2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

merhaba ben de bu ay uzun protokol tüp bebeğe başladım. Daha önce bir kez aşılama yapıldı tutmadı. Öğrenmek istediğim tranferden sonra yatak istirahati gerekli mi tecrübelerinizi paylaşır mısınız lütfen

selam kızlar malesef bu sabah hastalandım .10 temmuz günü tüp bbek için randevu aldım sanırım ayın sonu gibi tedavim başlar .bakalım hayırlısı olur inşallah.a.sa.s

selam kızlar malesef bu sabah hastalandım .10 temmuz günü tüp bbek için randevu aldım sanırım ayın sonu gibi tedavim başlar .bakalım hayırlısı olur inşallah.a.sa.s

merhaba canım hakkında hayırlısı olsun bende bir kez aşılama yaptırdım olmadı açıkcası aşılamanın zaman kaybı olduğunu düşünüyorum yeni tedavin hayırlı olsun a.s.

Yaz hamisleri adaylari listesi
mehay_________________tup bebek uzun protokol
helin hivda
esingul
gamze-su
tulipe
aktuel
adayadayı_______________mikroenjeksiyon uzun protokol____25 haziran transfer
egecan_________________mikroenjeksiyon uzun protokol_____27 haziran baslangic
asli
alaren
yesbu
hulya35________________tup bebek ______________________sonuc 27 haziran
ayseakgul
kaderli
yesbu
narin cadi________________tup bebek___________________10 haziran baslangic
civciv1981
karamelli neskafe__________tup bebek__________________temmuz ayinda baslangic
mislina___________________tup bebek__________________16 haziran baslangic
gulen____________________mikroenjeksiyon uzun pro.______agustos baslangic
btrklc____________________tup bebk uzun protokol________temmuz ayi sonu
a.acele___________________tup bebek__________________temmuz baslangic
butterfly's'_________________tup bebek uzun protokol_______22 haziran baslangic
civciv1981_________________tup bebek___________________temmuz ayi basinda

pelly1 _________negatif.......ama yola devam....
kedersiz_________negatif .....vazgecmek yok....

yeni liste herkese ugur getirir insallah...;

selam
bende varım.. İnşallah bi aksilik olmazsa perşembe transferim olacak. Kendimi pek iyi hissetmiyorum ama olmasını çok istiyorum. Dr.um beni rahatlatacak hiçbirşey söylemiyor. İnşallah herkesin dilediği gibi olur

inş herşeyy iyi olacak iyi düşün iyi olsun bol bol dua eyle karışıklık netliğe kavuşur inşşşş

Yaz hamisleri adaylari listesi
mehay_________________tup bebek uzun protokol
helin hivda
esingul
gamze-su
tulipe
aktuel
adayadayı_______________mikroenjeksiyon uzun protokol____25 haziran transfer
egecan_________________mikroenjeksiyon uzun protokol_____27 haziran baslangic
asli
alaren
yesbu
hulya35________________tup bebek ______________________sonuc 27 haziran
ayseakgul
kaderli
yesbu
narin cadi________________tup bebek___________________10 haziran baslangic
civciv1981
karamelli neskafe__________tup bebek__________________temmuz ayinda baslangic
mislina___________________tup bebek__________________16 haziran baslangic
gulen____________________mikroenjeksiyon uzun pro.______agustos baslangic
btrklc____________________tup bebk uzun protokol________temmuz ayi sonu
a.acele___________________tup bebek__________________temmuz baslangic
butterfly's'_________________tup bebek uzun protokol_______22 haziran baslangic
civciv1981_________________tup bebek___________________temmuz ayi basinda
karmakarisik_______________tup bebek __________________26 haziran transfer

pelly1 _________negatif.......ama yola devam....
kedersiz_________negatif .....vazgecmek yok....

en yeni listemiz :)))

Ya Mehay Bişeye Dikkat Ettin Mi Canim Yaa Hamiş Kalanlar Hemen Ortadan Kayboluyor Niye Acaba çok Mrk Ettim :)))

evet canim etmezmiyim...ben merak etmiyorum cunku nedenini biliyorum...hamile kalmadan once burda destek arayip aradigi destegi morali bulan hamile kalinca unutuyor bunlari????yalniz birakiyor kader arkadaslarini...hepsi olmasada maalesef geneli boyle arkadaslarimizin....:1no2:

bende bir gebelik gecirdim ama hic yalniz birakmadim arkadaslarimi sadece gebelik bolumune degil her zamanki gibi tup bebek bolumunede girip destek oldum kizlara.....

arkadaşlar ben bu siteyi yeni keşfettim.bu siteye emeği geçen herkese başta teşekkür
ediyorum.umutlarını gerçeğe dönüştüren arkadaşların bu kadar duyarsız olmasına üzülüyorum.çünkü hepimiz aynı amaç için burdaydız.birlikte sevinip birlikte üzülüyoruz.kimseyle paylaşamadığımız dertlerimizi paylaşıyoruz.demek ki bazı insanlar için bunun hiç bir önemi yok.neyse ki devam eden dostluklarda olacağına bütün kalbimle inanıyorum.bu çok uzun ve zahmetli bir yol.inşallah bu yolun sonunda hakkettiğimiz mutluluğa kavuşuruz.allah yardımcımız olsun.

EGER OYLE DUŞUNUYORLARSA DİYECEK SOZ YOK TABİ ALLAH MUTLULUKLARINI DAİM ETSİNN :sm_confused::sm_confused::sm_confused:

temmuzda tedaviye başlayacaktım maalesef drum amerikaya gidiyormuş tedaviye başlamam ağustosa kaldı hayırlısı artık

merhaba kızlar tecrübelerinize dayanarak birşey sormak istiyorum aşılamam saat 11 de yapılmıştı ve ben gece 1 de şiddetli bir ağrı ile uyanmıştım ve bu ağrı 36 saat sürdü ağlamaktan bir hal oldum karnıma kasıklarım da şişkinlik hissi vardı sonra öğrendim bu ağrı aşılama sonrası olabiliyormuş şimdi tüp bebek için yapılacak müdahelede de sanırım aynı sorun var yumurta toplama ve transfer sonrası bu ağrı oluyormuş bildiğiniz bir çare varmı ben ağrıyı çok fazla hissediyorum ve korkuyorum.

temmuzda tedaviye başlayacaktım maalesef drum amerikaya gidiyormuş tedaviye başlamam ağustosa kaldı hayırlısı artık

canım herşeyde bir hayır vardır,benimde tedavi habire erteleniyor 1 yıldır, bakalım kısmet olucakmı,hakkımızda hayırlı olsun, ne diyelim ,vakti zamanını bekliyor olabilir..a.s.

merhaba arkadaşlar sizlerle görüşemedim çünkü yatıyorum kalkmamam gerekiyor pzt.transferim yapıldı 14yumuş toplandı 10 tanesi döllendi 7 tane kaliteli bunun içinden 4tane süper seçildi 4 tane transfer edildi hayırlısı olsun kasıklarım ağrıyor yatmaktan çok sıkıldım kendinize iyi bakın mehaycım sonuç 7 temmuz listeye eklermisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…