2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

canım benim inan çok mutlu oldum direk böyle cevap olunca çok duygusalım ağlamak istiyorum ama bebişleri üzmeyelim teyzeleriiiiihihoyyyt

tabikide bebişlerini üzme canım inşallah seninleler merak etme dularım sizlerle. bu arada yoksa sen en duygusal anniş mi olacaksın aramızda.erkenden başlamış duygusallık ama ağlamak yok gülmek var :))

Merhaba arkadaşlar.bu ay tüp bebek tedavimiz başlayacaktı.ilaççlarımızı bile aldık koyduk.adetim 2 gün gecikti.adet olmadan 3-4 gün önce lekelenmem olurdu.bu ay o da yok.test yapsam idrardan çıkar mı ne dersiniz?

emsalll35 çok haklısın başladım ağlamaya şimdiden. annemi memelekete gönderiyorum oda çok üzdü beni

Arkadaşlar merhaba
yeni katıldım aranıza aslında çok zamandır takip ediyorum.üye olmaya yeni karar verdim 2 yıllık evliyim adeti bekliyorum tüp bebek için zor dönem herkese kolay gelsin...

tüp bebeğe dün karar verdik, haftaya başlıyor ilaç ve iğnelerim, hadi bakalım hepimize hayırlısı inşallah!

emsalll35 çok haklısın başladım ağlamaya şimdiden. annemi memelekete gönderiyorum oda çok üzdü beni

Allah kavuştursun canım ama kendini üzme Rabbim başka türlü ayrılıklar vermesin. her anlamda moral çok önemli bu dönemde biliyorsun üzme kendinide bebişinide. güzel haberlerini bekliyorum canım inşallah Rabbim gönlüne göre verecek

kızlar akıntım var az az acaba tutmamış olamaz dimi bide iştahım kapandı mide bulantısı oluyo dün akşamdan beri korkuyorum ya

Kızlar,

Ne güzel haberler böyle. Yaşasın. Mehay'cığım, Nisanu'cuğum tebrikler canlarım. Allah sağlıklı ve hayırlı hamilelikler nasip etsin. İkinize de dua ediyorum. Tabi isteyen tüm arkadaşlara.

Bu arada yav kızlar

Birşkaç şey soracağım. Yumurta toplama anestezisiz de olabiliyormuş galiba. Çok acıyor mu yaa. Bana daha önce teşhis amacıyla Ofis histereskopi yapılmıştı. Çok acımıyor demişlerdi ama ben çok acı duydum. (Gerçi bende septum vardı onu kestiler. Üstelik anestezisiz).

İkincisi transerde acı var mı ac.

Bir de son olarak bu iğneler filan aşamasında doktora her gün mü gitmek gerekiyor. Cevaplarsanız çok sevinirim. Dualarım hepinize.

Canım anestezide bir şey hissetmiorsun ben transferdede yaptırdım. Tek acı bende yoktu ama damar yolu açılması oda basittt

kızlar benımde 6.gün sadece kasıklarım ağrıyo göğüslerimde tabii sankı adet olcakmışım gbi hissediyorum bende senın gibi rrose hayırlısıyla alsakda sonuçları rahatlasak sizlerin belirtileri nasıldı kızlar..Ayrıca test için erkenmı sizce ???

slm kızlar benim ilk tüp bebek denemem 3 şubatta 3 tane transfer yapıldı 15 şubatta öğrenicem hayırlısıyla bugün 8.günüm ama bende hiç bir belirti yok aksine adet sancılarına benzer belim ve kasıklarım ağrıyor akıntımda var çok merak ediyorum günler geçmek bilmiyor inşallah hayırlısıyla evlat nasip eder rabbim cümlemize..

Bebiş istiyorum canım

çok teşekkür ediyorum. İçimi rahatlattın. Umarım doktorum anestezili yapar. Tulay24 ve bakgün inşallah güzel haberleriniz alırız.

selam kızlar
tecrübelerinizden faydalanmak adına birşey sormak isiyorum. Transferden sonraki 9. gün bugün. Dayanamayıp test kitlerinden bir tane alıp yaptım. 2. çizgi silik çıktı. Bildiğim kadarıyla bu gebelik var anlamına geliyor. Aynı şeyi yaşayıpta sonradan gerçekten hamile olan var mı aranızda. Kendimi çokta fazla ümitlendirmek istemiyorum ama bi umut işte. Teşekkür ederim şimdiden.

selam arkadaşlar ben bişey öğrenmek istiyorum.Hayırlısıyla mart ayında 2. tüp bebek denememi yapıcam.Ama benim yumurtalarım kaliteliydi ve hepsi döllenmişti fakat dondurulmuş yumurtam yok.çünkü benim gittiğim merkezde dondurma işlemi yapmıyorlarmış. neyse şimdi ikinci denemedede tekrar ilki gibimi olacak acaba. ilk denememde d.kontrol hapıyla başlayıp lucrin bir süre sonra gonal f + lucrin kullandım.en sonda bildiğiniz gibi çatlatma iğnesi.ilk tedavim 1 ay sürmüştü. neyse çok uzattım.... sormak istediğim şimdi 2.denemedede tekrar bu aşamalardanmı geçicem tekrar 1 aymı sürer??.bide bu uzun protokol kısa protokol ne oluyor? cevaplarsanız sevinirim..

canım ben de 9. gün test yaptım silik çizgi çıktı.
10. gün ve 11. gün sabah da yaptım ve çizgi giderek belirginleşti.
11. gün kan testi sonucum 503 hamileyim :)
inşallah senin de öyledir.
tahminim eğer hcg yüksekse o zaman daha erken günlerde idrar testinde de çıkabilir.
ama tabii yine de kan testine kadar insan kesin emin olamıyor.
Ama bence hamişsin :)

Son düzenleme:
tebrik ederimmm darısı başıma inşallah. 14 şubat b-hcg. nasıl sabredicem bilmiyorum. :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…