kızlar transferden sonrada iğne yada herhangi bir ilaç kullanılıyor mu ve tutarsa sonrasında yardımcı olur musunuz
mehay canım sağol.. tebriğini okumadım. kesin dikkatini çekmedi. çünkü işteyim fazla yazamıyorum. şuan hesaplamalar 4 haftalık 10 mart kese görmeye gideceğiz
canım ben transferden sonra jel ve iğne kullandım ve hamile kaldıktan sonrada kullanıyorum çoğunlukla bunları veriyorlar sanada hayırlısıyla rabbim nasip eder.inşallah
canım cvp verdiğğin için tşk ederim peki iğneler pahalımı sigorta karşılıyormu ve canım birde özel aldığın besinler oldumu transferden sonra yardımcı olursan sevinirim iyi geceler:CüvCüv:
öncelikle teşekkür ederim cevap verdiğin içinŞeniz neden depresyona soktuğumu bilmiyorum, yani bisürü yeni şey girdi hayatıma birdenbire, terimler, doktorlar, ilaçlar, tüp bebek konusu, iğnelerimi zamnında vurulabiliyim diye iştende ayrıldım:çok üzgünüm: son iki ayda hayatım o kadar çok değiştiki, sanırım şok etkisi oldu,hiç beklemiyor insan kendi başına geleceğini bu durumun. durup dururken ağlıyorum, sinirlerim çok bozuk, burda biraz teselli buluyorum. eşime saldırıyorum sürekli kavga çıkarıyorum,bi tuhaf oldum. doktor sigarayı azalt dedi azaltamıyorum iyice geriliyo sinirlerim günde 7-8 tane içiyorum sonrada suçluluk duyuyorum.:çok üzgünüm::a015: bilmiyorum siz de bööle hissettinizmi ilk zamanlar? bu arada mehaycım benide listeye ekler misin?:Saruboceq:
Selam arkadaşlar, bugün transferimin 5. günü. Ama son iki gündür o kadar yoğun çalıştım ki çok vicdan azabı duyuyorum. Uzun yola gittim, 2 saatlik uykuyla koca bir gün geçirdim, sürekli ayaktaydım, ordan oraya koşturdum, yeri geldi yukarı uzandım, yeri geldi eğildim, ağır taşıdım, jelimin iğnemin saatlerini kaçırdım. Yani doktora ben neleri yapmamalıyım desem bana bunları sayardı herhalde:bbo: Sizce hala duruyor mudur benim böcekler?
Eğer onların kısmeti varsa sen neler yaparsan yap uğur böceklerin seni bırakmaz. Kısmeti yoksada istersen hep yat yinede tutunamaz. Sen böceklerinin seninle olduğunu düşünmekten vazgeçme. Bu yoğun tempoda bile arada bir içinden onlarla konuş. Bence bunları hissediyorlar.kaydirigubbakcemile5
Yazının sonuna neden 2 tane kız çocuğu koydun, bu bir işaret mi acaba, benim ikiz kızım mı olacak, ya da senin:dance:
kızlar 14.gün değerim 248 nasıllll
kızlar 14.gün değerim 248 nasıllll
saol canım yardımcı olduğun iin sen hamiş misin
hamiş degilim ama olabilirim.tranferim yapıldı,bugun 3'cü günüm ayın 1 de belli olacak
canım günlerin nasıl geçiyor? Benim transfer 5. günde yapıldığı içim 10 gün sonra test yaptır dedi yani 27 sinde. Yoksa benimde sonuç 1 martta belli olacaktı. Yani benim sonucum senden önce belli olacak. Hayırlısıyla hamiş haberlerimizi alırız inşallah
evet canım zaten doktorun ekranına düşüyor. iyi dedi. bakalım .. 10 mart kese görülecek
canım günlerin nasıl geçiyor? Benim transfer 5. günde yapıldığı içim 10 gün sonra test yaptır dedi yani 27 sinde. Yoksa benimde sonuç 1 martta belli olacaktı. Yani benim sonucum senden önce belli olacak. Hayırlısıyla hamiş haberlerimizi alırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?