kızlar yarın test yaptırcam salıyı bekleyemiyorum iğnemi yaptırdıktan sonra gidip yaptırcaz durgunluk var sürekli uyuyorum kasıklarıma çok batma şeklinde şiddetli sancılar girio dün bugün aşırı değişti ruh halim bile duramıcam artık beklemek çok zor
kızlar hamileyim:))):CüvCüv: :teytey:
kucağınada almayıda nasip etcanım çok sevindim:) hayırlısı olsun.ALLAH bebeğini sin.
canım sen nerde yaptırmışdın tüp bebeği kaçıncı denemendi cevap verirsen çok sevinirim.
kizlar dayanamayip 9.gunumde idrar testi yaptim sonuc tek cizgi negatifmoralim cok bozuldu.aranizda hic idararda tek cizgi cikip daha sonra kanda pozitif cikan oldumu ?acele cevap ltfen..
güzelim canını hiç sıkma. bak buralarda neler okuyoruz. belkide seninki geç tutunmuş veya tek gebelik olabilir. bu nedenlede çıkmayabilir.sakın canını sıkma umutsuzluğa kapılma. Yoksa bebişlerin tedirgin olur. biraz daha sabırlı ol 12. gün kan testini bekle. Mutlu haberlerini bekliyoruz canım
kan testim icin 10.gun dedi doktrum bugunde 9.gun yani bugun idrarda negatif cikti yarin kanda ne cikar bilmiyorum ama arada 1 gun var,off 8 yildir ayni husran(inslh senin dedigin gibi olur insllhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?