2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

mona rose teşekkürler canım. tedavin hayırlı olsun.. gelsin bebişler
özlem nasılsın canım yat kalkma eğilme uzanma tamamm mıııı

mona rose teşekkürler canım. tedavin hayırlı olsun.. gelsin bebişler
özlem nasılsın canım yat kalkma eğilme uzanma tamamm mıııı

sağol canım, saöylediklerini aynen uyguluyorum canım. Kendimi dinlenmeye verdim. Bugünüde atlatsaydım hayırlısıyla ...Biraz daha rahatlayacağım.

ayyy ne güzel yaaaa burda bisürü hamiş var:) çok sevindim hayırlısı olsun hepinize kızlar, bende bugün farlutal ile başladım tedaviye, hepimize hayırlı uğurlu olsun. biraz depresyon havasındayım ama neden bilmiyorum, aslında çok umutluyum ama nedense elimden gelmiyor durdurmak bu ağırlığı

:1no2:selam banada 12 şubat tarihinde 4 adet donmuş embriyo transferi yapıldı.sadece ilk üçgün kasıklarımda titrreşim şeklinde hisler ve göğüslerimde şişkinlik hissi var.ama bunun dışında karnımda şişlik yada başka bir his yok.bu arada benim ikinci tüp bebek denemem oluyor.transferin üçüncü günü dışarı çıktım arabaya binince biraz sarsıldım ama umarım zarar vermemişimdir.üçüncü günden sonra kasıklarımdaki o titreşim hissi olmamaya başladı.ama duyuyorum çoğu kişi transfer günü normal işine gidip geliyorlar ve hamile kalıyorlar.şuan nedense hiçbirşey hissetmiyorum yani.neyse herkes için hayırlısı olsun

selam ben yeni üye oldum
şuan pek kimse yok umarım katılım artar.

güzelim benimde transferim dün oldu ama öyle ağrılar titreşimler filan hiçbirşey yok. Sadece biraz gazım var gibi ve ona bağlı olarak sanki hafif gaz sancısı var gibi. Bu nedenle lütfen kafana takma güzelim. Hiç belirtisi olmadan hamile olanlar bile var

gülen bak canım herkeste aynı şey olacak diye birşey yok..bak benim yazılarımı oku bende 5. günden sonra birşey hissetmedi. ağladım. bana yazdıkları şu bebeklerini üzme bende sana aynısını yazıyorum bebeişleri üzme... bende şu güne kadar bir belirti yok ama hamileyimm.üzme onlar sonra küserler sana stres yapmaaaa

(( o kadar mesaj yazıyorum cevap veren yok burası daha aktif bir yer sanmıştım ama malesef yine boşşa çıktı hani paylaşım alanıydı:çok üzgünüm: neyse herkese başarılar:çok üzgünüm:senağlama

canım ne olduuuuu sorun nedir neden ağlıyorsun?? tabiki burası paylaşım alını hadi paylaşalım derdini. önce neden kendini depresyona soktun onu anlat istersen olur mu ??

Teşekkür ederim canım benim.Senin tedavinde hayırlı olsun Allah yüzünü güldürsün bizim gibi.Bizde senin halayını çekeriz burada:teytey::teytey:

kafanı böyle şeylere takıp kendine stres yapma bence başka şeylere odaklan.Arabaya binmeyle bişey olacağınıda sanmıyorum şehir dışında tedaviye gelen hastalarda oluyor onlarda saatlerce arabaya biniyorlar.Herşey olacağına varır.Bizler elimizden geleni yapıyoruz takdir Allahın herşeyin bi vakti var.O yüzden moralini bozma test gününü bekle inş. hamilesindir.:teselli:

simalll cim hosgeldin canim simdi gordum yazini anlat derdini canim dinliyorum...a.s.

Kis hamisleri adaylari listesi

pink rose_______________tup bebek_____________________ne zaman baslayacagi belursuz :)))sira sende pembe gulum
shenay34_______________tup bebek_____________________tedaviye aralikta basliyacak
jowan__________________tup bebek______________________mart ayinda tedaviye basliacak
esra___________________tup bebek______________________ocak ayi baslangic
sena__________________tup bebek_______________________nisan ayi baslangic
elsinore________________2. mikro enjeksiyon denemesi______mart ayi baslngic
tulay24________________tup bebek_______________________aralik veya ocak ayi basliyor tedaviye
ece-brc________________tup bebek_______________________tarihi belli degil
kaymaklim_____________tup bebek_______________________subat ayi baslangic
dryaaa22______________tup bebek________________________ocak ayi baslangic
a.acele________________tup bebek________________________ocak ayi baslangic
reyyane_______________tup bebek________________________ocak ayi baslangic sorun sperm azligi
myocean76____________tup bebek________________________ocak ayi baslangic spermlerde ileri hareketlilik sorunu
nisasum_______________mikro enjeksiyon _________________ocak ayi baslangic spermlerde morfoloji sorunu
akasya 53_____________tup bebek________________________ocak ayi baslangic
sdsmt________________2. tup bebek______________________mart ayi baslangic

mehay__________hamis:teytey:
aktuel__________hamis
adayadayi_________hamis
narin cadi_________hamis
bugdayzeynep_____hamis
tuubay___________hamis
galeta79__________hamis
fato83____________hamis
mislina duygu______hamis
butterfly's'_________hamis
piner78___________hamis
seherim__________hamis
sueda22__________hamis
selenayyy_________hamis
toprak28__________hamis
bebisko___________hamis
celine07__________hamis
sinem8484________hamis
ze-nennn__________hamis
cafcafli____________hamis
acelya____________hamis
autocad___________hamis
sunger53__________hamis

pelly1 _________negatif.......ama yola devam....
kedersiz________negatif .....vazgecmek yok....
hulya35________negatif.....mutlaka olacak, devam....
hituci__________negatif.....olacak arkadasim, sakin umudunu yitirme...
ruyamelegim____negatif......fakat o inaniyor olacak mutlaka umudunu hic kaybetmedi...

Bu liste herseke ugur getirdi ve icindeki herkes hamile kaldi bundan sonra duzenlemeniz ve devam ettirmeniz icin buraya koyuyorum umarim sizlerede ugur getirir ve bebisleriniz gelir...:teytey::hooray:

Son düzenleme:
mehay listede ben yokum ama hamiletimm. mehay canım 2009 anneleri altında güncel liste var. elif yaptı bilgineee
hamilelik nasıl canım

mehaycım listen çok güzel olmuş..benide eklersen sevinirim.mart ayında 2. tüp bebek başlıycam...

mehay listede ben yokum ama hamiletimm. mehay canım 2009 anneleri altında güncel liste var. elif yaptı bilgineee
hamilelik nasıl canım
canim hamilemisin sende kac haftalik tebrik etmismiydim cok sevindim canim...
mehaycım listen çok güzel olmuş..benide eklersen sevinirim.mart ayında 2. tüp bebek başlıycam...

canim listeyi cok onceden yapmistim 2008 den beri var ama guncellemistim bu topigin adini degitirirken simdide isteyen arkadaslar icin koydum ama ilgilenemiyorum canim fazla vaktim olmuyor....isteyen biri ilgilensin arada ilgilenirim bende simdilik senide ekliyorum..

canım ne olduuuuu sorun nedir neden ağlıyorsun?? tabiki burası paylaşım alını hadi paylaşalım derdini. önce neden kendini depresyona soktun onu anlat istersen olur mu ??

öncelikle teşekkür ederim cevap verdiğin içinŞeniz neden depresyona soktuğumu bilmiyorum, yani bisürü yeni şey girdi hayatıma birdenbire, terimler, doktorlar, ilaçlar, tüp bebek konusu, iğnelerimi zamnında vurulabiliyim diye iştende ayrıldım:çok üzgünüm: son iki ayda hayatım o kadar çok değiştiki, sanırım şok etkisi oldu,hiç beklemiyor insan kendi başına geleceğini bu durumun. durup dururken ağlıyorum, sinirlerim çok bozuk, burda biraz teselli buluyorum. eşime saldırıyorum sürekli kavga çıkarıyorum,bi tuhaf oldum. doktor sigarayı azalt dedi azaltamıyorum iyice geriliyo sinirlerim günde 7-8 tane içiyorum sonrada suçluluk duyuyorum.:çok üzgünüm::a015: bilmiyorum siz de bööle hissettinizmi ilk zamanlar? bu arada mehaycım benide listeye ekler misin?:Saruboceq:

aranıza yeni katıldım.bu site bana o kadar iyi geldiki kendimden çok şeyler buldum burda. kısacası bağımlısı oldum. 2009 da bende 2. kez micro yaptıracağım. ilki malesef olmadı. burdan hamiş haberlerinizi aldıkça içim kıpır kıpır oluyor çok mutlu oluyorum.Sanki o haberi ben almışım. Hamişleri tebrik ediyorum.sizlerin adına çok sevindim.yavrularınızı sağlıklı sıhatli kucağınıza alıp, mis kokularını duyarsınız umarım.Allah'ım bizlerede nasip etsin. Hepimizin Sağlıklı, güzel, tatlımı tatlı yavruları olsun... Mehaycım listene benide eklersen çok sevinirim. bana daha çok haziranda başlayacağım tedaviye ama aranızda olmak istedimmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…