bakgun cnm senin sonucun yarin belli olacak dimi?idrar da baktin mi?ilk denemen mi?nerede tedavi oldun?tedavi sebebi seninlemi esinlemi alakaliydi?offf iyice panik oldum.benim ilk denemem 17 si tahlil gunum veeeee adet olcakmis gibi belirtilerim cok moralimi bozuyor.:çok üzgünüm:
arkadaşlarrrrr yarın benimde transfer günüm.lütfen dua edinn.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
canım benim evet yarın belli olacak hayırlısıyla çok heyecanlıyım idrarda bakmadım çünkü cesaret edemedim çıkmazsa çok üzülürüm diye yapmadım kan testini bekleyeyim dedim ilk denemem benim yeditepe üniversite has.yaptırdım problem eşimde sprem düşüklüğü var.kader arkadaşım aynı şeyleri bende yaşıyorum adet olacakmış gibi belirtilerim var ve çok üzülüyorum ama panik yaparsak kendimize yapıyoruz yarın inşallah hamileyim diye yazmayı rabbim nasip etsin
sen nerde yaptırdın tedavini sorun eşindemi sendemi seninde az kalmış sabret canım çok zor ama ALLAH sabır versin !
kızlar acaba yarın kan testi yapsam çıkarmı ya hep okuyom her saat sizleri ama yazmak gelmio bi türlü içimden
canım bugün kaçıncı günündü 10 mu.bu aralar yaptırsan çıkar galiba.benim bugün 8. günüm.dün biraz kasık ve bel ağrım vardı.bugün yine yok.sende durumlar nasıl.
Arkadaşllar, 8 şubatta pozitif çıktığnı söylemiştim. Tebrik eden arkadaşların hepsine tşk ederim. Fakat dün gün boyunca adet ağrılarım oldu. Gece de kanamam geldi. Ama uzun sürmedi. Doktorumuz salı günü çağırdı. Lütfen dua edin.
kızlar acaba yarın kan testi yapsam çıkarmı ya hep okuyom her saat sizleri ama yazmak gelmio bi türlü içimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?