insallah sende guzel bir sonuc alirsin canim....a.s.
kizlaaarrrrrrrr cok mutluyum bugun tek bir dondurulmus embryoyla hamile kaldim cok mutluyum.....
canim ben 8. gunde yaptigimda silik cikmisti bence sen 9. gunden once yapma...mehay,nisasu sizler için çoook sevindim işallah güzel haberlerin ardı arkası kesılmezde bir sürü hamıle haberı alrız listemiz dolar......:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Arkadaşlar ayrıca benım 17 si test günüm ama merak ediyor ve endişeleniyorum evde test yapsammı???bukadar erken yapan varmı??
:lepi:çok sevindim mehay .Allah tamamına erdirsin. insallah.değerin kaç çıktı?böyle gebe haberlerini hergün aldıkça benimde umudum artıyor.benimde yakında donmus transferim var.
kizlaaarrrrrrrr cok mutluyum bugun tek bir dondurulmus embryoyla hamile kaldim cok mutluyum.....
insallah sende ayin 17 sinde boyle haykiracaksin hamile oldugunu canim...mehay canım çok tebrik ederim bütün sayfalardaki yazılarını tek tek okuyorum bende 17sinde haberi alım inşaallah allahın iziniyle bende senin gibi ilan edicem herkese heryere walla allah tamamına erdirsin kuzucuğunu bağışlasın rabbim sana
cok saol canimmmmm:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:lepi: canım ççookkk ama çoookkk sevindim..kendine dikkat et :CüvCüv:
a.s.
hihoyyyt mehayııım canım arkadaşım tekrar tekrar çok çok tebrik ediyorum:dance: hayırlısıyla güzel hamilelik geçirip bebeğini sağlıkla kucağına almanı diliyorum tatlişiimmm....darısı başımıza inşş....:teytey::teytey::teytey::teytey:
slm kızlar
kontrolden geldim şimdi..iğnelerdeki 9. gündeydim..hatırlarsanız bi önce gittiğimde dr.iyi gitmediğini söylemişti ve çok moralim bozulmuştu...bugün ise şimdilik yolunda gittiğini öğrendim çok bi yumurtam yok ama bunada şükür..7 tane yumurta saydı..acaba bilen arkadaşlar..9.günden sonra yumurta sayısı artarmı yoksa bu kadarmı kalır?
dr. yumurta rezervim iyi olmadığından diğer hastalara oranla ilaç kullanım sürem 2-3 gün daha fazla olacakmış...şuan kullandığım iğneler puregon 300 dozda, merional 150..2 gün sonra bunlara ek olarak orgalutran iğnesinede başlıycakmışım...3 ü de göbekten...bi sonraki randevum cumartesi....
yumurta sayısı her kontrolde değişirmi sizce..9. günüm ve 7 yumurta artarmı acaba? bilenler cevaplarsa çok sevinirim...
arkadaşlar bişey sorcam lucin kullandıktan kaç gün sonra adet olunuyo
KIZLAR ACİL DESTEK BENİM BUGÜN TRANSFERİN 6.GÜNÜ göğüste hassasiyet dışında birşey kalmadı çok morelim bozuk sabah ağladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?