2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

canım dediğin ilacı kullanmadaım ama biraz daha bekle istersen.yasakkelimebende olamadım bi türlü bu ay bütün dengelerimiz alt üst oldu ... bi olsam martta tekrar başlayacağım tedaviye...tekrar tedaviye başlamak için 3 regli döneminin geçmesi gerekiyormuş. bende beklemedeyim hala bakalım.. ama yinede sen bilirsin istersen kullan ama bence eğer çok sıkıntı yaratmıyorsa gecikmesi biraz daha bekle...

QUOTE=bakgun;5322961]kızlar hamileyim:))):CüvCüv: :teytey:[/QUOTE]

canımsın.... çok tebrik ederim darısı bizlerin başına
:içelim::sm_cool:[

Arkadaşlar bir şey soracağız. Ankara Etlik Zübeyde Hanım'da SSK'sız tüp yaptıran var mı aranızda. Ne kadara mal oluyor ilaçlarla birlikte bilgi verirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Hamişlermizi de tebrik ediyorum.

bakgun tebrikler canım..hayırlısı olsun inşş..değerin güzel artar inşş... sonuç bekleyenlerde güzel sonuçlar alırlar inşş..darısı başımıza..inşş..

bakgün tebrik ederim seni canım... inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınada alırsın...

ya kızlar ben hala regli olmadım.12 sinde olmam gerekiyordu ama hiç bir belirti yok hala...normalde sivilcelenirdim o bile yok... hiç aksamazdı... bu kadarmı etkilendi hormonlarım...ama sonucum negatif çıkınca 2 gün sonra olmuştum..sizce niye böle oldu... martta tekrar başlayacaktım tedaviye..ilk tedaviden sonra 2. ci kanamam olcaktı bu ama yok yok yok....acaba doktorumun dediği gibi bi süpriz olabilirmi sizce??fisfisfis umutlanmakta istemiyorum ama...:çok üzgünüm: yarında olmazsam bi kan testi yaptırıyımmı ne dersiniz??:uhm:

bluenigt salı günü iğnelere başlıyorum tranfer nezaman oluyo tam olarak rıfat hocamı transferi yapıyor benimde ilk denemem tecrübelerinizden faydalanmak isterim:1closedeyes:

merhaba;benim üçüncü denemem.güven hastanesinde ikinci denemem.rıfat hoca benim doktorum.o ilgileniyo benimle 2 ay önce laparoskopi yapmıştı bana .çikolata kistinden dolayı onunlada devam ettik.geçen sefer benim tutumuştu ama kimyasal gebelik oluşmuş olmadı.tekrar deniyoruz salı günü büyük ihtimalle transfer günüm bakalım.allah hepimizin yardımcısı olsun..

Bakgün tebrik ederim gözün aydın.Senin adına çok sevindim bende yarın test yaptıracağım inş. benimde pozitif çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…