2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

salı günü sonuç canım.baklım hayırlısı...

merhaba arkadaşlar.bende arnıza yeni katıldım.potemkian bizde şu an tüp bebek aşamasındayız.pazartesi yada salı yumurta toplanacak.yarın belli olacak.sana bi sorum olacaktı,yumurta toplama işlemi ve transferde acı ve ağrı hissediliyor mu?şimdiden beni o korku sardı.

canımm yumurta toplama işlemi anesteziyle oluyor. hiçbirşey duymuyosun.uyanınca hafif bir kasıklarında agrı ve leke olabilir..gerçi bende hiçç agrı oluşmamıştı..transferdede hiç bir agrı olmuyor.onda uyutmuyorlar .çok basit bir işlem ..canım inşallah kaliteli yumurtaların toplanır.. transferde sana sıkıca tutunurlar..

arkadaşlar herkese selamlar bişe sorcam ben geçen perşembe adet oldum 2 günü doktora gittim doktorum önceki aydan kalan yumurtan var bu yumurta rahimde kalmış kist demiyeyimde su kabarcığı gibi bişe oluşmuş bu ay doğum konturol hapı kullan büyük bi ihtimalle öbür adete kadar geçer dedi perşembe adet oldum normalde 7 gün sürerdi benimki uzadı bitmesi lazımken hafif sulu bir şekilde heliyo acaba doktorun dediği bu rahimde gördüğü şeyden dolayı böyle uzadı benim gibi olan varmı aranızda???

inşallah canım ama bizim asıl sorun eşimde eşimde sperm aranacak.inşallah bulunur.bende bi sorun yok.doktorum gayet iyi dedi yumurtalıklara.allah yardımcımız olsun hepimizin.

minyoran84 kullanıcısından alıntı
mrb arkadaslar.yeni uye sayılırım.aslında hep okumaktan taraftım ama bu defa yazacagm uzun uzun .15 aylık evlıyım.evlendıkten 3 ay sonra muayene olmaya gıttım.adetlerım hep duzensızdı(hos haladuzensız.1.5 ay oldu hala adet olmadım.)rutin seyler iste.hormon testi falan.butun yaz degısık haplar kullandm.hersey normaldı.yumurtlama falan ok.sonra hastane degıstım.ordakı dr.rahım fılmı cektı.o da normalmiş.heray ümitle test aldım.kan testi.hepsi hayal kırıklıgı.insanların sormaları dokunur oldu.sureklı ısyanlardayım.niye ben?yeni ogrendıkkı sorun esımın spermlerıymıs.dr.ilac bıle etkı vermez.para bırıktırın tup bebek tek care dedı.yıkıldık.bosluga dustum sankı.ne bu dunyada nede otekı tarafta yuzum gulecek.bu ısyanlar sonum olacak....ama neyse kı bu kulube gırıyorum arada ve moral depoluyorum.ümitlerim yeseriyor.ve ilk etkisi eminonune gıttım ve burdan ogrendıgım bıtkılerı alıp macun yaptım.bırıkı ılac aldım(l.argının ginseng )havuc kuru k.boynuzu kuru falan.ama sorun bukadarda deıl.adetlerım cok duzensız.nerdeyse 40 45 gunde bır oluyorum.affffff aff.neyse cokuzun yazdım.kusura bakmayın.burdan baska yerde ıcınızı dokemıyosunuz.icimi bosalttım bıraz ama.bakalım zaman ne gosterecek.yınede ALLAH tan herseyın hayırlısını ve saglıklısını dılıyorum hepimize.senağ lama

canom benim hikayeni okudum inanki benim hayat hikayemle birebir ben benim hikayemi anlatmak istiyorum sana ben ilk adetimi 13 yaşımda gördun ama ilk adet olalı beri adetlerim hep düzensizdi 16 yaşımda doktora gittim ve doktor bana chylo prognova diye bi ilaç verdi 3 ay kullandım ve tekrar bozuldular iyi sen 1.5 ayda bir görüyodun gene ben 3 4 5 ayda bir dörüyodum ozamanlar nese evlendim 3 ay adet görmedin tekrar doktora gittim doktor p rogestan diye ilaç verdi eşimin annesi devamlı bana senin adetlerin düzensiz çocuğun olmaz kolay kolay sade bana dese eşimin bütün akrabalarına gelininin niye çocuğu olmuyo dediğinde adetleri düzensiz olanın çocuğu olurmu hiç deyip duruyodu bende cahildim 22 yaşımı doldurdum 2 hafta sonra evlendim bende inanmıştım kayınvaldemin bu dediklerine doktora benim çocuğum olmicak dimi diye sorduğumdo toktor çok şaşırmıştı kızım kim söylüyo böyle cahilce şeyleri sana diyodu ama benim içim içimi yiyo kayın validemin ineleyici laflarından birtürlü kurtulamıyodum neyse onun allaha havale ettim ben yüce allahım duydu bu haykırışlarımı her gece ağlıyodum eşimide ister istemez sıkıyodum bu davranışımla hatta ayrılmayı bile düşündüm ama eşimi çok seviyodum biliyorumki oda beni seviyodu neyse1.5 senelik evliyken tekrardan doktora gittim doktor sperm testi istedi eşimden yaptırdık ve ben testi alıp görümcemle birlikte doktora gittim baktı teste şöyle bi durdu ve eşinin bu deyerleriyle senin hamile kalman imkansız dedi ve men o an kaldım bir müddet görümceme baktım gözgöze geldik ve kendimi tutamadım sinir damarlarım boşandı ve alamaya başladım kayınvaldemin beni suçlamaları söylediği sözler geldi aklıma içimden dedimki allahım bu ne büyük bir sınav inanın kayınvaldemin suçlamaları karşısında sabrettim bir kırıcı söz bile söylemedim rabbim okadar büyükki benim yüzümü aka çokardın şunu unutmamak lazımki kimsenin yaptığı yanında kalmaz rabbimin büyüklüğüne bak eşimin sperm sayısının düşüklüğüne gerçekten ço üzüldüm ve eşimi doktora getirdik doktor sol tarafta varikosel var dedi derhal ameliyat olması lazım dedi neyse 5 ay eşimi ikna etmekle uraştım ve ameliyat oldu ameliyatının üzerinden 1sene 3 at geçmesine rağmen düzelmedi ve bizde şimdi mikroya karar verdik doğum kontrol hapı kullanıyorum önümüzdeki adet sonrası tedaviye başlıcaz yani 25 gün sonra yaaa işte benim hikayemde böyle canı o yüzden kendine dert etme daha çok yeni evlisin şunuda sakın unutma adet düzensizliğiyle çocuk olmamasının hiçbir alakası yok canım allah bütün isteyenlere versin ,şallah böyle:emir_beb ek:böyle bebişlerkendine iyi bak canım umarım yazdıklarımla sıkmamışımdır seni

veeeeee benim tedavi aşamalarımdan bahsetim çok size ama hayat hikayemi hiç anlatmadım sizlere hiçbişeye üzülmüyorum sadece kayınvaldemin şu söyledipi söz çık yaraladı benim MİLLET ÇİNGENEYİ ALIR 9 AY SONRA DOĞURUN SEN HALA BİE ÇOCUK DOĞURAMADIN işte bu söz resmen yıkmıştı beni aba suçlamıyorum genede allah kimseyi cahil yapmasın onun sadece cahilliğine veriyorum buladar

yok cnm hıssedılmıyor ama ben transferde cok kastım kendımı

bütün bayanlar böyle şeyler yaşıyor demekki.benim kayınvalidemde ilk zaman çocuk mocuk yapmayın diyip duruyordu.muska bile yaptırdı düşünebiliyormusunuz...bide kahkahalarla sizde bişey yok diye dalga geçiyordu.sonra anladım nedemek istediğini işte... klava:ben böyle insanları Allaha havale ediyorum başka bişey demiyorum.ama şimdi cemeresini çekiyor işte... Allah bi şekilde cezasını veriyor... ben hiç bişey demiyorum arkadaşlar... sadece burdaki bütün arkadaşlara diyorum ki her ne olursa olsun biliyorumki bir gün hepimiz anna olucaz... hepinizi seviyorum..:asigim: :enbuyukkk:

kızlar merhaba dün ilk kontrolüme gittim.doktorum gayet iyi dedi yumurtaların memnun kaldı gelişmelerinden.puregonu 150ml çıkardı.dün ve bugün 150ml puregon+menopur 75ml oda göbekten vurulacağım.yarın tekrar kontrol.bişey sormak istiyorum benim ne zaman toplarlar yumurtalarımı.yaklaşık adetin 3.gününden sonra kaç gün geçiyor.(benim ilk aşılama yaptığımda 12 si adet günümdü 24 de çatlatma 25de aşılama olmuştum.aynısımı olur tüp bebekte)yani yaklaşık 10 gün sonra filan tedavi başladıktan sonra...yardımcı olurmusunuz?

özgezümra bizim tedaviye başlama günümüz aynıydı dimi.24 ocaktı seninde.dün doktor bana büyük bi ihtimalle çarşamba toplanır dedi.seninkide o aralar olur heralde.kaç yumurtan oluşmuş canım.

kizlar selam size bir sorum olacak bir akrabamda embryon transferi oldu ve 2. gunden sonra akintisi baslamis beyaz renkli oyle kanama gibi degil dedi..sizce bu iyiyemi delalet eder birde rahimde vajina kisminda surekli bir aci hissediyormus bu bana normal geldi sizce gebelik belirtisimi???

mehay bende transferimin 5.günümdeyim vajinal bir akıntı var çünkü bunun normal oldgunu düşünüyorm birde ben vajinal jel kullanıyorum onada bağlıyorum ama vajinada acı lyok konuda bir fikrim yok açıkcası

sen kac senedir bebek icin ugrasiyorsun kacinci tup bebek denemen bu??yas kac???

selam kızlar bende yeni üye oldum hikayenizi okudum nasıl kaynvalideler var anlayamadım ben daha 8 aylık evliyim benimde adet düzensizliğim var ama yaşım 39 hormonlarım yüksek çıkıyor dr aşılama yapalım dedi yaptırdık ama tutmadı başka dr agittim oda aşılamaya gerek yok vakit kaybetmeyelim tüp bebek yapalım dedi ama rapor vermiyorlar yaşım tutmuyomuş 39 dan gün almamak gerekiyormuş özelde de 5000 bin ytl tutuyor maddi gücümüz olmadığı için ara verdik bekliyoruz incir kürünü yapıyorum bakalım ne olacak artık allaha bıraktık belki olur umutluyum ama bazende çok umutsuzluğa kapılıyorum allah kimseyi aratmasın çok zormuş bunu anladım bugün herkes için dua ettim bigün kabul olacak hayırlısıyla bizlerde beişlerimize kavuşacağız benide aranıza katarsanız sevinirim a.s.

özgezümra bizim tedaviye başlama günümüz aynıydı dimi.24 ocaktı seninde.dün doktor bana büyük bi ihtimalle çarşamba toplanır dedi.seninkide o aralar olur heralde.kaç yumurtan oluşmuş canım.

ffk evet cnm ayın 24ünde başladım.24 ocak 2009.... sen dün doktordamıydın.bende ordaydım belki görmüşüzdür birbirimizi.saat 10da ordaydım ben 10,25 gibi yukarı çağırdılar.doktor muayene etti ben kasıyorum muayene esnasında kendimi.doğru düzgün soru bile soramıyorum herşey iyi deyince heyecanlandım walla.sormadım sadece o bakarken bişiler saydı böle 8 8 9 9 7 7 9 9 8 8 gibi tek tek saydı.yarın gidicem herşeyi detaylı sorucam.yoksa senindemi kontrolün yarın belki karşılaşırız ben kapalı hafif toplu esmer 1,6O boylarında bir bayanım :) rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…