kendini hazır hissediyosan başla tabii canım arka arkaya şans artıyodur mutlaka..hakkında hayırlısı olsun inşş..a.s.
]sdsmt canım merhaba inşallah bu son olurda bebişini kucağına alırsın bir an önce erken değil bence tabi kendinde hazırsan.
Canım inşallah herşey yolunda gitsin dualarım seninle. BENİMDE CUMA GÜNÜ YUMURTALARIM TOPLANDIaaaaaaaaaa inanamıyorum bır haftada neler degısmıs kendı mutsuzlulgumu unuttum ya ..asırı sevındım cok sevındım..msms xolıx canım hamıle kalan pozıtıf alan tum arkadsaalrım allah saglıkla kucagınıza aldırsın ınsaalah... tüm dualrım sızınle... benı unuttunuzmu? gıremedım..cok zor ve streslı günle rgecırdım... yumurtalık rezervım az oldugunu soyledı doktor yıkıldım.3 gün kendıme gelemedım... carsamba gunu hersye ıptal olmusken 3yumurtam gelısmıs... ama bırı küçükmüş. bunu öğrendım oys aben tedavı ıptal edılecek gmzuyle bakıyordum... doktor cuma toplayalım dedı..dün toplandı içi boş cıkmıs... üüzntümğ tarıf edemem.ama sonr aögrendımkı 1 tanesı mücadele halınde ...döllenmişççsadece bır tane... ne olur dua edın... paazartesı hersye yolund agıderse transfer olacak......... asi sen nasılsın.. sayfaları tek tek okuyorum... ve cok guzle haberleı okudukca umutlanıyorum
akasyacım mesajın için teşekkür ederim inan içim rahatladı.senin içinde hayırlısı olsun doktorum uzun protokol her zaman daha iyi demişti eşinede mutlaka mesir macunu yedir sonuca inanamayacaksınız sende ye hatta hergün bi yemek kaşığı aktarlarda kavonozda satılıyo inan sonuç muhteşem oluyo şaka gibi valla:)seni öpüyorum ve hepimize hergün dua ediyorum allahım hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize...
arkadaşlar abetimin 2 ci günüydü bugün doktora gittim muhayene oldum ilaçlara hemen başlıyacaktık kısa protokoldu kiiiiii malesef ufak bi kistim çıktı geçen ay yoktu bu ay adetim 12 gün gecikti ve kırmızılar az geldi doktorum çatlamamış bir yumurtan varmış bu tam bölünmediği için rahimde kist oluşturmuş dedi doğum konturol hapı verdi 1 y kullan kistin büyük bir ihtimalla yok olcak eyer yokolmazsa enjektörle boşaltıcam dedi anlayacağınız tedavim 1 ay ertelendi açıkçası bu duruma biraz sevindim çünkü eşim sperm kalitesi yükselsin diye bazı vitaminler kullanıyor 15 gün oldu bu ilaçlara başlayalı en azından tedaviden önce bu ilaçları birazdaha kullanmış olcak inş ilaçlar işe yararda sayı birazdaha artar eşimin hareketlilik %15 bu sayı okadarda az deyil ama olsun spermler beslensin biraz keçiboynuzu kürünüde yapıcaz bu arara injallah spermler tavan yapara.sherşeyde bi hayır vardır ertelenmesindede olsun bu süre içinde kendimi birazdaha motive ederim inşallah hee bu aradada gözümüzaydın teyze oluyomuşuz sdsmt ve xolix arkadaşlarımızı tebrik ediyorum allah sağlıklı bi şekilde kucaklarına almayı nasip etsin inşallah bizede dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş derler herkese saygılara.s.a.s.a.s.
emsalll35 çok teşekkür ediyorum. allah ne muradın varsa versin. şifada nasıl yaptırdın. önce neler yapmam gerekli ? anlatabilirmisin yaşadıklarını? inşallah senden çok şey istemiyorumdur? ilgin için çooooooook teşekkür ederim.
Canım inşallah herşey yolunda gitsin dualarım seninle. BENİMDE CUMA GÜNÜ YUMURTALARIM TOPLANDI
canım emsalll35 allah senden razı olsun. inşallah herşey gönlünce olur. bir sorum daha olacak . toplam ne kadara mal oldu? şimdiden cevabın için teşekkürler. herşey gönlünce olsun.
canım Rabbim hepimizden razı olsun inşallah. inşallah herşey hepimiz için hayırlı ve gönlümüzce olur. canım ben ilk tedaviye başladıgımda 750 tl muayne artık takip ücreti verdim dr. beye ilaçlara 850 lira verdim hastaneye de 2.470 bin lira verdim toplam maliyeti bu bana. Tabii gebelik sonrası testleri ilaçlarıda ben kendim özelde yaptırdım canım onlar benim için ekstra
canım ben hamiş değilim sonucum negatif çıktı.. Allah'ın izniyle martta tekrar başlıyorum tedaviye...bakalım hayırlısı.... sende takma kafanı gerçi sevindim demişsin ama gerçekten herşeyde bi hayır vardır...yakında seninde güzel haberlerini almak dileğiyle...:CüvCüv:
allah kucağına almayı nasip etsin.bize de göstersin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?