öncelikle teşekkür ederim cevap verdiğin içinŞeniz neden depresyona soktuğumu bilmiyorum, yani bisürü yeni şey girdi hayatıma birdenbire, terimler, doktorlar, ilaçlar, tüp bebek konusu, iğnelerimi zamnında vurulabiliyim diye iştende ayrıldım:çok üzgünüm: son iki ayda hayatım o kadar çok değiştiki, sanırım şok etkisi oldu,hiç beklemiyor insan kendi başına geleceğini bu durumun. durup dururken ağlıyorum, sinirlerim çok bozuk, burda biraz teselli buluyorum. eşime saldırıyorum sürekli kavga çıkarıyorum,bi tuhaf oldum. doktor sigarayı azalt dedi azaltamıyorum iyice geriliyo sinirlerim günde 7-8 tane içiyorum sonrada suçluluk duyuyorum.:çok üzgünüm::a015: bilmiyorum siz de bööle hissettinizmi ilk zamanlar? bu arada mehaycım benide listeye ekler misin?:Saruboceq:
canım benim seni anlıyorum sanırım yani başladın tedaviye ve bu sana ağır geliyor ama yanlış yoldasın. kendini sıkmaktan sorunların sıkıntıların üzerine yenileri eklemekten vazgeçmelisin aksi halde emeklerinin karşılığını alamazsın. eşin senin can yoldaşın yol arkadaşın onun üzerine gitmen atışman çok yanlış. erkekler bizden daha zayıf ve hasas tedavi sürecinde çünkü bizler bi şekilde birileri ile konuşuyor rahatlıyoruz ama onlar kapalı kutu herşeye karşı. sıgara konusuna gelince içmesen tabiki daha iyi ama içiyorum diyede kendini suçlaman cezalandırman çok yanlış. bende her sabah içmeyeceğim şu lanet şeyi diyordum bende anne olmak, kocamı baba yapabilmek, bebeğimi kucağıma almak istiyorum içmeyeceğim diyordum ama kahvaltıdan sonra içiyordum sonra yavaş yavaş bıraktım.herşey senin elinde canım unutma maddi manevi yıpranmak istenmiyorsan tedavi öncesi bi sirkelen tüm olumsuzlukları at üzerinden ve öyle başla tedavine. ruh halinin herşeyi etkiledigini unutma bunun için iyi ol. inşallah herşey gönlünce olur Rabbim yardımcın olsun ve sonucunda yüzünü güldürsün
canım benim çok tatlısın, çok sağol bak yine ağlattın beniŞeniz söylediklerin çok doğru. evet yeni başladım ilk denemem tedavim bugün başladı artık iyi olmaya çalışacağım.burası insana iyi geliyor gerçektenŞeniz sen ne durumdasın?hamiş misin? tedavi de misin?a.s.
ağlama canımmm zaten yorucu bi yoldasın bu yolu daha engebeli bi hale getirme. bak ilk denemenmiş bol bol dua et kendini iyi hissettirecek şeyler yap. inşallah olumlu sonuçlar alacaksın.sıkıldıkça gel buraya oku anlat konuş rahatla hepimiz aynı şeyleri yaşadık yaşıyoruz. canımcım ben 5 yıllık evliyim 4 kez aşılama denedim olmadı sonra mikroenjeksiyon denedik ilk denemede oldu çok şükür 10 haftalık hamileyim Allah ıma şükür.darsı tüm bekleyenlerin başına inşallaaahhhh
canım benim çok ama çok sevindim:lepi: Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin:CüvCüv: evet burası insanı çok rahatlatıyor gerçekten,iyi ki bulmuşumkaydirigubbakcemile5 çok sağol tekrar,kendine iyi bak:CüvCüv::1hug:a.s.
aranıza yeni katıldım.bu site bana o kadar iyi geldiki kendimden çok şeyler buldum burda. kısacası bağımlısı oldum. 2009 da bende 2. kez micro yaptıracağım. ilki malesef olmadı. burdan hamiş haberlerinizi aldıkça içim kıpır kıpır oluyor çok mutlu oluyorum.Sanki o haberi ben almışım. Hamişleri tebrik ediyorum.sizlerin adına çok sevindim.yavrularınızı sağlıklı sıhatli kucağınıza alıp, mis kokularını duyarsınız umarım.Allah'ım bizlerede nasip etsin. Hepimizin Sağlıklı, güzel, tatlımı tatlı yavruları olsun... Mehaycım listene benide eklersen çok sevinirim. bana daha çok haziranda başlayacağım tedaviye ama aranızda olmak istedimmm.
canım benim çok ama çok sevindim:lepi: Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin:CüvCüv: evet burası insanı çok rahatlatıyor gerçekten,iyi ki bulmuşumkaydirigubbakcemile5 çok sağol tekrar,kendine iyi bak:CüvCüv::1hug:a.s.
kızlar transferden sonrada iğne yada herhangi bir ilaç kullanılıyor mu ve tutarsa sonrasında yardımcı olur musunuz
merhaba arkadasım merak etme buradaki hemen hemen her insan senın hıssettıklerını zaman zaman hıssetmiştir.bende oyle,oyle zaman larım oldukı neden allahım neden bu sorunları yasıyorum bunu hakedecek ne yaptım,neden neden evlenıp istemedıkleri halde ıkı gun sonra hamıle kalanlar,cocugunu dogurup sokaga atanlar var bız bukadar isterken.3 yıllık evliyim bu üç yıla kistden dolayı ıkı amelıyat bır asılama bır tüp bebek 2 kezde mikro sıgdırdım.çok yıprandım.suansa ikinci mıkro transferim yapıldı bugun ıkıncı gunum.ayın 1 de belli olacak dua etmekden baska yapacak bırseyımız yok.ama anladımkı herseyın bır zamanı var sen kendını uzsende uzmesende ozaman gelmeden olmayacak onun için neden kendımızı yıpratıp işimizi zora sokalımkı.çünkü bunun bize yararı yok epeyce zararı var.doktorumun bır sozu var stres kısırlık kısırlık stres yapıyor dıye.sükür edıyorum çünkü umudumuz var.onun için psıkolojı cok önemlı yapma güzel seyler dusun guzel seyler olsun.bak burada neguzel haberler alıyoruz.neden bızlerde buraya artık bende hamıleyım dıye yazmayalım.bizim ne eksıgımız var dimi.insallah dileyen isteyen herkez zamanı gelınce anne olacak.ozaman cok hıc bırımıze uzak degıl bunu bılıyorum.allah hepımızın yardımcısı olsun.:içelim:öncelikle teşekkür ederim cevap verdiğin içinŞeniz neden depresyona soktuğumu bilmiyorum, yani bisürü yeni şey girdi hayatıma birdenbire, terimler, doktorlar, ilaçlar, tüp bebek konusu, iğnelerimi zamnında vurulabiliyim diye iştende ayrıldım:çok üzgünüm: son iki ayda hayatım o kadar çok değiştiki, sanırım şok etkisi oldu,hiç beklemiyor insan kendi başına geleceğini bu durumun. durup dururken ağlıyorum, sinirlerim çok bozuk, burda biraz teselli buluyorum. eşime saldırıyorum sürekli kavga çıkarıyorum,bi tuhaf oldum. doktor sigarayı azalt dedi azaltamıyorum iyice geriliyo sinirlerim günde 7-8 tane içiyorum sonrada suçluluk duyuyorum.:çok üzgünüm::a015: bilmiyorum siz de bööle hissettinizmi ilk zamanlar? bu arada mehaycım benide listeye ekler misin?:Saruboceq:
kızlar transferden sonrada iğne yada herhangi bir ilaç kullanılıyor mu ve tutarsa sonrasında yardımcı olur musunuz
ewet canım dr.una bağlı ne verır bılemem ama kımı ilaç kimi iğne kimi jel kullanıyo progestron hormonu için benım dr.iğne verdi transferden snra kullandm çok şükür olumlu sonuç aldm gene uzun bir müddet kullancakmışım hayırlı olsun tedavın..
merhaba arkadasım,transferden sonra genelde vajinal jel kullanılıyo,tabi kişiye göre degişiyo bu senın durumuna baglı.benım üçüncü denemem 3 de de jel kullandım.
canim listeyi cok onceden yapmistim 2008 den beri var ama guncellemistim bu topigin adini degitirirken simdide isteyen arkadaslar icin koydum ama ilgilenemiyorum canim fazla vaktim olmuyor....isteyen biri ilgilensin arada ilgilenirim bende simdilik senide ekliyorum..
öncelikle teşekkür ederim cevap verdiğin içinŞeniz neden depresyona soktuğumu bilmiyorum, yani bisürü yeni şey girdi hayatıma birdenbire, terimler, doktorlar, ilaçlar, tüp bebek konusu, iğnelerimi zamnında vurulabiliyim diye iştende ayrıldım:çok üzgünüm: son iki ayda hayatım o kadar çok değiştiki, sanırım şok etkisi oldu,hiç beklemiyor insan kendi başına geleceğini bu durumun. durup dururken ağlıyorum, sinirlerim çok bozuk, burda biraz teselli buluyorum. eşime saldırıyorum sürekli kavga çıkarıyorum,bi tuhaf oldum. doktor sigarayı azalt dedi azaltamıyorum iyice geriliyo sinirlerim günde 7-8 tane içiyorum sonrada suçluluk duyuyorum.:çok üzgünüm::a015: bilmiyorum siz de bööle hissettinizmi ilk zamanlar? bu arada mehaycım benide listeye ekler misin?:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?