2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

özlennn kız gör bak sen Allahın izniyle kesin hamiş olacaksın çünkü 5.gün embriyosunun tutunma şansı çok yüksek bak turser demişti dersin

Canım inşallah Allah söyletiyordur. Kurban olduğum Allahıma hepimiz için devamlı dua ediyorum KADER ARKADAŞLARIM BENİM...

hoş geldin arkadaşım bende çok eski sayılmam burda ama süper bir yer burası meditasyon gibi

kesinlikle haklısın, burası olmasa bu kadar zaman nasıl geçerdi? bu kadar soru nasıl silinirdi aklımdan bilmiyorum. ve bu cesareti nasıl bulurdum onu da bilmiyorum. burdaki herkese teşekkürlera.s.a.s.a.s.:enbuyukkk:

canım hiç korkma çünkü mışıl mışıl uyuyorsun kalktığında zaten herşey bitmiş oluyor stresten kurtul tamammı canım inan hiç stres yapacak birşey yok

Kızlar yarın saat 9 da yumurtalarım toplanacak ne olur dualarınızı eksik etmeyin...çok korkuyorum...

hayatım yapma korkuya kapılma. Şimdiden negatif elektrik verme yumoşlara.Zaten uyuyup uyanacaksın ve bakacaksın ki bitmiş.Arkasından transfer ve bekleyiş. Sonuçta pozitif inşallah:lepi:

kızlar bende bi yer sölim biz eşimle kesinlikle gidicez inşallah 26 şubatta anne bebek fuarı var cnr da araştırın netten bakın hepinizin bilgisine

canım benima.s.Şeniz çok ama çok sağol:1hug: çokta haklısın, söyledikleriniz çok doğru inanamazsın ama gerçekten çok moral bulduma.s. lucrine yarın başlıyorum baya heycanlıyım, sende sona yaklaşmışsın, hiç geçmeyecek gibi geliyor zaman, inşallah herşey süperrr olur:1hug: öpüyorummmmm:sm_cool::1hug:

canım benimmmm yaaaaa.s. zamanını ayırıp ilgilendiğin için çok teşekkür ederim. söylediğin herşey söylediğiniz herşey kulağıma küpe oldu. inanılmaz moral ve sabır doldu içim. burası süper bir yer, sizleri çok seviyorum. bütün kalbimle sanada çok güzel bir sonuç diliyorum:1hug::CüvCüv: inşallahhhhhh...hepimizeee:1hug:

ya canım yaaaaa.s. ne diyeceğimi bilemiyorum artık, çok ama çok teşekkürler, dediklerini yapıcam, elimden geleni yapıcam, hepsi çok doğru, burası iyi ki var, sizler iyiki varsınız:1hug:a.s. çok teşekkür ederim sanada bütün kalbimle kalbinden geçeni diliyorum canım benim:1hug:a.s.

çok teşekkürler canım benim:1hug: çok sağol desteğin için:1hug: valla zaman geçmeyecek sanıyor insan ama geçiyor demiCADIARZU ne oldu toplandı mı yumurtular? kaç tane çıktı kalitesi nasılmış canım?:uhm:

Kızlar yarın saat 9 da yumurtalarım toplanacak ne olur dualarınızı eksik etmeyin...çok korkuyorum...

merhaba canım, hiç korkma, süper bişiy düşünsene mutlu yolun sonuyerimseniben inşallah herşey sorunsuz geçer, bize haber ver toplamadan sonra olurmu:1hug:

hamiş degilim ama olabilirim.tranferim yapıldı,bugun 3'cü günüm ayın 1 de belli olacak

canım benim inş güzel sonuçlarını allahın izniyle alacağız günler nasıl geçiyor daha doğrusu geçmek biliyor mu ben şimdiden geçiremiyorum hep aklıma takılıyor ya transferden sonra nasıl geçiririm diye bende sabah yumurta toplatmaya gidecem nasipse kendine çok iyi bak

canım inş seninde 27sinde güzel haberlerini almak nasipolur dualarımız sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…