rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun buarada kimse yok galiba bana hoşgeldin diycek
kızlar hamileyimmmm değer 133.....
özlennn kız gör bak sen Allahın izniyle kesin hamiş olacaksın çünkü 5.gün embriyosunun tutunma şansı çok yüksek bak turser demişti dersin
rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun buarada kimse yok galiba bana hoşgeldin diycek
hoş geldin arkadaşım bende çok eski sayılmam burda ama süper bir yer burası meditasyon gibi
Kızlar yarın saat 9 da yumurtalarım toplanacak ne olur dualarınızı eksik etmeyin...çok korkuyorum...
kızlar bende bi yer sölim biz eşimle kesinlikle gidicez inşallah 26 şubatta anne bebek fuarı var cnr da araştırın netten bakın hepinizin bilgisine
Kızlar yarın saat 9 da yumurtalarım toplanacak ne olur dualarınızı eksik etmeyin...çok korkuyorum...
simalcım merhaba yazılarını okudum saolsun emsal gerekli açıklamaları yapmış sana sakın kendini bunaltma zaten neden bunaltıyorsun ki olumlu güzel taraflarını düşün lütfen hergün iğne vurulmak hergün acaba yarın hangi aşamaya geçeceğim diye beklemek bunların hepsi ayrı yarı mutluluk eşinle tartışmak yerine bebeğiniz, konuşun hiç üzülme kendine dahada zarar verirsin bak bende bugün iğnelerim bitti çatlatma iğnemi vurulacağım gece cuma günü nasipse yumurtalarım toplanacak hayırlısıyla inş sormak istediğin sorular olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım hadi şimdi bütün dertlerini unut sadece tedavine odaklan
merhaba arkadasım merak etme buradaki hemen hemen her insan senın hıssettıklerını zaman zaman hıssetmiştir.bende oyle,oyle zaman larım oldukı neden allahım neden bu sorunları yasıyorum bunu hakedecek ne yaptım,neden neden evlenıp istemedıkleri halde ıkı gun sonra hamıle kalanlar,cocugunu dogurup sokaga atanlar var bız bukadar isterken.3 yıllık evliyim bu üç yıla kistden dolayı ıkı amelıyat bır asılama bır tüp bebek 2 kezde mikro sıgdırdım.çok yıprandım.suansa ikinci mıkro transferim yapıldı bugun ıkıncı gunum.ayın 1 de belli olacak dua etmekden baska yapacak bırseyımız yok.ama anladımkı herseyın bır zamanı var sen kendını uzsende uzmesende ozaman gelmeden olmayacak onun için neden kendımızı yıpratıp işimizi zora sokalımkı.çünkü bunun bize yararı yok epeyce zararı var.doktorumun bır sozu var stres kısırlık kısırlık stres yapıyor dıye.sükür edıyorum çünkü umudumuz var.onun için psıkolojı cok önemlı yapma güzel seyler dusun guzel seyler olsun.bak burada neguzel haberler alıyoruz.neden bızlerde buraya artık bende hamıleyım dıye yazmayalım.bizim ne eksıgımız var dimi.insallah dileyen isteyen herkez zamanı gelınce anne olacak.ozaman cok hıc bırımıze uzak degıl bunu bılıyorum.allah hepımızın yardımcısı olsun.:içelim:
canım yaşadıklarını çok çok iyi anlıyorum çünkü ilk tedavim sırasında aynı hisleri ve olayları bende yaşadım..sana tavsiye edeceğim tek bir şey var mümkün olduğunca kendini sıkmamaya çalış...bende senin gibi sürekli eşime ara ara çevremdekilere saldırıyordum.daha ilerleyen zamanlarda ilaçlarıda kullanmaya başladıkça dahada asabileştim depresyona girdim..buda ilk zamanlarda kendimi çok sıkmamdan strese sokmamdan kaynaklı oldu heralde tam bilemiyorum tabiki ilaçlarında etkisi oldu sonuçta hormon baskılanıyor fakat bendende kaynaklandı fisfisfis sonra bide aklında bulunsun transfer sırasında sakın ama sakın ne olursa olsun hiç bişeye kafanı takma rahat ol sıkma kendini... benim en büyük hatam transferimde 3 embriyo verilince çok sıkıntıya soktum kendimi..kayınvalidendem çekindiğim için nasıl söyliycem 3 tane diye napıcam diye daha o an kafama taktım ağladım üzüldüm .... ama bak ne oldu çok kaliteli 3 embriyoda tutmadı ve doktorum bana en kötü %90 şans veriyordu..tabii herşeydede bi hayır vardır ama sanırım ben birazda kendi kendime yaptım...2. denememde daha rahatolcam 3 değil 13 embriyo verilse bile takmayacağım çünkü herşeyin hayırlısı... senden arkadaş olarak aynı kaderi paylaşan biri olarak tek ricam rahat ol,mutlu ol,seni mutlu eden şeylerle ilgilen,,ama ne olursa olsun kendini sıkma lütfen...canın sıkıldıkça yaz buraya içinden ne gelirse...emin ol buradaki bütün arkadaşlar sana destek oluruz...a.s. ve emin ol sende birgün bebişlerini sağlıkla kucağına alacaksın biraz uzun oldu sanırım ama inan bunları yazarken ben kendimide rahatlatıyorum a.s a.s. :1hug:
canım benim öncelikle hoşgeldin...bende yeni sayılırım bu sitede.9 yıllık evliyim 2 aşılama yaptım şimdi micro deniyoruz.allah yolunu açık etsin.sağolsun arkadaşlar yanlız bırakmamış.hiç üzülme hepimiz aynı dönemdeyiz şuan tedavin hayırlı olsun ben senden 1 adım öndeyim şuan yarın kısmetse yumurtalarım toplanıyo kafana takılan bir şey olursa hiç çekinme sor her zaman yanındayız...:1hug:
hamiş degilim ama olabilirim.tranferim yapıldı,bugun 3'cü günüm ayın 1 de belli olacak
canım günlerin nasıl geçiyor? Benim transfer 5. günde yapıldığı içim 10 gün sonra test yaptır dedi yani 27 sinde. Yoksa benimde sonuç 1 martta belli olacaktı. Yani benim sonucum senden önce belli olacak. Hayırlısıyla hamiş haberlerimizi alırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?