tebrikler canımmmmmmmmmm.çok sevindimhihoyyyt
kızlarr hamileyimmmm :sm_cool:
arkadaşlar daha önceden tüp bebek tedavisi görüp tutmayan arkadaşlardan lütfen cevap veren olursa çok sevinirim.. ocak ayında negatif sonuç aldım. negatif sonuç alıpta ertesi ay adet gecikmesi olan arkadaşlar varmı?? kullandığımız ilaçlar hormon dengemizi bozduğu içinmi acaba geciktim bu ay.. gerçi daha 2 gün gecikti eğer yanlış hesaplamıyorsam.ama en son 16 ocakta regli oldum 28 günde bir hiç aksamadan olurdum.hesaplıyorum hesaplıyorum 12 şubatta olmam gerekiyordu... sizce bu durum normalmi...:uhm: :uhm::uhm:
kızlarr hamileyimmmm
canım seni çokkkk tebrik ediyorum... inan çok sevindim :dance: kendine ve bebişlerine iyi bak:teytey::teytey:
bakgun cnm senin sonucun yarin belli olacak dimi?idrar da baktin mi?ilk denemen mi?nerede tedavi oldun?tedavi sebebi seninlemi esinlemi alakaliydi?offf iyice panik oldum.benim ilk denemem 17 si tahlil gunum veeeee adet olcakmis gibi belirtilerim cok moralimi bozuyor.:çok üzgünüm:
merhaba canım,kendını strese sokma.bu belirtiler olabiliyo,ğögüsde şişlik hassasiyet kasık agrıları bunlar normal.benimde aynı şikayetlerim olmuşdu nerdeyse iki beden büyüdü kullandıgımız jelin endikasyonları prospektüsü okursan görüürsün.sıkma canını allah büyük dua et...
arkadaşlar benimde ilk tüp bebek denemem olacak güven hastanesi hakkında bilgisi olan varmı yardımcı olursanız sevinirim orda yapan varmıhihoyyyt
destegin icin sagol cnm ama ben jel falan kullanmiyorum.arkadslarin kulladiklarinda farkli benim ilaclarim.transferden sonra antibiyotik,uzerinde gunler yazili olan bi hap hergun igne pazartesi ve bugunde farkli bir igne oldum yani toplam 2 ignem antibiyotik ve hap.jel falan vermedi.10 gun sonra gel dedi.senin durumun nedir?kacinci denemen?
canım benim üçüncü denenm.ikkincisinde kimyasal gebelik oluştu.3 için basladık bügün yumurtalarım toplandı
Canı tebrikler değerin kaç çıktıkızlarr hamileyimmmm :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?