- 25 Ocak 2009
- 629
- 64
- 298
- 45
bu kez yatmayacagıms akınan göze çöp batar dedım ama yınede rısk alamıyorum.evdeyım genelde yatarak gecırıyorum.dr yatmakla alakası yok dıyor bılıyorum yatmakla olsaydı ılk ıkı denememde tutardı ama yınede yatıyorum işte insallah bu son olur pozitif sonucu beraber alırız.allah hepimize yardım etsın
canım cvp verdiğğin için tşk ederim peki iğneler pahalımı sigorta karşılıyormu ve canım birde özel aldığın besinler oldumu transferden sonra yardımcı olursan sevinirim iyi geceler:CüvCüv:
rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun buarada kimse yok galiba bana hoşgeldin diycek
selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende bu yıl tüpbebek düşünüyorum ama kafamdaki endişelerden kurtulabilirsem
rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun buarada kimse yok galiba bana hoşgeldin diycek
canım günlerin nasıl geçiyor? Benim transfer 5. günde yapıldığı içim 10 gün sonra test yaptır dedi yani 27 sinde. Yoksa benimde sonuç 1 martta belli olacaktı. Yani benim sonucum senden önce belli olacak. Hayırlısıyla hamiş haberlerimizi alırız inşallah
Aaa Özlenözlem sen benden de önce alacaksın sonucu. Bana da 14. günde test yaptır dediler yani 28 şubat oluyor. Eee sen şimdi benden sonra yaptırıp benden önce mi öğreneceksin sonucu yani. Expres servis olmuş seninkikaydirigubbakcemile3
teşekkürler arkadaşlar biraz geç oldu cevap ama yeniyim idare edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?