2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

canlarım bende bir bel ağrısı var ve karnımda bir gurultu anlatamam.. ayrıca sanki tuvaletim varmış gibi şişim ve çok afedersiniz altıma yapıyormuş gibi akıntım var tarnfer 7 bugün cevap yazarmısınız

ben doktora gebelik belirtilerini sormuştum bikere kesin değil ama sık ıdrara çıkma göğüslerde hassasiyet adet olacakmış gibi ağrılar mide bulantısı benim arkadaş hamileyken tuvaletten çıkmıyodu

cnm bana dr um 12. ve 14. günlerde yaptırdı sadece testimi. bu pazartesi 14. gğnğmde değer 386 12. günde 180 dii. şimdi 17.günümdeyim ama bi daha yapmadım hiç bişey pazartesi kontrole çağardı. yarın gidip yaptırsam mı tekrar kan testi napsam? kimyasal gebelikle dış gebelik aynı şeymi. çok korkuyorum ben yaa

kızlar mrb.bugun transferın 8.günüdü ve test yaptım hafif silik gibi çıkmış sonuç2.çizgi silik gözüktü yrn.kana baktrsammı diyorum...Sizlerin böyle olmuşmuydu kafam karıstı yapmasydım daha iyiydi aslında..

merhaba arkadaşlar,
bugün yumurta toplama işlemim yapıldı. 8 adet yumurta aldılar. Yarın arayıp bilgi vereceklerini söylediler. Umarım hepside gelişir. Hamilelik haberi alan herkesi tebrik ederim. Darısı bizlerin başına

canım hayırlısı olsun.tedavini:içelim: nerede yaptırıyorsun?

ohhh beni biraz rahatlattın bende idrar tahlili yapmayı düşünüyorum. Ama korkuyorum belki idrarda belli olmazsa moralim bozulur diye ama bi yandada sabırsızlanıyorum

selam canan benimde ilk tüp bebek denemem de aynı oldu .kasıklarımda ağrı,hafif lekelenmeler oldu.bebek kesesini görmeye gideceğim günden 2 gün önce kanama oldum ve kan değerlerimin düştüğünü öğrendim yani düştü tutmadı. Allah herkesin kalbine göre versin. bakalım bende mayıs gibi 2. deneme için istanbula gelicem. bu arada sen nerede yaptırdın

mselam özlem kaçıncı tüp bebek denemen. doktorun nasıl ben ilk denemede çok sorunlar yaşadım.istanbulda bilindik yerde denedim ama memnun kalmadım.2.ci içinde mayıs gibi gelmeyi düşünüyorum. hakkımızda hayırlısı olsun inş

kızlar böle sırtım acayip ağrıo kemikleirm sanki sızlıo bide nefesim daralıomuş gibi ay belirti aramak ne saçma gelio bazen düşününce ama napim

umutseli ben memorial hastanesinde tedavi görüyorum.çokta memnunum ilk denememide orada yaptırmıştım ama benim rahimde septum vardı bundan dolayı 19 haftalıkken kaybettim.kasım ayında orada ameliyat oldum şimdi dondurulmuşlarım transfer edildi 3 tane.

bebiş istiyoruz boşver yapma belki idrarda çıkmaz bu ihtimal yüksek çünkü bekle moralin bozulmasın.Benim göğüslerim çok sızlıyor adet ağrısına benzer ağrım var birde kasıklarım ağrıyor arada.

kızlar böle sırtım acayip ağrıo kemikleirm sanki sızlıo bide nefesim daralıomuş gibi ay belirti aramak ne saçma gelio bazen düşününce ama napim

merhaba canım benimde denemem aynı seyler olmuştu nefesim çok daralıyordu,özellikle ayaga kalktıgımda ama birkacgün sonra geçti.dr bana yapmam gerekenlerle ilgili bir kagıt vermişti.orada aşırı nefes darlığı varsa bize bildirin yazıyod.çok rahatsız ediyorsa dr arayıp görüş istersen.allah emeklerimizi boşa cıkarmasın.

gunaydinlar..benimde 6.gunum 4 gunum kaldi..heyecanim gun gectikce artiyor.ayrica agrilarim da artmaya basladi onceden sadece ara ara adet sancisi gibi vardi 2 gundur siklasti. Belim agrimaya, goguslerim sizlamaya basladi:çok üzgünüm:kafam iyice karisti.

canım korkma bende herşey bitti . şimdi karnımda gurultu ve akıntı var akıntıda ıslak yani kısacası kaçırırı gibiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…