2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

destekleriniz icin tesk ederim..doktorum %70-%80 umut vermisti bu kadar buyuk ihtimale boyle bi sonuc yikti beni dediginiz gibi hayirlisi buymus diyorum ama uzulmemekte elde degil.dokt cok sasirdi bugun 10.gunum 12.gun sen yine tahlil yaptir beklemiyordum boyle bir sonuc dedi yinede sanmam degerim 0.35 den yukarilara cikmaz 1 den yukari olsaydi 2 gun umut tasirdim icimde ama bosa bekliyorum.hersey Allah tan hakkimizda hayirlisi.

Üzülme canımya senin sağlığına bişey olmasın yine denersin.Biliyorum üzülmemek elde değil.Seni çok iyi anlıyorum.

canım yanlış bişey söylemek seni üzmek yada boş yere umutlandırmak istemem ama çok erken test yapmışsın niye böyle yaptın ??? bana kalırsa 12. gün tekrar yaptır testini belki geç tutundu belki başka bişey bilemiyorum ki.dr.ıun da 12.gün yeniden yaptır demiş erken belli olmuş olsaydı dr.lar 12. günü baz almazlardı.Rabbim yardımcın olsun hakkında hayırlısı

canimcim arada 2 gun var degerin 2 gunde firlamasi imkansiz.doktorum benden cok umutlu oldugu icin degerinin birden artmasi zor ama yinede 2 gun sonra bakalim oyle ilaclari kes dedi.10.gunde pozitif olunca degerlerden az cok anlasiliyor.1 den yukari oluyor ama benim 0.35 2 gunde yukselmesi mucize.umutlanmiyorum bile..

arkadaşım bende umutlanmanı istemem ama kesinlikle 12.gün testini yaptır.

herkese çok teşekkür ederim

canım senin adına çok sevindim.Zaten belliydi ama net haberi almak daha güzelhihoyyyt:CüvCüv:delikafaduldenbende biraz önce transferden geldim. şimdi evde uzanıyorum. hastanede transfer olupta odaya gelince çok duygulandım. birde elime fotoğrafları verdiler. şimdi bunlar benimle mi diye ağladım valla. Bana 5. günde 2 ader
t transfer ettiler. 10 gün sonra test var .

kızlar çok sevındım bebiş istiyoruz rrose nıhayet güzel haberleri paylaştık hayırlı olsun a.s.:teytey::teytey::teytey:

kızlar çok sevındım bebiş istiyoruz rrose nıhayet güzel haberleri paylaştık hayırlı olsun a.s.:teytey::teytey::teytey:

evet canım darısı sedayıldızın başına walla o kaldı bi bekliyoruz onuda eşimde yok evde kaldım pc başında evde olsa delirir kucamda duruo laptop habire bakıorum bi haber varmı die

Merhaba arkadaşlar, bikaç topiği daha yazdım ama cevaplarımı bulamadım burası daha aktif bir topiğe benziyor inşallah birbirimize yarar ve destek oluruz. yarın farlotal ile tüp bebek tedavime başlıyorum, iki gün sonrada lucrine.16 mart gibi yumurta toplama olacak. ilk denemem çok heycanlıyım. en çok merak ettiğim şeylerden biri folik asit kullandınız mı?doktoruma sordum daha sonra veririm dedi ama hamilelikten 3 ay önce bile başlanması gerekiyor bildiğim kadarıyla. acaba içsem mi içmesemmi?lütfen cevap???

tedavinin başında bana doktorum verdi. Sanırım 3 aya kadarda devam edecek. Kullansanda zaten tedavini etkilemez diye bilirim

bence doktorunun sözünden çıkma ben ne ilaçlar içtim hele glucophage die kan şekeri düzenlemek ve zayıflamama yardımcı olmak için bi ilaç verdi mide bulantısından sabahalra kadar ağlıodum ama hala içiorum dün hamile olduğumu öğrendim bana tedavinin en başında coraspin verdi onu içiorum hala doktorunun sözünden çıkma sakın harfiyen uygula bence benim fikrim biz normal insanlar gibi değiliz vücudumuz değişik şeylere bile tepki verebilio ben lucrin iğneyi vurunca alerji yapıodu çıldırıodum şişiodu kabarıyodu yani bünyelerimizde zayıflıo tedaviden doktor ne zaman derse o zaman kullan bence

canların çok teşekkürler tülayyyy canım çok sevindim.. senin çoğul gibi benim değer 133 çıktı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…