2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

canım benim seni anlıyorum sanırım yani başladın tedaviye ve bu sana ağır geliyor ama yanlış yoldasın. kendini sıkmaktan sorunların sıkıntıların üzerine yenileri eklemekten vazgeçmelisin aksi halde emeklerinin karşılığını alamazsın. eşin senin can yoldaşın yol arkadaşın onun üzerine gitmen atışman çok yanlış. erkekler bizden daha zayıf ve hasas tedavi sürecinde çünkü bizler bi şekilde birileri ile konuşuyor rahatlıyoruz ama onlar kapalı kutu herşeye karşı. sıgara konusuna gelince içmesen tabiki daha iyi ama içiyorum diyede kendini suçlaman cezalandırman çok yanlış. bende her sabah içmeyeceğim şu lanet şeyi diyordum bende anne olmak, kocamı baba yapabilmek, bebeğimi kucağıma almak istiyorum içmeyeceğim diyordum ama kahvaltıdan sonra içiyordum sonra yavaş yavaş bıraktım.herşey senin elinde canım unutma maddi manevi yıpranmak istenmiyorsan tedavi öncesi bi sirkelen tüm olumsuzlukları at üzerinden ve öyle başla tedavine. ruh halinin herşeyi etkiledigini unutma bunun için iyi ol. inşallah herşey gönlünce olur Rabbim yardımcın olsun ve sonucunda yüzünü güldürsün

mehay canım sağol.. tebriğini okumadım. kesin dikkatini çekmedi. çünkü işteyim fazla yazamıyorum. şuan hesaplamalar 4 haftalık 10 mart kese görmeye gideceğiz

canım benim çok tatlısın, çok sağol bak yine ağlattın beniŞeniz söylediklerin çok doğru. evet yeni başladım ilk denemem tedavim bugün başladı artık iyi olmaya çalışacağım.burası insana iyi geliyor gerçektenŞeniz sen ne durumdasın?hamiş misin? tedavi de misin?a.s.

ağlama canımmm zaten yorucu bi yoldasın bu yolu daha engebeli bi hale getirme. bak ilk denemenmiş bol bol dua et kendini iyi hissettirecek şeyler yap. inşallah olumlu sonuçlar alacaksın.sıkıldıkça gel buraya oku anlat konuş rahatla hepimiz aynı şeyleri yaşadık yaşıyoruz. canımcım ben 5 yıllık evliyim 4 kez aşılama denedim olmadı sonra mikroenjeksiyon denedik ilk denemede oldu çok şükür 10 haftalık hamileyim Allah ıma şükür.darsı tüm bekleyenlerin başına inşallaaahhhh

Mehay listeye benide eklermisin.Bugün 2. gün değerim 1187,1 doktorum salı günü kese görmek için çağırdı bakalım kaçtane benim tombişler:)))))))))

canım benim çok ama çok sevindim:lepi: Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin:CüvCüv: evet burası insanı çok rahatlatıyor gerçekten,iyi ki bulmuşumkaydirigubbakcemile5 çok sağol tekrar,kendine iyi bak:CüvCüv::1hug:a.s.

Aminnnnn canım inşallahh Allah razı olsun. darısı sizlerin başına inşallah sende kendine iyi bak Allah a emanet ol mutlu ol mutlu kal :))

bu arada sende aramıza hoşgeldin arkadaşım :)) siteninde listelerinde ayrı bi uğuru var.güzel haberleri aldıkça tedavi süreçlerimiz olumlu geçiyor sanırım.güzel dileklerin için kendi adıma çok teşekkür ederim canım. inşallah seninde güzel haberlerini alırız burdan tedavi sonucunda Rabbim yüzünü güldürsün Rabbim sanada bu muhteşem duyguyu yaşatsın

arkadaşlar bana yardım edecek olan var mı?Son aşılamamı deniyorum ondan sonra tüp bebeğe geçiyoruz.Benim güvencem emekli sandığı bilen var mı ne kadara mal olur bana tüp bebek

rrose cnm degerin kaç olmuş buarada bana yaptırtmadı dr.test bugun için haftaya bakıcak kızlar haftaya gözüküyomu?kaçtane oldugu anlaşılırmı??

simalcım merhaba yazılarını okudum saolsun emsal gerekli açıklamaları yapmış sana sakın kendini bunaltma zaten neden bunaltıyorsun ki olumlu güzel taraflarını düşün lütfen hergün iğne vurulmak hergün acaba yarın hangi aşamaya geçeceğim diye beklemek bunların hepsi ayrı yarı mutluluk eşinle tartışmak yerine bebeğiniz, konuşun hiç üzülme kendine dahada zarar verirsin bak bende bugün iğnelerim bitti çatlatma iğnemi vurulacağım gece cuma günü nasipse yumurtalarım toplanacak hayırlısıyla inş sormak istediğin sorular olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım hadi şimdi bütün dertlerini unut sadece tedavine odaklan

kızlar transferden sonrada iğne yada herhangi bir ilaç kullanılıyor mu ve tutarsa sonrasında yardımcı olur musunuz

merhaba arkadasım,transferden sonra genelde vajinal jel kullanılıyo,tabi kişiye göre degişiyo bu senın durumuna baglı.benım üçüncü denemem 3 de de jel kullandım.

merhaba arkadasım merak etme buradaki hemen hemen her insan senın hıssettıklerını zaman zaman hıssetmiştir.bende oyle,oyle zaman larım oldukı neden allahım neden bu sorunları yasıyorum bunu hakedecek ne yaptım,neden neden evlenıp istemedıkleri halde ıkı gun sonra hamıle kalanlar,cocugunu dogurup sokaga atanlar var bız bukadar isterken.3 yıllık evliyim bu üç yıla kistden dolayı ıkı amelıyat bır asılama bır tüp bebek 2 kezde mikro sıgdırdım.çok yıprandım.suansa ikinci mıkro transferim yapıldı bugun ıkıncı gunum.ayın 1 de belli olacak dua etmekden baska yapacak bırseyımız yok.ama anladımkı herseyın bır zamanı var sen kendını uzsende uzmesende ozaman gelmeden olmayacak onun için neden kendımızı yıpratıp işimizi zora sokalımkı.çünkü bunun bize yararı yok epeyce zararı var.doktorumun bır sozu var stres kısırlık kısırlık stres yapıyor dıye.sükür edıyorum çünkü umudumuz var.onun için psıkolojı cok önemlı yapma güzel seyler dusun guzel seyler olsun.bak burada neguzel haberler alıyoruz.neden bızlerde buraya artık bende hamıleyım dıye yazmayalım.bizim ne eksıgımız var dimi.insallah dileyen isteyen herkez zamanı gelınce anne olacak.ozaman cok hıc bırımıze uzak degıl bunu bılıyorum.allah hepımızın yardımcısı olsun.:içelim:

kızlar transferden sonrada iğne yada herhangi bir ilaç kullanılıyor mu ve tutarsa sonrasında yardımcı olur musunuz

ewet canım dr.una bağlı ne verır bılemem ama kımı ilaç kimi iğne kimi jel kullanıyo progestron hormonu için benım dr.iğne verdi transferden snra kullandm çok şükür olumlu sonuç aldm gene uzun bir müddet kullancakmışım hayırlı olsun tedavın..

tşk ederim canım seninde hamişliğin hayırlı olsun

canım teşekkür ederim eklediğin için a.s.

canım yaşadıklarını çok çok iyi anlıyorum çünkü ilk tedavim sırasında aynı hisleri ve olayları bende yaşadım..sana tavsiye edeceğim tek bir şey var mümkün olduğunca kendini sıkmamaya çalış...bende senin gibi sürekli eşime ara ara çevremdekilere saldırıyordum. daha ilerleyen zamanlarda ilaçlarıda kullanmaya başladıkça dahada asabileştim depresyona girdim..buda ilk zamanlarda kendimi çok sıkmamdan strese sokmamdan kaynaklı oldu heralde tam bilemiyorum tabiki ilaçlarında etkisi oldu sonuçta hormon baskılanıyor fakat bendende kaynaklandı fisfisfis sonra bide aklında bulunsun transfer sırasında sakın ama sakın ne olursa olsun hiç bişeye kafanı takma rahat ol sıkma kendini... benim en büyük hatam transferimde 3 embriyo verilince çok sıkıntıya soktum kendimi..kayınvalidendem çekindiğim için nasıl söyliycem 3 tane diye napıcam diye daha o an kafama taktım ağladım üzüldüm .... ama bak ne oldu çok kaliteli 3 embriyoda tutmadı ve doktorum bana en kötü %90 şans veriyordu..tabii herşeydede bi hayır vardır ama sanırım ben birazda kendi kendime yaptım...2. denememde daha rahatolcam 3 değil 13 embriyo verilse bile takmayacağım çünkü herşeyin hayırlısı... senden arkadaş olarak aynı kaderi paylaşan biri olarak tek ricam rahat ol,mutlu ol,seni mutlu eden şeylerle ilgilen,,ama ne olursa olsun kendini sıkma lütfen...canın sıkıldıkça yaz buraya içinden ne gelirse...emin ol buradaki bütün arkadaşlar sana destek oluruz...a.s. ve emin ol sende birgün bebişlerini sağlıkla kucağına alacaksın biraz uzun oldu sanırım ama inan bunları yazarken ben kendimide rahatlatıyorum a.s a.s. :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…