2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

AMİN CANIM:Saruboceq:

selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende bu yıl tüpbebek düşünüyorum ama kafamdaki endişelerden kurtulabilirsem

canım cvp verdiğğin için tşk ederim peki iğneler pahalımı sigorta karşılıyormu ve canım birde özel aldığın besinler oldumu transferden sonra yardımcı olursan sevinirim iyi geceler:CüvCüv:

canım benim tüp bebek raporum olduğu için iğneleri ve jeli sigortadan faydalanarak aldım.özel besin olarak dersen doktorum kabız olma dedi haplardan dolayı insan kabız oluyor.kuru kayısı ve incir yedim her sabah onun çok faydasını gördüm.birde bol bol sıvı tükettim.hayırlsıyla inşallah seninkide tutar.

selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende bu yıl tüpbebek düşünüyorum ama kafamdaki endişelerden kurtulabilirsem

rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun buarada kimse yok galiba bana hoşgeldin diycek

hoşgeldin aramıza... endişelenecek bir durum yok... sıkma kendini kafana takılanları sorabilirsin..

Aaa Özlenözlem sen benden de önce alacaksın sonucu. Bana da 14. günde test yaptır dediler yani 28 şubat oluyor. Eee sen şimdi benden sonra yaptırıp benden önce mi öğreneceksin sonucu yani. Expres servis olmuş seninkikaydirigubbakcemile3

benim bebişler 5. günde transfer edildi. Normalde 3. gün transferler 12 gün sonra öğreniyor. Benim 2 gün fazla olduğundan 10. gün test yapılıyor. Ama sana neden 14. gün deyip 2 gün fazladan söylediler. Bilemedim.
Evet benimki biraz expres olacak gibi.
12 gün nasıl beklerim derken 10 gün olayına çok sevindim. Sanki 2 ay daha erken belli olacak gibi hissettim.delikafadulden

Wallahi bu dönemde 2 gün 2 ay gibi geliyor zaten insana.
Bana da garanti olsun diye 14 gün dediler herhalde. Ama ben beklermişim gibi geliyor son güne kadar çünkü test yaptırmaya hiç cesaretim yok.

özlennn kız gör bak sen Allahın izniyle kesin hamiş olacaksın çünkü 5.gün embriyosunun tutunma şansı çok yüksek bak turser demişti dersin

buarada hepinizin tedavisi hayırlı sonuçlanır inşallah ben cesaretimi toplayıp ikinci denememe başlıyamadım ilk tüpbebek denemem başarıyla sonuçlandı ama 6. haftada kaybettim

kızlar dr dan geldim şimdi 10tane yumoş oluşmuş çok sevinçliyim her şey yolunda giderse perşembe günü toplıcaklar cumartesi yine kontrol

Arkadaslar ,
07 Mart Cumartesi saat 11.de Alman hastanesi Konf. salonunda "Her Kadın anne olabilmeli" başlıklı tüpbebek seminer programı var . katılım ücretsiz, ayrıca dogurganlık ve beslenme konusuda işlenicekmiş .ihtiyacı olanlarla orada buluşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…