliyomusun tamam yatmamışsın ama şimdiden sonra yat bişe yapma kafanıda takma şimdi takma dicem ama seni çok iyi anlıyorum hiç aklından çıkmıyacak acaba hamilemiyim deyilmiyim dediğim gibi dinlen bakalım ağrıların hafifleyecekmi inşallah hamilelik vardır canım dualarım seninle sende bana dua et canıma.s.

kızlar merhaba bir soracağım mikroenjeksiyon yapacağım göbekten kaç tane iğne olacağız beni bilgilendirirmisiniz....tşk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…