kızlar arkadaşlarının yönlendirilmesiyle 5 dk önce test yaptım tek çizgi sizce tutmadımı bugün trasferin 8.günü
kızlar arkadaşlarının yönlendirilmesiyle 5 dk önce test yaptım tek çizgi sizce tutmadımı bugün trasferin 8.günü
bebiş istiyorum canım diğer bölümlerden takip ettim. Sanırım ikinci çizgin silik çıkmış:CüvCüv: büyük ihtimalle hamilesin. Net sonucu alınca bizleride bilgilendirmeyi unutma canım.kaydirigubbakcemile5
bugun transferinin 9.-10.gunu olan arkadslarim test sonuclariniz 2-3 gun sonra belli olcak inslhh pozitif olur.yazmayi unutmayin guzel haberlerinizi bekliyorum..:Saruboceq:
merhaba canım insallah güzel haberlerini alırız.ama senin şimdide belli olur,yani yarın dayanamıyorsan yarında kan testini yaptıraabilirsin.benim 10 gün kanda cıkmıştıahrem canım benim bugün transferimin 10.günü iki günüm kaldı. sabırsızlıkla bekliyorum inşallah senin dediğin gibi olur pozitif yazmayı ALLAHIM nasip eder.tüm arkadaşlara inşallah
ilgilenen merak eden herkese sonsuz teşekkürler. dualarınız bana çok yardımcı oldu. yüce rabim benim akıttığım bu mutluluk gözyaşlarından hepimize nasip etsin :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?