Yaz hamisleri adaylari listesi
mehay_________________tup bebek uzun protokol
helin hivda
esingul
gamze-su
tulipe
aktuel
adayadayı_______________mikroenjeksiyon uzun protokol____25 haziran transfer
egecan_________________mikroenjeksiyon uzun protokol_____27 haziran baslangic
asli
alaren
yesbu
hulya35________________tup bebek ______________________sonuc 27 haziran
ayseakgul
kaderli
yesbu
narin cadi________________tup bebek___________________10 haziran baslangic
civciv1981
karamelli neskafe__________tup bebek__________________temmuz ayinda baslangic
mislina___________________tup bebek__________________16 haziran baslangic
gulen____________________mikroenjeksiyon uzun pro.______agustos baslangic
btrklc____________________asilama_________________ ___11 haziran
a.acele___________________tup bebek__________________temmuz baslangic
butterfly's'_________________tup bebek uzun protokol_______22 haziran baslangic
civciv1981_________________tup bebek___________________temmuz ayi basinda
pelly1 _________negatif.......ama yola devam....
kedersiz_________negatif .....vazgecmek yok....
kızlar transferim çarşamba olacak 5. gün transferi olacak. listeye ekledim.dualarınız esirgemeyin ne olur.
selam kızlar malesef bu sabah hastalandım .10 temmuz günü tüp bbek için randevu aldım sanırım ayın sonu gibi tedavim başlar .bakalım hayırlısı olur inşallah.a.sa.s
selam kızlar malesef bu sabah hastalandım .10 temmuz günü tüp bbek için randevu aldım sanırım ayın sonu gibi tedavim başlar .bakalım hayırlısı olur inşallah.a.sa.s
Ya Mehay Bişeye Dikkat Ettin Mi Canim Yaa Hamiş Kalanlar Hemen Ortadan Kayboluyor Niye Acaba çok Mrk Ettim :)))
arkadaşlar ben bu siteyi yeni keşfettim.bu siteye emeği geçen herkese başta teşekkürevet canim etmezmiyim...ben merak etmiyorum cunku nedenini biliyorum...hamile kalmadan once burda destek arayip aradigi destegi morali bulan hamile kalinca unutuyor bunlari????yalniz birakiyor kader arkadaslarini...hepsi olmasada maalesef geneli boyle arkadaslarimizin....:1no2:
evet canim etmezmiyim...ben merak etmiyorum cunku nedenini biliyorum...hamile kalmadan once burda destek arayip aradigi destegi morali bulan hamile kalinca unutuyor bunlari????yalniz birakiyor kader arkadaslarini...hepsi olmasada maalesef geneli boyle arkadaslarimizin....:1no2:
temmuzda tedaviye başlayacaktım maalesef drum amerikaya gidiyormuş tedaviye başlamam ağustosa kaldı hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?