2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

canım korkma bende herşey bitti . şimdi karnımda gurultu ve akıntı var akıntıda ıslak yani kısacası kaçırırı gibiii

cnm sendede benzer agrilar varmiydi?kac gun surmustu?simdi o agrilar gecmis sende demekki bebesin tutunmus belirtileri baslamis gibi bi yorum yapiyorum kendimce.ilk denemem benim 8 yillik evliyim.benim tuplerim kapali,esimde sorun yok birde yumurtlamam azdi.ilaclarla 5 tane cikti.sukur 5 i de doluymustu.5 emriym olustu 3 tane kaliteli yerlestirildi.kendimce simdiye kadar rahattim diyordum hani sorun tuplerimdeyse simdide tupleri gectiler rahime koydular.ee baska bi sorun yoksa tutar gibisinden dusunuyordum.ama 2 gundur agrilarim siklastikca endise etmeye basladim.:bbo:

Canım, moralini yüksek tut. Umarım ilk denemende tutar.Olulu düşün ki bebişlerin senden o elektriği alıp sana sıkı sıkı tutunsunsüprizzzzzsüprizzzzz

Günaydın canım, Benim ilk denemem Beylikdüzü Medicana Selman beyden çok memnunum insanın içini çok rahatlatıyor. Birkere herşeyi detaylı bir şekilde anlatıyor. Bütün sorularına sabırla cevap veriyor. Ayrıca hemşirelerde çok ilgili. Umarım sonuçta olumlu olur.
Seninde 2. denemende başarılar diliyorum. Hayırlı sonuçlar alman umuduyla

canım bak bebişleri üzmeeeee... canım benim 5 .günden sonra ağrılar bitti. bende başladım niye bittiii diye oku istersen.korktum tutmadımı diye..herkeste belirtiler farklı..canım bende 2 yıllık evliyim 1 aşılam tutmadı.sen morel bozma.

kızlar mrb.transferım 9.günü test sonucuma bakarmısınız görüyormusunz 2.çizgiyi...

Eklentiler

• $Fotoğraf-0ü.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 27
kızlar mrb.transferım 9.günü test sonucuma bakarmısınız görüyormusunz 2.çizgiyi...

merhaba canımseni etkilemek istemem ama genelde ikinci cizgi silik cıkınca gebelik oluyo.bende 9 günümde idrar testi yapmıştım böyle cıkmıştı ertesi günde kan tahlili yaptık gebelik vardı.bügün kan testi yapsan cıkar.insallh mutlu güzel haberlerini alırız.

merhaba arkadaşlar yarın yumurta toplama işlemim var.6 tane yumurta oluştu ama ikisi küçük yani dört tane var.insallah 4 taneside kaliteli olur ve döllenir.öyle yorgunumki.3 yıldır evliyim ve anne olmayı sizler gibi çok istiyorum.bu üç yıla kistten dolayı 2 ameliyat 1aşılama ve 3 kezde tüp bebek sıgdırdım.bu üçüncü ve ben oyle tuhaf hissediyorumki kendimi içimde ne umur nede umutsuzluk var kocaman bir boşluk psikoloji cok önemli biliyorum ama bu konuya odaklanamıyorum.hayırlısı bakalım yarını atlatayımdahayırlısıyla.allah yardımcımız olsun

kızlar böle sırtım acayip ağrıo kemikleirm sanki sızlıo bide nefesim daralıomuş gibi ay belirti aramak ne saçma gelio bazen düşününce ama napim

canım benim benimde bugün transferimin 10.günü bugün senin gibi sırtım kemiklerim acayip sızlıyor belim çok ağrıyor sabah kalktım yataktan göğüslerim çok gergin üzülüyüm mü? seviniyim mi? bilemiyorum adet belirtisimi yoksa hamileyim mi? anlamadım iki günüm kaldı ama çok merak ediyorum test alıp yapsammı diye düşünüyorum birde çıkmazsa üzülürüm diye cesaret edemiyorum.
rabbim mübarek cuma saatinde hepimize hayırlısıyla evlat nasip etsin.emeklerimizi boşa çıkarmasın ALLAHIM​

canım, bu sefer Allah emeklerini boşa çıkarmaz inşallah:CüvCüv:mutlu haberi alırsın

Arkadaşlar,biraz önce aradılar 8 yumurtadan 7 döllenmiş. durumlarının iyi olduğunu ve gün gün bana bilgi vereceklerini söylediler. İçimde tuhaf hisler var. Şimdi 7 tane bebişim büyüyor. Allahım transfer gününe kadar sağlam kalmalarını nasip etsin. Umarım banada sıkı sıkı tutunurlar.:ecrin_bebek:

Çok heyecanlıyım, İçimdeki hisleri anlatamıyorum. Umarım hepsi sağlıklı olur. Çünkü transferden geri kalan olursa dondurmak istiyorum.
Ne olur dualarınızı eksik etmeyin. Özellikle hamiş olan arkadaşlar sizin dualarınız kabul olur. Bizler için bol bol dua edin

ozlencim çok sevindim. İçini ferah tut. Çok heyecan yapma. Bişey kalmamış artık bebeklerine kavuşmak için. Allah gönlüne göre versin canım. Dualarımız seninle...

Canan28 , Thirdeyes ve Bebiş istiyoruz arkadaşlarım destekleriniz için çok teşekkür ederim.

cnm kimyasal gebelikle dış gebelik farklıseyler.ancak testi 2 günde bir istemesinin sebebi dış gebelik ihtimalini ortadan kaldırmak.bu sebeble değerim 5 in altına düştüğünü görene kadar testi tekrarlattılar. Ama senin değerin düşmemişki tam tersine olması gerektiği gibi 2 katı yükselmiş.korkacak bir sey yok.pazartesi keseyi görmek için kontrole çağırmıstır.tebrik ederim.

Son düzenleme:

tebrkler cnm..yumurta sayin guzel 7 tanesi dollenmis sen kafani rahat tut olumlu dusun gerisi kendiliginden gelir inslh hepmiz bianonce bebislerimize kavusuruz..:CüvCüv:

bugun transferinin 9.-10.gunu olan arkadslarim test sonuclariniz 2-3 gun sonra belli olcak inslhh pozitif olur.yazmayi unutmayin guzel haberlerinizi bekliyorum..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…