2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

mehay,nisasu sizler için çoook sevindim işallah güzel haberlerin ardı arkası kesılmezde bir sürü hamıle haberı alrız listemiz dolar......:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Arkadaşlar ayrıca benım 17 si test günüm ama merak ediyor ve endişeleniyorum evde test yapsammı???bukadar erken yapan varmı??

kizlaaarrrrrrrr cok mutluyum bugun tek bir dondurulmus embryoyla hamile kaldim cok mutluyum.....

:lepi:çok sevindim mehay .Allah tamamına erdirsin. insallah.değerin kaç çıktı?böyle gebe haberlerini hergün aldıkça benimde umudum artıyor.benimde yakında donmus transferim var.

canim ben 8. gunde yaptigimda silik cikmisti bence sen 9. gunden once yapma...
:lepi:çok sevindim mehay .Allah tamamına erdirsin. insallah.değerin kaç çıktı?böyle gebe haberlerini hergün aldıkça benimde umudum artıyor.benimde yakında donmus transferim var.

canim 14. gun degerim 211 cikti...15 gun sonra cagirdilar ultrason icin....insallah seninkide tutar canim....

mehay canım çok tebrik ederim bütün sayfalardaki yazılarını tek tek okuyorum bende 17sinde haberi alım inşaallah allahın iziniyle bende senin gibi ilan edicem herkese heryere walla allah tamamına erdirsin kuzucuğunu bağışlasın rabbim sana

kizlaaarrrrrrrr cok mutluyum bugun tek bir dondurulmus embryoyla hamile kaldim cok mutluyum.....

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:lepi: canım ççookkk ama çoookkk sevindim..kendine dikkat et :CüvCüv:

a.s.

hihoyyyt mehayııım canım arkadaşım tekrar tekrar çok çok tebrik ediyorum:dance: hayırlısıyla güzel hamilelik geçirip bebeğini sağlıkla kucağına almanı diliyorum tatlişiimmm....darısı başımıza inşş....:teytey::teytey::teytey::teytey:

slm kızlar

kontrolden geldim şimdi..iğnelerdeki 9. gündeydim..hatırlarsanız bi önce gittiğimde dr.iyi gitmediğini söylemişti ve çok moralim bozulmuştu...bugün ise şimdilik yolunda gittiğini öğrendim çok bi yumurtam yok ama bunada şükür..7 tane yumurta saydı..acaba bilen arkadaşlar..9.günden sonra yumurta sayısı artarmı yoksa bu kadarmı kalır?

dr. yumurta rezervim iyi olmadığından diğer hastalara oranla ilaç kullanım sürem 2-3 gün daha fazla olacakmış...şuan kullandığım iğneler puregon 300 dozda, merional 150..2 gün sonra bunlara ek olarak orgalutran iğnesinede başlıycakmışım...3 ü de göbekten...bi sonraki randevum cumartesi....

yumurta sayısı her kontrolde değişirmi sizce..9. günüm ve 7 yumurta artarmı acaba? bilenler cevaplarsa çok sevinirim...

insallah sende ayin 17 sinde boyle haykiracaksin hamile oldugunu canim...
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:lepi: canım ççookkk ama çoookkk sevindim..kendine dikkat et :CüvCüv:

a.s.
cok saol canimmmmm

saolasin canimcigim darisi basina canim arkadasim....

merhaba sudenaz 9.guünündeymişsin artık yumurta sayın değişmez.tekrar oluşsa bilemevcut yumurtalarından küçük olacağı için dikkate alınmaz.benimde iğnede 6.günüm 6 tane yumurtam var sayı önemli değil kalitesi önemli.onun için buna takılma.allah yardımcımız olsun.

benim adetim düzensizde o yüzden sordum bi hesaplarmısın tam olarak lucrinden kaçgün sonra adet oldun

KIZLAR ACİL DESTEK BENİM BUGÜN TRANSFERİN 6.GÜNÜ göğüste hassasiyet dışında birşey kalmadı çok morelim bozuk sabah ağladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…