2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

canım benim evet yarın belli olacak hayırlısıyla çok heyecanlıyım idrarda bakmadım çünkü cesaret edemedim çıkmazsa çok üzülürüm diye yapmadım kan testini bekleyeyim dedim ilk denemem benim yeditepe üniversite has.yaptırdım problem eşimde sprem düşüklüğü var.kader arkadaşım aynı şeyleri bende yaşıyorum adet olacakmış gibi belirtilerim var ve çok üzülüyorum ama panik yaparsak kendimize yapıyoruz yarın inşallah hamileyim diye yazmayı rabbim nasip etsin

sen nerde yaptırdın tedavini sorun eşindemi sendemi seninde az kalmış sabret canım çok zor ama ALLAH sabır versin !

arkadaşlarrrrr yarın benimde transfer günüm.lütfen dua edinn.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Arkadaşlar merhaba. Yeni katıldım aranıza. Hep sizin mesajlaınızı okuyor ve heyecanla sonuçlarınızı takip ediyordum. Nihayet dün de benim transferim gerçekleşti. İlk tüp bebek denemem. 3 tane embriyo transfer edildi. Ve o geçmek bilmez bekleme sürecine ben de girdim baklım:Saruboceq:

bluenigt salı günü iğnelere başlıyorum tranfer nezaman oluyo tam olarak rıfat hocamı transferi yapıyor benimde ilk denemem tecrübelerinizden faydalanmak isterim:1closedeyes:

ugurbocei tebrik ederim arkadaşım Allah herkese bebeğini kucaklamayı nasip etsin benimde ilk denemem olcak ben daha salı iğnelere başlıyacam transfer kaçıncı günü oluyo

zlmgncy transfer bende yumurta toplandıktan sonra 3. günde oldu. Yumurta toplama da kişiden kişiye değişiyor. Benimki uzun protokoldü mesela. Seninki uzun mu kısa mı

Arkadaşllar, 8 şubatta pozitif çıktığnı söylemiştim. Tebrik eden arkadaşların hepsine tşk ederim. Fakat dün gün boyunca adet ağrılarım oldu. Gece de kanamam geldi. Ama uzun sürmedi. Doktorumuz salı günü çağırdı. Lütfen dua edin.

hayirli haberini bekliyoruz cnm.haklisin panik yapmamak gerek,bugun daha iyi gibiyim panik azaldi,agrilarim azaldi:1rolleyes:canim benimde ilk denemem fertijin de basladim cok memnun kaldim.bizde sorun benden kaynaklaniyor (tuplerim kapali).bende senin gibi idrarda bakmaya cesaret edemiyorum.dualarim seninle inslh bugun guzel haberini aliriz.

kızlar acaba yarın kan testi yapsam çıkarmı ya hep okuyom her saat sizleri ama yazmak gelmio bi türlü içimden

kızlar acaba yarın kan testi yapsam çıkarmı ya hep okuyom her saat sizleri ama yazmak gelmio bi türlü içimden

canım bugün kaçıncı günündü 10 mu.bu aralar yaptırsan çıkar galiba.benim bugün 8. günüm.dün biraz kasık ve bel ağrım vardı.bugün yine yok.sende durumlar nasıl.

canım bugün kaçıncı günündü 10 mu.bu aralar yaptırsan çıkar galiba.benim bugün 8. günüm.dün biraz kasık ve bel ağrım vardı.bugün yine yok.sende durumlar nasıl.

kasıklarımda çok hafif 2 gündür ağrılar oluyo ama onun dışında hiç bişi yok bende sanki aşağıda adet olcakmışım gibi oluo bazen o kadar salı test günüm normalde yarın 11. gün ama bekleyemiom artık çok zor son günler bak görceksin :CüvCüv:

canım moralini yüksek tut. hamile olduğun zamanda böyle kısa süreli kanama olurmuş. Bizleri haberdar etmeyi unutma

Biraz önce hastaneden aradılar. Yumurtaların gelişmesi oldukça iyiymiş. Yarın arayıp transferin zamanını ileteceklerini söylediler. Ne olur dualarınızı eksik etmeyin:Saruboceq:

benim adetim gelmedi.kan testi de yaptırdık kesin gebelik de yok.doktorumu aradım.normaldir dedi.tüp bebek tedavisi gibi aşılama yaptı bana.doz yüksekti tabiii.fallotel diye bir ilaç söyledi.onu kullan istersen 5 günde adetin gelir dedi.aranıza bunu kullanan var mı?ben de diyorum normal yolla mı beklesem adetimi,hormon vermekten vücudumun dengesi bozuldu artık.ADETİM 5 GÜN SONRA GELİRSE TÜP BEBEĞE HEMEN BAŞLANIR MI?FİKRİ OLAN VAR MI???YARDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…