2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

merhaba arkadaşlar ben sizin aranıza yeni katıldım bende tüp bebk tedavisine başladım lucrin iğnelerimi vurunuyorum çook korkuyorum nolur bana yardım edin ben iğnelerimi kendim yapamıyorum herkez kendi yapıyormuş ben çok korkuyorum onuda geçtim durmadan dua ediyorum nolur arkadaşlar benim ilk tüp bebk denemem bana yardım edin çok korkuyorum devamlı ya tutmazsa falan die başımın etini yiyorum nolur benim içinde dua edin hepinize şimdiden çok teşekkür ederim.

merhaba canım aramıza hoşgeldin. tedavin hayırlı olsun inşallah iyi sonuçlar alacaksın için rahat olsun iyi düşün iyi olsun. bende mikroenjeksiyon yöntemi ile hamile kaldım (tam 1 ay oldu)ilk denememizde.hiç merak etme canım bende iğnelerimi kendim yapamadım eşim yaptı akşamları :)). dualarım seninle inşallahhh en kısa zamanda sende bu duyguyu yaşarsın Rabbim isteyen herkeze ana baba olmayı nasip etsin bebek bekleyenlerinde bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin inşallahhh. Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın.

bende bu siteye yeni üye oldum bende tüp bebek tedavi görüyorum bende lukrin kullanıyorum benim ikinci denemem ilki tutmuştu üçüzlerdi bir takım nedenlerden ötrü kaybettik :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

emsalll35 çok teşekkür edrim inşallah dediğin gibide iyi sonuçlar alırım allah herkeze çocuk versin ben bir hamilelik geçirdim 3 aylıkken bebeğim karnımda kalbi durdu ona hamile kalmamda zaten mucizeydi eşimde azo siperm eksikliği var kesinlikle normal yollardan hamile kalamazsın demişlerdi kaldım nasıl olduysa ama çok çabuk ayrıldık allah öyle istedi demekki senin hamile olduğunada çok sevindim inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına almak nasip etsin

slm arkdaşlar allah hepimizin gönlüne göre versin transferden sonra zaman duruyo sanki bende 2 ay önce yaşadım ama dış gebelikmiş hamile kalamamaktan daha zor bişe oldu derken sevinirken onun için allah sabır versin hepimize kimseyi bunla sınamasın.

Arkadaşlar 3 negatif aşılama yaşadım. izmirde önerebileceğiniz güvenilir tüp bebek merkezi neresi var? izmirde ege ünvs. mi, irenbemi, smrna mı, şifamı, kentmi.... artık çıkmaza girdim. güvenecek bir yer arıyorum. şimdiden teşekkürler.

:teytey: Hadi canım gözün aydın yerimseniben inşallah herşey hayırlısıyla güzel gider . güzel haberlerini alırız :CüvCüv: inan bende çok heyecanlandım şimdi :1hug: kendine çok iyi bak stres yapma sakın :teytey: görüşürüz :asigim: :1hug:a.s.

arkadaşlar bende 14 ocakta negatif sonuç alınca doktorum özellikle görüşmek istedi ve dün görüştük..benden çok umutlu olduğunu ve sonucuma çok şaşırdığını belirtti. şimdi bana diyorki 3. adetini olunca tedaviye tekrar başlayalım...(1. oldu) bu sürede marta geliyor... sizce çokmu erken 2.ci tüp bebek denemesi için... biraz beklemelimiyim??? kafam çok karıştı kafamçokkarıştı :uhm:

canım Allah razı olsun çok sagol inşallahh. bak sakın umutsuzluğa kapılma sen anne olmayı bi kere başarmışsın hemde kendiliğinden demekki oluyo bi düşün kendi kendine anne baba oldunuz birde tedavi ile ya olmazsa diye düşünme olacak. kaybettiğin bebegine çok üzüldüm Rabbim en iyisini bilir her işte bi hayır vardır. (Cennette seni bekleyen bir meleğin var sana şefaat edecek annesi üzülme) Rabbim isteyen dileyen herkeze muradını versin inşallah. güzel haberlerini bekliyorum

arkadaşlar banada cevap yazabilirmisiniz? izmirde tüp bebek tedavisi olan varmı? en iyi neresidir?
LLLLLLLLLLLÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜTTTTTTTFFFFFEEEEEEEEENNNNNNNNNNNN
YALVARIYORUM
,

akasya53 hadı gözün aydın canım benım sevındım senn adına...
Kızlar randevum vardı bugun menogonın 4.günüydü yumurtalar en küçüğü 7 büyüğü ise 11.5 olmuş dr.cumaya toplarz kısmetse dedi heyecanlıyım bakalım işllah olr yaa...suan 20 gözüküyo folekuller bakalım toplamada kaç çıkıcak

arkadaşlar banada cevap yazabilirmisiniz? izmirde tüp bebek tedavisi olan varmı? en iyi neresidir?
YALVARIYORUM
,
mrb cnm benim duyduğuma göre irenbe çok iyi diyorlar,ama ssk ile anlaşmaları yok...eğer ssk ile gideceksen tepecikten ahmet seçkin önoğlunu öneririm..benim görümcemin kuzenin dr u. Birinin bebişi var,biride 4 aylık hmle, uzaktan akrabamızda uzun süre tdviden snra Ahmet beye gdince hmile kldı.. ssk ya gitmiyeceksen irenbede Dilek hnm ın iyi olduğunu dydum...Hızır yoldaşın,ALLAH yardımcın olsun cnm...

kendini hazır hissediyosan başla tabii canım arka arkaya şans artıyodur mutlaka..hakkında hayırlısı olsun inşş..a.s.

Kızlar bugün menogon ve gonalf'in 7. günü. doktor en büyüğü 16.5 olmuş dedi. Pazartesi günü çatlatma iğnesi verebilirim duruma göre dedi. sanırım çarşamba toplanacak. bu arada çok kasık ve bel ağrım var. yorgunluk ve halsizlik yapıyor. sizde de bu etkiler var mı?
toplam yumoş sayısı 10-12 tane.
hayırlısıyla cuma ya da cumartesi transfer olur inşallah.
çok heyecanlıyım.

slm kızlar benimde bu 2. tüp bebek denemem olacak. İlki malesef negatifti. Bu denemede sanırım mayıs veya haziranı bulur. Allahım inşallah kimsenin emeklerini boşa çıkartmaz. Herkeze bir evlat nasip eder. İyi haberlerinizi bekliyorum. Dua edin nolur..

tüm dualarımız seninle canım inşallah güzel haberler verirsin bize benimde ilk tüp bebek denemem ama korkularım var özellikle iğne

YALVARIYORUM
,

canımm ben varım ilk mikroenjeksiyon denememizde başardık Rabbime şükür. Dr.um Prof.Dr.Erol Tavmergen Şifa Hastenesi Tüp bebek merkezinde yaptırdık şiddetle tavsiye ederim Erol hocayı bu konuda ondan daha iyisi yok bu işlemi türkiyeye (tüp bebek mikroenjeksiyon)getiren ve ilk uygulamayı yapan Erol beydir.

emsalll35 çok saol canım ya valla beni o kadar çok rahatlattınızki anlatamam ben çok sitres yapıyorum inşallah güzel haberler vereceğim size sizde bana vericeksiniz inşallah

inşallah canım hiç merak etme Allah a sığın içini ferah tut ve olacagına inan Rabbim yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…