2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

mehaycım nasılsın moralin iyimi sıkmıyorsun canını artık değilmi arkadaşım herzaman yanındayım bu zorlu günleri hep birlikte atlatacağız

kizlar iki gundur islerimden dolayi giremedim cok yogundum...yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz tedavileriniz hayirli olsun....

Yaz hamisleri adaylari listesi
mehay_________________tup bebek uzun protokol
helin hivda
esingul
gamze-su
tulipe
aktuel
adayadayı_______________mikroenjeksiyon uzun protokol____25 haziran transfer
egecan_________________mikroenjeksiyon uzun protokol_____27 haziran baslangic
asli
alaren
yesbu
ayseakgul
kaderli
yesbu
narin cadi________________tup bebek___________________7 temmuz sonuc
civciv1981
karamelli neskafe__________tup bebek__________________temmuz ayinda baslangic
mislina___________________tup bebek__________________16 haziran baslangic
gulen____________________mikroenjeksiyon uzun pro.______agustos baslangic
btrklc____________________tup bebk uzun protokol________temmuz ayi sonu
a.acele___________________tup bebek__________________temmuz baslangic
butterfly's'_________________tup bebek uzun protokol_______22 haziran baslangic
civciv1981_________________tup bebek___________________temmuz ayi basinda
karmakarisik_______________tup bebek __________________26 haziran transfer
peteknur__________________tup bebek___________________temmuz baslangic
fato83____________________tup bebek __________________temmuz baslangic

pelly1 _________negatif.......ama yola devam....
kedersiz________negatif .....vazgecmek yok....
hulya35________negatif.....mutlaka olacak, devam....

kizlar listemizdeki negatiflere cok uzuluyorum...hic pozitifimiz yok...insallah bundan sonra herkesin pozitif olur....

adayadayi insallah sonuc olumlu olacak canim...sen hep olumlu dusun olurmu )

inşallah mehay, olumlu düşünüyorum hayaller kuruyorum bebişimle. ve bekleme süreci korktuğum kadar telaşlı olmadı şimdiye kadar. inşallah sonuçda iyi olur.
sen nasılsın canım toparladın mı iyice kendini?

mehaycım nasılsın moralin iyimi sıkmıyorsun canını artık değilmi arkadaşım herzaman yanındayım bu zorlu günleri hep birlikte atlatacağız

saolasin canim arkadasim...uzuluyorum ama elden gelen bisey yok....bu kadar bekledim ama 3 ay daha beklemek uzun geliyor nedense....yapacak bisey yok bekliyorum umutla :))Şeniz

iyi canim cok sevindim senin adina...insallah sonucuda guzel olacak sen cok kafana takma yeter....hayallerin gercek olacak yakinda...bende ayni bildigin gibi iste canim bekliyorum hala...:çok üzgünüm:

kızlar bende 12 temmuzda 3.microm için alman hastanesine gidicem.ilk denemem bursada ikincisi ist.da olmuştu.yanlış merkez seçmek istemiyorum artık.memnun kalanlar arkadaşlar hastanelerinin adını verirlerse ,karar vermemde yardımcı olurlarsa çok sevinirim.eşimin sperm azlığı ve kromozom translokasyonumuz var!!!

mehay cım.ben 2 hastaneden de net cevap alamadım,onlar bunu şans olarak belirtiyorlar.bu durumda ben şansızmışım.zaten onlarda anladığım kadarıyla deneyerek öğreniyorlar.hele 2.microm amerikan hast.deydi.çook kötüydü.cevap alamadım sorularıma.2.negatif sonuçtan kromozom tatlili yapıldı.eşimde translokasyon varmış.düşüklere yani emriyonun rahme tutunmasını engelliyormuş.pgt yapılmalı dediler.12 temmuzda sadece alman hastanesiyle görüşücem.aklım hala karışık.umarım allah beni şifamın kaynagı olacak dr.a yönlendirir ve hepimiziiii

insallah canim yaa...peki bunun icin esine ilac falan vermedimi????

sevgili mehay translokosyandan bahsediyorsan bu genetik bi tani.tedavisi yok yani.eşim sadece taşıyıcı kendisinde bunu belli edecek fiziksel bir yön yok.ama gelecek kuşaklara bunu taşıdığı için çocugumuz fenotip yani fiziksel kusurlu olabilir.sadece labaratuar ortamında embriyolara biyopsi yapılarak sorunsuz embriyolar alınıp transfer yapılabiliyor.tek emriyo için pgt(pre imtasyon genetik tanı) 250dolar.ve bunu yaptırmanız şart.bu konuda kendimi hafif uzman görüyorum.sorusu olanlara yardımcı olabilirim.bu nedenle aklım karışık merkez konusunda.memorial ve alman hastanesi arasında gidip geliyor düşüncelerimmmm

anladim....haklisin bu konuda uzman olmussundur insan arastirip ogrenmek ve sifasi varsa bulmak istiyor sorununun....herkes sorunu olan konuda uzman zaten....sana iyi sanslar diliyorum hersey gonlunce olsun....

Merhaba arkadasim.Ben Izmirde oturuyorum ,siz sanirim Istanbul dasiniz.Benim iki denemem olumsuzdu Kent Hastanesinde, embriyolar iyi ama sonuc negatif, 5 sene once yine deneme var sonuc yine negatif.Bu durum beni arayisa sevketti.Fertiji diye bir Hastane varmis.Transferden once farkli olarak embriyoyu tomurcuklandiriyormus ve erkegin kanindan bir madde olusturup bayana vererek kadinin bagisiklik sistemini alistiryormuslr.Bu konulardan ve bu merkezle ilgili billginiz var mi .Istanbuldaki merkezler ornegin memorial vs, nasil bir islem yapiyorlar.Bilgi verebilrmisin
Tesekkur ederim

merhaba kızlar umarım hepiniz iyisinizdir keyiflerde iyidir morallerde hafta sonu kontrolüm vardı gonal - f ile başladık yumurta büyütmeye bu defa 225 lik yapılıyor yanında lucrine de devam ediliyor bu çarşamba yıllık iznimi alıp gidiyorum 15 günlük bir mola verecem tabi çarşambaya kadar yazılarınızı takip edeceğim herkese bol şans diliyorum kendinize iyi bakın herkesi öptüm a.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…