2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

saol canımya inan çok heyecanlıyım hep acaba sorularıyla dolu kafam yarın gidecem bakalım yumurtalar toplanacak inş hayırlı olur

canım bu msj ındaki neşeli haline bayıldım :)) her zaman böyle ol böyle kal. bu pozitiflikle pozitif sonuçlar alacaksın demekki. Rabbim tedavi sürecindeki tüm arkadaşlarımın yardımcısı olsun inşallah hepinizin yüzü güler. kendine iyi bak canım

selam cevap yazdığınız için çoookkk tyeşekkürler.bak dün ve bugün kasıklarıma giren ağrılar var ve şilik hissi var.mesela bugün biraz dışarıda uzun kaldım akşamda biraz koşuşturunca baktım garip sancılar gidi biraz dinlendim geçti.ve yine dün ve bugün kasıklarımdaki titreşimi hissettim.şafak 4 gün kaldı ayın 24 de belli olacak.hayırlısı seninde umarım hamileliğin rahat geçer.görüşmek üzere hoşcakal.

merhaba canım,seninle aynı gün öğreneceğiz sonuçlarımızı.benim 12. günüm oluyor. kişiden kişiye belirtiler değişir ama merak işte...Sen nasılsın ne var ne yok. bende bir iki elektrilenme,bol gaz ve sık lavabo durumları var...

kinder ve manolya 41 canlarım sanırım şuan bebişlerinizi emanete veriyorsunuzkaydirigubbakcemile3 Allah emanetlerinizi sağlıkla teslim almayı ve sonrasında pozitif haberler almayı nasip etsin .Sizin için dua ediyorum:Saruboceq:

inşallah, Allah yardımcınız olsun! aminnn canım:Saruboceq:

:lepi: sayenizde canlarım benim, çok sağol:1hug:a.s.

canım benım allah yardımcın olsun.inşallah hepimiz güzel haberler alırız.bugun 4 gunumdeyım,işin aslı sıkılmaya basladım ama güzel haberi alacaksak deger.hep beraber hamiş kalalım inşallah..:CüvCüv:

yaaa canım günler geçmiyor değilmi?:teselli: bencede geçmiyor daha benim yumurtalarım bile toplanmadı transferden sonra hiç geçmez :çok üzgünüm: ama olsun hertürlü şeyi atlattın sıra güzel sonucu beklemeye kaldı:1hug: inşallah güzel haberini :CüvCüv: alırız canım benima.s.

amin canım,hepimiz guzel haber alalım.sen hangı asamadasın

Son düzenleme:
arkadaşlar mrb ben yeni katıldım tam anlamıyorum ama görüyorumki herkes destek oluyor ne kadar güzel bir şey hepinize hamile olanlar gözünüz aydın allahım kucagınıza almayı nasip etsin darısıda olmayanlara o yola gidenler inşallah bizlerde emegimizin sonucunu alırız bende başladım 8 yıllık evliyim ikinci tüp bebek denemem dr şansın var dedi ama birde bana sor.anlıyorsunuz zaten destek bekliyorum dua bekliyorum lütfen esirgemeyin.cevap yazar yardımcı olursanız sevinirim.benimde bildigim olursa yazarım.teşekkürler.

kızlar doktorumu aradım kasıklarım ağrıyo dedim. bir şey olmaz dedi. sizce nasıl olmalı. sakınca varmıı

beni de aranıza alırsanız,bu hafta görüşmeler başladım,yere karar verince pazartesi başlayacam.31 yaşındayım 7 yıllık evliyim.5 yıldır olmuyor.bende adanada hangi merkezde olduğunu sorabilirmiyim?ben de adanada yaptıracam da.

mrb ben adanalıyım adanada ilk denememi turan çetinde özelde yaptırdım tutmadı şimdi adana ankara tüp bebek merkezine başvurdum sıcak güvenli, gibi geldi orayla görüşdüm dün ilaçlara başladım siz yaptırdınız mı daha önce lütfen yardım edelim birbirimize...

arkadailar hani o güzel destekleriniz sıcak davranışlar benmi acele ediyorum yoksa...

Asude ben pek bişey hissetmiyorum yaa, iyi midir kötü müdür bilmiyorum.
Bugün bir ara sanki iğne batar gibi oldu kasıklarıma ama hamilelikle ilgisi var mıdır bilmem. Kasık ağrısı bel ağrısı gaz kabız bunların hiçbiri yok. Ha ben, ha sokaktaki herhangi bir kadın bir farkımız yok yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…