mona rose teşekkürler canım. tedavin hayırlı olsun.. gelsin bebişler
özlem nasılsın canım yat kalkma eğilme uzanma tamamm mıııı
selam ben yeni üye oldum
şuan pek kimse yok umarım katılım artar.
(( o kadar mesaj yazıyorum cevap veren yok burası daha aktif bir yer sanmıştım ama malesef yine boşşa çıktı hani paylaşım alanıydı:çok üzgünüm: neyse herkese başarılar:çok üzgünüm:senağlama
haklısın canım...inşallah rabbim tüm isteyenlerin yüzünü güldürür.
kızlaaaaaaaaaar ben geldim.çok mutluuyuzzz.bugün tüp bebek tedavisine başladık.ilk iğneyi vuruldum.300 lük pregon vurulacağım her gün.allahım inşaallah her şey yolunda gider....
bebiş istiyoruz ve canan sizin için halay çekiyoruzzzzz:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::
:1no2:selam banada 12 şubat tarihinde 4 adet donmuş embriyo transferi yapıldı.sadece ilk üçgün kasıklarımda titrreşim şeklinde hisler ve göğüslerimde şişkinlik hissi var.ama bunun dışında karnımda şişlik yada başka bir his yok.bu arada benim ikinci tüp bebek denemem oluyor.transferin üçüncü günü dışarı çıktım arabaya binince biraz sarsıldım ama umarım zarar vermemişimdir.üçüncü günden sonra kasıklarımdaki o titreşim hissi olmamaya başladı.ama duyuyorum çoğu kişi transfer günü normal işine gidip geliyorlar ve hamile kalıyorlar.şuan nedense hiçbirşey hissetmiyorum yani.neyse herkes için hayırlısı olsun
(( o kadar mesaj yazıyorum cevap veren yok burası daha aktif bir yer sanmıştım ama malesef yine boşşa çıktı hani paylaşım alanıydı:çok üzgünüm: neyse herkese başarılar:çok üzgünüm:senağlama
canim hamilemisin sende kac haftalik tebrik etmismiydim cok sevindim canim...mehay listede ben yokum ama hamiletimm. mehay canım 2009 anneleri altında güncel liste var. elif yaptı bilgineee
hamilelik nasıl canım
mehaycım listen çok güzel olmuş..benide eklersen sevinirim.mart ayında 2. tüp bebek başlıycam...
canım ne olduuuuu sorun nedir neden ağlıyorsun?? tabiki burası paylaşım alını hadi paylaşalım derdini. önce neden kendini depresyona soktun onu anlat istersen olur mu ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?