2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

kızlar transferden sonrada iğne yada herhangi bir ilaç kullanılıyor mu ve tutarsa sonrasında yardımcı olur musunuz

canım ben transferden sonra jel ve iğne kullandım ve hamile kaldıktan sonrada kullanıyorum çoğunlukla bunları veriyorlar sanada hayırlısıyla rabbim nasip eder.inşallah

mehay canım sağol.. tebriğini okumadım. kesin dikkatini çekmedi. çünkü işteyim fazla yazamıyorum. şuan hesaplamalar 4 haftalık 10 mart kese görmeye gideceğiz

canım şu anda benim 15 günlük ben keseye görmeye 3 martda gidicem o zaman daha 4 haftalık oluyor nasipse senin gözükmedimi 4 haftalıkken sen gidene kadar 7 haftalık olmuyormu kafam karışdı
cevap verirsen çok sevinirim hayırlısıyla rabbim inşallah bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder.:CüvCüv:

bakgüncüğüm canım gebelik son adetini baz alarak hesaplanıyor yani mesela 2 haftalıkken öğreniyoruz biz ama son adette ondan önceki 2 haftada olduğu için 4 haftalık oluyor yani 1 aylık sayılıyor tıpta böyle hesaplanıyor sende gittiğinde muhtemelen 6 haftalık falan olacak keseleri görürsün ama kalp atışı 6,5-7.haftalarda duyulur deniliyor tam bilgim yok sadece merakını gidermek için yardımcı olmak istedim

canım ben transferden sonra jel ve iğne kullandım ve hamile kaldıktan sonrada kullanıyorum çoğunlukla bunları veriyorlar sanada hayırlısıyla rabbim nasip eder.inşallah

canım cvp verdiğğin için tşk ederim peki iğneler pahalımı sigorta karşılıyormu ve canım birde özel aldığın besinler oldumu transferden sonra yardımcı olursan sevinirim iyi geceler:CüvCüv:

canım cvp verdiğğin için tşk ederim peki iğneler pahalımı sigorta karşılıyormu ve canım birde özel aldığın besinler oldumu transferden sonra yardımcı olursan sevinirim iyi geceler:CüvCüv:

güzelim bildiğim kadarıyla eğer tüp bebek raporun yoksa karşılamıyor. Çünkü transferden sonra kullanılan jel ve iğne normalde düşük riskine göre verilen ilaçlar. Ama hamileliğin kesinleştikten sonra ise bazen 3 aya kadar kullanman gerekebiliyor. Ozaman karşılıyor. Çünkü hamile olduğundan dolayı kurum kabul ediyor.
Benimde transferimde 3. gün bunları doktora ve eczaneye sorduğum için biliyorum. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Bu arada tedavin hayırlı olsun a.s.

Birde transferden sonra kabızlığı önlemek için kaysı kurusu ye faydasını göreceksin

canım benim öncelikle hoşgeldin...bende yeni sayılırım bu sitede.9 yıllık evliyim 2 aşılama yaptım şimdi micro deniyoruz.allah yolunu açık etsin.sağolsun arkadaşlar yanlız bırakmamış.hiç üzülme hepimiz aynı dönemdeyiz şuan tedavin hayırlı olsun ben senden 1 adım öndeyim şuan yarın kısmetse yumurtalarım toplanıyo kafana takılan bir şey olursa hiç çekinme sor her zaman yanındayız...:1hug:

Selam arkadaşlar, bugün transferimin 5. günü. Ama son iki gündür o kadar yoğun çalıştım ki çok vicdan azabı duyuyorum. Uzun yola gittim, 2 saatlik uykuyla koca bir gün geçirdim, sürekli ayaktaydım, ordan oraya koşturdum, yeri geldi yukarı uzandım, yeri geldi eğildim, ağır taşıdım, jelimin iğnemin saatlerini kaçırdım. Yani doktora ben neleri yapmamalıyım desem bana bunları sayardı herhalde:bbo: Sizce hala duruyor mudur benim böcekler?

Eğer onların kısmeti varsa sen neler yaparsan yap uğur böceklerin seni bırakmaz. Kısmeti yoksada istersen hep yat yinede tutunamaz. Sen böceklerinin seninle olduğunu düşünmekten vazgeçme. Bu yoğun tempoda bile arada bir içinden onlarla konuş. Bence bunları hissediyorlar.kaydirigubbakcemile5

Yazının sonuna neden 2 tane kız çocuğu koydun, bu bir işaret mi acaba, benim ikiz kızım mı olacak, ya da senin:dance:

evet canım zaten doktorun ekranına düşüyor. iyi dedi. bakalım .. 10 mart kese görülecek

hamiş degilim ama olabilirim.tranferim yapıldı,bugun 3'cü günüm ayın 1 de belli olacak

canım günlerin nasıl geçiyor? Benim transfer 5. günde yapıldığı içim 10 gün sonra test yaptır dedi yani 27 sinde. Yoksa benimde sonuç 1 martta belli olacaktı. Yani benim sonucum senden önce belli olacak. Hayırlısıyla hamiş haberlerimizi alırız inşallah

inşallah canım benım 1 de bellı olacak pazara denk gelıyo ama dayanamayabılır cumartesı yaptırabılırım.sen neler yapıyosun bır rahatsızlıgın varmı yatarakmı gecırıyorsun

bu kez yatmayacagıms akınan göze çöp batar dedım ama yınede rısk alamıyorum.evdeyım genelde yatarak gecırıyorum.dr yatmakla alakası yok dıyor bılıyorum yatmakla olsaydı ılk ıkı denememde tutardı ama yınede yatıyorum işte insallah bu son olur pozitif sonucu beraber alırız.allah hepimize yardım etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…