aynı korkuları bende yaşıyorum canım ilk tup bebek denemem olacak ve dun başka bir formda ilk denemede tutan bi arkadaşa rastladım 8 aylık hamileymiş şu an ..ve ben bubu duyunca okadar çok umutlandım kiii anlatamam..DARISI TUM OLMAYANLARIN BAŞINA İNŞŞ..:1hug:
tedavı olduğunuz merkezler nereler
civciv cim bir soru sordun yok oldun .gittinmi? kimse kalmadımı yaa?..
geldimm canım çıkmam gerekmişti.. ben gazıosmanpaşa ozel bilge hastanesinde tedavi goruyorum
slm mislina duygu hoşgeldin canım,bilinmezliğe doğru yolculuk başlamış şimdi kendini germe rahat ol,ALLAHtan hayırlı ve sağlıklısını iste en önemliside bu değilmi ,şu bunaltan korkuları uzak tut kendinden güzel şeyler olucak diye düşünki herşey güzel gitsin stres yapma canım,karşıdan söylemesi kolay tabi biliyorum canım ama inan bunları yapabilmek elimizde, ben inanıyorum ki tedavin başarıyla sonuçlanıcak.anlamadığım niye malatya da yaptırıyosun ki mahsuru yoksa yazarmısın .K.İ.B. a.s.
canim o korku hepimizde var...ama istatistiklere gore %80 tutuyor ...bende daha once herkesin tup bebekle oluyor saniyordum ama burda okuduklarim benide korkutuyor tabi...hicbirsey dusunemiyorum hayalde kuramiyorum bu yuzden...
bizler coğumuz aynı şeyleri yaşadığımız için burda o yuzden dertleri sevinci sıkıntılari çabuk paylaşabiliyoruz benim de 3 aydır mehay gibi sebepsiz yani basit sebeplerden dolayı tedavim ertendi ve halada bu ay ertenecek diye korkularım var
canım beni ne kadar mutlu ettin %80 i duydum ya bir an hamileymişim gibi hissettim.Hepimizin hayali umutları bir bebek üstüne kurulu umarım rabbim duallarımızı kabul eder herkes muradına erer ayrıca sonuna kadar burdayız senin de güzel heberlerini alacaz sonuna kadar mücadeleye devam .kendine iyi bak.:1hug:
merhaba canım biraz geç oldu kusura bakma tavsiyelerin için teşekkür ederim elimden geleni yapacam tavsiyelerine uymaya çalışacam.Canım malatyayı tercih etmemin nedeni yaşadığım kente yakın olması ve çalıştığım için en yakın yeri seçmek zorunda kaldım inşallah başarılı olur tüp bebek olmazsa ankaraya yada antalyaya gitmeyi düşünüyorum.öptüm.:1hug:
hayirlisi olsun canim...bellimi olur belki 6 ay sonrada bir aksilik cikar benimkinde...insallah cikmaz diyeyim...senağlama
İNŞallah ÇIKMAZ CANIM BELKİDE KENDİLİĞİNDEN HAMİLE OLURUZ
TUP BEBEĞE GEREK OLMAZ
YÜCE RABBİM İSTEDİKTEN SONRA OLMAZMI :uhm:
OLUR HEMDE HEMEN
CANIM HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN:1hug:
başladınmı tedaviye aşılamamı tüpbebekmi? kaçıncı gündesin?çok sordum ama...
tup bebek canım benim onumuzdeki hafta allah kısmet ederse yumurta toplama işlemine başlanacak
mislina cım,yaşadığın yer ç kale değilmi? ee öyle yazmışsın.malatya doğu anadoluda diiilmi?ay kafayı yedircen bana kız.türkiye haritasına baktım valla acaba malatya nın yerini yanlışmı hatırlıyorum diye,sen tayin falan mı oldun yoksa,ayy yaz bana merak ettim valla canım yaa..fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?