2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

hımmmm belkide haklısın canım,sağol cevap verdiğin için, yine kafam karışık:uhm:

ewet canım çoğul gözüküyo deger yüksek oldukca bakalım kısmet )) dr.dan haftaya randevu aldm bakalım gözükür sanırım kctane olduğu sennde hayırlı olsun canım bugun bebiş istiyoz,rrose ben baska sonuç alcak arkads varmıydı bugunku sonuçlar + ozamn hep hayırlı olsun ....:teytey::teytey:

var canım sedayıldız oda bu gün pozitif sonuç aldı

Pozitif sonuç alan arkadaşlaaaarrr, hepinizi kutluyorumn, Allah tamamına erdirsin diyorum. Bu kadar güzel haberin arasında pek şık kaçmicak ama ben de bugün negatif haberini aldım. Ama beklediğim bi olay olduğu için pek de üzülmedim açıkçası. Şimdi 3. denemem için enerji, güç ve umut topluyorum..

iyi dileklerin için çok teşekkürler. umarım iyi haberlerimizi arkaya arkaya alırız. ikimizinde hamileliği aynı gün belli olacak. dört gözle seni takip edeceğim canım. dualarım seninle:Saruboceq:

merhaba canım benimde dularım senin ve dileyen herkezle,allahım emeklerimizi boşa cıkarmasın.artık bizlerede anne olmayı nasib etsin beklemek zor bakalım hayırlısı.

3. denemede daha mutlu ve umutlu olmalısın o zamanda olmayacak ümidini taşıma olurmu ??? aksi halde emeklerin boşa gidecektir. Rabbim hakkında hayırlısını versin ve yüzünü güldürsün canım. inşallahh seninde kucağını bebişlerle doldursun.sana şimdiden bol şans diliyorum dualarım sizlerle Rabbim ona açılan elleri geri çevirmesin

kızlar çatlatma iğnesini buradan takip ettiğim kadarıyla hep gece yapılmış belirli saati varmı yoksa ben tesatüf mü öyle rastladım

canım bana da 3,4 kere yapıldı çatlatma iğnesi ben de sonuncusunu gece 1de yaptırmıştım bu iğnenin özelliği belli bir süre sonra(sanırım 34 yada 36 saat sonraydı prospektüse de bakabilirsin)etkin hale geldiği için aşılama saati de yaklaşık 10-11 gibi olmuştu.Doktor onu hesaplayıp ona göre saat veriyo.Umarım yardımcı olabilmişimdir.:1rolleyes:

hamile arkadaşlar hepiniz adına çokk sevindim allah tamamına erdirsin bebişlerinizi saglıkla kucagınıza alın hepinizi öptüm

kızlar nihayet bugün reglimi oldum.biraz geç ve zor oldu ama sonunda oldu ya önemli olan o:1rolleyes: Allah izin ederse hayırlısıyla mart ayında 2. tedavime başlıycam.Allah'ım hepimizin yüzünü güldürsün...yerimseniben

haklısın canım...inşallah rabbim tüm isteyenlerin yüzünü güldürür.

kızlaaaaaaaaaar ben geldim.çok mutluuyuzzz.bugün tüp bebek tedavisine başladık.ilk iğneyi vuruldum.300 lük pregon vurulacağım her gün.allahım inşaallah her şey yolunda gider....

bebiş istiyoruz ve canan sizin için halay çekiyoruzzzzz:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::

tşk ederim canım saol

kızlar hamileyimmmm değer 133.....

[COLOR="Blue"]canım çok sevindim ALLAHIM tamamına erdirsin sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin rabbim[/COLOR]

bende bugün tekrar kan testi yaptırdım şükürler olsun ikiye katlamış sayı 15 gün sonra keseleri görmeye gidicem nasipse
ALLAHIM hepimiz için hayırlısını nasip etsin.:CüvCüv:

güzelim tedavin hayırlı olsun inşallah. bende 300 ile başlamıştım. Şimdi beklemedeyiz. Umarım seninde tedavi sürecin güzel gider.Dualarımız seninle

güzelim bebişlerinin iyi haberlerini takip ediyoruz . Allah tamamına erdirsin. Darısı başımıza canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…