2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

Kizlar aranizda benim gibi yaz hamisi olmak isteyen varsa gelin burda bulusup kendimizi anne olmaya hazirlayalim...Tedavi gdisatimizdan bahsedelim...Ve hamis haberleri verelim nedersiniz???Kim var baska yazin tup bebek yaptiracak????

mrb canım bende tüp bebek yapıcam ama içimde çok büyük bi heyecan var, inş. allah bana tüm isteyenlere nasib eder......

merhaba aramıza hoşgeldin. öncelikle yaşadıgın herşey için çok geçmiş olsun diyorum.herşeyin başı sağlık ve haklısın biz yoksak hiç bişey yok bizler sağlıkla, ayakta, hayatta kalmayızki istedigimiz şeylere ulaşalım. inşallahh önümüzdeki ilk tedavinde başarılı olursun güzel sonuçlar elde edersin ve bebişini kucağına alırsın. aklına kötü şeyler getirme ya yine aynı şayleri yaşarsam diye düşünme pozitif ol bu sefer hiç bişey eskisi gibi olmayacak olumsuz hiç bişey yaşamayacağım ve sonunda meleğimi kucağıma alacağım de.( ve bol bol selavat çek inan bana faydasını göreceksin). Rabbim yardımcın olsun ve gönlüne göre versin inşallah emeklerinin karşılığını alırsın. dualarım sizlerle Rabbim isteyen herkeze ana baba olmayı nasip etsin inşallaahhhh

slm kızlar transfer sırasında idrarını tutmakta zorlanan varmı ? bu bana çok zor geliyor deneyimlerinizi paylaşırmısınız lütfen

merhaba kızlar benimde kısa protokol gonal f kullanıyorum 150 ml bugün dr menogon ve orgalutran ilave etti bu iğneleride 2 gün kullanıp tekrar e2 baktıracam sanırım çatlatma iğnem olacak bu iğneleri vurulan varmı neden ilave etmiştir 7.gün e2 değerim 1180 sizce iyimi birde serona diye bir iğne aldırdı ama onu şimdiye kadar hiç kullanmadım bu iğne hakkında bilgisiolan yada kullanan varmı yardımcı olursanız sevinirim

kızlar çatlatma iğnesini buradan takip ettiğim kadarıyla hep gece yapılmış belirli saati varmı yoksa ben tesatüf mü öyle rastladım

canım mrb benimde 17 şubat evlilik yıldönümüm ve benimde sonucum 18 şubatta belli olacak,umarım olumlu sonuç senin için doğum günü hediyesi benim içinde evlilik yıldönümü hediyesi olur:Saruboceq:

tebrikler cnm Allah kucagina almayi nasip etsin.ben senin kadar sansli degilmisim sonucum negatif benim icim yaniyor Allah kimseyi benim yasadiklarimi yasatmasin saglicakla kalin..

canım üzülme olurmu ve ben şanssızım deme kimin şanslı kimin şanssız oldugunu Rabbim bilir. inşalllaaahhhh en kısa zaman tekrar bu yollara girmeden bi evlat sahibi olursun Rabbim gönlüne göre versin inşallah bundada bi hayır vardır diye düşün canım

tebrikler cnm Allah kucagina almayi nasip etsin.ben senin kadar sansli degilmisim sonucum negatif benim icim yaniyor Allah kimseyi benim yasadiklarimi yasatmasin saglicakla kalin..

canım geçmiş olsun.suan içinde bulunduğun psikolojiyi anlıyorum ve üzülme demeyeceğim.çünkü baskaları sana nederse desin ,sen üzülmüyor görünmeye calısacak olsanda için için üzüleceksin .bende daha önce bir aşılamadan neğatif sonuç ve 4 micro transferinden ve 1 dondurulmus transferinden negatif sonuc aldım.ama sadece sunu söylemek istiyorum her yeni gün yeni bir umut getiriyor.durmak yok yola devam...ben bugün içimde yeni bir umut dondurulmus transferim için hastaneye gideceğim insallah son olur.insallah hepimiz en kısa sürede bebişlerimize kavusuruzz.

tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin.

canım benim çok üzüldüm ya ne yazıcamı bile bilemedim insan bi yandan sevinirken bi yandan nasıl üzülüyo dimi gerçekten sölücek kelime yok allahım en yakın zamanda muradına erdirsin canım benim

ahrem kullanıcısından alıntı Mesajı göster

Üzme o tatlı canını canım.Her şeyde bir hayır vardır diye düşün.Belki tanrım böğlesini daha hayırlı bilmiştir.Hayat davam ediyor.Olanları boş ver.Sen geleceğine bak.Sıkma canınııııııııa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…