merhaba arkadaşlar ben sizin aranıza yeni katıldım bende tüp bebk tedavisine başladım lucrin iğnelerimi vurunuyorum çook korkuyorum nolur bana yardım edin ben iğnelerimi kendim yapamıyorum herkez kendi yapıyormuş ben çok korkuyorum onuda geçtim durmadan dua ediyorum nolur arkadaşlar benim ilk tüp bebk denemem bana yardım edin çok korkuyorum devamlı ya tutmazsa falan die başımın etini yiyorum nolur benim içinde dua edin hepinize şimdiden çok teşekkür ederim.
arkadaşlar şükürler olsunki dün akşam adet oldum yarın dotora gidiyorum tedaviye başlıyoruz kısa protokol çok heyecanlıyım içimde anlatamayacağım kadar seviç ve heyecan var 12 gün günümü geçtim daha öncede geçtiğim oluyodu neyseki sonunda oldum hayırlısı inş :teytey:
emsalll35 çok teşekkür edrim inşallah dediğin gibide iyi sonuçlar alırım allah herkeze çocuk versin ben bir hamilelik geçirdim 3 aylıkken bebeğim karnımda kalbi durdu ona hamile kalmamda zaten mucizeydi eşimde azo siperm eksikliği var kesinlikle normal yollardan hamile kalamazsın demişlerdi kaldım nasıl olduysa ama çok çabuk ayrıldık allah öyle istedi demekki senin hamile olduğunada çok sevindim inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına almak nasip etsin
mrb cnm benim duyduğuma göre irenbe çok iyi diyorlar,ama ssk ile anlaşmaları yok...eğer ssk ile gideceksen tepecikten ahmet seçkin önoğlunu öneririm..benim görümcemin kuzenin dr u. Birinin bebişi var,biride 4 aylık hmle, uzaktan akrabamızda uzun süre tdviden snra Ahmet beye gdince hmile kldı.. ssk ya gitmiyeceksen irenbede Dilek hnm ın iyi olduğunu dydum...Hızır yoldaşın,ALLAH yardımcın olsun cnm...arkadaşlar banada cevap yazabilirmisiniz? izmirde tüp bebek tedavisi olan varmı? en iyi neresidir?
LLLLLLLLLLLÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜTTTTTTTFFFFFEEEEEEEEENNNNNNNNNNNN
YALVARIYORUM
,
arkadaşlar bende 14 ocakta negatif sonuç alınca doktorum özellikle görüşmek istedi ve dün görüştük..benden çok umutlu olduğunu ve sonucuma çok şaşırdığını belirtti. şimdi bana diyorki 3. adetini olunca tedaviye tekrar başlayalım...(1. oldu) bu sürede marta geliyor... sizce çokmu erken 2.ci tüp bebek denemesi için... biraz beklemelimiyim??? kafam çok karıştı kafamçokkarıştı :uhm:
tüm dualarımız seninle canım inşallah güzel haberler verirsin bize benimde ilk tüp bebek denemem ama korkularım var özellikle iğneslm kızlar benimde bu 2. tüp bebek denemem olacak. İlki malesef negatifti. Bu denemede sanırım mayıs veya haziranı bulur. Allahım inşallah kimsenin emeklerini boşa çıkartmaz. Herkeze bir evlat nasip eder. İyi haberlerinizi bekliyorum. Dua edin nolur..
arkadaşlar banada cevap yazabilirmisiniz? izmirde tüp bebek tedavisi olan varmı? en iyi neresidir?
LLLLLLLLLLLÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜTTTTTTTFFFFFEEEEEEEEENNNNNNNNNNNN
YALVARIYORUM
,
emsalll35 çok saol canım ya valla beni o kadar çok rahatlattınızki anlatamam ben çok sitres yapıyorum inşallah güzel haberler vereceğim size sizde bana vericeksiniz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?