2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

ben adetın3. günü basladım canım gonal f e............
bu arada beyaz akıntısı gelen varmı yaaa

selam kıslaaar..hihoyyyt mehayııımmm topiğine uğramıyosun tatlım yaaa..olmuyo böölee...gell özledim ben senii çoookkkk Şeniz

kızlar merhaba,adetimin 2. günü bugün. lucrin20m ile baladık. yarın lucrin10,gonalf 300,fostimon 75 ile iğnelerim sürecek yanında coraspirin ve folbiol başladık. sizlerin nasıldı?? benim çikolata kisti olması bir fark yarattımı merak ediyorum. acilen sizin kullanım dozlarınızı yazarsanız sevinirim.

sanırım uzun protokol yumurta toplama işlemi olunca deniyor. daha önceden toplanan yumurtalar kullanılınca kısa protokol oluyor galiba.. ya da ben atıyorum.. :))
kızla bu arada tutan arkadaşların yazdıkları çok moral verici gerçekten.. bu iş olacak eninde sonunda öyle düşünmek lazım..
bi de şu yatma yatmama konusu var. ben 1.denememde yatmadığım için kendimi suçlamıştım.. ama sanırım yatmak değil de stresten uzak kalmak önemli. ben iş yerindeyken kesinlikle stresten uzak kalamam, çünkü çok koşuşturmalı ve stresli bir işim var. araba kullanmam ve 1-2 saatlik seyatahlere çıkmam gerekiyor sürekli. bu yüzden 2.transferde sadece bu stres ortamından uzak kalmak için izin alıcam 2 hafta.. ama sabahtan akşama yatmayacağım dediğiniz gibi.. seveceğim işler yapabilirim, güzel havalarda yorucu olmayan yürüyüşler yapabilirim, kendimi çok yormadan ve iş ortamını düşünmeden ve de tuttu tutmadı diye kafayı yemeden geçirebilirsem şansım olur belki. etrafımdaki olaylardan çok etkilenirim ve strese çabuk girerim. bu tedavide de bu çok tehlikeli anladığım kadarıyla..
herkesi öpüyorum, hepimize başarılar..

1. Denemen geride kaldı sana moral ve umut lazım canım benim inşallah hayırlısıyla güzel haberlerini alırız o yatmayanlardan başı ben çekiyorum yattığım zaman daha kötü oluyodum hep ayaktaydım misafirler ağırladınm 2. Hafta işe başladım benimde işim çok stresli bunalım dolu günler geçirdim evde desen ona keza ama rabbim verdimi veriyo işte inşallah bu sefer alacaksın meleğini

canım merhaba benimde yumurta kistlerim vardı ama çoğunlukla kendi kendini imha ediyolardı tedavin hayırlı olsun rabbim dileyen herkese versin inşallah umarım sorunsuz atlatırsın

selam canım bende adetten sonraki gün başlamıştım iğnelere bu rapor ne kadar sürede çıkıyor vede ne zaman adet olacaksın ona göre bi hesaplama yap canım ilaçlarını o şekilde temin edebilirsin hayırlı tedaviler güzel sonuçlar dilerim...

sersev79 çok saol cnm çok seviyorum hepinizi böyle şeyler duymak çok mutlu ediyor insanı ben yarın kontrole gideceğim gelince yazarım size cnm.ben bir kez düşük yaptım sevincim yarım kaldı allah biliyor içimi çok korkuyorum tekrar düşük olur diye bir iki üç hiç farketmez sağlıkla gelsinler dünyaya hayırlı evlat olsunlar tek temmennim bu.dua etmekten başka çaremiz yok.hayırlısı Allahtan...iyi akşamlar herkese

:teselli:
sende sağol canım benim rabbim herkesin yüzünü güldürsün inşlallah herkese bebklerini nasip etsin ben 2 ay hamileliğimi ne anladım ne tadını çıkardım şimdi arkadaşlarımın güzel haberleriyle seviniyorum acısını çıkarıyorum inşallah seninde güzel haberlerini alıp sevinicez arkadaşlar tanımasada yada birbirinden çok uzak olsada bence böyle günlerde anlam kazanıyorlar sonuçta dualarımız ve kalplerimiz bir hepimizin tek dileği sağlıklı evlatlar dünyaya getirebilmek rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin iyi akşamlar canım +++++ olun +++++ kalalım dimi sırnaşık şey :1hug: :teselli: hihoyyyt

bu kadar meşakatlı sürecten sonra allahım senide sevindirmiş .bizlerle paylaştığın için teşekkürler böyle güzel şeyleri okuduğumda bana umut oluyorsunuz.dualarım seninle çok sevindim arkadaşım

yazdıkların insana okadar moral veriyor kii... yani okadar sıkıntıdan sonra yüzün gülmüş...ve inan içimden ters bişey olmayacakmış gibi geldi okurken..inşallahta olmaz...seni tebrik ediyorum canım :CüvCüv: gerçekten böyle güzel haberler alınca çok mutlu oluyorum... kendine çok iyi bak tabiki yerimseniben

mrb.kızlar nasılsınız dr.a kontrole gttim gene düne göre E 2 1373 den 1936 ya cıkmış daha iyi yumurtalarda 15 -16 cıvarı 11 olanlarda var bakalım kısmet cmt.son kontrol kısmetse pazartesi sbh.topluyoruz yumurtaları bakalım stresli ve heyecanlıyım.

tülaycım iyi maşallh büyüttün bak yumişleri.15 16 olanlar 20 yi bulur pazrtesiye kesin.11 olanlarda 17-18 falan olur.off epey bi yumişin olcak gibi hayırlı olsun kardişciiim..:)

tülaycım iyi maşallh büyüttün bak yumişleri.15 16 olanlar 20 yi bulur pazrtesiye kesin.11 olanlarda 17-18 falan olur.off epey bi yumişin olcak gibi hayırlı olsun kardişciiim..:)

Teşekkür ederim canım benim işallah büyürde çok olur cnm.sen nasılsın nsl.gidiyo kendını fazla yorma ttlm bebişlere kendine iii bak kısmetse nezman sonuç tarıhın bugun bir hafta oldumu transfer olalı cnm.

canım benim çok tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin .inşallah hayırlısı ile hepimiz bebişlerimizi kucaklarımıza alırız inşallahhh. Allah tan ümit kesilmez zorlu yollardan geçmişsin ama Rabbim gönlüne göre vermiş ama bundan sonra kendine dikkat et :)) tekrar tebrik ederim darısı tüm isteyen beklerin başına inşallahhhhhh

arkadaşlar hepinize merhaba nezamandır siteyi takip ediyorum ilkdefa yazıyorum. Benim 26 ocak pzt günü transferim yapıldı.Şuan 4.gündeyim evde dinleniyorum.2,5 yıllık evliyim daha önce aşılama vs bir tedavi görmedim.10 tane embriyomuz oldu 3 tanesi transfer edildi ama ne durumda oldukları ile ilgili bilgi verilmedi.Aranızda benim gibi ilk denemesinde hamile kalan oldu mu?Eşimde sperm azlığı ve bende ise bir sorun cıkmadı eşim sperm sayısı 1 milyonun altında tedavi süresince çok rahattık ikimizde kendimizi hiç kasmadık şimdi bekliyrz hayırlısı inşallah.
Test sonucu yaklaştıkca daha çok stres basıyor daha çok genciz 25 yaşındayım olmasad yine denerim desemde içim öyle demiyor herşeyin hayırlısı Allah hepimizin gönlüne göre versin...

Burada birbirini hiç tanımayan bir sürü insan birbirleri için dua ediyor. İnşallah dediğin gibi olur canım, teşekkürler

merhaba bende nisan mayıs gibi düşünüyorum arkadaşlarlar hepimize hayırlısını versin allah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…