2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

merhaba benimde yarın transferim var 12.30 inşallah herşey yolunda gider bizlerde artık bende hamileyim diye yazabiliriz.sana bol sans allah yardımcımız olsun.

iyi dileklerin için çok teşekkürler. umarım iyi haberlerimizi arkaya arkaya alırız. ikimizinde hamileliği aynı gün belli olacak. dört gözle seni takip edeceğim canım. dualarım seninle:Saruboceq:

iyi dileklerin için çok teşekkürler. umarım iyi haberlerimizi arkaya arkaya alırız. ikimizinde hamileliği aynı gün belli olacak. dört gözle seni takip edeceğim canım. dualarım seninle:Saruboceq:

Benimki de sizden 2 gün önce:)) Ayyy çok heyecanlı yaaa. Ben belki korkumdan yaptıramam test falan. :bbo:

hamile arkadaşaları tebrik ederim.moral kaynağımızsınız............bizim morfoloji %2 krugere göre sayı 7-30 mil.arasında değişior.hareket %60 civarı.e vit.,çinko ve keciboynuzu kürü kullandık.tüp bebek tutmazsa diye korkuyorummmmm

hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm 11. gün kan değerim 92.1 çıktı çarşamba tekrar yapılıcak inşallah katlanır dua edin kızlar dualarım sizinle

canıııım çook tebrik ederim, ALLAH sağlıklı, sıhhatli ve hayırlı bir evlat nasip eder sana inşallah. Özelden de yazdım sana ama geldi mi bilmiyoırum. Pek beceremiyorum henüz daha:):):) Ben de test için yarını bekliyorum bakalım, benimkisi biraz ümitsiz gibi, ama Allah bilir tabi...:çok üzgünüm:

ya canım neden moralini bozuyorsun. insanı yaşatan ümitleriymiş. moralini hep yüksek tut hormon dengem değişmeye başladı herşeye üzlüyorum üzme bizleri a.s.

kızlar 2. b-hcg değerim 627,9 çıktı sanırım benim karpuz çekirdeğim değil, çekirdeklerim var. 10 gün sonra belli olacak sağlıklı sıhatli olsun bütün bebişlerimiz. hepimizin yüzü gülsün. duygusala bağladım yine senağlama

ikiz annesi olacaksın haaa canımmmmm ne güzeelll seni tekrar ve iki kere tebrik ederim :)) Rabbim kucağına almayı nasip etsin

canım Allah tamamına erdirir inşallah. Bizimde bekleyiş yarın başlıyor. İnşallah senin gibi mutlu haberler alırız:CüvCüv:

canım Allah tamamına erdirir inşallah. Bizimde bekleyiş yarın başlıyor. İnşallah senin gibi mutlu haberler alırız:CüvCüv:

inşallah canım bütün dularım sizinle rabbim dileklerinizi kabul etsin. sağlıcakla gelsin bebişlerimiz:ecrin_bebek:

herkese merhaba.sizlerin msjlarını okuyana kadar tek olduğumu düşünüyordum meğer yalnız değilmişim.tüp bebek tedavisinde öğrendiğim tek şey kendi hikayelerimizi yaşadığımız.ve ben yada bizler ne kadar çabalasakta bebişler geleceği zamanı biliyor bizlere düşen tek şey sabırla beklemek. en değerli varlığımız sağlığımız.çünkü ben değerini bilmediğim sağlığımı kaybetmekten kıl payı döndüm. ne kadar önemli olduğunu anladım.ben olmassam bebeğimde olmayacak.o yüzden bu tedavi sırasında hep kötüleri yaşadım ama hep mutluydum çünkü ben vardım.ben bir eğitimciyim o yüzden 3. ve son denememi haziran ayında yapıcam tek korkum ilaçlardan dolayı bu seferde ölüm korkusu yaşamamak.umarım bu son tedavide ben ve bu yolda emek harcayan herkes istediğine gönlündekine kavuşur.her birimizin kendi hikayelerini mutlu sonla bitirmesi dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…