Kizlar aranizda benim gibi yaz hamisi olmak isteyen varsa gelin burda bulusup kendimizi anne olmaya hazirlayalim...Tedavi gdisatimizdan bahsedelim...Ve hamis haberleri verelim nedersiniz???Kim var baska yazin tup bebek yaptiracak????
herkese merhaba.sizlerin msjlarını okuyana kadar tek olduğumu düşünüyordum meğer yalnız değilmişim.tüp bebek tedavisinde öğrendiğim tek şey kendi hikayelerimizi yaşadığımız.ve ben yada bizler ne kadar çabalasakta bebişler geleceği zamanı biliyor bizlere düşen tek şey sabırla beklemek. en değerli varlığımız sağlığımız.çünkü ben değerini bilmediğim sağlığımı kaybetmekten kıl payı döndüm. ne kadar önemli olduğunu anladım.ben olmassam bebeğimde olmayacak.o yüzden bu tedavi sırasında hep kötüleri yaşadım ama hep mutluydum çünkü ben vardım.ben bir eğitimciyim o yüzden 3. ve son denememi haziran ayında yapıcam tek korkum ilaçlardan dolayı bu seferde ölüm korkusu yaşamamak.umarım bu son tedavide ben ve bu yolda emek harcayan herkes istediğine gönlündekine kavuşur.her birimizin kendi hikayelerini mutlu sonla bitirmesi dileğiyle...
canıom sen hamilesin o zamannnn. geçmiyor günler benimde 17 şubat doğum günümden 1 gün sonra belli olacak bana en güzel doğum günü hediyesi olur inşallah. allah herkese nasip etsin. sen bebişine iyi bakkk sev onu. ben ve babası her gece konuşuyoruz... inşallah hisseder bizim onu çok sevdiğimizi
kızlar hamileyimmmm değer 133.....
tebrikler cnm Allah kucagina almayi nasip etsin.ben senin kadar sansli degilmisim sonucum negatif benim icim yaniyor Allah kimseyi benim yasadiklarimi yasatmasin saglicakla kalin..
tebrikler cnm Allah kucagina almayi nasip etsin.ben senin kadar sansli degilmisim sonucum negatif benim icim yaniyor Allah kimseyi benim yasadiklarimi yasatmasin saglicakla kalin..
kızlar 2. b-hcg değerim 627,9 çıktı sanırım benim karpuz çekirdeğim değil, çekirdeklerim var. 10 gün sonra belli olacak sağlıklı sıhatli olsun bütün bebişlerimiz. hepimizin yüzü gülsün. duygusala bağladım yine senağlama
ahrem kullanıcısından alıntı Mesajı göster
canan cim nerdesin ?sonuc belli olmadi mi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?