Yaz hamisleri adaylari listesi
mehay_________________tup bebek uzun protokol
helin hivda
esingul
gamze-su
tulipe
aktuel
adayadayı_______________mikroenjeksiyon uzun protokol____7 temmuz sonuç
egecan_________________mikroenjeksiyon uzun protokol_____27 haziran baslangic
asli
alaren
yesbu
hulya35________________tup bebek ______________________sonuc 27 haziran
ayseakgul
kaderli
yesbu
narin cadi________________tup bebek___________________7 temmuz sonuc
civciv1981
karamelli neskafe__________tup bebek__________________temmuz ayinda baslangic
mislina___________________tup bebek__________________16 haziran baslangic
gulen____________________mikroenjeksiyon uzun pro.______agustos baslangic
btrklc____________________tup bebk uzun protokol________temmuz ayi sonu
a.acele___________________tup bebek__________________temmuz baslangic
butterfly's'_________________tup bebek uzun protokol_______22 haziran baslangic
civciv1981_________________tup bebek___________________temmuz ayi basinda
karmakarisik_______________tup bebek __________________26 haziran transfer
pelly1 _________negatif.......ama yola devam....
kedersiz_________negatif .....vazgecmek yok....
bende sonuç tarihimi yazdım. dua edin kızlar.
narin cadı senin transferinde hayırlı olsun. inşallah hayırlı haberide aynı gün alırız.
arkadaşlar listenize benide eklermisiniz. umarım güzel haberlerimizi paylaşırız hepbirlikte. bana 23 haziranda transfer yapıldı 4 temmuzda sonuç belli olacak. ikinci denemem. yine olumsuz sonuç alıcam gibi bir his var içimde. korkuyoruummmmm hemde çok. ama ilkinde sizler yoktunuz yanımda şimdi bu bekleyiş daha sakin çünkü halimden anlayan benimle aynı şeyleri yaşayan çok sayıda arkadaşım var artıkk....
adayadayi insallah sonuc olumlu olacak canim...sen hep olumlu dusun olurmu)
mehaycım nasılsın moralin iyimi sıkmıyorsun canını artık değilmi arkadaşım herzaman yanındayım bu zorlu günleri hep birlikte atlatacağız
inşallah mehay, olumlu düşünüyorum hayaller kuruyorum bebişimle. ve bekleme süreci korktuğum kadar telaşlı olmadı şimdiye kadar. inşallah sonuçda iyi olur.
sen nasılsın canım toparladın mı iyice kendini?
selam kızlar mehay nasılsın canım
mehay cım.ben 2 hastaneden de net cevap alamadım,onlar bunu şans olarak belirtiyorlar.bu durumda ben şansızmışım.zaten onlarda anladığım kadarıyla deneyerek öğreniyorlar.hele 2.microm amerikan hast.deydi.çook kötüydü.cevap alamadım sorularıma.2.negatif sonuçtan kromozom tatlili yapıldı.eşimde translokasyon varmış.düşüklere yani emriyonun rahme tutunmasını engelliyormuş.pgt yapılmalı dediler.12 temmuzda sadece alman hastanesiyle görüşücem.aklım hala karışık.umarım allah beni şifamın kaynagı olacak dr.a yönlendirir ve hepimiziiii
sevgili mehay translokosyandan bahsediyorsan bu genetik bi tani.tedavisi yok yani.eşim sadece taşıyıcı kendisinde bunu belli edecek fiziksel bir yön yok.ama gelecek kuşaklara bunu taşıdığı için çocugumuz fenotip yani fiziksel kusurlu olabilir.sadece labaratuar ortamında embriyolara biyopsi yapılarak sorunsuz embriyolar alınıp transfer yapılabiliyor.tek emriyo için pgt(pre imtasyon genetik tanı) 250dolar.ve bunu yaptırmanız şart.bu konuda kendimi hafif uzman görüyorum.sorusu olanlara yardımcı olabilirim.bu nedenle aklım karışık merkez konusunda.memorial ve alman hastanesi arasında gidip geliyor düşüncelerimmmm
sevgili mehay translokosyandan bahsediyorsan bu genetik bi tani.tedavisi yok yani.eşim sadece taşıyıcı kendisinde bunu belli edecek fiziksel bir yön yok.ama gelecek kuşaklara bunu taşıdığı için çocugumuz fenotip yani fiziksel kusurlu olabilir.sadece labaratuar ortamında embriyolara biyopsi yapılarak sorunsuz embriyolar alınıp transfer yapılabiliyor.tek emriyo için pgt(pre imtasyon genetik tanı) 250dolar.ve bunu yaptırmanız şart.bu konuda kendimi hafif uzman görüyorum.sorusu olanlara yardımcı olabilirim.bu nedenle aklım karışık merkez konusunda.memorial ve alman hastanesi arasında gidip geliyor düşüncelerimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?