2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

merhaba turser cnm sizde problem nedir?herkesde farklı uygulanıyor tedavi süreci değişiyor.(pcos var bende)benimde yarın ilk kontrolüm var.5 gündür puregon ve takviye ilaçlar kullanıyorum.hakkımızda hayırlısı enver bey çok içten samimi bir insan umarım tutar ve sağlıcakla alırız kucaklarımıza bebişlerimizi......

amin canım rabbim kimsenin elini boş çevirmesin.umut tüp bebek buradan duyduğuma göre iyi bir yer.bende 2 güne bir gidiyorum.yarın kontrolüm var.o zaman yarın ikimizinde muayenesi var.hastaneden gelincepaylaşırız doktorun dediklerini.inşallah yumurtalar büyümüştür.

canım tüp bebek denemen hayırlı olsun.inşallah güzel sonuca hepimiz ulaşırız.benimde ilk tüp bebek denemem allah hepimizin yardımcısı olsun.

merhaba arkadaşlar öncelikle tedaviniz hayırlı olsun inşallah tez zamanda kavuşursunuz meleklerinize ben hamileyim fakat deneyimlerimle size yardımcı olmak isterim bi arkadaşımız sürekli yatmaktan bahsetmiş dikkatimi çekti ben transferden sonra sadece 20 dakika yattım 15 dakikalık yürüyüşün ardından ablama gittim gece 12de ordan eve döndüm ve ağrılarım yüzünden 1 hafta boyunca 1 saat bile yatamadım bende yatamıyorum tutmayacak diye çok korkmuştum ama bebeklerimin 4 üde bana sımsıkı tutunmuşlar 1 hafta sonrasındada işe başladım yavaş ve hafif yürüyüşle bu bekleme zamanını değerlendirin insan çok yattıkça kendini daha çok dinliyor bunalıma giriyor kafada hep düşünce yormayın ağır kaldırmayın yeter

sersev 79 çok saol cnm verdiğin bilgiler için benimde işlerim çok yoğun ve stresli izin almamda çok zor şimdilik transferin olduğu gün nasipse tabi dinlenebilirim.ama sonraki gün işe başlamam gerekiyor.oturarak masa başı işim acaba bişey olurmu yinede sabah 7den akşam 7ye kadar yatamıcam hiç.. servisle gidip geliyorum işe 1 saat kadar yol sürüyor.araba sarsıntısından bişey olurmu acaba?off bende yumurtalar büyümeden bunları düşünüyorum sanki transferim olcağı garantide rabbim yardım et hepimize

stres yapma canım ya rahat ol rabbimin izniyle herşey olucak elbet çok yorma kendini dediğim gibi ağırda kaldırma arbaya gelince ben hala bi araca binerken tedirginim bazı şoförler kasap gibi o yüzden tam oturmuyorum kuvvetimi vermiyorum bi yerden destek alarak yarım oturabilirsin bende sürekli çalıştım bi sorunum olmadı çok şükür çok tehlikeli bi durum olmadığı sürece doktorlar yatakta vermiyo zaten benim doktorum normal günlük hayatına devam edebilirsin dedi yaradan onu nasip etmeyince aylarca yatıpta tutmayanlar var canım nasip olduktan sonra ne yaparsan yap ayrılmaz bebeklerin senden

bende bende yaz hamişi olacagım inşallah listenizde bende olayımmmm ((( 2. denemem . 1. denemede tuttu ama 3 haftalıkken düştü sua edin ne olur:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

bence yatmalısın bende yatmaım tutmamıştır diye meger tuttu ama agelişemedi hareketli oldugum içinmiş

mrb.kızlar dr.dan yeni geldim moralım bozuk büyük şehir malesef yaşanmaz ist.da diyorum herzamn gene doğrulandı tezim.Trafık yüzünden iğneme cedrotide 22 dk.geç kladm ayrıca 11-13 olan yumurtalarım 14 15 olmuş ama küçükler hala küçük 21 yumurtadan nedense 6-7 tanesi büyüyo diğerleri 9 10civarı oda ayrı bir sorun E-2 de pzt.1556 ydı şimdide 1373 e düşmüş hepsi ayrı dert anlıcagınız stres yapmıyım diyorum stres gelıp benı buluyo içimde birazda olsa tutar diyodum ama artık olumsuz oldum dr.3 transfer düşünüyodu ama 6-7 yumurta 12 sperm yarısı ölse şansım varsa 3 ü döllenir anca neyse kızlar görüşürüz...

canım şimdiden belli olmaz drun olumsuz bişey sölemediyse yorum yapıpta daha çok kendini üzme okadar zorluklardan streslerden geldin buraya muayeneye gelince canım normal gittiğin vakitten yarım saat gerekirse 1 saat erken çık evden ben hep muayenelerime bile yarım saat önceden gidiyorum garantiye alsen işini şansa bırakma pozitif olki güzelim sonucunuda ++++++++ alalım dimi

kizlar selam tedavisi olumsuz sonuc veren arkadaslarim sizler adina cok uzuldum insallah birdahaki sefere olumlu sonuclar alirsiniz...

arkadaşlar merhaba ara ara kadınlar kulübüne girip benimle aynı derdi olan sizlerin yazdıklarıyla moral buluyodum şimdi bu yazacaklarımda sizlere moral olur inşallah ne olur dikkate alın yazacaklarımı çünkü tecrübeyle sabit.30 yaşındayım 5 yıllık evliyim ve 3 yıldırda çocuk istiyoruz ve ben endometriozis hastasıyım ve iki kere ameliyat oldum evlenmeden önce 19 yaşımdayken.ve evliliğimin 2 yılı kistlerim tekrar oluştu öncesi ve sonra 2 aşılama ve 2tüp bebek denemesi doktorum ısrarla kistleri almayacağını ve kistlere rağmen gebe kalabileceğimi söledi ve 3 yıldır uğraşıyoruz.ilk tüp bebek denememi temmuzda yaptım 10 yumurta toplandı 8idöllendi 3 tane embriyo elde edildi 1i8 hücreli diğer ikisi 7 ve 6 hücreliydi ayrıca benim rahimde tersmiş.transferim çok zor oldu neyse saatlerce başaşa yattım ve eve geldim annemle ablam antalyada yaşıyo onlar geldi ve 14 gün sürekli yattım sigara kullanıyorum malesef ama inanın sigara bile içmedim kahveye deli olurum kahve içmedim falan ve sonuç negatif çıktıve tekrar denemek için gücüm yoktu ve birden karar verip kasım ayında tekrar deneyecem dedim ve uzun protokolle başladık yılbaşı günü regl oldum ve iğnelere başladık iğneleri kullanmaya başladığımın 5.günü ultrasonda kötü bir sürpriz bekliyodu bizi ve doktorum rahimde polip var ama yalancı polip olabilir fakat kararı sen vereceksin normalde biz bu durumda işlemi durdururuz dedi tamamen yıkılmıştım ama devam etmeliydim çünkü çok küçük ihtimallerin bile peşinden koşuyodum kaç yıldır ve hayır devam edicem dedim yumurta toplama işleminden iki gün önce ultrasonda bi baktık polip yok ve yumurta toplandı bu sefer 21 tane yumurta toplanmıştı ve bu benim için mucizeydi çünkü sağ yumurtalıkta rezerv yok denecek kadar azdı.toplanan yumurtalardan 8 tanesi döllendi ama 4 tanesinin durumu pek parlak değildi ve kalan 4 tanesinin tarnasfer edileceği balstakist evresine gidilirse 3 tanesinin transferini bekliyoduk ve 3 gün apar topar çağırdılar ve gittim ve transfer yapıldı rahim ters olduğu için çok zor bi transfer oldu iptalin eşiğinden döndük doktorum tam 20 dakika katateri rahime sokmak için uğraştı korkunç acı çekiyodum ama kımıldamadan yatıyodum ve nihayet işlem gerçekleşti doktorum hayırlı olsun biraz zor oldu güzel bi transfer yaptık dedi ve beni içeri aldılar 2-3 saat kadar içerde dinlendim ve eve gşdebilirsin dediler ve ben bu sefer karalıydım ve yatmıcaktım bitek ilk gün dinlendim ertesi gün eşimle dışarı çıktık saatlerce yürüdük gezdik eve geldik ve sonrasındada hiç yatmadım ve normal yaşantıma devam ettim temizliğimide yaptım yemeğimide gezdim dolaştım hatta bu sefer öle salladımki ilaçlarımı bile almayı unuttuğum zaman oldu çayımı kahvemi sigaramı hiç kesmedim bu sefer ve 28inde yani bugün tahlil yapacaktık ama dayanamadım dün akşam tahlil yaptırdık o kadar ümitsizdimki sonucu aldıktan sonra yapacaklarımı bile planlamıştım saçımı boyatacam tatile gidicem tekrar işe başlayıp deli gibi çalışacam falan diyoduk takiii sonuç322.9 çıkana kadar:))dün akşam hayatımda ilk defa sevinçten çığlık çığlığa ağladım ve kalbim duracak sandım ve hala inanamıyorum şaka gibi ve doktorum çoğul gebelik olabileceğini 11.güne göre değerin yüksek olduğunu söledi hepten delirdim eşim çocuk doktoru o yüzden çoğul gebelik komplikasyonu var diye çoğul olmasın diyodu ama o bile şoka girdi muhteşemdi bu arada bu sefer tüp bebek yaptığımı annem dahil kimseye sölemedim çünkü herkese laf anlatmak çok zor herkes arıyo üzülüyo sana acıyo ve sen dağılıyorsun acaiip gizlilik içinde yürüttük işlemi tutmazsada kimsenin haberi olmadığı için rahat olacaktım.ve bu sefer sonuç pozitifti yarın tekrar kan vereceğiz tabiki herşey olabilir bi olumsuz daha olabilir allahım korusun ama yinede dün akşamdan beri hiç uyumadım ve içim içime sığmıyor bunları size neden anlattım.o kadar çok problemim vardıki ve ben o kadar ümitsizdimki şok oldum iyi düşün iyi olsun tezi bende çürüdü en ufacık ümit yoktu içimde ve hiç sallamadım bu sefer lütfen sizde ilk günün haricinde yatıp kendinize işkence etmeyin ve rahat olun günlük yaşantınıza dönün ve yaşam kalitenizi düşürmeyinve allahtan ümidi kesmeyin gerçekten herşeyin bi vakti var o vakit geldiğinde oluyo herşey allah tüm isteyenler nasip etsin bu mutluluğu ama nolur üzülmeyin çünkü dünyanın sonu değil inanın ve bi yerlerde sizler için dua eden birilerinin olduğunu sakın unutmayın bu bir başarı hikayesi ve yolculuğuydu inşallah sizlerin yolculuğuda başarıyla sonuçlanır hepinizi seviyorum ve hep dua ediyorum sizde bana dua edinki ters bişii olmasın....

özgeciğim canım ben 2 yıllık evliyim ortada bir sorun yok sadece eşimin harekette çok az bi düşüklük söz konusu ama doktorlar normal yolla olmaması için hiçbir sorun görünmüyor diyorlar bende artık beklemek istemediğim için aşılamaya karar verdim umuda gidincede Enver beyle görüşmelerim sonucunda aşılamadaki umudun çok az oluşu ve 3 tanede sonuç alınabilinirliği karşısında tüp bebeğin bizim konumumuzda daha mantıklı olacağını söylemesi beni tedaviye meyillendirdi ve uzun protokolle başladım Allahın izniyle şimdi progenin 3.günü bugün merkezim konusunda memnunum seninde şüphen olmasın ayrıca sende çok stres görüyorum bundan uzak durman lazım özgeciğim şunu düşün sırf ikiz isteyen hiçbir sorunu olmayan istek üzerine tüp bebek yaptıranların bile tutmadığı oluyormuş bide aksine tüp bebekte bile %1 şansa sahip olanlar bile varmış ve onlarında bu kadar olumsuzluklara rağmen tutanı varmış yani bu işler nasip işi Allah yazmışsa bunlar sadece vesile olacaktır böyle düşüneceksin kendini güvenilir ellere bırakacak tedbirini almış taktiri Allaha bırakmış olacaksın anladınmı canım stresten kesinlikle uzak durmalısın

yarın benimde randevum var evet gelince paylaşırız kızlar ya siteye bakıyorumda umut kızları çok var aslında umut kızları diye topikte vardı ordan devam etsek birbirimizi daha iyi takip ederdik neyse benim şuan vaktim yok vakti olan topiği bulursa ordan devam ederiz yarın hayırlı haberlerle döneriz inşallah

selam kızlar napıcam bilemiyorum moralim çok bozuk aglamakta yetmez oldu bizde 1tüp bebek denedik olmadı şimdi baharda yeniden denemeyi düşünüyoruz kızlar azosperm tedavisi gören varmı aranızda birde umut ve bahcecidemi aynı alman hastanesine baglı birde emre bakırcı oglu umut tüp bebege geliyormu yoksa sadece alman hastanesindmi

canım umut verdin bana. Benim de iki denemem tutmadı ikisin de işten 1 hafta izin alıp yattım. Ama 3. De yatmamaya karar verdim. Sen de tezimi doğruluyorsun. Bence de yatmanın hiç bir etkisi yok. Aksine insan boş boş yattıkça daha çok kendini dinliyor, hep aynı şeyi düşünüyor ve daha çok stres oluyor. Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza..

canım hayırlı olsun çok sevindim.Gerçekten insanoğlu bu ister hasta statüsündeki bizler olalım ister tedavilerimizi üstlenen doktorlar olsun o kadar aciziz ki.herşey dört dörtlük göründüğü zaman bile elimiz boş kalabilirken herşey çok zor ihtimaller çok düşükken bile çoğul gebelik haberleri alabiliyoruz.Bu tamamen Allah'ın takdiri.şükürler olsun bizleri bu ay sevindiren ve inşallah hayırlısıyla bu ay başarısız deneyimleri olan arkadaşlarında yüzünü önümüzdeki aylarda güldürecek olan Rabbimize

canım gerçekten dediğin çok doğru her gecenin bir sabahı var ve rabbim biliyor doğru zamanı elifzeynep allahım sanada hayırlısıyla nasip edecek inşallah ve sende benin gibi inanamayacaksın olduğuna allahım öyle büyükki hiç canını sıkma ve oluruna bırak nolur inan en ümitsiz olduğun zamanda gelecek bebeğin sana yada beninki gibi bebeklerin.allah hepimizin yardımcısı olsun çok öpüyorum hepinizi

canım yarın gelince durumlardan haberdar ederiz.canım ben umut tüp bebeğe gitmiyorum.yanlış ifade ettim sanırım cümleyi yazarken.iyi bi yer olduğunu duymuştum.ben çamlıca medicanaya gidiyorum

canım sakin ol.benım eşimin morfolojsi sıfır sadece tek yumurtam var tek ümidim o.beklemedeyım suan.stres edersen yumurtalarada yansır.insaalah hayırlı haberlerını alırız canım:Saruboceq:

kızlar bişey sorucam size beni dr um adetimin 2.ci günü çağırdı tüp bebektede gonol-f iğnelere adetin kaçıncı günü başlıyoruz. sorma sebebim henüz ilaç raporum çıkmadı hemen başlamam gerekiyorsa bir şekilde iğneleri temin edeyim bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…