2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

aaaaaaaaaa inanamıyorum bır haftada neler degısmıs kendı mutsuzlulgumu unuttum ya ..asırı sevındım cok sevındım..msms xolıx canım hamıle kalan pozıtıf alan tum arkadsaalrım allah saglıkla kucagınıza aldırsın ınsaalah... tüm dualrım sızınle... benı unuttunuzmu? gıremedım..cok zor ve streslı günle rgecırdım... yumurtalık rezervım az oldugunu soyledı doktor yıkıldım.3 gün kendıme gelemedım... carsamba gunu hersye ıptal olmusken 3yumurtam gelısmıs... ama bırı küçükmüş. bunu öğrendım oys aben tedavı ıptal edılecek gmzuyle bakıyordum... doktor cuma toplayalım dedı..dün toplandı içi boş cıkmıs... üüzntümğ tarıf edemem.ama sonr aögrendımkı 1 tanesı mücadele halınde ...döllenmişççsadece bır tane... ne olur dua edın... paazartesı hersye yolund agıderse transfer olacak......... asi sen nasılsın.. sayfaları tek tek okuyorum... ve cok guzle haberleı okudukca umutlanıyorum

kendini hazır hissediyosan başla tabii canım arka arkaya şans artıyodur mutlaka..hakkında hayırlısı olsun inşş..a.s.

]sdsmt canım merhaba inşallah bu son olurda bebişini kucağına alırsın bir an önce erken değil bence tabi kendinde hazırsan.

arkadaşlar teşekkür ederim... hepinize... aslında ne düşünüyorum bilmiyorum.açıkcası hep 2. denemeye umutsuz bakıyordum yani düşünmüyordum.fakat herkes ilk seferde tutmama olasılığının yüksek olduğunu söyleyerek 2.yi denemeye karar verdim... ve bu karar sonunda aslında kendimi hazır hissediyorum..aranızda 2. sefer deneyen arkadaşlar var.mesela 2.ci denemeyi ne kadar sonra yaptınız??? kendimi hazır hissettiğim sürece bu 3 ay ara normalmi?? (doktor dediğine göre normaldir heralde :1rolleyes: ) ama ben sizlerinden fikrini almak istedim... hepinizin yorumları,fikirleri gerçekten çok önemli.... hepinize teşekkürler... a.s.

Son düzenleme:
Merhaba Kizlar

Bende heralde araniza Katiliyorum Mayis veya Haziranda yapmayi dusunuyorum.yurt disinda oturuyorum önerebileceginiz bir Tüp bebek merkezi varmi.Insallah hepimiz bebislerimizi kucagimiza aliriz

Canım inşallah herşey yolunda gitsin dualarım seninle. BENİMDE CUMA GÜNÜ YUMURTALARIM TOPLANDI

arkadaşlar abetimin 2 ci günüydü bugün doktora gittim muhayene oldum ilaçlara hemen başlıyacaktık kısa protokoldu kiiiiii malesef ufak bi kistim çıktı geçen ay yoktu bu ay adetim 12 gün gecikti ve kırmızılar az geldi doktorum çatlamamış bir yumurtan varmış bu tam bölünmediği için rahimde kist oluşturmuş dedi doğum konturol hapı verdi 1 y kullan kistin büyük bir ihtimalla yok olcak eyer yokolmazsa enjektörle boşaltıcam dedi anlayacağınız tedavim 1 ay ertelendi açıkçası bu duruma biraz sevindim çünkü eşim sperm kalitesi yükselsin diye bazı vitaminler kullanıyor 15 gün oldu bu ilaçlara başlayalı en azından tedaviden önce bu ilaçları birazdaha kullanmış olcak inş ilaçlar işe yararda sayı birazdaha artar eşimin hareketlilik %15 bu sayı okadarda az deyil ama olsun spermler beslensin biraz keçiboynuzu kürünüde yapıcaz bu arara injallah spermler tavan yapara.sherşeyde bi hayır vardır ertelenmesindede olsun bu süre içinde kendimi birazdaha motive ederim inşallah hee bu aradada gözümüzaydın teyze oluyomuşuz sdsmt ve xolix arkadaşlarımızı tebrik ediyorum allah sağlıklı bi şekilde kucaklarına almayı nasip etsin inşallah bizede dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş derler herkese saygılara.s.a.s.a.s.

akasyacım mesajın için teşekkür ederim inan içim rahatladı.senin içinde hayırlısı olsun doktorum uzun protokol her zaman daha iyi demişti eşinede mutlaka mesir macunu yedir sonuca inanamayacaksınız sende ye hatta hergün bi yemek kaşığı aktarlarda kavonozda satılıyo inan sonuç muhteşem oluyo şaka gibi valla:)seni öpüyorum ve hepimize hergün dua ediyorum allahım hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize...

emsalll35 çok teşekkür ediyorum. allah ne muradın varsa versin. şifada nasıl yaptırdın. önce neler yapmam gerekli ? anlatabilirmisin yaşadıklarını? inşallah senden çok şey istemiyorumdur? ilgin için çooooooook teşekkür ederim.

gamzeli.naz çok teşekkür ederim. emekli sandığına bağlıyım. inşallah anlaşmalıdır emk. snd ile.çok sağol . allah razı olsun.

çok saol canım benim bu tavsiyelerine hemen uyucam ve yarın hemen aktardan mesir macunu alıyorum. ayyyyyy ben çekinirim ya eşime aldırayım eniyisi:roflol::roflol:tekrar saol canım kendine iyi bak öptümŞeniz

canım ben hamiş değilim sonucum negatif çıktı.. Allah'ın izniyle martta tekrar başlıyorum tedaviye...bakalım hayırlısı.... sende takma kafanı gerçi sevindim demişsin ama gerçekten herşeyde bi hayır vardır...yakında seninde güzel haberlerini almak dileğiyle...:CüvCüv:

canım ne demek estağrifullah Rabbim hepimizin muradını versin inşallah. şöyle anlatayım Şifa hastanesinin bi süredir ssk ile anlaşması yok ama ssk ile yaptırmış olsan bile aynı paraya mal oluyor o yüzden için rahat olsun(bunu ben çok araştırdım). Dr. ilk ilacını kendi veriyor eger gitmek istersen bu güne kadar yaptırdıgın tüm testlerin yanına alıyorsun Dr. bey degerlendiriyor ona göre eksik bişey varsa tetkik istiyo herşey yolundaysa regl oldugunda tedaviye başlıyorsun. tedavi süreci ve sonucu 1 ay sürüyor.aklına takılan eksik olan bişey varsa sorabilirsin Rabbim yardımcınız olsun

sasev cim yaşadıklarıma gelince Dr. beyin kocaman bi ekibi ekibi var hepside çok ilğili sağolsunlar. muayneye her gittiğimde içim kıpır kıpır gittim. Önce Yaradana sonra Dr. beye güvendim Erol beyin yaptığı hiç bişeyi sorgulamadım veya hut araştırmadım çünkü işinin ehli biri bu uygulamayı türkiyeye getiren ve uygulan kişi vardır bildigi dedim hep ve bi çok kadın doğum dr. dahil kendisini önermişti içim rahattı Rabbime binlerce kere şükürler olsunsun ki emeklerimiz güvenimiz boşa çıkmadı. herşey Allah tan dr.lar sadece vesile ama çok araştırdım Erol beyi başarı oranı çok yüksekti orada ilk denemesinde hamile kalan insanların sevincini gördükçe dahada rahat gidip geldim her zaman olacak dedim güldüm :))) işte böyle insallah Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın Rabbim kimsenin boynunu bükük kucağını boş bırakmasın inşallahhhhhhh

canım emsalll35 allah senden razı olsun. inşallah herşey gönlünce olur. bir sorum daha olacak . toplam ne kadara mal oldu? şimdiden cevabın için teşekkürler. herşey gönlünce olsun.

Canım inşallah herşey yolunda gitsin dualarım seninle. BENİMDE CUMA GÜNÜ YUMURTALARIM TOPLANDI

saol cnm... cuma yumurtalrın toplandıysa senınle aynı gün transferımız olacak..insaalah hayırlı haberler alırız ... hep bırlıkte

canım emsalll35 allah senden razı olsun. inşallah herşey gönlünce olur. bir sorum daha olacak . toplam ne kadara mal oldu? şimdiden cevabın için teşekkürler. herşey gönlünce olsun.

canım Rabbim hepimizden razı olsun inşallah. inşallah herşey hepimiz için hayırlı ve gönlümüzce olur. canım ben ilk tedaviye başladıgımda 750 tl muayne artık takip ücreti verdim dr. beye ilaçlara 850 lira verdim hastaneye de 2.470 bin lira verdim toplam maliyeti bu bana. Tabii gebelik sonrası testleri ilaçlarıda ben kendim özelde yaptırdım canım onlar benim için ekstra

allah kucağına almayı nasip etsin.bize de göstersin...

ya canım kusura bakma seni msms le karıştırdım ama bak allah söyletti en kısa zamanda sende anne olucaksın inş allahın izni ile allah herkese aratmadan versin inş kendine ii baka.s.Şeniz

arkadaşlar size bişe sormak istiyorum doktorumu arayacakyım ama bugün pazar diye aramadım kafama takıldı ben adet düzenleyici ilaç kullanıyorum progestan diye adeten başlıyorum sayıyorum 16 cı gün kullanmaya başlıyorum adet olana kadar doktorum tedaviden önce bana doğum konturol hapı verdi onu kullanıyorum 21 gün kullanıcam peki bu adet düzenleyici ilacı bu ayda kullanıcakmıyım onu kullanmadan adet göremiyorum bilgisi olan arkadaşlar bana yazabilirmi veya benim durumumda olan arkadaşlarım bana cevap yazarmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…