selam kızlar
tecrübelerinizden faydalanmak adına birşey sormak isiyorum. Transferden sonraki 9. gün bugün. Dayanamayıp test kitlerinden bir tane alıp yaptım. 2. çizgi silik çıktı. Bildiğim kadarıyla bu gebelik var anlamına geliyor. Aynı şeyi yaşayıpta sonradan gerçekten hamile olan var mı aranızda. Kendimi çokta fazla ümitlendirmek istemiyorum ama bi umut işte. Teşekkür ederim şimdiden.
kızlar günaydın birşey soracağım ben jel kullanıyorum. bugün sabah lavobaya gittim ve topak topak peçeteye geldi.. sorun olurmuuu
sağol canım tşk aradım ama ulaşamıyoummm:asigim:ben hiç kullanmadım.kullanan arkadaşlar daha iyi aydınlatır canım seni.doktorunla bir görüşsen?sanırım sorun olmaz.sen içini ferah tut...:CüvCüv::lepi:
kızlar günaydın birşey soracağım ben jel kullanıyorum. bugün sabah lavobaya gittim ve topak topak peçeteye geldi.. sorun olurmuuu
selam arkadaşlar ben bişey öğrenmek istiyorum.Hayırlısıyla mart ayında 2. tüp bebek denememi yapıcam.Ama benim yumurtalarım kaliteliydi ve hepsi döllenmişti fakat dondurulmuş yumurtam yok.çünkü benim gittiğim merkezde dondurma işlemi yapmıyorlarmış. neyse şimdi ikinci denemedede tekrar ilki gibimi olacak acaba. ilk denememde d.kontrol hapıyla başlayıp lucrin bir süre sonra gonal f + lucrin kullandım.en sonda bildiğiniz gibi çatlatma iğnesi.ilk tedavim 1 ay sürmüştü. neyse çok uzattım.... sormak istediğim şimdi 2.denemedede tekrar bu aşamalardanmı geçicem tekrar 1 aymı sürer??.bide bu uzun protokol kısa protokol ne oluyor? cevaplarsanız sevinirim..
tebrik ederimmm darısı başıma inşallah. 14 şubat b-hcg. nasıl sabredicem bilmiyorum. :))))))
tamam canım sağol bilgin için benimki sarı gibiii seninki
slm arkadaslar
ben aranizda yeniyim benim transferim olali bugün 8 inci gün ama benim 3 -4 gündür lekelenmem var belim cok agriyor gögüslerim cok hasas ve kasiklarimda batisma var
lekelenme hakkinda dr umla konustum oda bilmiyorum tutunma kanamasi olabilir yada tutunamadiginin belirtiside olabilir diyor moralim cok bozuk benim gibi lekelenmesi olan varmi aranizda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?