2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

ben şidi işteyim canım sık sık yazamayacağım eğer sen evdeysen bazı şeyler öğrenirsen benide bakmam okumam için yönlendiririmisin

arkadaşlar, acaba 12. günü bekleyemeden test yaptırmak istesem, kaçıncı gün sağlıklı bir sonuç alabilirim? Tabi en mantıklısı dr'un dediğini yapmak ama, şeytan dürtüyo:):):)

KIZLAR ACİL DESTEK BENİM BUGÜN TRANSFERİN 6.GÜNÜ göğüste hassasiyet dışında birşey kalmadı çok morelim bozuk sabah ağladım.
canım endişe etme bendede pek brıbelırtı olmammaıstı.endıse edıpte bebsişerı uzme

benimde canım ya ama stres yapmayalım.

arkadaşlar, acaba 12. günü bekleyemeden test yaptırmak istesem, kaçıncı gün sağlıklı bir sonuç alabilirim? Tabi en mantıklısı dr'un dediğini yapmak ama, şeytan dürtüyo:):):)

benım10.gün hafıf sılık cıkmıstı canım..
MEHAYMEHAY canım senı tebrık ettım ama bırdaha tebrık edıyorum cok sevındım...
tülay.insalalah guzle haberlerını alacagız:CüvCüv:

nisasum hayırlı olsun canım.benim bugün 4. gün hiç belim ve kasığım ağrımadı.sende bel ve kasık ağrısı olmuşmuydu

nisasum çok tşk ederim. inan ağlattın beni.müşteriler bana baktı. bebişim içimdedir değilmi 4 de 1 şans

mrba cnm sen ne zamn gidicen kontrole??bebişini görmeye:)))

çok sevindim yaaa, bu haberler bize nasıl moral oluyor. senin için halaya o zaman :)

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
evet canim hadi halaya halay basi benim:teytey::dance::dance:
KIZLAR ACİL DESTEK BENİM BUGÜN TRANSFERİN 6.GÜNÜ göğüste hassasiyet dışında birşey kalmadı çok morelim bozuk sabah ağladım.

canim yapma boyle yaa bak ben ilk tup denememde cok kafama takmistim senin gibi aglamistim olmadi diye cok stres yaptigim icinde iki kaliteli embryonun biri bile tutmadi...ama bu sefer tek bir dondurulmus embryoyla oldu...yani stres yaparsan bebekler oranin guvenli olmadigini sezer durmak istemezlermis...kim isterki stresli bir ortamda kalmak..lutfn stres yapma canim...Şeniz

kizlaaarrrrrrrr cok mutluyum bugun tek bir dondurulmus embryoyla hamile kaldim cok mutluyum.....

canımmmm çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin ve mutuluğunu daim etsin inşallahh. darısı tüm isteyen arkadaşlarımızın başına inşallah sonuç bekleyen bütün arkadaşlarımızdan müjdeli haberler alırız

Sağol mehaycım. Bugün annemde memlekete dönüyor oda duygusallaştırdı beni ama kendime geldim şimdi...tşkler canım allah seni hep mutlu etsin

AYYY KIZLAR rüyamı anlatacaktım.güya ben ve eşim hastaneye gidiyoruz.sonuç almaya hemşire sonuç pozitif diyor ben uyandım hayırlısı inşallah

canım benimde 6. günüm aynı gündü sanırım senle transferim göğüslerimde sadece hassas artık bugüne kadar taş gibiydi kesin diodum ama benimde umudum kalmadı ama yinede pozitif düşünmeye çalışıorum çünkü hissediolarmış bebişler gerçekten bana 3 tane en kaliteli emriolar yerleştirildi çok umutluydu doktor ama bakalım 8üstü emrioo bölünmesi ama ben bi bebişimle konuşucak kadar umutlu oluyorum bi sanki hiç bişi yokmuş gibi gelio ne bilim hep hamile olunca insan hisseder gibi gelio çünkü normal yolla kalanlar yok ben şöle anladım ben böle anladım die hep anlatırlardı ben hissetmiyorum şu idrar testlerinden bile yapmak istemiorum çünkü eğer çıkmazsa ben kendimi kaybederim kan testine kadar o kadar yani 2 negatif aşılama beni çok yıprattı çünkü aşılamayla olur gözüyle hep bakıldı bize öle dediler ama olmadı bundada olmazsa naparım bilmiorum allahım 3üzlerimi bebişlerimi meleklerimi bana hayırlısıyla bağışlasın tabi sizlerede uzun oldu ama moıralim bozuk benimde

rrose arkadaşım bu aralar beklemede olanlarda hep aynı sorun var galiba.hiçbişey hissedemiyoruz.inşallah bebişlerimiz bizimledir.

ffk tşk canım. evet konuşalım ümitsiz olmayalım bana siz<ler destek verdiniz şimdi eve gidince 4 üzlerimle konuşacağım üzmeyeceğim onları az kaldııı.

kızlar ayrıca bir şey söyleyeceğim kusura bakmayın idrarım sarıııı sizde nasıl önceden su gibi şimdi limonata

kızlar ayrıca bir şey söyleyeceğim kusura bakmayın idrarım sarıııı sizde nasıl önceden su gibi şimdi limonata

canım seni yanlış yönlendirmek istemem ama idrarın renginin koyulaşması renginin sarılaşması gebelik belirtisi diye okumuştum. inşallah bebişin yada bebeklerin sana tutunmuşlardır

canım seni yanlış yönlendirmek istemem ama idrarın renginin koyulaşması renginin sarılaşması gebelik belirtisi diye okumuştum. inşallah bebişin yada bebeklerin sana tutunmuşlardır

canım benim inan çok mutlu oldum direk böyle cevap olunca çok duygusalım ağlamak istiyorum ama bebişleri üzmeyelim teyzeleriiiiihihoyyyt

nisasum hayırlı olsun canım.benim bugün 4. gün hiç belim ve kasığım ağrımadı.sende bel ve kasık ağrısı olmuşmuydu
hayır canım olmadı..
nisasum çok tşk ederim. inan ağlattın beni.müşteriler bana baktı. bebişim içimdedir değilmi 4 de 1 şans
insaalah içindedır canım sen kacıncı günündesın sımdı...

ya aglama bend eo bıle cokazdı suan bıle yok..yınede cok heveslenme hersey bızım ıcın canım:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…