kimyasal gebelikler erken dönem gebelik kaybıdır.yani aslında embriyo rahime tutunuyor.bhcg salgılamaya baslıyor.ancak bir sekilde sona eriyor.bhcg değeri sağlıklı gebeliklerde 2 günde bir 2 katına çıkması gerekir.ancak kimyasal gebeliklerde bu değer artısı 2 katı olmuyor.ben en son tedavimde kimyasal gebelik yasadım.10 gn değerim 20çıktı,12.gün değerim 50 idi.14,gün değerim 56oldu,16,gün değerim 26,ya düştü18,gün değerim 4 dü.yani gebelik sonlanmıstı.benneyaptımki
wasabi tebrik ederim.hamilesiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn
hoho senin nasıl gidiyor canım?bebiş üzmüyor değil mi annişini?
merhaba arkadaşlar,
bugün yumurta toplama işlemim yapıldı. 8 adet yumurta aldılar. Yarın arayıp bilgi vereceklerini söylediler. Umarım hepside gelişir. Hamilelik haberi alan herkesi tebrik ederim. Darısı bizlerin başına
Teşekkür ederim.canım hayırlısı olsun.tedavini:içelim: nerede yaptırıyorsun?
canlarım bende bir bel ağrısı var ve karnımda bir gurultu anlatamam.. ayrıca sanki tuvaletim varmış gibi şişim ve çok afedersiniz altıma yapıyormuş gibi akıntım var tarnfer 7 bugün cevap yazarmısınız[/QUOT
Canım aynı akıntı bendede var benim bugün transferin 8. günü ben bugün dayanaayıp test yaptım negatif çıktı.Doktorum 12. günde bile idrar tahlili yapma çıkmaya bilir kanda baktır dedi ama ben dayanamadım şimdi moralim bozuldu.
ohhh beni biraz rahatlattın bende idrar tahlili yapmayı düşünüyorum. Ama korkuyorum belki idrarda belli olmazsa moralim bozulur diye ama bi yandada sabırsızlanıyorum
canlarım bende bir bel ağrısı var ve karnımda bir gurultu anlatamam.. ayrıca sanki tuvaletim varmış gibi şişim ve çok afedersiniz altıma yapıyormuş gibi akıntım var tarnfer 7 bugün cevap yazarmısınız[/QUOT
Canım aynı akıntı bendede var benim bugün transferin 8. günü ben bugün dayanaayıp test yaptım negatif çıktı.Doktorum 12. günde bile idrar tahlili yapma çıkmaya bilir kanda baktır dedi ama ben dayanamadım şimdi moralim bozuldu.
canım başka belirt,i varmı sende.ben cmt yapmayı düşünüyorum ama cesaret gerekiyorŞeniz
kızlar böle sırtım acayip ağrıo kemikleirm sanki sızlıo bide nefesim daralıomuş gibi ay belirti aramak ne saçma gelio bazen düşününce ama napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?