2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

inş güzel günler gelecekk olumlu olmak ve olumlu düşünmekk çok önemli herkes anneliği tatsınn inş

sen başladınmı tedaviye ?nerde ve hangi dr akarar verdin. ??

tedavı olduğunuz merkezler nereler

ben 2 micro yu amerikan hast de 1 aşılama ve 1microyu süleymaniyede denedim hepsi negatif şimdiki denemeyi ist brüksel tüpbebekyada medicana diye düşünürkeeeen bu siteye üye oldum ve medicana daki dr um hakkında bazı şeyler duyunca biraz soğur gibi oldum ama bursa da yaptıran arkadaşlar var bu sitede onların tavsiyesiylede bursa acıbadem ve bursa jınemedden dr larla görüştüm evimede yakın olduğu içindeeee bursa iyi diye düşünüyorum.ama birebir görüşünce karar vericem tabiiki. ay valla kafam çarşamba pazarı gibi karmakarışık anlıyacağınız. bütün bunları bırakıp vaz geçip şöyle güzel bir tatilemi gitsem acaba diyede düşünmüyor değilim...offff yaaaaa...

evet arkadaşlar yaa gerçekten karar vermek zor iş çok yer var ama neresi doğru yer aslında mesela şifa medicana umut bunlar arasında kararsızızm bakalım iraz tatil yapalım hazır iş ler de tatilken sonra hayırlısı

merhaba canım biraz geç oldu kusura bakma tavsiyelerin için teşekkür ederim elimden geleni yapacam tavsiyelerine uymaya çalışacam.Canım malatyayı tercih etmemin nedeni yaşadığım kente yakın olması ve çalıştığım için en yakın yeri seçmek zorunda kaldım inşallah başarılı olur tüp bebek olmazsa ankaraya yada antalyaya gitmeyi düşünüyorum.öptüm.:1hug:

canim o korku hepimizde var...ama istatistiklere gore %80 tutuyor ...bende daha once herkesin tup bebekle oluyor saniyordum ama burda okuduklarim benide korkutuyor tabi...hicbirsey dusunemiyorum hayalde kuramiyorum bu yuzden...

canım beni ne kadar mutlu ettin %80 i duydum ya bir an hamileymişim gibi hissettim.Hepimizin hayali umutları bir bebek üstüne kurulu umarım rabbim duallarımızı kabul eder herkes muradına erer ayrıca sonuna kadar burdayız senin de güzel heberlerini alacaz sonuna kadar mücadeleye devam .kendine iyi bak.:1hug:

kizlar kusura bakmayin acilen cikmam gerekti ve bisey demeden ciktim bugun!!!!
canim gordunmu sana agustos diye yazarken benimki ertelendi (

canim saol...hepinizin hamis haberlerini alip en sona kalinca yalniz kalicagimi dusunmustum burda gercektende...a.s.

mislina cım,yaşadığın yer ç kale değilmi? ee öyle yazmışsın.malatya doğu anadoluda diiilmi?ay kafayı yedircen bana kız.türkiye haritasına baktım valla acaba malatya nın yerini yanlışmı hatırlıyorum diye,sen tayin falan mı oldun yoksa,ayy yaz bana merak ettim valla canım yaa..fisfisfis

Yaz hamisleri adaylari listesi
mehay_________________tup bebek uzun protokol
helin hivda
esingul
gamze-su
tulipe
aktuel
adayadayı_______________mikroenjeksiyon uzun protokol____28 mayis baslangic
egecan_________________mikroenjeksiyon uzun protokol_____27 haziran baslangic
asli
alaren
yesbu
hulya35________________tup bebek ______________________sonuc 27 haziran
ayseakgul
kaderli
yesbu
narin cadi________________tup bebek___________________10 haziran baslangic
civciv1981
karamelli neskafe__________tup bebek__________________temmuz ayinda baslangic
mislina___________________tup bebek__________________16 haziran baslangic
gulen____________________mikroenjeksiyon uzun pro.______agustos baslangic
btrklc____________________asilama_________________ ___11 haziran
a.acele___________________tup bebek__________________temmuz baslangic
butterfly's'_________________tup bebek uzun protokol_______22 haziran baslangic
civciv1981_________________tup bebek___________________temmuz ayi basinda

pelly1 _________negatif.......ama yola devam....
kedersiz_________negatif .....vazgecmek yok....

kizlar listenin son hali boyle hatirlatayim.....
cok iyi gitmiyoruz su anda insallah boyle devam etmez...

Son düzenleme:
hayirlisi olsun canim...bellimi olur belki 6 ay sonrada bir aksilik cikar benimkinde...insallah cikmaz diyeyim...senağlama

İNŞallah ÇIKMAZ CANIM BELKİDE KENDİLİĞİNDEN HAMİLE OLURUZ
TUP BEBEĞE GEREK OLMAZ
YÜCE RABBİM İSTEDİKTEN SONRA OLMAZMI :uhm:

OLUR HEMDE HEMEN

CANIM HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN:1hug:

İNŞallah ÇIKMAZ CANIM BELKİDE KENDİLİĞİNDEN HAMİLE OLURUZ
TUP BEBEĞE GEREK OLMAZ
YÜCE RABBİM İSTEDİKTEN SONRA OLMAZMI :uhm:

OLUR HEMDE HEMEN

CANIM HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN:1hug:

oyle tabi canim yuce mevlam istesin yeterki ....insallah kendiliginden olur ya RABBIM!!!

canım haklısın kafayı yeme çanakkalede ailem olduğu için öylesine yazmıştım ben bitlis te çalışıyorum tayinle geldim gelmez olaydım eşim tayin istedi yine çıkmadı kusura bakma senide yorduk a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…