canım benim tüp bebek raporum olduğu için iğneleri ve jeli sigortadan faydalanarak aldım.özel besin olarak dersen doktorum kabız olma dedi haplardan dolayı insan kabız oluyor.kuru kayısı ve incir yedim her sabah onun çok faydasını gördüm.birde bol bol sıvı tükettim.hayırlsıyla inşallah seninkide tutar.
Kızlar yarın saat 9 da yumurtalarım toplanacak ne olur dualarınızı eksik etmeyin...çok korkuyorum...
canım benimmmm yaaaaa.s. zamanını ayırıp ilgilendiğin için çok teşekkür ederim. söylediğin herşey söylediğiniz herşey kulağıma küpe oldu. inanılmaz moral ve sabır doldu içim. burası süper bir yer, sizleri çok seviyorum. bütün kalbimle sanada çok güzel bir sonuç diliyorum:1hug::CüvCüv: inşallahhhhhh...hepimizeee:1hug:
merhaba canım,seninle aynı gün öğreneceğiz sonuçlarımızı.benim 12. günüm oluyor. kişiden kişiye belirtiler değişir ama merak işte...Sen nasılsın ne var ne yok. bende bir iki elektrilenme,bol gaz ve sık lavabo durumları var...Aaa Özlenözlem sen benden de önce alacaksın sonucu. Bana da 14. günde test yaptır dediler yani 28 şubat oluyor. Eee sen şimdi benden sonra yaptırıp benden önce mi öğreneceksin sonucu yani. Expres servis olmuş seninkikaydirigubbakcemile3
kinder ve manolya 41 canlarım sanırım şuan bebişlerinizi emanete veriyorsunuzkaydirigubbakcemile3 Allah emanetlerinizi sağlıkla teslim almayı ve sonrasında pozitif haberler almayı nasip etsin .Sizin için dua ediyorum:Saruboceq:
canım bu msj ındaki neşeli haline bayıldım :)) her zaman böyle ol böyle kal. bu pozitiflikle pozitif sonuçlar alacaksın demekki. Rabbim tedavi sürecindeki tüm arkadaşlarımın yardımcısı olsun inşallah hepinizin yüzü güler. kendine iyi bak canım
canım benim inş güzel sonuçlarını allahın izniyle alacağız günler nasıl geçiyor daha doğrusu geçmek biliyor mu ben şimdiden geçiremiyorum hep aklıma takılıyor ya transferden sonra nasıl geçiririm diye bende sabah yumurta toplatmaya gidecem nasipse kendine çok iyi bak
canım benım allah yardımcın olsun.inşallah hepimiz güzel haberler alırız.bugun 4 gunumdeyım,işin aslı sıkılmaya basladım ama güzel haberi alacaksak deger.hep beraber hamiş kalalım inşallah..:CüvCüv:
yaaa canım günler geçmiyor değilmi?:teselli: bencede geçmiyor daha benim yumurtalarım bile toplanmadı transferden sonra hiç geçmez :çok üzgünüm: ama olsun hertürlü şeyi atlattın sıra güzel sonucu beklemeye kaldı:1hug: inşallah güzel haberini :CüvCüv: alırız canım benima.s.
beni de aranıza alırsanız,bu hafta görüşmeler başladım,yere karar verince pazartesi başlayacam.31 yaşındayım 7 yıllık evliyim.5 yıldır olmuyor.bende adanada hangi merkezde olduğunu sorabilirmiyim?ben de adanada yaptıracam da.
arkadaşlar mrb ben yeni katıldım tam anlamıyorum ama görüyorumki herkes destek oluyor ne kadar güzel bir şey hepinize hamile olanlar gözünüz aydın allahım kucagınıza almayı nasip etsin darısıda olmayanlara o yola gidenler inşallah bizlerde emegimizin sonucunu alırız bende başladım 8 yıllık evliyim ikinci tüp bebek denemem dr şansın var dedi ama birde bana sor.anlıyorsunuz zaten destek bekliyorum dua bekliyorum lütfen esirgemeyin.cevap yazar yardımcı olursanız sevinirim.benimde bildigim olursa yazarım.teşekkürler.
merhaba canım,seninle aynı gün öğreneceğiz sonuçlarımızı.benim 12. günüm oluyor. kişiden kişiye belirtiler değişir ama merak işte...Sen nasılsın ne var ne yok. bende bir iki elektrilenme,bol gaz ve sık lavabo durumları var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?