2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

kızlar arkadaşlarının yönlendirilmesiyle 5 dk önce test yaptım tek çizgi sizce tutmadımı bugün trasferin 8.günü

kızlar arkadaşlarının yönlendirilmesiyle 5 dk önce test yaptım tek çizgi sizce tutmadımı bugün trasferin 8.günü

canimcim daha erken. herkeste ayni olmayabilir.baska arkadaslarda silik cikti bende cikmadi tutunmadimi diye dusunme.o testte yanilma olasiligi fazla sakin olumsuz dusunup bebislerini uzme.kaydirigubbakcemile5

hayatım sakın canını sıkma olumsuz düşünme. Daha 8. gündesin testte çıkmama ihtimali yüksek.
Hem idrar testi çok güvenli değil. Heleki bukadar erken zamanda teste güvenme. Tek bebek olabilir bu nedenle testte çıkmamış olabilir. Bugüne kadar ne yazılar okuduk israrda negatif olupta 12. gün mutlu haberi alanlar oldu.
Şimdi yaptığın testi unutup kendini 12. güne odaklamanı ve bugüne kadarda test yaptırmamanı rica ediyorum
Ayrıca sakın moralini bozma bebişin bu sıkıntıyı hissedebilir.
Şimdi son 5 dakikayı hafızandan silip beklemeye devam et. Dört gözle 12. gün mutlu haberini bekliyoruzhihoyyyt

bebiş istiyorum canım diğer bölümlerden takip ettim. Sanırım ikinci çizgin silik çıkmış:CüvCüv: büyük ihtimalle hamilesin. Net sonucu alınca bizleride bilgilendirmeyi unutma canım.kaydirigubbakcemile5

evet canım onu yazacaktım sizeeee 2.çizgi 5 dk sonra silik çıktı bir tek sizinle ve iş arkadaşımla paylaştım. ümitlenmek istemiyorum ümitsizde olmak istemiyorum. cevap yazan bütün arkadaşlara tşk ederim.:teytey:

Bebiş istiyoruz sakın canını sıkma 12. günü bekle bu test yanıltıcı olmuş olabilir.hepimiz aynı sıkıntılar geçiyoruz hepimizin morale ihtiyacı var.İnş. birbirimize moral kaynağı oluruz.

kızlar bugün transferimin 11. günü. yarın b-hcg var. çook heyecanlıyım içim kımıl kımıl kaydirigubbakcemile3yarın iyi haberi vericem inşallahh.

wasabi canım hemen cevap yaz.. hamiş arkadaşlarımıza bir kişi daha eklenecek

wasabi canım umarım yarın mutlu haberleri alır ve bizlerle paylaşırsın. Bizlerede moral olmuş olur. Haberlerini dört gözle bekliyoruz. Dualarımız seninle canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bebiş istiyoruz kullanıcısından alıntı

canım sakın canını sıkma kafanı takma...ümit ediyorum ve inanıyorumki bebişlerin seninle....4 gün sonra o mutlu haberini bekliyoruz inşallah...:Saruboceq::Saruboceq:

wasabi inşallah sendende bu güzel haberi alırız... sonucu yaklaşan bütün arkadaşlardan güzel haberler alırız....
a.s.a.s.a.s.

bugun transferinin 9.-10.gunu olan arkadslarim test sonuclariniz 2-3 gun sonra belli olcak inslhh pozitif olur.yazmayi unutmayin guzel haberlerinizi bekliyorum..:Saruboceq:

ahrem canım benim bugün transferimin 10.günü iki günüm kaldı. sabırsızlıkla bekliyorum inşallah senin dediğin gibi olur pozitif yazmayı ALLAHIM nasip eder.tüm arkadaşlara inşallah

ahrem canım benim bugün transferimin 10.günü iki günüm kaldı. sabırsızlıkla bekliyorum inşallah senin dediğin gibi olur pozitif yazmayı ALLAHIM nasip eder.tüm arkadaşlara inşallah
merhaba canım insallah güzel haberlerini alırız.ama senin şimdide belli olur,yani yarın dayanamıyorsan yarında kan testini yaptıraabilirsin.benim 10 gün kanda cıkmıştı

arkadaşlar daha önceden tüp bebek tedavisi görüp tutmayan arkadaşlardan lütfen cevap veren olursa çok sevinirim.. ocak ayında negatif sonuç aldım. negatif sonuç alıpta ertesi ay adet gecikmesi olan arkadaşlar varmı?? kullandığımız ilaçlar hormon dengemizi bozduğu içinmi acaba geciktim bu ay.. gerçi daha 2 gün gecikti eğer yanlış hesaplamıyorsam.ama en son 16 ocakta regli oldum 28 günde bir hiç aksamadan olurdum.hesaplıyorum hesaplıyorum 12 şubatta olmam gerekiyordu... sizce bu durum normalmi...:uhm: :uhm::uhm:

kızlar sevgililer gününüz kutlu olsun. bizim sevgililerimiz olan çocukalrımıza bir an önce hayırlısıyla kavuşmak nasip etsin allahım...kızlar güzel haberler bekliyoruz hepimiz.wasabi neredesin canım

ilgilenen merak eden herkese sonsuz teşekkürler. dualarınız bana çok yardımcı oldu. yüce rabim benim akıttığım bu mutluluk gözyaşlarından hepimize nasip etsin :Saruboceq:

kızlar tüp bebekte en başarılı hast neresi sizce hast ve dr arıyorum lütfen yardımcı olun istdan tşkler

ilgilenen merak eden herkese sonsuz teşekkürler. dualarınız bana çok yardımcı oldu. yüce rabim benim akıttığım bu mutluluk gözyaşlarından hepimize nasip etsin :Saruboceq:

tebrikler canımmmmmmmmmm.çok sevindimhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…