2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

hiiç korkma hakkında hayırlısı inşallah. tüp bebk yaptırdık 14ü b-hcg günüm ama dün gece test kitlerinde bir tane alıp yaptığımda 2. cizgi hafif silik çıktı herkes hamilesin diooo DDDDD hadi hayırlısı. içim içime sığmıyor. nasıl geçecek şu 2 gün bilmiyorum.

canıom sen hamilesin o zamannnn. geçmiyor günler benimde 17 şubat doğum günümden 1 gün sonra belli olacak bana en güzel doğum günü hediyesi olur inşallah. allah herkese nasip etsin. sen bebişine iyi bakkk sev onu. ben ve babası her gece konuşuyoruz... inşallah hisseder bizim onu çok sevdiğimizi

ayyy yerim onu ben ne kadar güzel tutunmuş sana bebişinnn

sağol canımmmm Allah razı olsun. inşallah seninki ve diğer bekleyen tüm arkadaşlarımızınkide annelerine tutunacaklar sıkı sıkı inşallah sende iyi haberler vereceksin. benim ilk mikroenjeksiyon denememde oldu çok şükür 3 embriyo transfer edildi bi tanesi anneye tutunmuş sıkıca Allah ıma şükürler olsun. darısı hepinizin başına

kızlar benim bugün 9.günü transferimin çok merak ediyorum acaba test alıp evde yapsam belli olurmu? hiç bir belirtide yok hamile olduğuma dair bakalım hayırlısı

merhabalar bende 2. denememi yapıyorum 1. yi 19 haftalıkken kaybettim.Şimdi dondurulmuşlarımı kullandım 3 tane transfer edildi geçen çarşamba günü.P.ttesi günü test yaptıracağım inş. pozitif çıkar....

canım verdiğin bilgi için öncellikle teşekkür ederim.evet 2. tedavimide aynı doktorla devam edicem.tedaviye verdiğim cevap çok olumlu hiçbir aksilik olmadı.zaten bende hiç bir problem yok.azospermi bizim problemimiz.benim tedavimin bu kadar sürmesi rahmi dinlendirmek ve tedaviye hazırlamak için doğum kontrol hapı kullanmamdan dolayı.iğneleri fazla kullanmadım.5 gün kadar 10 ml lucrin sanırım 1 hafta 10 gün kadarda 5ml lucrin +gonal f kullandım.gonal f lerimin dozajıda her kontrole gitmemde azaltılmıştı. neyse canım tekrar teşekkür ederim.kafamda soru olarak kalacağına cevabınla bilgim olmuş oldu.Allah'ım inşallah hepimizi bu yolda sevindirir.a.s.a.s.a.s.

canım verdiğin bilgi için öncellikle teşekkür ederim.evet 2. tedavimide aynı doktorla devam edicem.tedaviye verdiğim cevap çok olumlu hiçbir aksilik olmadı.zaten bende hiç bir problem yok.azospermi bizim problemimiz.benim tedavimin bu kadar sürmesi rahmi dinlendirmek ve tedaviye hazırlamak için doğum kontrol hapı kullanmamdan dolayı.iğneleri fazla kullanmadım.5 gün kadar 10 ml lucrin sanırım 1 hafta 10 gün kadarda 5ml lucrin +gonal f kullandım.gonal f lerimin dozajıda her kontrole gitmemde azaltılmıştı. neyse canım tekrar teşekkür ederim.kafamda soru olarak kalacağına cevabınla bilgim olmuş oldu.Allah'ım inşallah hepimizi bu yolda sevindirir.a.s.a.s.a.s.

kızlar acil bişi sorucam artık bekleyemiyorum çıldırıcam bu bekleme işi ne kadar zormuş ya bugün benim 7. günüm geçen perşembe transfer olmuştum idrar testi yapsam çıkarmı meleklerimin benimle olduğunu bilmeye çok ihtiyacım var ya nolur cevap yazın hemen

evet cnm haftasına çıkıyor idrar testinde

mrb kader ortaklarim 2-3 gundur paylasimlarinizi okuyorum ama yazmak bugun nasip oldu yani araniza yeni katildim.7 subat ta transferim oldu 17 subat tahlil gunum bende sizler gibi heyecanla bekliyorum.paylasimlarinizi okudukca daha bi heyecanli, olumlu dusunmeye basladim.Dilerim Allah im butun emek verenlere isteyenlere hayirli saglikli evlat nasip eder..::1rolleyes:

ya bişey sorucam benim adet ağrısına benzer ağrım oluyor birde kasıklarım ağrıyor bu sizdede oluyormu yoksa benimki tutmadımı acaba...

canancim ayni endise bendede vardi.transferden 1 gun sonra hafif kanamam oldu.seninde bahsettigin agrilar bendede var.5 gundur de ara ara devam ediyor.benim bu siteyi bulmama bu endiseler vesile oldu.paylasimlardan okudugum kadariyla olabiliyor boyle agrilar bu bebis tutmadi anlamina gelmiyor.ayni agrilari yasayip endise duyup hamile olan arkadslarimiz var yazmislar.yani birtek sen degilsin endise etme sabirli olalim olumlu dusunelim..

ohhh beni biraz rahatlattın bende idrar tahlili yapmayı düşünüyorum. Ama korkuyorum belki idrarda belli olmazsa moralim bozulur diye ama bi yandada sabırsızlanıyorum

aynen bende idrarda bakanlari okudukca aceba bende yapsammi diyorum ama benim cok erken 7 subat transfer gunum .birde geneli 12 gun sonraya tahlil vermis benim dokt 10 gun sonraya verdi.idrarda bakarim cikmaz falan moralim bozulur kendimden eminim olcaksada olmaz o moralle en iyisi sabretmek.Canan senin transferin ne zaman oldu ?

merhaba arkadaşlar,1 hafta olmuş test yapsam çıkarmı diye soruyorsunuz.cevap yazmak istedim.bir hafta test için biraz erken çünkü yanıltıcı olabiliyor,şöyleki gebelik varsa bile negatif cıkıp moralinizi bozabilir biliyorum beklemek çok zor ama biraz daha sıkın dişinizi moralinizi bozak birsey yapmayın.allah büyük sadece dua edelim.ben en son 9 güne kadar dayanabildim ve test yapmıştım idrarda cıktı ertesi günde kanda göründü ama kimyasal gebelik oluşmuştu.bence sizde dayanabilirseniz bekleyin inşallah emeklerimizin karşılığını alırız.

kimyasal gebelik mi?o nasil oluyor?

kimyasal gebelikler erken dönem gebelik kaybıdır.yani aslında embriyo rahime tutunuyor.bhcg salgılamaya baslıyor.ancak bir sekilde sona eriyor.bhcg değeri sağlıklı gebeliklerde 2 günde bir 2 katına çıkması gerekir.ancak kimyasal gebeliklerde bu değer artısı 2 katı olmuyor.ben en son tedavimde kimyasal gebelik yasadım.10 gn değerim 20çıktı,12.gün değerim 50 idi.14,gün değerim 56oldu,16,gün değerim 26,ya düştü18,gün değerim 4 dü.yani gebelik sonlanmıstı.benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…