2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

tebbbrrrrrrrriiiiikler.allah tamamına erdirsin....nerede tedavi olmuştunuz.lütfennnn söyleyinnnnnn

merhaba kızlar.bana da 4 şubatta transfer yapıldı.16 sında sonuç alıcam inşallah...daha önceden deneyimleri olan arkadaşlar kasık ağrısı bel ağrısı bacak sızlaması....:)vs..gibi şeyler yaşamışlarmıydı acaba...bide yumurtalarım ikinci kaliteydi sizce durumum nedir?lütfen dua edin:::::::::

arkadaşlar bişe sorucam benim durumuma benzer bir durumunuz oldumu ya böyle olmuyodu bu tüpbebek işine başladıkya hep aksilikler çıkıyo neden bilmiyorum ben enson ayın 22 sinde hasta oldum normalde bu ayın 20 sinde falan hasta olmam gerekiyodu bugün ayın 9 u ve benden leke şeklinde kan geldi önce koyu renkte sonra kana dönüştü ama adet arılarım çok hafif gerçi bugün ilk günün yarın şiddetlenirse doktorumdan randevü alıcam adetin 2 ci günü gel dedi dr um geçen geçen ay adeyim kısa vede olması gerekenden az olmuştum ve dr um bana çatlamamış yumurtan var ondan az kanama gördün dedi peki ben bu 2 gün içinde az kanama görürsem doktodan randevu alayımmı yoksa adet günüme kadar bekleyeyimmi yani ayın 20 sine kadar neden böyle erken gelmiş olabilir doğum konturol hapı kullanıyodum birde doktor rahimde su kabarcığı yani miyom gibi bişe var demişti acaba bumu bölündü? doğum konturol hapını kullan geçer dedi sence bu ileçtan olabilirmi yardımcı olursan sevinirimcanım

tüp bebek yaptıran arkadaşlar bana tedavi suresini ve kullandığınız ilaçları yazarsanız sevinirim biz denedik olmadı sanki dr tedavimizi güzel yapadı gibi geliyo eksik bir şey varmış gibi his ediyorum. sanki para için yaptılr. eşime mikro tese yapacaktılar tese yapmışlar ve problemimiz azo olduğu için yumurtalrın toplanacagı gün eşiminde ameliyat olası gerekiyormuş nedenide hüccreler dondurucuda zayıflıyormuş ve bizede bu oldu zayıf hücrelerle dölleme işlemini yaptılar olmadı

mrb a kızlar çok şükür değerim 380 lerde.önümüzdeki pazartesi kontrolüm var heralde keseyemi bakıcak.tek mi çift mi:)) bu değerle ikiz olma durumu oluyomu?

mrba cnm hayırlı olsun tedavin inşallah güzel sonuçlar alırsın..ben feminart dan aykut coşkun taraftarıyım:)) çok mükemmel bi insan dr luğunun yanı sıra. tüp bebek işlemimde ferticenter da oldu herşeyde dr um vardı ama. oranın dr larınında çok iyi olduğunu söylüyolar ama aykut bey sağ olsun.
işlemlerim çok rahat geçti ama 7 sinde 12. günümdü ondan iki üç gün önce çok fazla ağrılarım kasık ,bel, bacak inanılmaz ağrılarım oldu .kesin hastalanıcam diyodum evde idrar testi yapmaya bile korktum.korka korka yaptım ama mecburen. bu ağrılar kiminde transferden sonra kiminde daha sonra kiminde de hiç olmaya biliyo .bunlar sonucun pozitif çıkmasıyla ilgili şeyler değil.herkeste farklı şeyler yaşanabiliyor.
stresten uzak kalmaya çalış cnm bol bol kitap oku relax ol.kimsenin söylediklerini kafana takma.önemli olan sensin ve eşin vede inşallah aileye yeni katılıcak aile bireyi.
kendine iyi bak bol şanslar cnm:teytey:

mrb a kızlar çok şükür değerim 380 lerde.önümüzdeki pazartesi kontrolüm var heralde keseyemi bakıcak.tek mi çift mi:)) bu değerle ikiz olma durumu oluyomu?

canım çok iyi ne güzel ya keşke ikiz olsa deme istermisin olmasını canımbize haberileri verirsin tamammı

bu bizim ikinci microenjeksiyonumuz. birincisi 1 buçuk yıl önceydi hamile kaldm ama boş gebelikmiş kürtajla sonlandi. dondurulmuş embriyolarımızdan 3 tanesi 23 ocakta alman hastanesinde transfer edildi .. transferden önce ve sonra akupunkturda yapıldı.16 günlük kaygılı bekleyişten sonra cumartesi günü hamile olduğumu öğrendik. beta hcg testim 2515 çıktı.... ilk tedavimde 138 di...yüksek olması çoğul gecelik olabileceğini işaret edebileceği için heyecanla ultrason gününü bekliyoruz... allahın izni ile bu defa her şey sorunsuz gitsin...

Son düzenleme:

çok saol manolya desteğin için.hakkımızda hayırlısı aslında çok kaderci bir insanım içimden bazen neden ben sorusunu geçirsemde kendimi telkin edip allaha tevekkül ediyorum.ama biraz sabırsızım hemencecik olsun bitsin diyorum.böle uzatmalarıda oynayınca moralim bozuluyor işte:)

Merhaba ben iki defa aşılama yaptırdım ilk tutmuştu düşük oldu maalesef şimdi tüp bebek yaptırıcağız inşallah nasip olursa martta tüp bebek yaptıran var mı bilgi verebilirmisiniz

canım çok iyi ne güzel ya keşke ikiz olsa deme istermisin olmasını canımbize haberileri verirsin tamammı
sağol cnm.ben transfer sırasında 1 tane transfer edilsin iistemiştim.çünkü ikizi taşıyamam diye korkuyorum,bakımı..v.s. bide çok zor gerçekten allah ikiz üçüz annelerine kolaylık versin.muhakkak çok güzel ama ihtiyaçlarını karşılamak aynı anda çok zor olsa gerek.
bilmiyorum içimden tek diye geçiyo .ama ikincisi ne durumda noldu.hiç kanamam olmadı.yada teki tuttuysa ikinci si daha sonramı düşüyo,kanama falan yapıyo. nasıl olucak bundan sonraki gelişmeler bilgin varmı cnm

çok korku var açıkcası dış gebelik falan nasıl oluyo,olma ihtimali olabilir dimi.aman yaaa bitmiyo skıntılar. çocuk olmuyo olmuyo diye gidiyosun dr lara uğraşıyosun üzülüyosun.sonra tüp sonra tedavi,bekleme .tahlili sonucun iyi yine bekle. bekle bekleee hep endişeee.
allahım herkesin hayırlısıyla bebeklerini kucağına almayı nasip et

[
tebrik ediyorum...allahhhkucağınıza almayı da nasip etsin inşallah.nerede tedavi olmştunuz.transferden sonra ne gibi değişiklikler hissettiniz.ben de 16 sıda sonuç alıcamda ...çok heyecanlıyımmmmmmmmmmmmmmm
ben ankara mayada tedavi oldum. tutmasa yıen oraya gıdecektım.cok memnun kaldım..
insalah sonucun guzle cıkar canım..
benımkıde ıkıncı kalıteydı .canım bacak agrsı dısında bended eoldu canım.endişe etm. hayırlı sonuc al ınsaalah
12.gün degerınmı canım ozaman cifttır.. benım 14 gün degerım 600 ama benımkı tek.12 gunde 178 lerdeydı
Merhaba ben iki defa aşılama yaptırdım ilk tutmuştu düşük oldu maalesef şimdi tüp bebek yaptırıcağız inşallah nasip olursa martta tüp bebek yaptıran var mı bilgi verebilirmisiniz

hadı hayırlısı canımhihoyyyt

dejavu hayırlısı olsun.ikincisi ölse bıle düşmüyor rahımd ekalıyor dogumla cıkıyor dıye bılıyoru ben ama... cok mutluyum sneınadına

kizlaaarrrrrrrr cok mutluyum bugun tek bir dondurulmus embryoyla hamile kaldim cok mutluyum.....

MEHAYY cok sevındım arkadasım.yaaa:CüvCüv: harıka bır habe rsıkıca tutunur ınsaalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…