tedavinin başında bana doktorum verdi. Sanırım 3 aya kadarda devam edecek. Kullansanda zaten tedavini etkilemez diye bilirim
bence doktorunun sözünden çıkma ben ne ilaçlar içtim hele glucophage die kan şekeri düzenlemek ve zayıflamama yardımcı olmak için bi ilaç verdi mide bulantısından sabahalra kadar ağlıodum ama hala içiorum dün hamile olduğumu öğrendim bana tedavinin en başında coraspin verdi onu içiorum hala doktorunun sözünden çıkma sakın harfiyen uygula bence benim fikrim biz normal insanlar gibi değiliz vücudumuz değişik şeylere bile tepki verebilio ben lucrin iğneyi vurunca alerji yapıodu çıldırıodum şişiodu kabarıyodu yani bünyelerimizde zayıflıo tedaviden doktor ne zaman derse o zaman kullan bence
ewet canım çoğul gözüküyo deger yüksek oldukca bakalım kısmet )) dr.dan haftaya randevu aldm bakalım gözükür sanırım kctane olduğu sennde hayırlı olsun canım bugun bebiş istiyoz,rrose ben baska sonuç alcak arkads varmıydı bugunku sonuçlar + ozamn hep hayırlı olsun ....:teytey::teytey:
iyi dileklerin için çok teşekkürler. umarım iyi haberlerimizi arkaya arkaya alırız. ikimizinde hamileliği aynı gün belli olacak. dört gözle seni takip edeceğim canım. dualarım seninle:Saruboceq:
Pozitif sonuç alan arkadaşlaaaarrr, hepinizi kutluyorumn, Allah tamamına erdirsin diyorum. Bu kadar güzel haberin arasında pek şık kaçmicak ama ben de bugün negatif haberini aldım. Ama beklediğim bi olay olduğu için pek de üzülmedim açıkçası. Şimdi 3. denemem için enerji, güç ve umut topluyorum..
kızlar hamileyimmmm değer 133.....
kızlar çatlatma iğnesini buradan takip ettiğim kadarıyla hep gece yapılmış belirli saati varmı yoksa ben tesatüf mü öyle rastladım
133 çıkmasına rağmen 8.gün silik çizgiyi görmüştün dimi yanılmıyorum bebiş istiyorum?
3. denemede daha mutlu ve umutlu olmalısın o zamanda olmayacak ümidini taşıma olurmu ??? aksi halde emeklerin boşa gidecektir. Rabbim hakkında hayırlısını versin ve yüzünü güldürsün canım. inşallahh seninde kucağını bebişlerle doldursun.sana şimdiden bol şans diliyorum dualarım sizlerle Rabbim ona açılan elleri geri çevirmesin
canım bana da 3,4 kere yapıldı çatlatma iğnesi ben de sonuncusunu gece 1de yaptırmıştım bu iğnenin özelliği belli bir süre sonra(sanırım 34 yada 36 saat sonraydı prospektüse de bakabilirsin)etkin hale geldiği için aşılama saati de yaklaşık 10-11 gibi olmuştu.Doktor onu hesaplayıp ona göre saat veriyo.Umarım yardımcı olabilmişimdir.:1rolleyes:
kızlar hamileyimmmm değer 133.....
kızlaaaaaaaaaar ben geldim.çok mutluuyuzzz.bugün tüp bebek tedavisine başladık.ilk iğneyi vuruldum.300 lük pregon vurulacağım her gün.allahım inşaallah her şey yolunda gider....
bebiş istiyoruz ve canan sizin için halay çekiyoruzzzzz:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::
[COLOR="Blue"]canım çok sevindim ALLAHIM tamamına erdirsin sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin rabbim[/COLOR]
bende bugün tekrar kan testi yaptırdım şükürler olsun ikiye katlamış sayı 15 gün sonra keseleri görmeye gidicem nasipse
ALLAHIM hepimiz için hayırlısını nasip etsin.:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?