2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

kızlar yarın test yaptırcam salıyı bekleyemiyorum iğnemi yaptırdıktan sonra gidip yaptırcaz durgunluk var sürekli uyuyorum kasıklarıma çok batma şeklinde şiddetli sancılar girio dün bugün aşırı değişti ruh halim bile duramıcam artık beklemek çok zor

Merhaba arkadaşlar,
ben iki aşılama yaptırdım sonuç negatif. Neden bebek sahibi olamadığımız belli değil herşey normal görüniyor. Tüp bebeğe gitmek istiyorum. Size sormak istediğim birşey var? Benim güvencem Emekli Sandığı bilen var mı Tüp Bebek uygulaması ne kadara mal olacak.Devlet bir kısmını ödiyor ama biz nekadarını veriyoruz?

inşallah güzel haberle dönersin canım yarın müjdeli haber ver bizlere

kızlar tekrardan çok çok teşekkürler değerim 235,67 çıktı yarın tekrar yaptırıcam bakalım hayırlısı. bütün dualarım sizlerle rabbim hepinize nasip etsin inşallah. hepimiz gül kokulu bebişlerimizi sağlıklı sıhatli alalım kucağımıza aminnn

kucağınada almayıda nasip etcanım çok sevindim:) hayırlısı olsun.ALLAH bebeğini sin.
canım sen nerde yaptırmışdın tüp bebeği kaçıncı denemendi cevap verirsen çok sevinirim.

teşekkür ederim öncelikle. canım ferticenter da yaptırdım dr.um M.Nuri Delikara ve ilk denememdi.

kizlar dayanamayip 9.gunumde idrar testi yaptim sonuc tek cizgi negatifmoralim cok bozuldu.aranizda hic idararda tek cizgi cikip daha sonra kanda pozitif cikan oldumu ?acele cevap ltfen..

kizlar dayanamayip 9.gunumde idrar testi yaptim sonuc tek cizgi negatifmoralim cok bozuldu.aranizda hic idararda tek cizgi cikip daha sonra kanda pozitif cikan oldumu ?acele cevap ltfen..

güzelim canını hiç sıkma. bak buralarda neler okuyoruz. belkide seninki geç tutunmuş veya tek gebelik olabilir. bu nedenlede çıkmayabilir.sakın canını sıkma umutsuzluğa kapılma. Yoksa bebişlerin tedirgin olur. biraz daha sabırlı ol 12. gün kan testini bekle. Mutlu haberlerini bekliyoruz canım

Kızlar hastaneden aradılar, yarın sabah 8:30 da transfer için hastaneye çağırıyorlar. Bebişlerimin hepsininde durumu iyiymiş. Gece boyu rüyamde hep bebişlerimin transferlerini filan gördüm, sanırım tahminimden daha heyecanlıyım.
Dualarınıza çok ihtiyacım var, Lütfen dualarınızı eksik etmeyin:Saruboceq::Saruboceq:

Günaydın Kızlar,
Bebiş istiyoruz nasılsın? Bugün doğum günün sanırım yanlış anlamadıysam bebişinle nice uzun yıllara. Umarım sana doğum günü hediyesi yaparda sende kalır. Herşey gönlünce olsun...

kan testim icin 10.gun dedi doktrum bugunde 9.gun yani bugun idrarda negatif cikti yarin kanda ne cikar bilmiyorum ama arada 1 gun var,off 8 yildir ayni husran(inslh senin dedigin gibi olur insllhhhhhhhh

kan testim icin 10.gun dedi doktrum bugunde 9.gun yani bugun idrarda negatif cikti yarin kanda ne cikar bilmiyorum ama arada 1 gun var,off 8 yildir ayni husran(inslh senin dedigin gibi olur insllhhhhhhhh

canım erken zamanda idrarda çıkma ihtimali düşük olabilir. Ama kan testi kesin sonuç. İdrar testine bakıpta moralini bozma. Ocak başından beri negatif sonuç alanlar çok nadir. Umarım bu yıl hepimiz olumlu haberler alacağız ve bu yıl Allahım isteyen herkese bebiş vereceksırnaşık şey

Özlencim günaydın,
Artık bebişlerine kavuşuyosun. Heyacanını sevincini seninle yürekten paylaşıyorum. Herşey çok güzel olacak.

thirdeyes çok sağolcanım. yarın test günüm inşallah bebeişlerim benimledir. bugün şube çok kalabalık çıkamayacağım.yoksa bugün yaptıracaktım
özlem canım bebişlerin sana sıkı sıkı tutunsunnn

thirdeyes ve bebiş istiyoruz, canlarım benim iyi dilekleriniz için çok teşekkürler. İnşallah hepimizde mutlu haberler alırız...Belkide hamileliğimiz süresincede görüşürüz.
Allahım o günleri göstersin bize.

kızlar az önce dayanamayıp test yaptırdım 1 saat sonra sonucu alcaz dua edin nolur yarını bekleyemedim oyyyyyy içim çok garip hissediom kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…