2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

slm canım,inşallah bebişler tutunurlar ay çok heyecanlı,dilerim hepsi tutunur ve sağlıklı bir şekilde bebişlerine kavuşursun canım,haydi hayırlısı yattığın yerden kendin için ve bizler için bol bol dua et K.İ.B.

o sancı banada olmuştu.3 aşılamamın 3ündede oldu.tüp bebektede yumurta toplatmaya gitmeden 5 6 saat önce aynı sancının daha fazlasıydı.ağlaya ağlaya gittim doktora.şimdi o acıları birdaha çekeceğim çok korkuyorum.

başa gelen çeliliyor mecburen, rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.canım yalnız şunu anlamadım yumurta toplatmaya gitmeden önce niye ağrın oldu ki bildiğim kadarıyla aşılama sonrası bu ağrı oluyor.

tabi canim eklerim hemen...

Yaz hamisleri adaylari listesi
mehay_________________tup bebek uzun protokol
helin hivda
esingul
gamze-su
tulipe
aktuel
adayadayı_______________mikroenjeksiyon uzun protokol____25 haziran transfer
egecan_________________mikroenjeksiyon uzun protokol_____27 haziran baslangic
asli
alaren
yesbu
hulya35________________tup bebek ______________________sonuc 27 haziran
ayseakgul
kaderli
yesbu
narin cadi________________tup bebek___________________7 temmuz sonuc
civciv1981
karamelli neskafe__________tup bebek__________________temmuz ayinda baslangic
mislina___________________tup bebek__________________16 haziran baslangic
gulen____________________mikroenjeksiyon uzun pro.______agustos baslangic
btrklc____________________tup bebk uzun protokol________temmuz ayi sonu
a.acele___________________tup bebek__________________temmuz baslangic
butterfly's'_________________tup bebek uzun protokol_______22 haziran baslangic
civciv1981_________________tup bebek___________________temmuz ayi basinda
karmakarisik_______________tup bebek __________________26 haziran transfer
gokse____________________tup bebek___________________4 temmuz sonuc

pelly1 _________negatif.......ama yola devam....
kedersiz_________negatif .....vazgecmek yok....

en yeni listemiz :)))

Son düzenleme:
evet canim bende cok uzuluyorum boyle yapilinca.....zor gunlerini burda destek alarak gecirip sonra unutmalari kotu...cok kotu....:1no2:
EGER OYLE DUŞUNUYORLARSA DİYECEK SOZ YOK TABİ ALLAH MUTLULUKLARINI DAİM ETSİNN :sm_confused::sm_confused::sm_confused:

şakkıdı oyle diyelim biz yinede...a.s

canim bendede oldu o siddetli agrilar...bazi arkadaslar bebek tutununca oluyor diyor ama bende tutunmamisti malesef...ama yinede pozitif dusunelim senin icin insallah senin sancin bebektendir canim....

7 temmuzu iple cekiyorum narincim.....

çok teşekkür ederim canım benimle bu heyecanı paylaştığın için inşallah eylüle kadar hamiş olursun sana arkadaşlara kendime hep dua ediyorum .düşünmekten beynim sulandı artık nasıl olacak ne olacak diye sanki zaman geçmiyor 7 yıl bekle 7 temmuzu bekleyeme olacak işmi bu neyse bekleyeceğiz:1hug:

bende temmuzda tüp bebek deneyeceklerdenim. ilk kez. şu an ilaçlarımı kullanıyorum .1 haftaya yumurtalarım toplanacak inşallah. sonrası da allahın rızasına kalmış. inşallah hepimizin duası kabul olur. çok heyecanlıyım.

etmezmiyim inşallah rabbim bizede tattıracak anneliği dilerim allahtan emeklerimiz boşa gitmesin adım atsan para bu nasıl iştir anlamadım.vallaha ümitliyim sanki dr. lar ve embriyologlar herşey harika oldu dedi embriyolar süper dedi ama allahın dediği olurhepimiz için hayırlısı umarım sonunda böyle yapacağız:hooray:

hayırlı olsun tedavin şuan yumuşların ne durumda kist felan yok değilmi?a.s

yok canım kistim yok şükür. yumurtalrın son durumunu bilmiyorum işte.bugün 3. gonal f i yaptım.cuma kontrol var. 10 yumurta olacak dedi dr.um. maşallah sen atlatmışsın. inşallah sonucunu alınca bayram yaparız ve bize de moral olur.

selam kızlar malesef bu sabah hastalandım .10 temmuz günü tüp bbek için randevu aldım sanırım ayın sonu gibi tedavim başlar .bakalım hayırlısı olur inşallah.a.sa.s

tatlım ne yapalım elden hiçbirşey gelmez sabırlı ol hepsini yaşadım ama bir faydası olmuyor üzülme.rabbim neler yarattı bizede verir inşallah bebiş :1hug:

sevindim canım hadi birşey kalmamış allah yüzümüzü güldürsün:1hug:

kızzzzz hamişmisin yoksa deli ğibi sevinirim valla hayat süprizlerle dolu olur olur.bu güne kadar dr.ne yaptırdıysam ağrılarım oldu ama çok duydum hamiş oluncada ağrılar oluyormuş en güzeli beklemeka.s.

adayadayi,kizlar bende burdayim benide ekleyin
3 gundur basladim ialclara
ayin 2 sinde doktora gidecegim
ne zamam toplanacak yumurta belli olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…