kızlar hamileyimmmm değer 133.....
canımcım kaçırmışsın şenliği hamile haberimi verdim değerim 870 benimde karbuz çekirdeklerim var sanırım:teytey:
destekleriniz icin tesk ederim..doktorum %70-%80 umut vermisti bu kadar buyuk ihtimale boyle bi sonuc yikti beni dediginiz gibi hayirlisi buymus diyorum ama uzulmemekte elde degil.dokt cok sasirdi bugun 10.gunum 12.gun sen yine tahlil yaptir beklemiyordum boyle bir sonuc dedi yinede sanmam degerim 0.35 den yukarilara cikmaz 1 den yukari olsaydi 2 gun umut tasirdim icimde ama bosa bekliyorum.hersey Allah tan hakkimizda hayirlisi.
destekleriniz icin tesk ederim..doktorum %70-%80 umut vermisti bu kadar buyuk ihtimale boyle bi sonuc yikti beni dediginiz gibi hayirlisi buymus diyorum ama uzulmemekte elde degil.dokt cok sasirdi bugun 10.gunum 12.gun sen yine tahlil yaptir beklemiyordum boyle bir sonuc dedi yinede sanmam degerim 0.35 den yukarilara cikmaz 1 den yukari olsaydi 2 gun umut tasirdim icimde ama bosa bekliyorum.hersey Allah tan hakkimizda hayirlisi.
Üzülme canımya senin sağlığına bişey olmasın yine denersin.Biliyorum üzülmemek elde değil.Seni çok iyi anlıyorum.
canım yanlış bişey söylemek seni üzmek yada boş yere umutlandırmak istemem ama çok erken test yapmışsın niye böyle yaptın ??? bana kalırsa 12. gün tekrar yaptır testini belki geç tutundu belki başka bişey bilemiyorum ki.dr.ıun da 12.gün yeniden yaptır demiş erken belli olmuş olsaydı dr.lar 12. günü baz almazlardı.Rabbim yardımcın olsun hakkında hayırlısı
canım yanlış bişey söylemek seni üzmek yada boş yere umutlandırmak istemem ama çok erken test yapmışsın niye böyle yaptın ??? bana kalırsa 12. gün tekrar yaptır testini belki geç tutundu belki başka bişey bilemiyorum ki.dr.ıun da 12.gün yeniden yaptır demiş erken belli olmuş olsaydı dr.lar 12. günü baz almazlardı.Rabbim yardımcın olsun hakkında hayırlısı
herkese çok teşekkür ederim
kızlar çok sevındım bebiş istiyoruz rrose nıhayet güzel haberleri paylaştık hayırlı olsun a.s.:teytey::teytey::teytey:
kızlar mrb.12.gün değerim 480 çıktı hamıleyımm ama çoğul mu? tekmı bılmıyorum..
arkadaşlar bende yaptıracam adanada allah herkesin yardımcısı olsun...
kızlar hamileyimmmm değer 133.....
Merhaba arkadaşlar, bikaç topiği daha yazdım ama cevaplarımı bulamadımburası daha aktif bir topiğe benziyor inşallah birbirimize yarar ve destek oluruz. yarın farlotal ile tüp bebek tedavime başlıyorum, iki gün sonrada lucrine.16 mart gibi yumurta toplama olacak. ilk denemem çok heycanlıyım. en çok merak ettiğim şeylerden biri folik asit kullandınız mı?doktoruma sordum daha sonra veririm dedi ama hamilelikten 3 ay önce bile başlanması gerekiyor bildiğim kadarıyla. acaba içsem mi içmesemmi?lütfen cevap???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?