2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

canım şimdiden tbr ederim seni inş kan tahlilinle netlik kazanack hamişliğin benim buradan takipettiğim kadarıyla silik çıkanlar hep hamile inş sende öylesin allahım kucağına almayıda nasip etsin

kızlar günaydın birşey soracağım ben jel kullanıyorum. bugün sabah lavobaya gittim ve topak topak peçeteye geldi.. sorun olurmuuu

kızlar günaydın birşey soracağım ben jel kullanıyorum. bugün sabah lavobaya gittim ve topak topak peçeteye geldi.. sorun olurmuuu

arkadaşlarım ne olur yardım edin bişey sorucam.benim bugün embriyo dondurma işlemim yapıldı.ve benim 34 yumoşum vardı 20 adet işleme alındı 14 adet döllendi ve sonuç 5.güne kadar gelen 4 adet bloktosit evresinde yumoşum 2 ad+2 ad olarak donduruldu.bu durumda olan arkadaş varmı.bu kadar az kalması düşündürücü değilmi?başka bir problem mi vardır.bu evreye her embriyo gelmezmiş.doğrumu?5 günlük embriyolarmış.bende polikistikover var.eşimde problem yok.halimize çok şükür ama yinede insan tereddütte kalıyor

merhaba canım ,seninki uzun protokolmuş buna dr.karar verecek çünkü senin durumuna tedaviye verdiğin cevaba göre belirliyorlar.uzun protokol 1 ay kadar sürüyo kısa protokol yaklaşık 15 gün falan sürüyo.dr değiştirmeyeceksen aynı ilaçlarla devam edebilirsin.

tebrik ederimmm darısı başıma inşallah. 14 şubat b-hcg. nasıl sabredicem bilmiyorum. :))))))

canım idrar tahliline göre inşallah hamilesindir.tahlil günün çok güzel :)) inşallah 14 şubat ta hamile olduğunun haberini alırsın ve bu güzel haber eşine ve sana en güzel sevgililer günü hediyesi olur canım

canım bende jel kullanıyorum benimde aynı dediğin şekilde geliyor dr.umu aradım sordum normal dedi gelen jelin rengi kırmızıya kaçmadığı sürece sorun yokmuş rahat ol canım

slm arkadaslar
ben aranizda yeniyim benim transferim olali bugün 8 inci gün ama benim 3 -4 gündür lekelenmem var belim cok agriyor gögüslerim cok hasas ve kasiklarimda batisma var
lekelenme hakkinda dr umla konustum oda bilmiyorum tutunma kanamasi olabilir yada tutunamadiginin belirtiside olabilir diyor moralim cok bozuk benim gibi lekelenmesi olan varmi aranizda?

öncelikle aramıza hoş geldin canım.bence kafana takma tutunma kanaması olabilir bi çok kişide böyle olduğunu duymuştum moralini bozma. çoğu gitmiş azı kalmış hcg sonucunu bekle inşallah sonucun pozitif çıkar canım

emsall35 tşk canım sende kanama varmı bende yok. ama herkeste olacak diye bir şeyde yok değilmi. ne zaman belli olacak senin

İyi dileklerini ileten herkese sonsuz teşekkürler. Allahım hepimizin yüzünü güldürür inşallah. 14 Şubatta iyi haberi vericem hepinize. Allahım emeklerimizi boşuna çıkartmasın.. Aminnn:ecrin_bebek:

selam, crione jeli bende kullanıyorum. aynısı banada oldu. hatta ben mantar oldum zannedip korkmuştumkaydirigubbakcemile3 bir sorun olmaz merak etme. jeli kullandıtan sonra 15-20 dk. uzanman gerekir. gerekli dozu almış bulunuyorsun o zaman. gün içinde arta kalan gelmeye devam edecek biliyorum cünkü 15 gündür kullanıyorum. bol şans Şeniz

teşekkür ederim canım arkadaşım. senin hangi aşamada işteryim fazla takip edemiyorum.daha önce olmamıştı korktummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…