erkder kullanıcısından alıntı
arkadaşlar 27 ocakta transfer yapılmıştı. bugün sonuç aldım. pozitif çıktı. çok güzel bir duygu. allah hepinize nasip eder umarım. irenbeye çok teşekkürler.
mumudihaba kullanıcısından alıntı
selam kızlar 20 ocakta transferim oldu
2 subatta sonuç aldık veeeeeeeeeeeeeeeeeee pozitifffffffffffffffffffffffff
tebriklerrrrrrrr sırnaşık şey umarım Rabbim bizede nasip eder....a.s.
merhaba kızlar.bana da 4 şubatta transfer yapıldı.16 sında sonuç alıcam inşallah...daha önceden deneyimleri olan arkadaşlar kasık ağrısı bel ağrısı bacak sızlaması....:)vs..gibi şeyler yaşamışlarmıydı acaba...bide yumurtalarım ikinci kaliteydi sizce durumum nedir?lütfen dua edin:::::::::
mrb a kızlar çok şükür değerim 380 lerde.önümüzdeki pazartesi kontrolüm var heralde keseyemi bakıcak.tek mi çift mi:)) bu değerle ikiz olma durumu oluyomu?
canım sakın moralini bozma demek vakti zamanı saati gelmemiş ki ertelendi herşeyde hayır vardır gerçi benim başıma gelmedi ben bugün tedaviye başlıyorum ama senin durumunda bir arkadaşı okudum buradan onunda dondurulmuşla transferi yapılmıştı ilk denemesiydi şuan hamile hemde ikizleri olacak kalitesi düşmez sen moralini sakın bozma allahın izniyle olacak inş kendine iyi bak
sağol cnm.ben transfer sırasında 1 tane transfer edilsin iistemiştim.çünkü ikizi taşıyamam diye korkuyorum,bakımı..v.s. bide çok zor gerçekten allah ikiz üçüz annelerine kolaylık versin.muhakkak çok güzel ama ihtiyaçlarını karşılamak aynı anda çok zor olsa gerek.canım çok iyi ne güzel ya keşke ikiz olsa deme istermisin olmasını canımbize haberileri verirsin tamammı
kizlaaarrrrrrrr cok mutluyum bugun tek bir dondurulmus embryoyla hamile kaldim cok mutluyum.....
cnmmm hayırlı olsunnnnn çok sevindimmmm:teytey:
saol canim Rabbim bu yolda emek harcayan herkese nasip etsin...
ben ankara mayada tedavi oldum. tutmasa yıen oraya gıdecektım.cok memnun kaldım..tebrik ediyorum...allahhhkucağınıza almayı da nasip etsin inşallah.nerede tedavi olmştunuz.transferden sonra ne gibi değişiklikler hissettiniz.ben de 16 sıda sonuç alıcamda ...çok heyecanlıyımmmmmmmmmmmmmmm
benımkıde ıkıncı kalıteydı .canım bacak agrsı dısında bended eoldu canım.endişe etm. hayırlı sonuc al ınsaalahmerhaba kızlar.bana da 4 şubatta transfer yapıldı.16 sında sonuç alıcam inşallah...daha önceden deneyimleri olan arkadaşlar kasık ağrısı bel ağrısı bacak sızlaması....:)vs..gibi şeyler yaşamışlarmıydı acaba...bide yumurtalarım ikinci kaliteydi sizce durumum nedir?lütfen dua edin:::::::::
12.gün degerınmı canım ozaman cifttır.. benım 14 gün degerım 600 ama benımkı tek.12 gunde 178 lerdeydımrb a kızlar çok şükür değerim 380 lerde.önümüzdeki pazartesi kontrolüm var heralde keseyemi bakıcak.tek mi çift mi:)) bu değerle ikiz olma durumu oluyomu?
Merhaba ben iki defa aşılama yaptırdım ilk tutmuştu düşük oldu maalesef şimdi tüp bebek yaptırıcağız inşallah nasip olursa martta tüp bebek yaptıran var mı bilgi verebilirmisiniz
dejavu hayırlısı olsun.ikincisi ölse bıle düşmüyor rahımd ekalıyor dogumla cıkıyor dıye bılıyoru ben ama... cok mutluyum sneınadınasağol cnm.ben transfer sırasında 1 tane transfer edilsin iistemiştim.çünkü ikizi taşıyamam diye korkuyorum,bakımı..v.s. bide çok zor gerçekten allah ikiz üçüz annelerine kolaylık versin.muhakkak çok güzel ama ihtiyaçlarını karşılamak aynı anda çok zor olsa gerek.
bilmiyorum içimden tek diye geçiyo .ama ikincisi ne durumda noldu.hiç kanamam olmadı.yada teki tuttuysa ikinci si daha sonramı düşüyo,kanama falan yapıyo. nasıl olucak bundan sonraki gelişmeler bilgin varmı cnm
kizlaaarrrrrrrr cok mutluyum bugun tek bir dondurulmus embryoyla hamile kaldim cok mutluyum.....
hayırlısı olsun canııım...çoook sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..ben de 17. alıcam sonucumu...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?