2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

merhaba,
ben c.tesi günü negatif sonucu aldım arkadaşlar,
çok çok çok üzgünüm. herşey çok iyi gitmişti, 3 kaliteli embriyo yerleştirilmişti. ama olmadı işte.. ya bundan sonrakilerde de olmazsa diye çok korkuyorum. erol bey olmaması için bi sebep yok dedi, bazen böyle olur,bi açıklaması olmaz ama herşeyiniz iyi, olma ihtimali var diğer denemelerde dedi, 2. için 2-3 ay ara verelim dedi. mart sonu adetimde görüşeceğiz. bu yola devam edeceğiz tabii ama insan çok yıkılıyor gerçekten..
bu arada olumlu sonuç alan arkadaşları duyunca büyük moral oluyor, umarım biz de o günleri görürüz. allah hepimizin yardımcısı olsun.

canım yola devam inşş bebişin sana gelicektir sabırla devam a.s.

canım sakın canını sıkma bende çok kaliteli 3embriyo transferinden sonra negatif sonuç aldım....ve insan gerçekten yıkılıyor...seni çok iyi anlıyorum...senağlama...benim doktorum açıklamasını yaptı vücut geri verilen kendi hücresini(yani yumurtamızı) yabancı hücre sayıp kabul etmiyor ve atıyor.bende tekrar başlıycam tedaviye mart adetimde...ilk seferde tutmamasından sonra ikinci seferde + %70 daha şans artıyormuş.benim doktorumun dediğine göre... imkanın varsa bence mutlaka ikinciyide dene... ben öyle yapıcam... ama ikincidede tutmazsa herşeyde bi hayır vardır Allah'ın işine karışılmaz diyip oluruna bırakmayı düşünüyorum...yerimseniben herşeyde bi hayır vardır,Allah'ım herşeyin hayırlısını verir..inşallah 2.de güzel haberler alırız... eğer martta hemen denemeyi düşünüyorsan belki aynı döneme denk geliriz :1rolleyes:

ya canım kusura bakma seni msms le karıştırdım ama bak allah söyletti en kısa zamanda sende anne olucaksın inş allahın izni ile allah herkese aratmadan versin inş kendine ii baka.s.Şeniz

Amin canım.teşekkür ederim...bakalım martta tekrar denemeyi düşünüyorum Allah'ın izniyle... dediğin gibi Allah söyletti belkide...güzel dileklerin için teşekkür ederim...
:teselli:
(bu arada karıştırmış olmanın bir sakıncası yok.... )
sende kedine iyi bak Şeniz

Son düzenleme:

sağol canım ya..
ben 1 hafta içinde hastalanacakmışım. 3.hastalanmanda görüşelim dedi doktorum. bu durumda 3.hastalanmam mart sonuna denk geliyor. o adetimde kist vs. bi sorun olmazsa hemen başlamayı düşünüyoruz eşimle. herşeyin hayırlısı diyoruz bakalım. ben bu denememde transfer gününden sonraki gün yattım sonra işe başladım, işin de en yoğun zamanıydı.. 2.denememde transferden itibaren izin alacağım ve yatacağım. doktorum sürekli yatmana gerek yok normal hayatına dönebilirsin sadece kendini yorma demişti ama ben yatmanın olumlu etkisi olacağını düşünüyorum. umarım 2. denememiz son olur, bu yolda olan herkes de isteğine kavuşur.

Merhabalar, bende 3 aşılamayı yaptırdım 6 gün kaldı belli olacak eğer buda tutmazsa tüp bebek için ankarayı düşünüyorum.Allah isteyen herkeze versin çok zor aramak.

merhaba bende 24 ocakta adetin 3.günü tüp bebek tedavisine başladım.umut tüp bebek merkezi DR.ENVER KURT.bazı tahliller istedi onları yaptırdık.bir problem yok.bir kısmını önceden yaptırmıştık onlara da baktı onlarda da bir problem yok.rahim filminde problem yok bir kez aşılama oldum.tutmadı.bir kezde gebe kalmıştım oda düşükle sonuçlandı.4 senelik evliyim 3,5 senedir korunmuyorum.ama polikistik overliyim.rahimde bir problem olmadığını sölemişti doktorumuz.tek problem varsa kilolu olmam 85 kiloyum.adetlerim düzensiz eşimde problem yok.benim şartlarımda olup tüp bebek yaptırıp olumlu sonuç alan varmı arkadaşlarım yardımlarınızı bekliyorum.5 gün puregon 75 ml.kullnıcam.folbiol ve femara destek vericek yanında glukofen ve 3 gün kullanıcağım antibiyotiğim var.bu kadar.....herkese rabbim gönlündekini versin .Amin

mrb.kızlar öncelıkle özgezümra hoşgeldin canım a.s.işallah herşey yolunda gider kısa zamnda kavusursun bebişine..
ece_brc,sdsmt canım kendinizi üzmeyin mart sonunda yenıden baslıcaksınız kısmet zamanı ozamn demekkı canım ..
firsmail canım olumlu düşün olumlu olsun işallah enkısa zamnnda hamıle haberlerini alırız..
selcen nasılsın yazmıyosun hiç gelişmeleri yumurtalar toplandı,kaçı döllendi kac transfer edıldı veya edılcek canım..
nisasu sende durumlasr nealemde canım benım
xolix,asi sizlerde kendinize ve bebişlerinize iii bakın arkadaslar.
Kızlar ayrıca benım E2 487 den 2gün snra 1556 ya katladı cetrotive verdi düşsün ve yumurtalar catlamasın diye bakalım işallah büyürde sizce büyüme yavas yavasmı oluyo birden bire büyürmü 7 olan 8 11.5 olan da 13 oldu yrn.bakalım ne olcak
Herşey gönlünüzce olsun...

özgezümra bende ayın 24 ünde ilk tüp bebek denememe başladım aynı gün başlamışız sonuçlarıda aynı zamanda alırız.bende bir defa aşılama yaptırdım olmayınca tüpe geçtik.bizde morfoloji sorunu var.eşimin normal morfoloji yüzde 1.hakkımızda hayırlısı inşallah ikimizde olumlu sonuç alırız.

a.scanım bende transferimden sonra fazla yatmadım kendimide yormadım ama yatmadımda olumsuz sonuç alınca biraz kandimi suçlama oldu ama haksız yere suçlamışım çünkü doktorumun bana dediğine göre evdeki yatmayla ilgisi pek yokmuş. transferden sonra hastanede 1-1,5 saat yatıyoruz ya eğer tutarsa zaten o süre içinde tutuyormuş... ama tabiki yinede bende 2. transferden sonra yattığım yerden kalkmıycam :roflol: dönemimiz aynı döneme geliyor benimde 3. marta geliyor. bir aksilik olmazsa tahminen ortalarına... bide bu uzun protokol kısa protokol ne oluyor ben onu bilmiyorum. ilk tedavimde 24 kasımda regli olup tedaviye başlamıştım 31 aralıkta toplama işlemim oldu yani 1 aydan bikaç gün fazla sürmüştü tedavim....bu uzun protokolmü kısa protokolmü :uhm:

çok memnun oldum cnm bu zor ve sıkıntılı dönemde birbirimize destek oluruz inşallah hayırlı sonuçlarada ereriz.nerde tedavi oluyorsun sen ?hangi ilaçlardan kaç doz kullanıyorsun?ilk kontrolun ne zaman?bizdede bende sorunvar.allahım beterinden saklasın ama polikistik overliyim ben.

evet canım destek oluruz tedavi sürecini paylaşırız iyi olur.ben anadolu yakasındayım çamlıca medicanada tedavi oluyorum.sen nerde tedavi oluyosun.ben cumartesiden bu yana 3 gün 375 lik gonal f kullandım.bugün tekrar doktora gittik.şimdilik herşey iyi dedi.e2 ye baktılar .sonuç belli olunca arayacaklar ona göre bugün kaç doz vurulmam gerektiğini söyleyecekler.bugün kalçadan menogona başladım.başka ilaçkullanmıyorum şimdilik.ilk kontrolüm bugündü yani.senin ne zaman kontrolün.sen kaç dozla başladın.

özgezümra hiç üzülme bu sitede polikistik olupta hamile kalan çok .inşallah sende öyle olacaksın.tedavilerden dolayı bende çok kilo aldım.

cnm bende sana pek uzak sayılmam anadolu yakasında medipol hastanesinin arka caddesinde (koşuyolu sapağında) umut tüp bebek merkezinde başladım tedaviye 5 gün boyunca 75ml puregon vurunacağım göbekten 5 gün sabah akşam femara die bir hap var onu kullanacağım 3gün antibiyotik birde folbiol adında folik asit başladık.kontrolüm ayın 29unda ondan sonra her iki günde bir gideceğim cnm kısa protokol uygulanacak bende.ilk görüşmeye gittiğim gün adetin 3.günüydü hemen başladık.rabbim ellerimi boş çevirmesin inşallah

slm kızlarrrr...

bende tüp bebek kervanına yeni eklenenlerdenim :))

1 hafta önce laparoskopi sonucu iki tüpümünde açılamayacak derecede tıkalı olduğu sonucuna vardık..yani tek şansımız tüpbebek..

araştrmalarım sonucunda ist. bahçelievler medikal park dr.latif bey de karar kıldık ve perşembe günü 13:00 de randevumuz var...çok heyecanlıyım..gerçi şuan rapor için gidicez...yardımcı olacaklarını söylediler..eğer raporu yetiştirebilirsem şubat ta yetiştiremezsem mart ta ilk denemeyi yapmayı düşünüyoruz...bu hastaneye gidenler veya bilenler görüşlerini paylaşırlarsa çok sevinirim...

zorlu bir yolculuk olan tüp bebek tedavilerinde Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..a.s.

arkadaşlar ANKARADA tüp bebek tedavisi görenler lütfen yazsınlar...
:sm_cool:

merhaba bademir ben ankaradayım.iki kez tüp bebek yaptık,birincisi hacettepede olmuşdu,gecen yıldı.ikincisini gecen ay güven hastanesinde yaptırdık kimyasal gebelikle sonuclandı.sormak istediklerini cevaplayabilirim.

özgezümra selam canım dilerim tedavin hakkında hayırlısıyla sonuçlanır bende umutta tedavi oluyorum tek farkımız ben uzun protokolle başladım gerçek tedaviye ise 2 gün oluyor geçeli gerçi hastanın durumuna rahatsızlığına göre belirleniyor herşey ben progen iğne aşamasındayım ve bugün saat 12 yi geçtiğine göre 3.günümdeyim:))) doktorum Enver bey dilerim ikimizinde hakkında hayırlısı olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…