canım korkma bende herşey bitti . şimdi karnımda gurultu ve akıntı var akıntıda ıslak yani kısacası kaçırırı gibiii
cnm sendede benzer agrilar varmiydi?kac gun surmustu?simdi o agrilar gecmis sende demekki bebesin tutunmus belirtileri baslamis gibi bi yorum yapiyorum kendimce.ilk denemem benim 8 yillik evliyim.benim tuplerim kapali,esimde sorun yok birde yumurtlamam azdi.ilaclarla 5 tane cikti.sukur 5 i de doluymustu.5 emriym olustu 3 tane kaliteli yerlestirildi.kendimce simdiye kadar rahattim diyordum hani sorun tuplerimdeyse simdide tupleri gectiler rahime koydular.ee baska bi sorun yoksa tutar gibisinden dusunuyordum.ama 2 gundur agrilarim siklastikca endise etmeye basladim.:bbo:
mselam özlem kaçıncı tüp bebek denemen. doktorun nasıl ben ilk denemede çok sorunlar yaşadım.istanbulda bilindik yerde denedim ama memnun kalmadım.2.ci içinde mayıs gibi gelmeyi düşünüyorum. hakkımızda hayırlısı olsun inş
kızlar mrb.transferım 9.günü test sonucuma bakarmısınız görüyormusunz 2.çizgiyi...
kızlar böle sırtım acayip ağrıo kemikleirm sanki sızlıo bide nefesim daralıomuş gibi ay belirti aramak ne saçma gelio bazen düşününce ama napim
merhaba arkadaşlar yarın yumurta toplama işlemim var.6 tane yumurta oluştu ama ikisi küçük yani dört tane var.insallah 4 taneside kaliteli olur ve döllenir.öyle yorgunumki.3 yıldır evliyim ve anne olmayı sizler gibi çok istiyorum.bu üç yıla kistten dolayı 2 ameliyat 1aşılama ve 3 kezde tüp bebek sıgdırdım.bu üçüncü ve ben oyle tuhaf hissediyorumki kendimi içimde ne umur nede umutsuzluk var kocaman bir boşluk psikoloji cok önemli biliyorum ama bu konuya odaklanamıyorum.hayırlısı bakalım yarını atlatayımdahayırlısıyla.allah yardımcımız olsun
cnm bana dr um 12. ve 14. günlerde yaptırdı sadece testimi. bu pazartesi 14. gğnğmde değer 386 12. günde 180 dii. şimdi 17.günümdeyim ama bi daha yapmadım hiç bişey pazartesi kontrole çağardı. yarın gidip yaptırsam mı tekrar kan testi napsam? kimyasal gebelikle dış gebelik aynı şeymi. çok korkuyorum ben yaa
Arkadaşlar,biraz önce aradılar 8 yumurtadan 7 döllenmiş. durumlarının iyi olduğunu ve gün gün bana bilgi vereceklerini söylediler. İçimde tuhaf hisler var. Şimdi 7 tane bebişim büyüyor. Allahım transfer gününe kadar sağlam kalmalarını nasip etsin. Umarım banada sıkı sıkı tutunurlar.:ecrin_bebek:
tebrkler cnm..yumurta sayin guzel 7 tanesi dollenmis sen kafani rahat tut olumlu dusun gerisi kendiliginden gelir inslh hepmiz bianonce bebislerimize kavusuruz..:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?