hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm 11. gün kan değerim 92.1 çıktı çarşamba tekrar yapılıcak inşallah katlanır dua edin kızlar dualarım sizinle
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm 11. gün kan değerim 92.1 çıktı çarşamba tekrar yapılıcak inşallah katlanır dua edin kızlar dualarım sizinle
Tebrik ederim.Gözün aydın darısı benim başıma bende kan verip geldim 5-6 gibi tel. edecekler.
merhaba benimde yarın transferim var 12.30 inşallah herşey yolunda gider bizlerde artık bende hamileyim diye yazabiliriz.sana bol sans allah yardımcımız olsun.
iyi dileklerin için çok teşekkürler. umarım iyi haberlerimizi arkaya arkaya alırız. ikimizinde hamileliği aynı gün belli olacak. dört gözle seni takip edeceğim canım. dualarım seninle:Saruboceq:
Benimki de sizden 2 gün önce:)) Ayyy çok heyecanlı yaaa. Ben belki korkumdan yaptıramam test falan. :bbo:
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm 11. gün kan değerim 92.1 çıktı çarşamba tekrar yapılıcak inşallah katlanır dua edin kızlar dualarım sizinle[/QU
MAŞALLAH CANIM BENİM HAYIRLI OLSUN ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP EDER İNŞALLAH ÇOK SEVİNDİM ÇOOOOOOOOOOOKKKKKKKhihoyyyt
canıııım çook tebrik ederim, ALLAH sağlıklı, sıhhatli ve hayırlı bir evlat nasip eder sana inşallah. Özelden de yazdım sana ama geldi mi bilmiyoırum. Pek beceremiyorum henüz daha:):):) Ben de test için yarını bekliyorum bakalım, benimkisi biraz ümitsiz gibi, ama Allah bilir tabi...:çok üzgünüm:
kızlar 2. b-hcg değerim 627,9 çıktı sanırım benim karpuz çekirdeğim değil, çekirdeklerim var. 10 gün sonra belli olacak sağlıklı sıhatli olsun bütün bebişlerimiz. hepimizin yüzü gülsün. duygusala bağladım yine senağlama
kızlar 2. b-hcg değerim 627,9 çıktı sanırım benim karpuz çekirdeğim değil, çekirdeklerim var. 10 gün sonra belli olacak sağlıklı sıhatli olsun bütün bebişlerimiz. hepimizin yüzü gülsün. duygusala bağladım yine senağlama
ikiz annesi olacaksın haaa canımmmmm ne güzeelllseni tekrar ve iki kere tebrik ederim :)) Rabbim kucağına almayı nasip etsin
canım Allah tamamına erdirir inşallah. Bizimde bekleyiş yarın başlıyor. İnşallah senin gibi mutlu haberler alırız:CüvCüv:
inşallah canım bütün dularım sizinle rabbim dileklerinizi kabul etsin. sağlıcakla gelsin bebişlerimiz:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?