2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

bebiş istiyoruz doğum günün kutlu olsun canım bebişinle sağlıklı nice senelere kendinize iiii bakın yrn kutlarız bizde test sonucunu....a.s.a.s.a.s.a.s.

wasabi tebrikler çok sevndm canım:teytey::teytey:

kızlar buarada gece 2 de bir uyandım çok kötü birağrı dedım artık embriyolarımın 1 i gitti 40 dk.dolandım gaz sıkıstırması dr.ada gidemiyosun sonucda kendi dr.umuda o saatte nerden bulıyım maf oldum acıkcası bakalım beslenmeme daha dkkat edicem artık tavsiyem fazla kestane yemeyin..

Merhaba hanımlar:) Uzun zamandır k.k ya giremiyordum.ben 2008 sonunda hamile kaldım .tüpbebek yöntemiyle umarım herkez bu duyguyu tadar bir an önce Allah yardımcınız olsun.şuan 19 haftalık hamileyimALLAH sizlere de nasip etsin inşallah
:ecrin_bebek:

kan testim icin 10.gun dedi doktrum bugunde 9.gun yani bugun idrarda negatif cikti yarin kanda ne cikar bilmiyorum ama arada 1 gun var,off 8 yildir ayni husran(inslh senin dedigin gibi olur insllhhhhhhhh

merhaba ben esmarin.canım idrara güvenme moralinide bozma sakın.bende aynı hüsranı birçok kez yaşadım kan testini bekle.idrar testinde ister istemez moralin bozuluyo umarım bebişine kavuşursun::)

canım insallah bir sorun olmaz. moralini bozma en önemlisi stres yapma ve bolbol dinlen.çok hareket etme.

bakgün tebrik ederim canım.inşallah değerin katlanarak artar.sana benden kocaman bir nazar boncuğu

rrose bebiş istiyorum canan 28 ahrem özlemözlem hepinize bolşans.umarım güzel haberlerinizi alırızz.burda kocaman hamileyim baslıkları atarsınız insallah

hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm 11. gün kan değerim 92.1 çıktı çarşamba tekrar yapılıcak inşallah katlanır dua edin kızlar dualarım sizinle

hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm 11. gün kan değerim 92.1 çıktı çarşamba tekrar yapılıcak inşallah katlanır dua edin kızlar dualarım sizinle

:teytey: tebrikler... hihoyyyt artık sende bir hamişsin :teytey::CüvCüv:

hayırlı olsun canım katlanır degerin merak etme sen buarada çoğul gebelık mı?? degerlerden pek anlamıyorumda kendine ve bebişine iiii, bak:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

rose cnm çok tebrik ederim.ALLAHIM hayırlısıyla inşallah tamamına erdirsin.bende yarın test yaptırıcam inşallah seninde benimde katlanır dualarım hepinizle

Rrose tebrikler. Ne güzel umut oluyorsunuz biz bekleyenlere. Benim de bugün transferden sonra 2. günüm. Nasıl geçecek zaman bilmiyorum.

canımmmmmmmmmmmmm, çok tebrik ederim. Allah tamamına erdirir inşallah. Diğer gelişmelerden bizleride haberdar etmeyi unutmahihoyyythihoyyyt:sm_cool:delikafadulden

Rrose tebrikler. Ne güzel umut oluyorsunuz biz bekleyenlere. Benim de bugün transferden sonra 2. günüm. Nasıl geçecek zaman bilmiyorum.

güzelim seninde transferin hayırlı olsun. Umarım bebişlerin sana tutunmaya başlamışlardır.
Yarında benim transferim var. Bu iki gündür neler yaşadın, herhangi bir ağrın filan var mı?

Özlenözlem transferden sonra karnımın alt tarafında ve kasıklarımda ağrılar oldu. Öyle çok dayanılmayacak gibi değil ama rahatsız edecek kadar. Dün akşama kadar sürdü ağrılar, belimde de vardı. Bugün nispeten daha iyiyim. İşe geldim. Çok oturunca belim biraz ağrıyor. Karnım şiş gaz var gibi. Ama hastaneden verilen kağıtta bu belirtilerin olabileceğini yazıyor zaten onun için çok teleşlanmıyorum. Senin de inşallah hayırlı olur transferin.

hayırlı olsun canım katlanır degerin merak etme sen buarada çoğul gebelık mı?? degerlerden pek anlamıyorumda kendine ve bebişine iiii, bak:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

saol canım darısı yarın başınıza inşallah ben dayanamadım çoğulmu bilmiorum anlamıorum bende bilen varsa sölesin walla 11. gün değerim bu 92.1 :CüvCüv:

merhaba benimde yarın transferim var 12.30 inşallah herşey yolunda gider bizlerde artık bende hamileyim diye yazabiliriz.sana bol sans allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…