kızlarr hamileyimmmm :sm_cool:
kan testim icin 10.gun dedi doktrum bugunde 9.gun yani bugun idrarda negatif cikti yarin kanda ne cikar bilmiyorum ama arada 1 gun var,off 8 yildir ayni husran(inslh senin dedigin gibi olur insllhhhhhhhh
Arkadaşllar, 8 şubatta pozitif çıktığnı söylemiştim. Tebrik eden arkadaşların hepsine tşk ederim. Fakat dün gün boyunca adet ağrılarım oldu. Gece de kanamam geldi. Ama uzun sürmedi. Doktorumuz salı günü çağırdı. Lütfen dua edin.
merhaba ben esmarin.canım idrara güvenme moralinide bozma sakın.bende aynı hüsranı birçok kez yaşadım kan testini bekle.idrar testinde ister istemez moralin bozuluyo umarım bebişine kavuşursun::)
canim sagol inslhh..:Saruboceq:
wasabi tebrikler canım
bebiş istiyoruz doğum günün kutlu olsun canım
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm 11. gün kan değerim 92.1 çıktı çarşamba tekrar yapılıcak inşallah katlanır dua edin kızlar dualarım sizinle
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm 11. gün kan değerim 92.1 çıktı çarşamba tekrar yapılıcak inşallah katlanır dua edin kızlar dualarım sizinle
Rrose tebrikler. Ne güzel umut oluyorsunuz biz bekleyenlere. Benim de bugün transferden sonra 2. günüm. Nasıl geçecek zaman bilmiyorum.
hayırlı olsun canım katlanır degerin merak etme sen buarada çoğul gebelık mı?? degerlerden pek anlamıyorumda kendine ve bebişine iiii, bak:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Kızlar hastaneden aradılar, yarın sabah 8:30 da transfer için hastaneye çağırıyorlar. Bebişlerimin hepsininde durumu iyiymiş. Gece boyu rüyamde hep bebişlerimin transferlerini filan gördüm, sanırım tahminimden daha heyecanlıyım.
Dualarınıza çok ihtiyacım var, Lütfen dualarınızı eksik etmeyin:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?